Donatello 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.910
№6 viesnīcas reitingā Prāga
7.9 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca pieder Šveices viesnīcu ķēdei un atrodas 14. gadsimta ēkā, kas ir atjaunota atbilstoši mūsdienu standartiem. Viesnīca atrodas ērtā vietā centrā.Vairāk →
аватар 5ukmo90s
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē noteicoš ā loma bija veiksmī gajai viesnī cas atraš anā s vietai. Rezultā tā nevajadzē ja izmantot transportu, visur varē jā m iet kā jā m! Darbinieki ir ukraiņ i, tā pē c par politiku ar viņ iem labā k nerunā t. … Tomēr ▾ Izvē lē noteicoš ā loma bija veiksmī gajai viesnī cas atraš anā s vietai. Rezultā tā nevajadzē ja izmantot transportu, visur varē jā m iet kā jā m! Darbinieki ir ukraiņ i, tā pē c par politiku ar viņ iem labā k nerunā t. Brokastis normā las, diezgan daudzveidī gas, mums ar meitu pat pietika.
Ja neesat izvē lī gs attiecī bā uz viesnī cā m un pastaiga pa Prā gu jums ir svarī gā ka nekā "suite" numurs pieczvaigž ņ u viesnī cā , tad š ī ir ī stā vieta jums))
аватар snikers000
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Mē s ar sievu ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu un izvē lē jā mies Donatello. Un viņ i neizdevā s! Mū s ļ oti pā rsteidza cena par izmitinā š anu un fakts, ka viesnī ca atrodas paš ā centrā - tikai 8 minū š u gā jienā lī dz galvenajam laukumam. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s ar sievu ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu un izvē lē jā mies Donatello.
Un viņ i neizdevā s!
Mū s ļ oti pā rsteidza cena par izmitinā š anu un fakts, ka viesnī ca atrodas paš ā centrā - tikai 8 minū š u gā jienā lī dz galvenajam laukumam.
Viesnī ca atrodas klusā ielā . Strā dā krieviski runā još s personā ls, kas mums ir svarī gi.
Mums bija lieliska istaba. Ļ oti liels: milzī ga gulta, mazs dī vā ns, kafijas galdiņ š , plazma.
viss ir ļ oti jauki, telpas tī ras. Jauka un ē rta vannas istaba. Brokastis viesnī cā ir tā vē rtas. Viss ir garš ī gs un vienmē r svaigs. Pavā rs cep pankū kas un smalkmaizī tes.
Reģ istratū ras darbinieki ar prieku atbildē ja uz mū su daudzajiem jautā jumiem par Prā gu, viss ir jauki un viesmī lī gi.
Viesnī cā ir Wi-Fi, tā pē c neviens nezaudē s saikni ar ā rpasauli.
Iesaku š o viesnī cu visiem!
аватар gubskiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas bija lieliski! Mē s ieradā mies Prā gā nedē ļ as nogalē . Mē s apmetamies Donatello. To izvē lē jā mies, jo viesnī ca atrodas Prā gas centrā uz klusas ielas. Lī dz centram 7 minū š u gā jiens. Reģ istrā cija noritē ja ā tri un bez problē mā m. … Tomēr ▾ Tas bija lieliski!
Mē s ieradā mies Prā gā nedē ļ as nogalē . Mē s apmetamies Donatello.
To izvē lē jā mies, jo viesnī ca atrodas Prā gas centrā uz klusas ielas. Lī dz centram 7 minū š u gā jiens. Reģ istrā cija noritē ja ā tri un bez problē mā m. Reģ istratū ras darbiniece bija ļ oti draudzī ga ar mums un smaidī ja.
Viņ š mums izstā stī ja visu informā ciju par viesnī cu, parā dī ja kartē visus svarī gā kos apskates objektus un to, kā lī dz tiem nokļ ū t.
Istaba bija ļ oti jauka. Milzī ga un ļ oti ē rta gulta, plazmas TV. Jauka vannas istaba. Istaba bija ļ oti tī ra tā pē c bijā m ar visu apmierinā ti. Es nometu visas mantas un devos uz bā ru, jo reģ istratū rā mums iedeva karti ar sagaidī š anas dzē rienu. Bā rs ir ļ oti jauki iekā rtots. Plaš a alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu izvē le.
Arī bā rmenis pret mums ir draudzī gs. Viņ š mums ielē ja š ampanieti. Viņ š novē lē ja mums labu vakaru un mē s devā mies pastaigā ties.
