Krivan 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 3.910
№21 viesnīcas reitingā Karlovi Vari
4.4 Numurs
3.5 apkalpošana
3.1 Tīrība
1.9 Uzturs
2.5 Infrastruktūra
Krivan Spa vēsturiskā ēka atrodas Karlovi Varu spa centrā, netālu no Dārza un Dzirnavu kolonādēm. Uzcelta 1887. gadā, pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Šī opcija ir piemērota ārstnieciskai atpūtai.Vairāk →
аватар vitulizka
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es vē los jums pastā stī t par mū su uzturē š anos Krivan viesnī cā Karlovi Varos. Reģ istrē joties mū s uzņ ē ma ļ oti labi. Lai gan mana mā te bija ar rollatoru, viņ i man iedeva istabu ar kā pnē m. Nā kamajā dienā pē c mū su lū guma mums iedeva istabu bez kā pnē m. … Tomēr ▾ Es vē los jums pastā stī t par mū su uzturē š anos Krivan viesnī cā Karlovi Varos.
Reģ istrē joties mū s uzņ ē ma ļ oti labi. Lai gan mana mā te bija ar rollatoru, viņ i man iedeva istabu ar kā pnē m. Nā kamajā dienā pē c mū su lū guma mums iedeva istabu bez kā pnē m.
Ā rsts iedeva procedū ru. Ā rstu sauca Sonja. Ļ oti zinoš s un labs ā rsts.
Procedū ras tika veiktas laikā un kvalitatī vi.
Bet ē diens ir briesmī gs.
Brokastī s bija tikai melnā tē ja. Man vienmuļ a un negarš ī ga. Salā ti 3 reizes dienā ir vienā di. Nav salā tu izvē les.
Kamē r viena sieviete tur nesacē la skandā lu, uz galda nebija neviena augļ a.
Manai mammai ir diabē ts un viņ a nevar dzert augļ u tē ju.
Viņ i prasī ja melno tē ju.
Atbildot uz to, saņ ē mā m atbildi no viesmī les, ka mums nav laika atnest jums melno tē ju.
Vakariņ ā s pasū tī jā m klimpas.
Viņ i atveda nav skaidrs, ko.
Dā rzeņ u sautē juma veids, kas ir vā rī ts un skā bs. Ē st vienkā rš i nebija iespē jams.
Kopumā ar ē dienu nebijā m apmierinā ti.
Telpas uzkopš anai.
Apkopē ja ienā ca, atvē ra durvis un paskatī jā s un teica, ka viss ir tī rs un nevajag tī rī t un aizgā ja.
Nā kamajā dienā viņ a atkal ienā ca, lai sakoptu.
Viņ a atkal teica, ka tu esi tī rs.
Es viņ ai parā dī ju, ka man ir nepiecieš ams nedaudz sū kties pie gultas. Viņ a saš ķ iebā s, neko nesakot, un 2 minū š u laikā izsū ca visu istabu.
Gulta tiek mainī ta 1 reizi 7 dienā s.
Dvieļ u 3 reizes nedē ļ ā.
Tas ir ne tikai mū su subjektī vais viedoklis, bet arī daudzu cilvē ku viedoklis.
Mē s š eit vairs neē dī sim un nevienam neieteiksim tur doties.

Vislabā kie vē lē jumi.

Viktorija.
аватар Izabella2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liels paldies kū rorta darbiniekiem. Istaba tika tī rī ta katru dienu, gultas un dvieļ i tika biež i mainī ti, pateicoties kalponei Vardyk Julia. Procedū ras mā sas ir ļ oti pieklā jī gas - ī paš i gribu pateikties Plecitai Monikai un masierē m Josefī nai Mrnkovai un Yanai Uļ ikovai. … Tomēr ▾ Liels paldies kū rorta darbiniekiem. Istaba tika tī rī ta katru dienu, gultas un dvieļ i tika biež i mainī ti, pateicoties kalponei Vardyk Julia. Procedū ras mā sas ir ļ oti pieklā jī gas - ī paš i gribu pateikties Plecitai Monikai un masierē m Josefī nai Mrnkovai un Yanai Uļ ikovai. Liels paldies Dr. Roman Tyrkus par profesionalitā ti un iejū tī go attieksmi. Sanatorija atrodas paš ā centrā un netā lu no termā lajiem avotiem, kas ir ļ oti ē rti. Ļ oti jauks baseins ar termā lo ū deni. Ē diens ir labs. Un, protams, liels paldies galvenajai ā rstei par prasmī go organizē š anu.
