atpūta

Rakstīts: 21 jūlijā 2008
Ceļošanas laiks: 21 — 28 augusts 2007
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Sveiks tū rist .
Sā kumā es kopā ar vecā kiem devos uz Č ehiju 2007. gada augustā (beigā s). Š is bija mū su otrais brauciens. Mē s jau sen gribē jā m doties uz Eiropu un mums ieteica sā kt no Č ehijas. Vispā r visiem, kas pirmo reizi ceļ o uz Eiropu, iesaku startē t no Č ehijas, jo. saprā tī ga cena un tā ir tikai pasaka.
Viesnī ca. Izvē lē jā mies 3* PAV viesnī cu. Viesnī ca atrodas gandrī z pilsē tas centrā , netā lu no Dejojoš ā s mā jas un no tū ristu satikš anā s vietas, kas dodas ekskursijā s. Uzreiz jā saka, ka viesnī ca ir 3 * vai pat vairā k. Pilnī gi jauns remonts, plaš i numuri, grezna vannas istaba, plazmas TV. Viss ir ļ oti moderni un sakopti. Tā tad cena: ekskursija mums izmaksā ja aptuveni 750 USD vienai personai un ar lidojumu no Kijevas uz 8 dienā m. Tiem, kurus cena nesamulsinā ja, es stā stu tā lā k...

Viesnī ca darbojas uz brokastī m. Tajā ietilpst: vairā ku veidu jogurti, svaigi augļ i, milzī ga tē ju izvē le, kafija, piens, olu kultenis, desiņ as, salā ti....kopumā nepietiekams uzturs nedraud. Tomē r nejauciet Eiropu ar Ē ģ ipti vai Turciju. Eiropā viss ir pieticī gā k, es domā ju pā rtiku.
Viesnī cas mī nuss (lai gan kā dam tas var bū t milzī gs pluss) ir tas, ka tā atrodas blakus slavenajai č ehu alus darī tavai, nu, iespē jams, jū s sapratā t mā jienu . Mī nuss ir nevis tas, ka apkā rt ir daudz iereibuš u cilvē ku, bet gan tas, ka ap 19:00 tur pulcē jas laikam puse Prā gas un sā kas ī sti svē tki ar dziesmā m un dejā m, un tā visu nakti un katru dienu. Lai gan, ja cieš ā k aizver logu, var gulē t. Š is mī nuss ir tik niecī gs, ja salī dzina ar iespaidiem, ar kuriem aizpilda Č ehija, ka tam nav ī paš i jā pievē rš uzmanī ba.
Prā ga. Š ī ir skaista pilsē ta – brī vdabas teā tris. Visas ē kas ir veidnē s, zeltā , gleznojumā . . vispā r mā kslas pazinē ju paradī ze. Noteikti dodieties ekskursijā pa pilsē tu. Uz tā jū s aizvedī s uz slavenā kajā m vietā m, un jū s sā ksit vismaz nedaudz pā rvietoties pa pilsē tu (galu galā tā ir milzī ga). Arī Prā gā iesaku apmeklē t Krž iž ikovijas gaismas un mū zikas strū klakas - š ī ir neaizmirstama izrā de, kā arī slaveno Prā gas zooloģ isko dā rzu, kur nav bū ru un voljē ru. Zoodā rzā ir visā di dzī vnieki, ir kafejnī ca, dzī vniekus var paglaudī t, fotografē t. Zooloģ iskajam dā rzam ir divi lī meņ i, un uz otro lī meni ved troš u vagoniņ š .
Starp citu, padoms, esmu students un no savas pieredzes varu teikt - obligā ti paņ em studenta apliecī bu un uzrā di visā s valsts iestā dē s, atlaide ap 30% vai pat vairā k.

Pa Prā gu var staigā t stundā m, ī paš i skaisti ir naktī un pilnī gi droš i, jo tā tač u ir Eiropa!
Mē s apmeklē jā m milzī gu skaitu ekskursiju un apmeklē jā m gandrī z visas lielā kā s Č ehijas pilsē tas. Karlovi Vari ir pelnī juš i ī paš u uzmanī bu. Tas ir pavisam cits stā sts. Nevilcinieties un dodieties ekskursijā uz Karlovi Vari. Š ī ir neliela kū rortpilsē ta starp kalniem, kuras centrā tek Teplas upe. Vari ir milzī gs skaits geizeru un ā rstniecisko avotu. Ir arī ā rstniecī bas baseins. Brī vajā laikā apmeklē jiet veikalus, iegā dā jieties suvenī rus un slavenā s Karlovi Vari vafeles. Par Karlovi Vari var runā t stundā m ilgi, tas ir tikai brī nums, bijā m sajū smā un plā nojam turp doties nā kamgad.
Nu, iespē jams, tev jau ir apnicis mans stā sts. Ja jums pē kš ņ i rodas jautā jumi par š o pasakaino valsti, rakstiet man uz ICQ 406408797 un es noteikti palī dzē š u. Starp citu, biju arī Turcijā un Ē ģ iptē , braucu uz AAE. Varat arī uzdot jautā jumus par š ī m valstī m.
PS: kā jau teicu, gā jā m augustā , bet naktī temperatū ra noslī dē ja lī dz 9 grā diem, pa dienu pakā pā s lī dz 27. Karlovi Varos bija ap 10 grā diem un apmā cies, lietus. Tač u pē c saules iznā kš anas kļ uva vē l karstā ks.
Cenas Prā gā ir diezgan pieņ emamas, nesalī dzina ar Franciju vai Itā liju, tur tā s ir daudz augstā kas.
Vlads.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu