Akat Pension 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 6.710
№51 viesnīcas reitingā Prāga
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Pansija ''Akat'' atrodas Vltavas krastā, iepretim Vysehrad, tikai 50 metru attālumā no tuvākās tramvaju un metro stacijas. Blakus atrodas aptieka un pasts. Pensija piemērota gan grupām, gan individuāli.Vairāk →
аватар Naruchan
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Akatu es izvē lē jos pē c diviem kritē rijiem: lē tuma un metro tuvuma. Viss ir taisnī ba, bet par plusiem un mī nusiem kā rtī bā . Plusi: 1) Atraš anā s vieta. Daudzi citi tū risti pā rmaksā par viesnī cas atraš anu pilsē tas centrā , bet Akat atrodas tik ē rtā vietā , ka no tā s var ē rti un ā tri nokļ ū t jebkurā pilsē tas vietā . … Tomēr ▾ Akatu es izvē lē jos pē c diviem kritē rijiem: lē tuma un metro tuvuma. Viss ir taisnī ba, bet par plusiem un mī nusiem kā rtī bā .
Plusi:
1) Atraš anā s vieta. Daudzi citi tū risti pā rmaksā par viesnī cas atraš anu pilsē tas centrā , bet Akat atrodas tik ē rtā vietā , ka no tā s var ē rti un ā tri nokļ ū t jebkurā pilsē tas vietā . Netā lu kursē metro, tramvaji, autobusi, netā lu ir pat dzelzceļ a stacija (tas ir liels pluss, jo ir lē ti un ē rti ceļ ot pa valsti patstā vī gi)
2) lē tums. Jā jā .
3) draudzī gs personā ls. Kad vajadzē ja vilcienu grafiku, meitene reģ istratū rā man palī dzē ja, paskaidroja, ka viņ u vilcieni daž kā rt kavē jas utt.
4) Skats no loga. Citi tū risti mani pat apskauda - skats bija uz Viš ehradas pili. (Vismaz no manas 110. istabas)
Mī nusi:
1) Logi neaizvē rā s cieš i un parasti bija koka. To izglā ba tas, ka bija septembris un es biju viena divvietī gā istabā - attā linā jos no loga.
2) Zem logiem pulksten 6.00 -6.30 ar mež onī gu rū koņ u brauc traktors (vecs, padomju). Tā kā logi neaizvē rā s, traktors kalpoja kā modinā tā js, lai arī nepatī kams.
3) Reģ istrē joties saņ ē mu brī dinā jumu, ka viņ i zog, tā pē c vē rtī gas mantas var nodot reģ istratū rā . Es darī ju tieš i tā , nebija nekā du problē mu. Bet tas joprojā m ir mī nuss.
4) Nebija gaisa kondicionē š anas. Es saprotu, ka tas ir normā li par š o cenu, bet tomē r.
аватар omelusik
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Hotel Pension Akat ir ļ oti labs variants cilvē kiem ar zemā m prasī bā m, gaisotne mā jī ga, ē diens bez liekš ķ erī bā m, personā ls draudzī gs, saprotoš s krieviski. Istabu uzkopš ana, kā jau daudzi atzī mē ja, neregulā ra, grī da mazgā ta 4 reizes 11 dienā s, veļ a mainī ta 1 reizi, dvieļ i divas reizes. … Tomēr ▾ Hotel Pension Akat ir ļ oti labs variants cilvē kiem ar zemā m prasī bā m, gaisotne mā jī ga, ē diens bez liekš ķ erī bā m, personā ls draudzī gs, saprotoš s krieviski. Istabu uzkopš ana, kā jau daudzi atzī mē ja, neregulā ra, grī da mazgā ta 4 reizes 11 dienā s, veļ a mainī ta 1 reizi, dvieļ i divas reizes.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, netā lu atrodas metro un tramvaji, lī dz Pulvervā rtiem - 15 minū tes ar transportu, 40 minū tes kā jā m.
аватар maranov
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bija Vecgada vakarā . Kopumā , protams, izskatā s pē c studentu hosteļ a, pā rsvarā uzturas jaunieš i. Bū tiskā kā priekš rocī ba ir tā , ka ir ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz centram - 10 minū tes ar metro un esi paš ā centrā ! Varbū t š ī ir galvenā priekš rocī ba. … Tomēr ▾ Bija Vecgada vakarā . Kopumā , protams, izskatā s pē c studentu hosteļ a, pā rsvarā uzturas jaunieš i. Bū tiskā kā priekš rocī ba ir tā , ka ir ļ oti ē rti nokļ ū t lī dz centram - 10 minū tes ar metro un esi paš ā centrā ! Varbū t š ī ir galvenā priekš rocī ba. Brokastis normā las, bez histē rijas kā saka. Bet pats galvenais, turpat blakus hostelim atrodas č ehu restorā ns "Pie dzelzceļ nieka", iesaku visiem !! ! ! Lieliska virtuve un, pē c Maskavas standartiem, cenas ir vienkā rš i smieklī gas - katru vakaru mē s tur pusdienojā m, lai bū tu laiks izmē ģ inā t visus ē dienus. Om-Nom-nom! ! !
аватар Kocour
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lasī jā m pā rsteidzoš as atsauksmes (ī paš i no Saratovecas) par pansionā tu Akat, tač u bijā m ļ oti vī luš ies, kad paš i tajā apmetā mies. 15 dienas, kamē r mē s uzturē jā mies mū su istabā , viņ i nekad (!! ! ) neizņ ē ma atkritumus un netī rumus, nemainī ja veļ u un dvieļ us. … Tomēr ▾ Lasī jā m pā rsteidzoš as atsauksmes (ī paš i no Saratovecas) par pansionā tu Akat, tač u bijā m ļ oti vī luš ies, kad paš i tajā apmetā mies. 15 dienas, kamē r mē s uzturē jā mies mū su istabā , viņ i nekad (!! ! ) neizņ ē ma atkritumus un netī rumus, nemainī ja veļ u un dvieļ us. Mē s iegā dā jā mies sev lī dzekli tualetes un izlietņ u mazgā š anai - tas bija pretī gi. Kad iegā jā m istabā , likā s, ka tā nav iztī rī ta, acī mredzot, tā arī bija. Bija tikai divi dvieļ i, un tie bija tik mazi un veci, ka noslaucī jā s ar savē jiem (labi, ka paņ ē ma lī dzi). Tur nebija ziepju un š ampū nu (lai gan par trim zvaigznē m it kā ir). Duš a ir piekā rta ar kaut kā du netī ru lupatu (mazgā joties pielī p pie ķ ermeņ a), veļ as lupatiņ u nav kur pakā rt, duš ā ielieciet ziepes un š ampū nu: vannasistabā nav ne ā ķ a, ne plaukta. Pat dvieļ iem. Brokastis ir ļ oti vienmuļ as (katru dienu - viens un tas pats) un ļ oti sliktas, ī paš i salī dzinot ar lielajā m viesnī cā m *** Prā gas nomalē . Maksā jā m kā par trī szvaigž ņ u viesnī cu, bet dzī vojā m tipiskā vecā hostelī , bet bez tī rī š anas un veļ as maiņ as. Neiesaku.
аватар bibber
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Dzī voja Akatā . Maza, mā jī ga pansionā ta pretī Viš egradai. Personā ls diezgan labi runā krievu valodā . Ē diens (zviedru galds) ir diezgan normā ls savai kategorijai. Istabā ir duš a, tualete, TV. Ir bezmaksas internets. Metro stacija Smichov nadrazne atrodas burtiski 50 metru attā lumā . … Tomēr ▾ Dzī voja Akatā . Maza, mā jī ga pansionā ta pretī Viš egradai. Personā ls diezgan labi runā krievu valodā . Ē diens (zviedru galds) ir diezgan normā ls savai kategorijai. Istabā ir duš a, tualete, TV. Ir bezmaksas internets. Metro stacija Smichov nadrazne atrodas burtiski 50 metru attā lumā . Lī dz centram 10 minū š u brauciens. Tas ir ē rti, jo nav jā brauc ar pā rsē š anos, nav jā izmanto tramvajs. Nopirkā m Zelta Prā gas tū ri. Ekskursijas programma interesanta, pabijā m Karlstejn, Pershteyn, Konopiste, Karlovi Vary, Cesky Krumlov, Morā vijas alas.
аватар fdgsd
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Istabas tī ras, mē beles jaunas, karsts ū dens, brokastis parastas (olu kultenis, siers, š ķ iņ ķ is), saimnieks (brā lis viņ u sauca par "labsirdī go poli") ļ oti patī kams cilvē ks, tas ir skaidrs, ka viss tiek darī ts ar dvē seli. … Tomēr ▾ Istabas tī ras, mē beles jaunas, karsts ū dens, brokastis parastas (olu kultenis, siers, š ķ iņ ķ is), saimnieks (brā lis viņ u sauca par "labsirdī go poli") ļ oti patī kams cilvē ks, tas ir skaidrs, ka viss tiek darī ts ar dvē seli. Lī dz Prā gas pilij ar tramvaju var nokļ ū t 10-15 minū š u laikā . Viesnī ca atrodas netā lu no metro un tramvaju/autobusu pieturas. Voobem, lī dzī gas atsauksmes bija agrā k internetā , tā pē c mē s devā mies uz š o viesnī cu. Viņ iem ir sava vietne, un tos var rezervē t pa tā lruni. Jā , ir bezmaksas internets!