аватар eduardolga
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2015. gada pavasarī atpū tos ar visu ģ imeni, vī ru un diviem bē rniem. Atvaļ inā jums š oreiz bija ļ oti darbī gs. Mū s izmitinā ja divā s istabā s, mē s ar meitu vienā . Vī rs ar dē lu citā . Pilnī gs absurds, ja ņ em vē rā , ka bē rni ir mazi vē l 3 un 10 gadus. … Tomēr ▾ 2015. gada pavasarī atpū tos ar visu ģ imeni, vī ru un diviem bē rniem. Atvaļ inā jums š oreiz bija ļ oti darbī gs. Mū s izmitinā ja divā s istabā s, mē s ar meitu vienā . Vī rs ar dē lu citā . Pilnī gs absurds, ja ņ em vē rā , ka bē rni ir mazi vē l 3 un 10 gadus. Uzņ emš ana nav ī paš i draudzī ga. Restorā nā var viegli uzdurties rupjī bā m. Par masierē m nemaz nerunā jot. Rupjas sievietes un hacks. Sesijas laikā viņ i runā viens ar otru. Tas nemaz nav ē tiski. Es atnā cu atpū sties un atpū sties. Vī rieš u masā ž as terapeits veic ļ oti labu masā ž u. Ē diens ir vienkā rš i š ausmī gs. Tā pē c es vē l neesmu ē dusi atvaļ inā jumā . . BEZ augļ iem un desertiem. Porcijas mazas. Nulles salā tu izvē le. Uz jautā jumu, kur ir augļ i, viņ i atbildē ja, ka tad, kad mums bū s diabē ts, tad nesī s augļ us. Š AUSMAS!! ! ! Baseins ir auksts. Kondicionieris pū š tik ledainu gaisu, ka nepalī dz pat niecī ga pirtiņ a. Mans vī rs pē c š ā das pirts apmeklē juma nokā pa ar drudzi. Baseina darbinieki ir rupji. Manam dē lam bija 10 gadi. Viņ am tika nozī mē ts baseins. Tā kā viņ š ir mazs, man jā bū t klā t ar viņ u. . Biju spiesta pati maksā t par visiem baseina seansiem, lai varē tu peldē t kopā ar dē lu un pieskatī t. Tad mainī jā s maiņ a, atnā ca cits puisis un meitene un nelaida mani uz nā kamo seansu. Viņ i teica, ka š eit ir krē sls un apsē dieties. Jautā ju, kā pē c man piespieda maksā t?????? ? ? Saka, nā c un peldies vē lā k. Ar bē rnu istabu tie paš i smiekli. Kā du vakaru pie mums pienā ca jauka, draudzī ga sieviete un aizveda uz JAUNO rotaļ u istabu. Viņ a man visu parā dī ja un teica, nā c rī t ar meitu. Medmā sai ir atslē ga. Nu esam atnā kuš i. Medmā sa š odien teica, ka nav atslē gas. Nā kamajā dienā mē s atbraucā m vē lreiz. Medmā sa atkal teica, ka nav atslē gas. Mē s sā kā m aizvainot, jo meita sā ka raudā t. Pē c tam viņ a divas dienas iepriekš redzē ja, ka istaba tika atvē rta un tur bija daudz rotaļ lietu. Uz ko medmā sa pret mums izturē jā s rupji un teica, ka, ja iedos atslē gu, viņ u atlaidī s no darba un atstā s aizcirst durvis. Tā das mums bija brī vdienas. Daž ā dā s telpā s un no visā m pusē m rupji cilvē ki!!!! ! !