Atnā ca ap 2 naktī . Reģ istratū ras darbiniece ā tri atvē ra durvis, novē lē ja labu nakti un vē lreiz atgā dinā ja brokastu laiku.
Pamosties, ej brokastī s. Bufete mū s iepriecinā ja ar daudzveidī gu ē dienu. Visi produkti bija svaigi un garš ī gi.
Viesnī cā ir masā ž a, dž akuzi un sauna.
Apmeklē jā m dž akuzi ar saunu. Bija forš i! Privā ta istaba, kurā varē ja dzirdē t tikai mū s divus. Pirts, karstais ū dens ar burbuļ vannu. Perfekta atpū ta pē c skrieš anas pa pilsē tu!
Visi darbinieki vienmē r bija draudzī gi un gatavi palī dzē t.
аватар alisharm
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga, klusa viesnī ca, diezgan atbilstoš a 4*. Personā ls ļ oti draudzī gs, reģ istratū rā - krieviski runā još s. Ī paš i tas, kas mums patika - Spa! Tas bija vienkā rš i neticami lieliski un par labu cenu. Sveces, š ampanietis - vienkā rš i romantika! Vienī gais, kas jums jā rezervē iepriekš , jo ir pietiekami daudz cilvē ku, kas vē las atpū sties. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga, klusa viesnī ca, diezgan atbilstoš a 4*. Personā ls ļ oti draudzī gs, reģ istratū rā - krieviski runā još s. Ī paš i tas, kas mums patika - Spa! Tas bija vienkā rš i neticami lieliski un par labu cenu. Sveces, š ampanietis - vienkā rš i romantika! Vienī gais, kas jums jā rezervē iepriekš , jo ir pietiekami daudz cilvē ku, kas vē las atpū sties. No trū kumiem vē los atzī mē t ļ oti vā jo WiFi un nestrā dā još os telefonus istabā s! Un arī ne visai daudzveidī gas brokastis, lai gan pankū kas tiek pagatavotas superī gi! ! ! Un lī dz nā kamajai vizī tei mums solī ja visu salabot!
аватар Star5
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca paš ā pilsē tas centrā . Reģ istratū ras darbinieki un viesmī les ir pieklā jī gi un izpalī dzī gi (runā krieviski). Istaba tī ra un plaš a, gulta ē rta un veļ a laba. Mē beles ir nedaudz vecas, bet darba stā voklī , viss nepiecieš amais ir. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca paš ā pilsē tas centrā . Reģ istratū ras darbinieki un viesmī les ir pieklā jī gi un izpalī dzī gi (runā krieviski). Istaba tī ra un plaš a, gulta ē rta un veļ a laba. Mē beles ir nedaudz vecas, bet darba stā voklī , viss nepiecieš amais ir. Gardas, bagā tī gas brokastis (pankū kas ir vienkā rš i garš ī gas! ). Ir arī dž akuzi un masā ž as telpa. Romantiskai atpū tai - lielisks variants!
аватар AlennnaUA
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klusa, mā jī ga un neliela viesnī ca paš ā Prā gas centrā . Patika nakš ņ ot š ajā viesnī cā . Mums bija plaš a istabiņ a, lieliska divguļ amā gulta un ē rta stū ra vanna. Naktī s nebija trokš ņ a no ielas. … Tomēr ▾ Klusa, mā jī ga un neliela viesnī ca paš ā Prā gas centrā . Patika nakš ņ ot š ajā viesnī cā . Mums bija plaš a istabiņ a, lieliska divguļ amā gulta un ē rta stū ra vanna. Naktī s nebija trokš ņ a no ielas. Varē jā m labi gulē t pē c staigā š ana.
Brokastis ir standarta bufetes tipa brokastis.
Biju pā rsteigta, ka darbinieki runā krieviski. Palī dzē s un atbildē s uz jautā jumiem jebkurā diennakts laikā .
Nā kamreiz apmetī simies š ajā viesnī cā .
аватар Olenevskayaol
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brauciena laikā uz Prā gu izvē lē jā mies š o viesnī cu. Ļ oti patika atraš anā s vieta-daž u minū š u gā jiens lī dz centram. Pasū tī jā m "romantisku" numuriņ u paketi. Diezgan plaš s numurs, ē rta liela gulta, skaista vanna. … Tomēr ▾ Brauciena laikā uz Prā gu izvē lē jā mies š o viesnī cu. Ļ oti patika atraš anā s vieta-daž u minū š u gā jiens lī dz centram. Pasū tī jā m "romantisku" numuriņ u paketi. Diezgan plaš s numurs, ē rta liela gulta, skaista vanna. Ierodoties , istabā mū s gaidī ja pudele š ampanieš a un augļ i. Istaba bija izrotā ta ar svecē m un ziediem. Pē c pilsē tas pastaigas mē s ar vī ru pavadī jā m ļ oti skaistu vakaru kopā . Mums patika arī privā tā dž akuzi. Tas ir priekš papildus maksa, bet tas ir tā vē rts, tik daudz romantikas diviem.
