Seagull Hotel Apts 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.310
6.3 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
2.7 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Seagull Hotel Apts (A kategorija) sastāv no četrstāvu kompleksa. Viss ir radīts maksimālam komfortam, sajaucot tradicionālās vērtības ar modernu apdari un standartu. Tajā ir lielisks labiekārtots peldbaseins ar augstām palmām. Uzcelta 1987. gadā. Renovācija 2013. gadā.Vairāk →
аватар needdiscount
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pretī esoš ajā bā rā bez klientiem no pulksten 12 joprojā m skanē s mū zika. Varbū t tie ir sadisti? Miegs nav iespē jams. Nevar bū t. Arī ar aizvē rtiem logiem un gaisa kondicionē tā ju. Logi tur ir tī ri simboliski, nevis mū su 2 stikla pakeš u logi, paš as mā jas ir plā nas. … Tomēr ▾ Pretī esoš ajā bā rā bez klientiem no pulksten 12 joprojā m skanē s mū zika. Varbū t tie ir sadisti?
Miegs nav iespē jams. Nevar bū t. Arī ar aizvē rtiem logiem un gaisa kondicionē tā ju. Logi tur ir tī ri simboliski, nevis mū su 2 stikla pakeš u logi, paš as mā jas ir plā nas.
Jū s varat dzirdē t visu no automaš ī nā m un bā ra.
Mē s aizbē gā m no turienes.
Skaitļ i nemainā s, slikti komunicē . Pati viesnī ca visā garumā ir nogurusi.
Lī cis ir pā rpildī ts un apbū vē ts.
аватар Larisa_matsukova
Satriecoš i klusā telpa neatrodas uz ceļ a ar trokš ņ ainiem bā riem, bet mē s tikko tikā m sagatavoti meksikā ņ u bā ram. Trokš ņ ains lī dz 2-3 naktī m, santehnika ļ odzī ga. Saimnieki nereaģ ē uz lū gumiem mainī t istabu un sazinā ties ar sakostiem zobiem un tikai angļ u valodā . … Tomēr ▾ Satriecoš i klusā telpa neatrodas uz ceļ a ar trokš ņ ainiem bā riem, bet mē s tikko tikā m sagatavoti meksikā ņ u bā ram. Trokš ņ ains lī dz 2-3 naktī m, santehnika ļ odzī ga. Saimnieki nereaģ ē uz lū gumiem mainī t istabu un sazinā ties ar sakostiem zobiem un tikai angļ u valodā . Ja jums tas nepatī k, meklē jiet citu viesnī cu bez atmaksas. Š O VIESNĪ CU NEVEICĒ JIET, IR Ž Ē L LAIKA UN NAUDAS.
аватар NATSHABOND
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu mums izvē lē jā s tū risma aģ entū ra, un tagad varam to droš i ieteikt draugiem un paziņ ā m. Manuprā t, SEAGULL HOTEL APTS (PROTARAS, 3 *) cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ir lielisks variants. Galvenais pluss mums ir pludmale - gā jiena attā lumā , burtiski 2 minū tes - tur ir brī niš ķ ī gs lī cis, izbraukā jā m gandrī z visas pludmales - un pā rliecinā jā mies, ka mū su lī cis ir vislabā kais, pludmale vienkā rš i super. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums izvē lē jā s tū risma aģ entū ra, un tagad varam to droš i ieteikt draugiem un paziņ ā m. Manuprā t, SEAGULL HOTEL APTS (PROTARAS, 3 *) cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā ir lielisks variants. Galvenais pluss mums ir pludmale - gā jiena attā lumā , burtiski 2 minū tes - tur ir brī niš ķ ī gs lī cis, izbraukā jā m gandrī z visas pludmales - un pā rliecinā jā mies, ka mū su lī cis ir vislabā kais, pludmale vienkā rš i super. Bet, protams, tajā vienmē r bija daudz cilvē ku. Tas mums bija vienī gais negatī vais. Atraš anā s vieta arī bija ļ oti ē rta: daudz vietu, kur var iziet paē st, un var staigā t min. ejiet kā jā m 20 lī dz Protaras krastmalai. Numuri bija pieklā jī gi, ļ oti plaš i, 2 personā m. pat daudz vietas. Teritorija maza, bet ļ oti patī kama, ir baseins, rotaļ u laukums un galda teniss, vakaros patika mazliet paspē lē ties. Kopumā viesnī ca atstā ja tikai patī kamus iespaidus!