аватар zodiac73
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Telpas ļ oti netī ras, putekļ ainas, paklā js š ausmī gā stā voklī , š uvju vietā s lobā s tapetes. Ē diens vienmuļ š un nav paredzē ts cilvē kiem ar kuņ ģ a un zarnu trakta slimī bā m, š ajā sanatorijā nav diē tas! Ierodoties sanatorijā , pā rbaudes neveic, ā rsts aprobež ojā s ar spiediena mē rī š anu un pavirš u aptauju. … Tomēr ▾ Telpas ļ oti netī ras, putekļ ainas, paklā js š ausmī gā stā voklī , š uvju vietā s lobā s tapetes.
Ē diens vienmuļ š un nav paredzē ts cilvē kiem ar kuņ ģ a un zarnu trakta slimī bā m, š ajā sanatorijā nav diē tas!
Ierodoties sanatorijā , pā rbaudes neveic, ā rsts aprobež ojā s ar spiediena mē rī š anu un pavirš u aptauju.
Dr. Belovs ir vienkā rš i š ausmī gs!
Medicī niskajā daļ ā viss personā ls ir diezgan pieklā jī gs un uzmanī gs, ja lū dz pā rcelt procedū ras uz sev ē rtā ku laiku, vienmē r dodas uz tikš anos.
Gultas veļ a tiek mainī ta katru otro dienu, tiek nodroš inā ti halā ti apmeklē juma procedū rā m.
Uz visā m mū su sū dzī bā m daktere pateica, ka esam nevis Spā nijā , bet gan Č ehijā !
Mums ir ar ko salī dzinā t, Karlovi Varos esam treš o reizi, bet tik daudz neē rtī bu mums nekad nav bijis.
аватар flower221
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Labdien, pā ris dienas kopš atgriezā mies no Krivan sanatorijas. Varu teikt, ka, kā jau visi pirms brauciena, lasī ju komentā rus un biju š okā , bet ierodoties biju patī kami pā rsteigta. Istaba bija pietiekami liela, ar augstiem griestiem, vairā k vietas diviem, nekā varē tu sapņ ot. … Tomēr ▾ Labdien, pā ris dienas kopš atgriezā mies no Krivan sanatorijas. Varu teikt, ka, kā jau visi pirms brauciena, lasī ju komentā rus un biju š okā , bet ierodoties biju patī kami pā rsteigta. Istaba bija pietiekami liela, ar augstiem griestiem, vairā k vietas diviem, nekā varē tu sapņ ot. Diezgan tī rs, regulā ri tiek mainī ti dvieļ i, kā arī gultas veļ a. Man patika procedū ras, kā arī visa medicī nas bā ze, visas tantes ir draudzī gas, pat draiskuļ otā ju ir daudz, normā li runā krieviski un tā pat tevi saprot. Man patika masiere Anna, viņ ai ir lieliskas rokas un dara to pareizi laikā . Procedū ru telpā s netī rumus neredzē ju, palagi bija pastā vī gi jauni. Kas attiecas uz ē dienu, tad biju ļ oti apmierinā ta, lai gan š efpavā rs mainī jā s otrajā nedē ļ ā , tas bija nedaudz manā ms, bet ē diens bija normā ls, salā tus ar etiķ i vispā r neredzē ju, tie salā tus negarš o, tur ir eļ ļ as vai jogurta mē rces ar zaļ umiem. Mē s nekad neizgā jā m izsalkuš i, un es nā cu vē lā k brokastī s, pusdienā s procedū ru dē ļ un vienmē r viss tika aizpildī ts laikā . viņ š ir pelnī jis savu 3* vē l vairā k +. Ar lielu prieku es atgrieztos vē lreiz. Un uz komentā ru rē ķ ina, teikš u tā , pie mums pie galda sē dē ja ebreju sieviete, treš o reizi piecē lā s no galda un devā s uz bufeti, viņ a teica: Dievs, kā viss nav garš ī gi. vai cits piemē rs, kamē r mamma sē dē ja rindā un runā ja ar citu ebreju sievieti, kura stā stī ja par š ī s sanatorijas š ausmā m, un kad mamma viņ ai pirmo reizi jautā ja, tā pat kā mums, viņ a teica nē , tas jau ir 7 reizes, nu viņ a jautā , vai tev viss tik sasodī ti nepatī k, ka nā c š eit jau 7. reizi. tā pē c cilvē ki iet drosmī gi, normā la sanatorija, tikai augustā mums teica, ka tur ir ļ oti pā rpildī ts, tā pē c labā k lidot citos mē neš os.