аватар alex38
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska apkalpoš ana, pieklā jī gs personā ls, kas sazinā s krievu valodā , mā jī ga atmosfē ra viesnī cā . Ē rta atraš anā s vieta lī dz kultū ras pieminekļ iem un transporta lī nijā m. Brokastu bufete ar plaš u izvē li. … Tomēr ▾ Lieliska apkalpoš ana, pieklā jī gs personā ls, kas sazinā s krievu valodā , mā jī ga atmosfē ra viesnī cā . Ē rta atraš anā s vieta lī dz kultū ras pieminekļ iem un transporta lī nijā m. Brokastu bufete ar plaš u izvē li. Kopumā man ļ oti patika. : )
аватар kadrru2005
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Prā ga ir brī niš ķ ī ga! Bet viesnī ca "Donatello" ir kaut kas, tikai atraš anā s vieta to ņ em. Tas ir stabilas 2 zvaigznes, lai gan maksā jā m par 4 zvaigznē m. Pā rbū vē ta privā tmā ja ar lē tu remontu, mē belē m un tekstilijā m. … Tomēr ▾ Prā ga ir brī niš ķ ī ga! Bet viesnī ca "Donatello" ir kaut kas, tikai atraš anā s vieta to ņ em. Tas ir stabilas 2 zvaigznes, lai gan maksā jā m par 4 zvaigznē m. Pā rbū vē ta privā tmā ja ar lē tu remontu, mē belē m un tekstilijā m. Krā sotas vecā s durvis, no koridora virs durvī m ir stikla aile. Sā kotnē ji mums iedeva istabu 8 kv. m, garderobes nebija, naktskapī š u vietā š auri puķ u statī vi. Ī si sakot, č emodā ns un nav kur izjaukt. 10 tomē r dabū ja un tika ierosinā ts nā kamajā dienā pā rcelt uz citu istabu. Š ī istaba bija daudz lielā ka, ar skapi, bet dizains joprojā m ir tikpat lē ts. Š ampū ns izsniegš anai, mazos maisiņ os, protams, ka ne firmas. Brokastis gatavotas mā jā s un ļ oti ierobež otas, protams, ka badā nepaliksi, bet tas nav 4 zvaigznes. gaiteņ i auksti.
Sludinā jumā rakstī ts, ka viesnī cā ir pirts, mē s uz to negā jā m, bet mums atnesa sludinā jumu, kas maksā.50 eiro. Kopumā visa viesnī ca ir vē rsta uz to, lai no jums izmestu vairā k naudas: reģ istratū rā tiek pā rdoti š ampū ni, tas ir tiem, kuri nevar izsist no tiem istabas dē ļ , tē ja un kafija numurā (tas ir pieteikums Eiropas lī menis) arī jā maksā . Un, tā kā darbinieki satraucā s, kad rezervē jā m ceļ ojumu tieš i, viņ i sā ka runā t, ka ir nepiecieš ams izsniegt talonu caur viesnī cu. Un uz pozitī vo atsauksmju rē ķ ina par viesnī cu radā s viedoklis, ka š is personā ls sē ž internetā un raksta brī vajā laikā .
аватар DjuliyAlex
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, viss personā ls runā krieviski, kas bija patī kami pā rsteigums. Skaists restorā ns, labas brokastis. Istabas mā jī gas, bet slikti uzkoptas. *, bet 3* ir diezin vai, bet tie ir sī kumi salī dzinot ar brī niš ķ ī go iespaidi par Prā gas pilsē tu ! ! !. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, viss personā ls runā krieviski, kas bija patī kami pā rsteigums. Skaists restorā ns, labas brokastis. Istabas mā jī gas, bet slikti uzkoptas. *, bet 3* ir diezin vai, bet tie ir sī kumi salī dzinot ar brī niš ķ ī go iespaidi par Prā gas pilsē tu ! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель принадлежит цепочке отелей Swiss и расположен в здании 14 века, которое было отреставрировано, чтобы соответствовать всем современным требованиям. Отель удобно расположен в центре.

FAQ