Grand Majestic Plaza 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.910
№5 viesnīcas reitingā Prāga
9.3 Numurs
9.4 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.0 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Jaunā dizaina viesnīca Grand Majestic Plaza atrodas Prāgas centrā, dažu soļu attālumā no pašvaldības un Pulvertorņa. Tirdzniecības centrs Palladium atrodas tiešā Grand Majestic Plaza tuvumā.Vairāk →
аватар taurus11
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Priekš rocī bas: Prā gas sirds (lī dz Vecrī gai un Vā clava laukumiem - 10 minū tes klusas pastaigas), bet tajā paš ā laikā ir kluss, nav kaitinoš u tū ristu pū ļ u; milzī ga skaista zā le; tī ras, plaš as telpas ar labu santehniku; profilaktiskais dienests; lieliskas bufetes tipa brokastis ar svaigiem dā rzeņ iem, augļ iem, vairā ku veidu hotdogiem un omletē m pē c pasū tī juma. … Tomēr ▾ Priekš rocī bas: Prā gas sirds (lī dz Vecrī gai un Vā clava laukumiem - 10 minū tes klusas pastaigas), bet tajā paš ā laikā ir kluss, nav kaitinoš u tū ristu pū ļ u; milzī ga skaista zā le; tī ras, plaš as telpas ar labu santehniku; profilaktiskais dienests; lieliskas bufetes tipa brokastis ar svaigiem dā rzeņ iem, augļ iem, vairā ku veidu hotdogiem un omletē m pē c pasū tī juma. Trū kumi: laba kafija no kafijas automā ta brokastī s tiek apmaksā ta. ES iesaku!
аватар anastasia_sms-k
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaistums ir vē rsts uz greznī bu, un viesnī ca ir pietiekami liela, lai tajā varē tu uzņ emt Welness (par papildu samaksu). Pilsē tas centrs. Visur ir tī rs un plaš s, ieskaitot telpas, ē rtas, labas mē beles, godī gs remonts. Jū su istabā jū s gaida tē jas/kafijas automā ts. … Tomēr ▾ Skaistums ir vē rsts uz greznī bu, un viesnī ca ir pietiekami liela, lai tajā varē tu uzņ emt Welness (par papildu samaksu). Pilsē tas centrs. Visur ir tī rs un plaš s, ieskaitot telpas, ē rtas, labas mē beles, godī gs remonts. Jū su istabā jū s gaida tē jas/kafijas automā ts. Vē l viena no daudzajā m Prā gas viesnī cā m, kurā s, skatoties infotū rē , nopietnus trū kumus neatradu.
аватар allex78
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca pilsē tas centrā . Tī rs, ē rts un skaists. Patika viss. Tas ir 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no Pulvervā rtiem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca pilsē tas centrā . Tī rs, ē rts un skaists. Patika viss. Tas ir 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no Pulvervā rtiem.
Пороховые ворота Танцующий дом танцующий дом
аватар novoseletsky
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā blakus Vā clava laukumam, kas tai dod ievē rojamu plusu. Cietie č etri. Ē rti, bet mazi numuriņ i. Gardas brokastis (ceļ aties agrā k, dabū vairā k daž ā du ē dienu un augļ u). Personā ls ir atsaucī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā blakus Vā clava laukumam, kas tai dod ievē rojamu plusu. Cietie č etri. Ē rti, bet mazi numuriņ i. Gardas brokastis (ceļ aties agrā k, dabū vairā k daž ā du ē dienu un augļ u). Personā ls ir atsaucī gs. Patika.
аватар alex-ua