Ļ ena
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atraš anā s vieta - centrā , netā lu no avotiem. . . Medicī niskā bā ze – manuprā t, ļ oti laba. . . Galvenais ā rsts ir normā ls puisis. . . Esmu lasī jis sliktas atsauksmes par viņ u un nepiekrī tu. . . Ļ oti uzmanī gi noklausī jos visu slimī bu buķ eti, pē tī ju atnestā s ultraskaņ as, to EKG utt. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta - centrā , netā lu no avotiem. . . Medicī niskā bā ze – manuprā t, ļ oti laba. . . Galvenais ā rsts ir normā ls puisis. . . Esmu lasī jis sliktas atsauksmes par viņ u un nepiekrī tu. . . Ļ oti uzmanī gi noklausī jos visu slimī bu buķ eti, pē tī ju atnestā s ultraskaņ as, to EKG utt. , izrakstī ju ā rstē š anu, palū dzu daž as procedū ras atcelt, daž as pievienot. . . Es tā s atcē lu, pievienoju ne visas, pamatojos, kā pē c elektroterapiju man nevar piemē rot, piemē ram. . . Viss mierī gi, ar cieņ u, nekā dus aizspriedumus vai negatī vismu no viņ a puses nesaskatī ju. . . Gluž i pretē ji, viņ š pat jokoja un stā stī ja jokus. . . Viņ š izstā stī ja visas š ī s vai citas procedū ras priekš rocī bas, kā uzvesties pē c ā rstē š anas – kopumā sū dzī bu nav. Pie procedū rā m rindu nav – galvenais ierasties laikā...tu nedrī ksti kavē ties. . . No vienas puses pareizi - viņ iem viss ir saplā nots pa minū tē m, ja 1 cilvē ks kavē jas 10 minū tes, tad viss grafiks tiek pā rbī dī ts. . . Un č ehietes ir pieraduš as - ja darba diena ir pirms 16-00.16-01 viņ ai jau jā dodas mā jā s. . . No vienas puses, pareizi. . . Pā rē jiem pacientiem tie nepatiks, ja viņ iem bū s jā gaida. . . tā pē c š ajā planierī viņ iem piekrī tu - vē lu - uz redzē š anos, nā kamreiz atnā ksiet. Pretenzijas tikai dā mā m, kas taisa vannas - viņ ā m vienmē r ir parka, nekad nav veikuš as procedū ru laicī gi, visu laiku kavē jas 10-15 minū tes, ū dens vienmē r tiek uzkarsē ts, tu esi tur sabā zts, un tikai tad atdzesē lī dz 35 grā diem. . . No š ā das attieksmes nojaust? Izteicu piebildi, ka ū dens ir karsts, tā pē c viņ a kliedza kā upuris, ka viņ a labā k zina, kā to izdarī t. . . Es sū dzē jos galvenajai medmā sai, un viņ i sā ka pareizi sagatavot man vannu. . . Tā pē c pievē rsiet uzmanī bu, lai visas jū su nodroš inā tā s vannas bū tu ne augstā kas par 34-35 grā diem. . . Viņ iem tie ir jā pagatavo, pirms viņ i ievieto jū s tur. . . Un viņ i č ī kst, un tad ieliek pacientu verdoš ā ū denī , viņ u ū deni atdzesē ar gā zi, lai ietaupī tu laiku. Ē diens ir pretī gs!! ! ! Brokastis uz 17 dienā m - 3 veidu š ķ iņ ķ is un 3 veidu siers (katru dienu viens no tiem viens un tas pats !! ! ), biezpiens, cepti vistu spā rniņ i, kotletes, auzu pā rslas, reizē m vā rī ta gaļ a vai zivs, neē dams kartupeļ u kastrolis - viss. . . Viņ i praktizē sarkano kā postu, pupiņ u un š ķ iņ ķ a salā tus, kurus neē d brokastī