Imos 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca, kas atrodas Morāvijas dienvidu galā, Prāgas-Brno-Vīnes tirdzniecības krustcelēs, Breclavas rajona pilsētā.Vairāk →
аватар Lu-la-la
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viena no tranzī ta viesnī cā m mū su Jaungada tū res laikā izrā dī jā s strī dī gs trio: maza istabiņ a ar vislē tā kajā m, bet jaukā kajā m mē belē m, bez balkona, TV ar pusduci kanā lu (nav krievvalodī go), duš as kabī ne vannas istaba, fē ns nav nodroš inā ts. … Tomēr ▾ Viena no tranzī ta viesnī cā m mū su Jaungada tū res laikā izrā dī jā s strī dī gs trio: maza istabiņ a ar vislē tā kajā m, bet jaukā kajā m mē belē m, bez balkona, TV ar pusduci kanā lu (nav krievvalodī go), duš as kabī ne vannas istaba, fē ns nav nodroš inā ts. Brū nā s ž alū zijas gaiš ajā istabā sā pina acis (neizvē los, tikai nez kā pē c atceros).
No labā - sniegbaltā kraukš ķ ī gā veļ a un dvieļ i, ļ oti patī kams š ķ idro ziepju aromā ts, karstas baterijas.
Brokastis nav daudzveidī gas, bet pilnī gi ē damas. Kū ka man š ausmī gi patika, nevarē ju pretoties otrajam gabaliņ am, lai gan nesapratu ar ko tas ir.
Viesnī ca atrodas Morā vijā – š ajā Č ehijas reģ ionā nodarbojas ar vī nogu audzē š anu, un š eit priekš roka tiek dota vī nam, nevis alum. Tiem, kas vē las, viesnī ca organizē vietē jo vī nu degustā ciju, tā pē c ir vismaz viens iemesls apmeklē t š o mazo viesnī cu : -)
Jā , viesnī cā ir arī valū tas maiņ a, ar vairā k vai mazā k cilvē cisku kursu, galu galā , kamē r netiksi lī dz Prā gai, daž as kronas nenā ks par ļ aunu.
Vē l viens pluss ir ē rtī bas rezervā cijā , jo. vietnē ir versija krievu valodā , un viesnī ca saprot krievu valodu.
номер номер ванная комната здания отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Современный отель, расположенный самом южном конце Моравии на торговом перекрестке Прага-Брно-Вена, в районном городе Бржецлав.

Viesnīcā

конференц-зал, салон, винный ресторан, сауна.

Telpu apraksts

Одноместные и двухместные номера, аппартаменты, номера для инвалидов. В отеле 27 номеров.

Istabās

ванная комната (туалет, душевая кабина), телефон, ТВ, некоторые номера оборудованы кондиционерами и мини-барами.

Tīmekļa vietne: Imos
FAQ