Jautājums o Kipra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1133 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kurp doties maija vidū — uz Larnaku vai Aijanapu?
Es nevaru izlemt, kur labāk doties maija vidū - ceļojumu aģentūra piedāvā 2 iespējas - Larnakā vai Aijanapā. Pārējais ir plānotais budžets, visticamāk, gatavosim paši.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2017-01-257 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  41
аватар znahur
Gribētos skaistas pludmales un ar ko būtu ērti apceļot salu, lai apskatītu apskates objektus (neprotam braukt ar auto, tāpēc mūsu autobusi ir visi) Ko jūs iesakāt?
аватар ElenaFox
Aijanapā pludmales ir labākas) Ekskursijas var nopirkt visur
аватар vbi007
Labākais variants Aijanapā. Labas viesnīcas Tofinis un tuvumā. Pastaigas attālumā sabiedriskais transports, 7 - 10 minūtes smilšu pludmale, 15 minūšu gājiens līdz centram. Ekskursijas pa salu, gandrīz jebkuras, gan saprātīgas, gan pilnīgi stulbas, piemēram, ekskursijas uz Nikosiju (Levkosia). Sazinieties ar mani, varu sarunāt ekskursiju. Vienatnē un ar ēdienu gatavošanu tas ir daudz dārgāks nekā kompleksā ekskursija.
аватар Kira222
Es pievienojos Ayia Napa, kur jūra ir sekla un maijā labāk sasilst ...
аватар Pachok
Nē, tas ir daudz lētāks viens pats. Biļetes uz Kipru ir vienkārša balle, lidojām par 80 dolāriem. turp un atpakaļ tikai pavasarī. Arī viesnīcas šobrīd joprojām piedāvā labas cenas, izmantojot rezervācijas.
Interesanti arī kā aģents no Krasnodaras taisās sarīkot tūristam no Harkovas ekskursiju... Aģenti tādi aģenti ir :)
Bet gatavot, un patiesība ir tāda, ka es nevaru iedomāties, kā tur var būt lēti. Cenas visiem produktiem ir diezgan augstas. Viss internets ir pārpildīts ar stāstiem par to, kā viņi paši gatavoja ēdienu un ietaupīja naudu, taču tikai daži cilvēki raksta, ka viņi patiešām paņēmuši līdzi ēdienu.
аватар gumenyk2006
Es pievienojos, Ayia Napa pludmales ir daudz labākas nekā Larnakā, ir ērti doties ekskursijās ar autobusu, lētāk ir doties uz Kipru pašiem. Biļetes ir lētas no Wizzair, jums ir jāpērk daudz iepriekš. Pārtikas cenas pat sezonas augļiem un dārzeņiem ir patiešām augstas, salīdzinot ar Ukrainas cenām. Bet ēdināšanas porcijas ir lielas.
аватар OlgaKorelskaia
Arī Ayia Napa.Pludmales skaistas.Tikai maijā tur nav auksti,jūnijā mums nebija karsti.
аватар OlgaKorelskaia
Kas attiecas uz pašu gatavošanu,tad nav fakts,ka ir lētāk.Piemēram bija atšķirība ekskursijas cenā Toffinis 4 (tolaik), brokastis vai brokastis, vakariņas - 3000, tas ir trīs uz 10 dienām. .Tas ir gandrīz 100 rubļi dienā, vai tiešām par tādu naudu var pusdienot.Un te ir bufete.
аватар vbi007
Es neesmu no Krasnodaras, bet gan no Maskavas. Harkova, protams, ņemot vērā pasi un valūtu ārpus reģistrācijas zonas. Reģistrācija caur internetu uz jebkuru vietu pasaulē un no jebkuras vietas pasaulē, izņemot ... Labākais laiks atpūtai ir rudens septembris, oktobris. Apsveriet HB iespēju, brokastis, vakariņas. Pusdienas var paēst kafejnīcā, paņemt porciju diviem, tās tur ir diezgan lielas. Budžeta iespēja, pusdienot istabā, nopirkt augļus, izcirtņus. Lielākā daļa viesnīcu atrodas netālu no veikaliem, cenas ir aptuveni vienādas. Pavasarī augļu maz, ūdens vēl vēss. Esiet gatavi tam, ka Kipras pludmales ir pašvaldības. Jums ir jāmaksā par sauļošanās krēsliem un citiem pludmales piederumiem.