s, viss ir bagā tī gi garš ots ar etiķ i. . . Garnē jumam vā rī ti dā rzeņ i - no saldē tiem maisiņ iem, un rodas iespaids, ka tie ir vairā kkā rt atkausē ti un saldē ti. . . Kā pē c vā rī t š ī s sū dakas, ja svaigi ziedkā posti un brokoļ i veikalā ir lē tā ki nekā saldē ti? Acī mredzot š efpavā rs no daž iem viņ a pavadoņ iem lē ti nopē rk visu, kas drī z kļ ū s nederī gs, un krievi visu apē dī s. . . Un kurš tur veido ē dienkarti cilvē kiem ar gremoš anas problē mā m, ja visi salā ti ir bagā tī gi pā rlieti ar etiķ i - es nevaru iedomā ties. . . Pusdienā s viņ u vakariņ u dzē rieni ir hibiska tē ja - citas iespē jas nav. . . Gribē ju ķ ē rkt 6dien. . . Pavā rs nezina tā dus ē dienus kā š tovē ti kā posti, dā rzeņ u sautē jums, dā rzeņ u kastrolis, dā rzeņ u vai zivju zupa. . . konditorejas izstrā dā jumi - lē ts biskvī ts ar trekna margarī na krē ma kalnu vai biezu ž elatī na kā rtu, tā du sū du nebiju redzē jusi viņ u veikalos, kur pasū ta tā dus atkritumus - nav skaidrs. Telpas (ī paš i KRIVAN-2, otrais stā vs) tiek tī rī tas pretī gi. . . Istabene maina gultu pē c saviem ieskatiem. . . Piemē ram, viņ a man teica, ka nu, ka pagā jusi 5. diena, tad tava gulta ir tī ra (pē c viņ u noteikumiem gulta jā maina ik pē c 3 dienā m. . . Tiesa, bū dama nejauka, viņ a mainī ja gultu)...Peldmē teļ i tiek mainī ti ik pē c 10 dienā m. . . Viņ a man palū dza 5. dienā nomainī t - kaut ko kurnē ja un nemainī ja. . . Pē c injekcijā m halā ts sasmē rē jas ar asinī m – tā tad uz procedū rā m staigā siet netī rā...Tā pē c paņ emiet no mā jā m rezerves peldmē teli. . . Ja pirms 12:00 izliekat zī mi "netraucē t" (piemē ram, atpū š aties starp procedū rā m un nevē laties, lai tante vazā jas pa istabu ar putekļ u sū cē ju), tad š ajā dienā jū su istaba netiks uzkopta....Lai gan tī rī š ana tiek veikta lī dz 16-00. . . Ja uzliksiet zī mi "pieprasī jums uzkopt istabu", neviens uz to neatbildē s, lai gan pē c noteikumiem uzkopš ana jā veic stundas laikā pē c tam, kad uzliksiet zī mi uz durvī m. 17 dienas ne reizi nav noslaucī ts spogulis un duš as kabī nes durvis. . . Beigā s pati noslaucī ju spoguli. . . Nevar visu uzskaitī t!!! ! Recepcijā sē ž Frank rupji cilvē ki. . . Paprasī ju gludekli 17:00, viņ i teica, ka nē , godī gi sakot, nejauki, ka man vajadzē ja agrā k domā t, ko gludinā t. . . Uz piebildi, ka informā cijā par sanatoriju, tajā skaitā istabiņ ā sniegtajā bukletā teikts, ka gludekli var paņ emt no istabenes uz grī das lī dz 16-00, pē c 16-00 var nest uz reģ istratū ru, viņ a atbildē ja. ka viņ a nav sastā dī jusi š o informā ciju. . . Viesnī cā veļ as mazgā tavas nav (tajā paš ā bukletā rakstī ts, ka š o jautā jumu lemj reģ istratū ra. . . Es jautā ju - neko neatrisinā ja). . . tā pē c ņ emiet lī dzi daudz lietu, pretē jā gadī jumā jums bū s jā mazgā jas izlietnē . Iespaids no ā