Elizza 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.510
6.0 Numurs
5.5 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Trīszvaigžņu viesnīca, kas atrodas dzīvojamajā rajonā, dārza ieskauta.Vairāk →
аватар Marina_T
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Budž eta izmitinā š ana Prā gā . Viesnī ca atrodas Prā gas dzī vojamajā rajonā . Vispirms ar autobusu jā nokļ ū st lī dz centram, pē c tam pā rsē ž as uz metro. Brauciens ilgst aptuveni 30 minū tes. Apmē ram 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas Tesco lielveikals. … Tomēr ▾ Budž eta izmitinā š ana Prā gā .
Viesnī ca atrodas Prā gas dzī vojamajā rajonā . Vispirms ar autobusu jā nokļ ū st lī dz centram, pē c tam pā rsē ž as uz metro. Brauciens ilgst aptuveni 30 minū tes. Apmē ram 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas Tesco lielveikals.
Viesnī cai ir sava teritorija: teritorija ir sakopta, ir ā ra baseins (ļ oti mazs), grila terase.
Brokastis ļ oti pieticī gas un vienmuļ as. Ja ieradī sities vē lu uz restorā nu, iespē jams, ka jums nav pietiekami daudz tī ru ierī č u.
Reģ istratū ras darbinieki runā angļ u valodā . Bet drī zā k vienaldzī gi atbildiet uz pieprasī jumiem un komentā riem.
Uzturoties 3 dienas, dvieļ i netika mainī ti, arī istabu uzkopš ana netika veikta. Santehnika un remontdarbi istabā s jau viennozī mī gi "noguruš i".
Kopumā , ja jums ir nepiecieš ama budž eta nakš ņ oš ana Prā gā un jū s ī sti neuztraucaties par apkalpoš anu viesnī cā , tad jū s esat š eit.
Вход в отель Вид на бассейн. Справа вход в ресторан отеля Мангал Бассейн Домики с номерами
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta vietnē Booking. com. Mē s izvē lē jā mies Elī zu kā budž eta variantu ar labā m atsauksmē m. Patiesī bā varu teikt, ka viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajai vē rtī bai un zvaigž ņ u vē rtē jumam. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta vietnē Booking. com. Mē s izvē lē jā mies Elī zu kā budž eta variantu ar labā m atsauksmē m.
Patiesī bā varu teikt, ka viesnī ca pilnī bā atbilst deklarē tajai vē rtī bai un zvaigž ņ u vē rtē jumam.
Izvē les jautā jumā nebijā m vieni – maijā viesnī cā nebija brī vu numuru.
Plusi: sava apsargā jama autostā vvieta, mā jī gs pagalms ar baseinu, mā jī ga atmosfē ra, jauka istabiņ a (kā istaba ī rē tā vasarnī cā ciematā ), neliels seifs istabā , ietilpī gs mini bā ra ledusskapis, ā trs Wi-Fi, ē rts atraš anā s vieta (lī dz Vā clava laukumam ar autobusu + metro 20-25 min. , t. i. pietiek minimā lā brauciena), ļ oti ē rta gulta.
No mī nusiem: pirmo reizi grū ti atrast, "vā jas" brokastis, gaisa kondicionē š anas trū kums, apš aubā ma tī rī š ana.
Uzreiz pē c ieraš anā s pajautā jiet seifa atslē gu, fē nu, gludekli - vispā r, kas jums bū s nepiecieš ams.
Viesnī cā var iegā dā ties braucienus (gan tikai pusotru stundu), samainī t eiro pret kronā m (dolā rus neņ em), reģ istratū rā paņ emt pilsē tas karti.
Saimniece labi runā krieviski, pā rē jais personā ls zina angļ u valodu.
аватар lubovkis
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viesnī ca Elizza atrodas ļ oti neveiksmī gi. Ar metro 5 pieturas no centra, no metro stacijas jā iet ar autobusu 10 minū tes, tad vē l 10 minū tes, lai uzkā ptu pa kā pnē m. Numuri, kas atrodas atseviš ķ ā s villā s, ir vienkā rš i š ausmī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca Elizza atrodas ļ oti neveiksmī gi. Ar metro 5 pieturas no centra, no metro stacijas jā iet ar autobusu 10 minū tes, tad vē l 10 minū tes, lai uzkā ptu pa kā pnē m.
Numuri, kas atrodas atseviš ķ ā s villā s, ir vienkā rš i š ausmī gi. Ir auksts, baterijas nesasilst, reizē m ieslē dzas, bet tad knapi siltas. Krā na ū dens ir auksts vai silts un sarū sē jis. Mazgā š ana bija reta. Vannas istaba un tualete atrodas tieš i pretī ieejai villā . Salnais ziemas gaiss pa spraugu zem ā rdurvī m uzreiz iekļ ū st duš as telpā un tualetē . Flī zes uz grī das ir apledojuš as, bet arī paklā js istabā . Mazuļ a izmē ra segas. Istaba ir maza un veca, remonts ir 10 gadus vecs. Ē diens viesnī cā ir vienmuļ š un nepietiekams. Š ķ iņ ķ is, siers, maizī tes, graudaugi, kafija, tē ja, jupi. Viss.
ziemā atpū tā mies, karstuma jautā jums bija ī paš i aktuā ls, jo ā rā bija sals. Bet, viesnī cā sasildī ties varē ja tikai pie reģ istratū ras.
Personā ls ir draudzī gs. Bet 4 dienas nekad nemainī ju nevienu dvieli. Tikai gulta bija apsegta ar segu. Un, starp citu, divvietī gā istabā kaut kā du iemeslu dē ļ viņ i izsniedz vienu dvieļ u komplektu - vienu sejai, vienu kā jā m, vienu ķ ermenim.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Трехзвездочный отель, расположенный в жилой области, в окружении сада.

Viesnīcā

reception, бар, лифт, обмен валюты, парковка, ресторан, сейф, условия для инвалидов, холл

FAQ