Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Pirms 10 gadiem grieķu Kiprā bija vīzu režīma pārkāpums.Strādāju ar darba vīzu, darba devējs neatjaunoja, izrādījās, ka nokļuvu stop sarakstā
Sveiki.Pirms 10 gadiem bija vīzu režīma pārkāpums grieķu Kiprā.Strādāju ar darba vīzu,darba devējs neatjaunoja,izrādījās ka nokļuvu stoplistā.Sakiet lūdzu vai tagad man ir krievijas pase (man bija Ukrainas pilsonība) vai mani uz robežas laidīs cauri par brīvdienu vīzu?un kā es varu zināt, vai es joprojām esmu stop sarakstā vai nē? Pateicos jau iepriekš.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
2 abonents  • prasīja 2019-04-115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  1
аватар ollennka
Ja, iegūstot jaunu pilsonību un pasi, ir mainījusies vārda rakstība latīņu valodā (nu, apmēram kā atšķirība starp Oleksandru un Aleksandru), tad uz robežas netiksi identificēts kā iepriekšējais pārkāpējs. Pirms desmit gadiem, ja atmiņa mani neviļ, Ukraina vēl neizsniedza biometriskās pases, un ES valstis šos biometriskos datus neievāca, izsniedzot vīzas un robežkontroli.
Un ir arī pieņēmums, ka pēc desmit gadiem tavs ieceļošanas aizliegums jau ir beidzies, bet zinātne to neprot precīzi noskaidrot, tikai empīriski. Konsulātus ar šādiem jautājumiem parasti sūta uz dārziņu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl