Rajsky Pension 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.510
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Rajsky Pension atrodas klusā, zaļā vietā, tikai desmit minūšu gājiena attālumā no pilsētas centra.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca no pirmā acu uzmetiena ir tī ra, bet, rū pī gi ieskatoties, sanā k: maz dvieļ u, pussalauzta santehnika, ē diens pā rsteidz savā deficī tā . Bet ī paš i mums "patika" viesnī cas darbinieki: runā vā ciski un izliekas, ka nesaprot krieviski, par brokastī s paņ emš anu papildus bulciņ ai uzliek 5 eiro sodu (lai gan nacionā lā valū ta valstī ir kronas), bet varbū t tas ir noteikumos, kas mums netika izskaidroti. … Tomēr ▾ Viesnī ca no pirmā acu uzmetiena ir tī ra, bet, rū pī gi ieskatoties, sanā k: maz dvieļ u, pussalauzta santehnika, ē diens pā rsteidz savā deficī tā . Bet ī paš i mums "patika" viesnī cas darbinieki: runā vā ciski un izliekas, ka nesaprot krieviski, par brokastī s paņ emš anu papildus bulciņ ai uzliek 5 eiro sodu (lai gan nacionā lā valū ta valstī ir kronas), bet varbū t tas ir noteikumos, kas mums netika izskaidroti. Tā pē c no visas sirds novē lu, lai š ī viesnī ca izputē tu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā vienu dienu 2011. gada maijā garā mejot. Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Istabas tī ras, mē beles visas jaunas. Sajū ta ir tā da, it kā jū s bū tu mā jā s))) Un tas nemaz neizskatā s pē c 2 *. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā vienu dienu 2011. gada maijā garā mejot. Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Istabas tī ras, mē beles visas jaunas. Sajū ta ir tā da, it kā jū s bū tu mā jā s))) Un tas nemaz neizskatā s pē c 2 *. Mē s bū sim Č eski Krumlovā - noteikti apmetī simies tur vē lreiz)))
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s biež i ceļ ojam. Redzē jā m daudz, bet visu iespaidu par Č eski Krumlovu sabojā ja "debesu" viesnī ca - numuriņ š ir slikti aprī kots, pū š no logiem, istabā auksts (un kalendā rā Ziemassvē tki! ) krievu valodā un Angļ u valodā viņ i izliekas, ka nesaprot, runā vā ciski. … Tomēr ▾ Mē s biež i ceļ ojam. Redzē jā m daudz, bet visu iespaidu par Č eski Krumlovu sabojā ja "debesu" viesnī ca - numuriņ š ir slikti aprī kots, pū š no logiem, istabā auksts (un kalendā rā Ziemassvē tki! ) krievu valodā un Angļ u valodā viņ i izliekas, ka nesaprot, runā vā ciski. Brokastis bija visnabadzī gā kā s visā tū rē , bet tiem, kas ieradā s nedaudz vē lā k, ē diena vispā r nepietika! Un pats smieklī gā kais ir naudas sods par urnas atstā š anu! ! ! miskaste!! ! (tas pat ir rakstī ts noteikumos!! ! )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Dimson73
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
Райский Номер на 1 этаже
аватар lubovkis
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mē s palikā m tikai š ajā viesnī cā , numuri ir labi. silts, kas ir svarī gi ziemā . Laba tualete un vannas istaba, ir fē ns (atš ķ irī bā no citā m Č ehijas 3 * viesnī cā m, ar kurā m mē s sastapā mies). Maz dvieļ u. … Tomēr ▾ Mē s palikā m tikai š ajā viesnī cā , numuri ir labi. silts, kas ir svarī gi ziemā . Laba tualete un vannas istaba, ir fē ns (atš ķ irī bā no citā m Č ehijas 3 * viesnī cā m, ar kurā m mē s sastapā mies). Maz dvieļ u. Brokastis tā s paš as, nepā rē dies. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Krumlovas pils
Novērtējums 10.0
Čehu, Čehu krumlovs
Arhitektūra, Stats

Отель Rajsky Pension расположен среди тихих, зеленых окрестностей, всего лишь в десяти минутах ходьбы от центра города.

Viesnīcā

- завтрак включен; - оплата кредитными картами; - подключение к интернету; - парковка; - гриль-бар; - места отдыха. Спорт и развлечения: - большой бассейн, длиной 200м.

Telpu apraksts

Номера категории double и suite. Всего 50 мест, 20 номеров, 3 номера с двумя односпальными кроватями. Есть возможность предоставить дополнительную кровать. Во всех номерах есть балкон или терраса. В саду, на территории отеля расположены бунгало, состоящие из двух спален, гостиной и кухни.

Istabās

- душ; - туалет; - ТВ со спутниковыми каналами.

FAQ