аватар AnVas70
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas Protaras nomalē , apmē ram divus kilometrus no centra. Varat staigā t ar kā jā m vai braukt ar autobusu (ja neiebilst 1.5 eiro vienā virzienā vienai personai), jo pietura atrodas desmit soļ u attā lumā . Č etri istabu stā vi un piektais - vestibils, restorā ns un reģ istratū ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Protaras nomalē , apmē ram divus kilometrus no centra. Varat staigā t ar kā jā m vai braukt ar autobusu (ja neiebilst 1.5 eiro vienā virzienā vienai personai), jo pietura atrodas desmit soļ u attā lumā . Č etri istabu stā vi un piektais - vestibils, restorā ns un reģ istratū ra. Lifts vienmē r strā dā ja. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet labiekā rtota - baseins un neliels zā liens. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas.
Ā tri iekā rtojā s. Reģ istratū rā viena meitene vairā k vai mazā k pacieš ami runā krieviski. Bet viņ a nestrā dā katru dienu. Tā pē c labā k ir zinā t angļ u valodu. Kiprā viņ š ir ļ oti izmantots.
Istaba bija plaš a, tī ra. Vienkā rš as, bet diezgan jaunas mē beles. Virtuvē ir divu degļ u plī ts, cepeš krā sns, ledusskapis, tē jkanna. Ir trauki, panna (ar izliektu dibenu), katliņ š , tosteris, kafijas automā ts (slikti, ka bez filtra - bija jā liek salvetes š ajā biznesā ), dakš iņ as / karotes / naž i. Viss aprī kojums darbojā s. Vienī gā vilš anā s bija mikroviļ ņ u krā sns un trauku mazgā š anas lī dzekļ a trū kums.
Drū ma santehnikas krā su shē ma - tumš as pistā cijas)). Pati santehnika strā dā ja nevainojami. Ū dens vienmē r bija karsts. Nav nodroš inā ti nekā di tualetes piederumi (piemē ram, ziepes/š ampū ns).
Gaisa kondicionieris guļ amistabā darbojā s kā nā kas. Otrais - zā lē -virtuvē -ē damistabā par naudu (30 eiro nedē ļ ā ), iztika bez tā s.
Telpā s ir daudz rozetes, pietiek ar visu aprī kojumu. Kaitina tikai paš u ligzdu konfigurā cija, bez adaptera pieslē gt ir problemā tiski (bet iespē jams))) un maksā ap 2 eiro.
Tī rī ta katru dienu, mainī ta gultas veļ a un dvieļ i ik pē c trim dienā m. Tī rī ja pat dienu pirms izbraukš anas (citā di citā s viesnī cā s tajā dienā nez kā pē c tī rī š anu taisī ja, ja darī ja, tad pavirš i).
Bezmaksas bezvadu interneta pieslē gums ir pieejams tikai vestibilā . Ā trums ir pieklā jī gs, bet daž reiz bija "gags".
Mē s neizmantojā m viesnī cas baseinu un bā ru/restorā nu, tā pē c nevaru komentē t.
Trī s minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pludmale ir laba. Mazs, bet tī rs, smilš ains. 7.5 eiro par pā ris sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu. Bet mē s dodam priekš roku dvielim uz smiltī m. Nav snorkelē š anas. Bet jū s varat izmē ģ inā t paraplā nu vai braukt ar "banā nu". Cilvē ku ir pā rā k daudz, tā pat kā visā s Kipras pludmalē s. Kaimiņ os esoš ā s pludmales ir sliktā kas.