rstē š anā s palika pozitī vs, no uzturē š anā s viesnī cā – tikai negatī vs. . . Karlovi Varos biju 5. reizi, Krivanā nokļ uvu nejauš i, ar tū res noformē jumu steidzos vē lu, tā pē c tikai š ī sanatorija tika piedā vā ta uz 17 dienu periodu. . . ES NEKAD NEKĀ DĀ DĒ L NEDZĪ BU UZ KRYVAN. . . VISS APSTRĀ DES IESPAIDS IZGRIEŽ A VIŅ U DZĪ VI VAI TĀ S PROBLĒ MU, PĀ RTIKAS UN RUPJĀ S PERSONAS. . . NEIESAKU Š O SANATORIJU PILNAI ATPŪ TAI. . . KARLOVIVAROS IR SANATORIJAS 3***, KURĀ S DZĪ VES UN PĀ RTIKAS KVALITĀ TE IR 100 REIZES LABĀ KA NEKĀ KRIVAŅ OS!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī nav sanatorija. Vienkā rš a viesnī ca ar pienā cī gu medicī nisko bā zi. Uzturs ļ oti veseliem cilvē kiem. Pavā rs laikam ienī st savu darbu! ! ! Galvenajam ā rstam nepatī k krievi, reģ istratū rā klausies politisko lekciju. … Tomēr ▾ Š ī nav sanatorija. Vienkā rš a viesnī ca ar pienā cī gu medicī nisko bā zi. Uzturs ļ oti veseliem cilvē kiem. Pavā rs laikam ienī st savu darbu! ! ! Galvenajam ā rstam nepatī k krievi, reģ istratū rā klausies politisko lekciju. Ir krievu ā rsts, ļ oti pozitī vas atsauksmes, jautā jiet viņ am. Atraš anā s vieta ir ē rta. Istabas velk uz Eiropas 2-3 *(kā paveicies).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tumaeva1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Č ehijā ir izcila attieksme pret krieviem, liela daļ a iedzī votā ju zina krievu valodu. Ja godī gi, es to pat negaidī ju. Viņ i dara visu iespē jamo, lai atpū ta bū tu patī kama. Pirmkā rt, ā rstē š ana: stingri iet pē c indikā cijā m, un efekts bū s lielisks. … Tomēr ▾ Č ehijā ir izcila attieksme pret krieviem, liela daļ a iedzī votā ju zina krievu valodu. Ja godī gi, es to pat negaidī ju. Viņ i dara visu iespē jamo, lai atpū ta bū tu patī kama. Pirmkā rt, ā rstē š ana: stingri iet pē c indikā cijā m, un efekts bū s lielisks. Ē diens ļ oti labs un garš ī gs un smagums vē derā uzreiz pazū d. Č ehija ir ļ oti vilinoš i, ka no turienes var doties uz jebkuru Eiropas valsti. Es neiesaku daudz ceļ ot, jū s nevarat pā rkā pt ā rstē š anu. Pā ris braucieni, lai bū tu labi. Biju Vā cijā un Prā gā . Noteikti jā dodas Karlovi Varu apskates tū rē . Par Krivan Hotel nav sū dzī bu, ja dodaties vē lreiz, varat izmē ģ inā t 4 zvaigž ņ u viesnī cu salī dzinā jumam. saņ ē ma tieš i š ajā sanatorijā , kas starp citu ir ļ oti ē rti . Vē lreiz gribu atkā rtot, ka č ehi pret mums izturas ļ oti labi. Labprā t brauktu vē lreiz pē c kā da laika. Jū tos lieliski!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m Krivan viesnī cā.2011. gada augustā . Lieliska viesnī ca, augsta visu pakalpojumu organizā cija. Tostarp medicī niskā pā rbaude, procedū ras un ē dienreizes. Pā rdomā ta ē dienkarte, ē damistabā nav rindu. Pieklā jī gs medicī nas personā ls. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Krivan viesnī cā.2011. gada augustā . Lieliska viesnī ca, augsta visu pakalpojumu organizā cija. Tostarp medicī niskā pā rbaude, procedū ras un ē dienreizes. Pā rdomā ta ē dienkarte, ē damistabā nav rindu. Pieklā jī gs medicī nas personā ls. Veiksmi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ā rstē š ana ir laba 4. Ē diens 3. Istabas ir briesmī gas-2! Viss interjers ir 80-90, tas nav pat liekš ķ ere, sliktā k. Es neiesaku. … Tomēr ▾ Ā rstē š ana ir laba 4. Ē diens 3. Istabas ir briesmī gas-2! Viss interjers ir 80-90, tas nav pat liekš ķ ere, sliktā k. Es neiesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums nytik_u
Labdien! varbūt kāds tuvākajā laikā brauks uz šo viesnīcu ... 2 sievietes no Ukrainas tur strādā par guvernantēm. Asinis no deguna, jānoskaidro, caur kuru uzņēmumu Ukrainā (un varbūt arī Čehijā) viņi pieteicās šim darbam. Lūdzu atsaucieties, kas nāk!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums galjast
Ir pagājis gads kopš operācijas un ķīmijterapijas. Es dzirdēju, ka HF ūdens ļoti labi mazgā HT iedarbību. Kurās KV sanatorijās pēc šīs operācijas vēl var ārstēties? Un kādi sanatorijas ārstēšanas veidi tiek nodrošināti šajā gadījumā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums vostok-oksana
Viesnīca Krivan
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums mib05
Es nezinu, ko ņemt līdzi no drēbēm (augusta beigas-septembra sākums).
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums Pavel58
kādas ir procedūras šajā viesnīcā
13 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Skatu tornis Diāna
Novērtējums 10.0
Čehu, Karlovi Vari
Ielas, laukumi, skatu punkti
Geizeru kolonāde
Novērtējums 8.0
Čehu, Karlovi Vari
Arhitektūra, Daba
dzirnavu kolonāde
Novērtējums 8.0
Čehu, Karlovi Vari
Arhitektūra, Atpūta, Daba

Историческое здание санатория Krivan находится в курортном центре Карловых Вар, вблизи Садовой и Мельничной колоннады. Построено в 1887 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Этот вариант подойдёт для лечебного рекреационного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от аэропорта Václav Havel Airport составляет 120 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, крытый бассейн с подогревом, ресторан Кривань, кафе Микс и лобби-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массажный кабинет, лечебные процедуры.
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Комплекс зданий санатория Кривань предлагает размещение 83 одноместных, 111 двухместных номерах и 8 апартаментах категории стандарт.

Istabās

Все номера имеют собственную ванную комнату, ванну или душ, фен, телефон, спутников телевидение.

Adrese Ул. Садова д. 5, 360 01 Карловы Вары, Чешская Республика.
Tālruņi: +420/ 352 511 104
Tīmekļa vietne: Krivan
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).