Hilton Prague 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.410
№19 viesnīcas reitingā Prāga
8.5 Numurs
9.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Hilton Atrium Prague ir Hilton ķēdes piecu zvaigžņu viesnīca, kas atrodas Prāgā netālu no vecpilsētas, Vltavas upes krastā. Tā tika uzcelta 1991. gadā un ir lielākā viesnīca Čehijas Republikā. Viesnīca ir liela 12 stāvu jūgendstila ēka.Vairāk →
аватар anastasia_sms-k
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no centra, daudzstā vu, vairā k nekā.800 istabu, divi stā vi ir priviliģ ē ti. Iekš pusē tas uzreiz saskaras ar ļ oti lielu telpu gandrī z visā viesnī cas augstumā (nezinu, kā to aprakstī t, bet tas vispirms ir iemū ž inā ts fotogrā fijā s). … Tomēr ▾ Atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no centra, daudzstā vu, vairā k nekā.800 istabu, divi stā vi ir priviliģ ē ti.
Iekš pusē tas uzreiz saskaras ar ļ oti lielu telpu gandrī z visā viesnī cas augstumā (nezinu, kā to aprakstī t, bet tas vispirms ir iemū ž inā ts fotogrā fijā s).
Ļ oti pieklā jī gas istabas, lielas, var izmitinā t lī dz č etriem cilvē kiem. Svaigs remonts, kvalitatī vas, pilnī gi jaunas mē beles.
Augš ē jā stā vā atrodas ļ oti patī kams panorā mas bā rs Sky ar ā ra terasē m, kas Jaungada brī vdienā s pā rtop par Ice Bar.
Viesnī ca man patika, iesaku daž ā du kategoriju tū ristiem.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skaista viesnī ca. Ar labā m brokastī m. Tī ri. Bez kartes ar liftu uzkā pt uz dzī vojamo mā ju stā viem nav iespē jams, tā pē c nekas nav jā liek seifā , viss tā arī palika. Gulta liela un ē rta. Viesiem ir pieejama tē ja, kafija, ū dens un elektriskā tē jkanna. … Tomēr ▾ Skaista viesnī ca. Ar labā m brokastī m. Tī ri. Bez kartes ar liftu uzkā pt uz dzī vojamo mā ju stā viem nav iespē jams, tā pē c nekas nav jā liek seifā , viss tā arī palika. Gulta liela un ē rta. Viesiem ir pieejama tē ja, kafija, ū dens un elektriskā tē jkanna.
Skaists bā rs "Ninth Heaven" 9. stā vā .
Trū kumi:
Viņ i reklamē bez WI-FI, tač u tas tā nav, pakalpojums ir maksas un nav lē ts. Viņ iem pat kafejnī cā s nav. Mazgā t tikai kazino.
Tualete ir atseviš ķ i no vannas, kas ir labi. Bet š ajā gadī jumā ir slikti, ka pie tualetes nav bidē .
Vecs, pirms ū denslī duma laika televizors. Arī š ajā viesnī cas lī menī cī tī gi daž os 3 * ir vismaz 32 collu LCD.
Izklaides nav, klavieres ir (un ne krū mos), bet neviens tā s nespē lē .
Bet, neskatoties uz to visu, kopē jais iespaids bija labs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Lyusik74
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par Hilton viesnī cu Prā gā . Mē s tur nodzī vojā m tikai 5 dienas, bet tas bija kā pasakā . Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Ļ oti liels viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no Vecpilsē tas centra. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par Hilton viesnī cu Prā gā . Mē s tur nodzī vojā m tikai 5 dienas, bet tas bija kā pasakā . Viesnī ca pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Ļ oti liels viesnī cas pluss ir tas, ka tā atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no Vecpilsē tas centra. 10 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas milzī gs tirdzniecī bas centrs "Palladium" (ar daž ā diem veikaliem, kafejnī cā m). Viesnī cas numuriņ i ir plaš i ar visā m ē rtī bā m (ir vairā ki krievu kanā li), brokastis ir ļ oti labas, kā arī č ehu virtuve (porcijas milzī gas, garš ī gas un apmierinoš as). Viesnī cā ir arī peldbaseins, kurā varat atpū sties pē c garā m pastaigā m.