iemiesojums mashma21
!!!!!!!!!!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Luna 2*
Novērtējums 7.0
Čehu, Prāga
Imos 2*
Novērtējums 8.0
Čehu, Prāga
Kafka 2*
Novērtējums 6.5
Čehu, Prāga
Bezdez 2*
Novērtējums 7.0
Čehu, Prāga
Atrakcijas
Vallenšteina pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Stats
Svētā Vīta katedrāle
Novērtējums 9.9
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Kārļa tilts
Novērtējums 8.8
Čehu, Prāga
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Пансион ’’Akat’’ расположен на берегу Влтавы, напротив Вышеграда, всего в 50 метрах от ближайшей трамвайной остановки и станции метро. Неподалеку работают аптека и почта. Пансион подходит как для групп, так и для индивидуального отдыха.

Atrašanās vieta 100 м до станции метро Smichovske Nadrazi, 11,3 км до аэропорта имени Вацлава Гавела.
Viesnīcā

Ресторан с летней террасой, завтрак «шведский стол», бесплатный интернет-уголок, хранение багажа, круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Одно- и двухместные эконом-номера 12 м² с общей ванной комнатой и двухъярусными кроватями, четырехместные эконом-номера 16 м² с общей ванной комнатой и двухъярусными кроватями, одно-, двух-, трех- и четырехместные номера 12,16 и 20 м², апартаменты 40 и 60 м² со спальней и кухней,.

Istabās

Отопление, телевизор, рабочий стол, шкаф, ванная комната с душевой кабиной и санузлом, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, фен, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка.

Adrese Nádražní 851/42, Smíchov, 150 00 Praha 5, Чехия
Tālruņi: +420 603 449 969
Tīmekļa vietne: Akat Pension
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.