Pā ri ielai no viesnī cas ir divi veikali - suvenī ru un vispā rē jais (un otrajā cenas daž ā m lietā m bija zemā kas nekā Lidl). Ī paš u izklaiž u apkā rtnē nebija - piemē ram, vairā ki restorā ni. Apmē ram divsimt metru tā lā k ir autobusa pietura, var aizbraukt uz Protaras vai Ayia Napa, vai uz Paralimni (bet tur nav ko ī paš u darī t).
Arī par apkā rtē jā m kafejnī cā m-restorā niem neko nevaru teikt - neapmeklē ja. Mē s galvenokā rt ceļ ojā m pa salu un mē ģ inā jā m ē st vietē jos krodziņ os vai numurā brokastī s un daž reiz arī vakariņ ā s.
Lieta, kas gandrī z nogalinā ja svē tkus, bija meksikā ņ u restorā ns pā ri ielai! No pulksten 23:00 lī dz 1:30 vai 2:00 tur sā ka skanē t mū zika. Ļ oti skaļ i! ! Mū su logi paskatī jā s uz viņ u. Normā ls gulē š ana tur un nedarbojā s visu uzturē š anā s laiku. Tikai vienu dienu ballī tes nenotika, un citu dienu vismaz mū zika bija manā gaumē . Lī dz pirmā s nedē ļ as beigā m es gribē ju š o restorā nu sadedzinā t ellē ! )) Mums tas bija nereā li liels mī nuss viesnī cai. Logu aizvē rš ana lielā skaļ uma dē ļ problē mu nekā dā veidā neatrisinā ja. Es domā ju, ka es varē tu dzirdē t viņ u divus vai trī s blokus.
Ja noņ em š o meksikā ņ u restorā nu, iespaids par viesnī cu ir ļ oti pozitī vs, tikai nost no ceļ a.
P. S. Kaut kā viņ i atstā ja balkonu atvē rtu uz nakti, un cucaracha ielidoja. Reģ istratū rā teica, ka nā kamajā dienā nosū tī ja cilvē ku, kurš apsmidzinā ja balkonu un logus pa perimetru. Tajā paš ā laikā pati cucaracha nekur negā ja)) Tā pē c viņ a sē dē ja pie virtuves, daž reiz rā podama no turienes. Balkona augš ē jā stū rī bija tā da kā sirseņ a ligzda, bet viņ i teica, ka tas ir putns. Tomē r mē s viņ u nekad neredzē jā m. Jā , un brī vdienu beigā s mē s pamanī jā m, ka istabā nav televizora)))
Отель Магазин Пляж Пляж Территория отеля Территория отеля Пляж


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Seagull Hotel Apts (Категория А) состоит из четырехэтажного комплекса. Все предназначено для максимального комфорта, смешивая традиционные ценности с современной отделкой и стандартом.

К услугам гостей великолепный ландшафтный бассейн с высокими пальмами.

Построен в 1987 году. Реновация в 2013.

Atrašanās vieta Комплекс расположен в уединенной бухте залива Пернера, в 2 км от центра Протараса и Океанического аквариума. Недалеко есть магазины, бары, банки, таверны. Расстояние до международного аэропорта Ларнаки составляет 60 км.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Врач по вызову. Большая терраса для загара. Pool Bar. Snack Bar. Два бассейна. Каера хранения багажа. Факс/ксерокс.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Видеоигры. Игровая комната. Оборудование для занятия водными видами спорта.
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
Telpu apraksts

В отеле 59 номеров. 15 Studio. 44 One Bedroom.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
Adrese PO Box 33064, 5310 Paralimni, Protaras, Cyprus
Tālruņi: Tel: 357-23831270
Fax: 357-23831272
Tīmekļa vietne: Seagull Hotel Apts
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).