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m Prā gā ar savu 4 gadus veco dē lu un izvē lē jā mies Hiltoni pretrunā ar ceļ ojumu aģ entū ras ieteikumiem, kas uzstā ja uz nelielu ģ imenes pā rvaldī tu viesnī cu, sakot, ka Hilton ir biznesa viesnī ca un mums tur nebū tu ē rti. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Prā gā ar savu 4 gadus veco dē lu un izvē lē jā mies Hiltoni pretrunā ar ceļ ojumu aģ entū ras ieteikumiem, kas uzstā ja uz nelielu ģ imenes pā rvaldī tu viesnī cu, sakot, ka Hilton ir biznesa viesnī ca un mums tur nebū tu ē rti. Viss ir tieš i otrā di. Restorā nā bē rnam tika atnesti bē rnu š ķ ī vji, krā sojamā s grā matas ar zī muļ iem, vakariņ ā s bē rnam izvē lē tie ē dieni tika skaisti noformē ti. Sagadī jā s, ka dē ls saslima ar angī nu, un mū s vienkā rš i apņ ē ma rū pes, sā kot ar termometru vē lu vakarā un beidzot ar karstu pienu ar medu. Jauks baseins un dž akuzi, labs serviss, milzī ga gulta. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta netā lu no krastmalas un netā lu no metro. Kas attiecas uz cenā m: tā kā ē dinā š ana un izmitinā š ana bē rnam ar diviem vecā kiem ir bez maksas, nedē ļ as izmaksas viesnī cā diviem mums bija apmē ram tā das paš as kā dzī voš anas dā rdzī ba diviem pieauguš ajiem un bē rnam 3* viesnī cā , un apkalpoš anas lī menis, protams, ir daudz augstā ks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No viesnī cas lī dz centram 12-15 minū tes lē nā tempā ar bē rnu, absolū ti nav kaitinoš i! Standarta divvietī gs numurs - 30 metri, ir viss, kam jā bū t 5-ke, ieskaitot bezmaksas, katru dienu papildinā mu, minerā lū deni un tē ju kolekciju. … Tomēr ▾ No viesnī cas lī dz centram 12-15 minū tes lē nā tempā ar bē rnu, absolū ti nav kaitinoš i!
Standarta divvietī gs numurs - 30 metri, ir viss, kam jā bū t 5-ke, ieskaitot bezmaksas, katru dienu papildinā mu, minerā lū deni un tē ju kolekciju. Es pat nerunā ju par minibā ru, televizoru, seifu, gaisa kondicionē tā ju, vannas istabu utt. ; No istabas ir pieejams interneta pieslē gums.
Ļ oti draudzī gs personā ls, runā arī krieviski, lai gan krievu viesnī cā ir ļ oti maz.
Par ē dienu - viena no labā kajā m bufetē m, ko esmu sastapis: svaigi spiestas sulas, svaigi (! ) augļ i ziemā (10-12 veidi), brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi, karstā s un aukstā s uzkodas!! ! Man nebija spē ka pusdienā m.

Beauty Prague un "Hilton Prague" (tas ir ī stais viesnī cas nosaukums), no mana viedokļ a ir ideā la kombinā cija (mē s bijā m 2008. gada janvā rī (bet š ī figū ra nebija uz vietas, man bija jā liek 2007) ). Mē s ar prieku tur atgriezī simies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Hilton Atrium Prague — это пятизвёздочный отель цепочки Hilton расположен в Праге возле Старого города, на берегу pеки Влтавы. Он был построен в 1991 году и является самым большим отелем Чехии. Отель представляет собой большое 12-этажное здание в стиле модерн.

Viesnīcā

33 конференц-зала

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

788 номеров (включая 31 сьют).

Adrese Pobrezni 1, Prague, 186 00, Czech Republic
Tālruņi: TEL: +420-2-2484-1111 FAX: +420-2-2484-2378
Tīmekļa vietne: Hilton Prague
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.