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Dizains, brokastis, gandrī z viss personā ls - brī niš ķ ī gi. Ē rti atrodas. Jū s varat smē ķ ē t pagalmā blakus restorā nam. Ir problē mas ar istabu skaņ as izolā ciju - blakus istabā angliski runā još a ģ imene naktī devā s uz lidostu, tā pē c viss bija dzirdams no vieniem lī dz pusč etriem. … Tomēr ▾ Dizains, brokastis, gandrī z viss personā ls - brī niš ķ ī gi. Ē rti atrodas. Jū s varat smē ķ ē t pagalmā blakus restorā nam. Ir problē mas ar istabu skaņ as izolā ciju - blakus istabā angliski runā još a ģ imene naktī devā s uz lidostu, tā pē c viss bija dzirdams no vieniem lī dz pusč etriem. Problē ma ar logu (neaizvē rā s) - ā tri atnā ca meistars, paskatī jā s, pavilka, kaut ko diezgan ļ aunu pateica č ehiski un aizgā ja neatbildē jis uz jautā jumiem (nu ir tā di č ehi, ko darī t) . Tā kā tas nebija ilgs laiks (atceļ ā no Já chymov), un Prā ga piesaistī ja vairā k nekā neveiksmī gais logs : ) - nospļ ā va. Spilveni man vē l nepatika (tas man ir ļ oti svarī gi) - tu vari gulē t, bet tas ir absolū ti bezveidī gs, kakls bija sastindzis. Neskatoties uz to, kopumā esmu apmierinā ts ar viesnī cu, un pati Prā ga aizver visus š os mazos mī nusus))
аватар KaterinaTigra
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca centrā . Internets istabā pa vadu un wi-fi vestibilā bez maksas. Tē ja un kafija istabā bez maksas. Izcilas brokastis. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca centrā .
Internets istabā pa vadu un wi-fi vestibilā bez maksas.
Tē ja un kafija istabā bez maksas.
Izcilas brokastis.
аватар NatikG
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien. Iesaku š o viesnī cu visiem, kas vē las labi un komfortabli pavadī t laiku Prā gā . tas atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā no pulvera vā rtiem (no š ejienes sā kas visas ekskursijas), blakus metro (un ar metro var ē rti nokļ ū t jebkurā pilsē tas vietā ), tuvu tirdzniecī bas centriem. … Tomēr ▾ Labdien. Iesaku š o viesnī cu visiem, kas vē las labi un komfortabli pavadī t laiku Prā gā . tas atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā no pulvera vā rtiem (no š ejienes sā kas visas ekskursijas), blakus metro (un ar metro var ē rti nokļ ū t jebkurā pilsē tas vietā ), tuvu tirdzniecī bas centriem. nopirkā m ekskursiju un paš i izvē lē jā mies š o viesnī cu. izvē lē jā s pē c vecpilsē tas tuvuma principa un labā m fotogrā fijā m vietnē . viss atbilda bildei. jauki, moderni numuri ar labā m ē rtī bā m. pienā cī gas brokastis. Wi-fi ir vestibilā un daž ā s telpā s, kur tas beidzas no halles. netā lu no viesnī cas ir ļ oti jauks restorā ns, ja nemaldos itā ļ u, tas ir tieš i 100 metrus pa ceļ am uz Pulvervā rtiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Новый дизайнерский отель Grand Majestic Plaza находится в самом сердце Праги, в нескольких шагах от муниципалитета и Пороховой башни.Торговый центр Палладиум находится в непосредственной близости от отеля Grand Majestic Plaza.

Viesnīcā

ресторан, бар, сад, терраса, круглосуточный отдел регистрации и обслуживания гостей, номера/услуги для инвалидов, лифт, сейф,
кондиционер, камера хранения багажа, конференц-зал/банкетный зал, бизнес-центр, химчистка, прокат автомобилей, обмен валюты,
трансфер в/из аэропорта, парковка, сауна, СПА, массаж, жакузи.
Ресторан предлагает блюда чешской и интернациональной кухни.

Telpu apraksts

Количество номеров: 196. Типы номеров: Double Room, Twin Room, Triple Room, Suite.

Istabās

душ/ванна, туалет, фен, кабельное ТВ, спутниковое ТВ, ЖК-телевизор, радио, телефон, сейф, мини-бар, кондиционер, письменный стол, беспроводной интернет, принадлежности для чая и кофе

Adrese Truhlarska 16, Prague 1, Czech Republic
Tīmekļa vietne: Grand Majestic Plaza
FAQ