аватар ElenaFox
Nebaidiet cilvēkus. Ja neņemat sauļošanās krēslu, lietussargu utt., tad par pludmales apmeklējumu nav jāmaksā
аватар vbi007
Aviobiļetes 1 personai ar lidojumu no Harkovas uz Larnaku un atpakaļ, piemēram, 2017. gada 13. maijā, maksāja 15 033 rubļus, kas būs 254,79 USD vai 236,30 eiro jeb 6905,37 grivnas. Lidojums ar pārsēšanos Borispilī.
аватар vbi007
Elēnai Foksai. Uzmanīgi izlasiet. "Esiet gatavi tam, ka Kipras pludmales ir pašvaldības. Par sauļošanās krēsliem un citiem pludmales piederumiem ir jāmaksā."
аватар Pachok
Pludmales ir pašvaldības, bet ja viesnīca atrodas pludmalē, tad vairumā gadījumu sauļošanās krēslu, lietussargu un glābēju :) izmantošana ir iekļauta cenā.
vbi007, Kāpēc par tādu naudu piedāvājat "greizus" lidojumus? Tūrists no Harkovas, ja viņš vēlas izlidot no Kijevas, šeit ieradīsies ar Intercity un iekāps Wizz Air Zhuliany, un tas maksās uz pusi mazāk nekā jūs piedāvājat.
аватар znahur
Liels paldies jums visiem par jūsu atbildēm! ES domāšu :)
аватар vbi007
Jā, lai viņš brauc un lido uz jebko... Kad cilvēki jau iemācīsies lasīt? "Harkova, protams, ņemot vērā pasi un valūtu ārpus reģistrācijas zonas", "Piemēram ..." citā ziņojumā. Kas tas ir, ieteikumi?
аватар ollennka
Ayia Napa, tur smiltis ir dzeltenas, pludmales ir skaistākas, un Larnakā smiltis ir pelēkas.
vbi007, vai šī ir stulba ekskursija uz Nikosiju ??? Jā, tur visu dienu, un viņš ar diviem var staigāt pa cietoksni, muzejiem, baznīcām, mošejām un karavānu serājiem, šī ir veca un ļoti skaista pilsēta.
аватар yuriynovikov18
Ir normāls sabiedriskais transports. Lai kur jūs dzīvotu, jūs varat nokļūt jebkur, jo. pati sala ir maza. Pat ne tādi, it kā attāli apskates objekti, piemēram, Greko rags. Lai gatavotu pašam, atrodiet kādu vairāk vai mazāk pieklājīgu lielveikalu (nevis tādu, kas atrodas netālu no pludmales un tur visu pārdod, bet nedaudz, bet lielāku tīklu). Vēl viens variants ir, ja iegriežaties netūristu pilsētā, piemēram, Paralimni, kas atrodas salīdzinoši tuvu Ayia Napa, tur ir it kā tikai vietējie iedzīvotāji, un tas var būt lētāk. Tikai tur veikali dažās dienās, atceros, strādāja līdz 15.00 vai tamlīdzīgi. Starp citu, ja nenicini))), McDonaldā paēst ir salīdzinoši lēti - apm. 5 eiro par ēdienkarti (tur to sauc par maltīti).
аватар 19062005
Aija Napa, protams! Piekrītu tiem, kas saka, ka gatavot pašu spēkiem būs dārgāk nekā kompleksā ekskursija. Uzturoties viesnīcā Kiprā, viena ģimene ar pašgatavošanu bija neprātīgi priecīga, kad viesnīca izsludināja bufetes ballītes par 16 eiro degunā. Apskati paciņas, varbūt paveiksies
аватар Pachok
vbi007, Tātad, ja ne teikums, kāpēc jūs krata gaisu ar tukšiem cipariem?
аватар Galina50
Larnakā smiltis ir melnas, uz tām negulēja neviens cilvēks, un visi bija plati pontoni.
Augļu cenas ir briesmīgas, daudz dārgākas nekā Grieķijā vai Turcijā. Kā saka, Kipra nedzīvo no tūrisma, bet gan no ofšoriem.
Tāpēc forša attieksme pret tūristiem, pārdevējas mūs veikalos nepamana.
Un porcijas restorānos ir tiešām lielas, tāpēc mēs ar vīru paņēmām vienu šķīvi vakariņām diviem.
аватар vbi007
Pachok Vai jums ir kas? Nieze vai stāvoklis, piemēram, snap? Tu saproti krievu valodu, vai jau vajag tulku? Dialogs ir beidzies, visu to labāko.
аватар Pachok
Nieze dažiem aģentiem, kuri īsti nezina informāciju. Es saprotu KRIEVU valodu labāk nekā jūsējo, spriežot pēc šī pavediena. Un tev nav jābūt slimam.
аватар TanjaYad
Kā opciju ir iespējams apsvērt Protaras. Ir arī labas pludmales. Bet vai maija vidū būs vēsa jūra? Mēs bijām jūnija sākumā, visvairāk to)). Mēs paņēmām budžeta viesnīcu ar apartamentiem ar brokastīm un vakariņām un bijām laimīgi)). Braucām ekskursijās, tāpēc pusdienas īsti nebija vajadzīgas. Blakus bija Lidl veikals, nopirkām dzērienus un kaut ko uzkodām. Dārgi!! Nav īpaši izdevīgi tur gatavot.
аватар sigur62
Es iestāšos par Pačoku.
Ēdienu gatavošana Kiprā ir lēta, vienkārša un ērta, ir daudz veikalu un veikalu.
аватар Pachok
Kāpēc Puks ir šeit? :) Tikko uzrakstīju tieši pretējo - tur gatavot dārgi.
Augļi, dārzeņi, gaļa, zivis – viss ir dārgs.
Un man arī nepatīk to darīt atvaļinājumā, mani interesēja, ja man būtu pāris mēnešus jāpavada tur ar bērnu.
аватар sigur62
Nu, es piecēlos un labi)))
аватар RetuRneR
Par gatavošanu pašam:
1. Ja esi pieradis tikai pie pilnām 3 ēdienreizēm dienā (ieskaitot pirmo, desertu utt.), produkti nav lēti (cūkgaļa 6-8 eiro/kg).
2. Īstos lielveikalos (Lidl, Metro utt.) vienmēr ir atlaides.
3. Paskatieties, kāda ir ekskursiju cenas atšķirība bez un ar ēdināšanu, tur arī ēdināšana nav lēta...
Ēdienu gatavošanas apstākļi dzīvokļos ir diezgan normāli.
аватар ElenaFox
Jūs nevarat ēst kilogramu cūkgaļas vienlaikus)), tāpēc varbūt tas ir īsts un lētāks. Pērciet pārtiku par 25 eiro un paēdiet pāris dienas ir diezgan reāli)
аватар Pachok
Var būt. Bet viesnīca ir ne tikai ēdiens produktu izpratnē, bet arī: ūdens, sulas, vīns, augļi. Tie paši 6 eiro maksā apelsīni Lidl, āboli dārgāk, 10 eiro zemenes. Un, protams, jūs nevarat ēst kilogramu cūkgaļas dienā, bet zivis - pilnīgi, pat vairāk. Un tas ir dārgāks nekā cūkgaļa.
Nu vispār, kas tev patīk. Bet es teiktu, ka tur var gatavot, ja principā vairāk garšo šāda veida ēdieni, bet ne tāpēc, lai ietaupītu naudu.
аватар eugenie.ukr
Gājām divas reizes - pirmajā reizē gatavojām tikai bērnam, lai gan pulcējāmies visiem, un otrajā reizē pat negatavojām bērnam, nopirkām tikai augļus un vārījām kompotu. Mēs ēdām kafejnīcā, un tas bija lētāk nekā gatavot.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kipra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl