Atklājām patīkamo Kipru, Lawsonia Hotel Apartments 3 *, no 2018. gada 8. oktobra līdz 13. oktobrim

Rakstīts: 17 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 8 — 14 oktobris 2018
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
UIA lidoja no Borispilas, viss bija pē c plā na un turp un atpakaļ.2 stundas 40 minū tes, tū re no TPG.
Ekskursija ir no 7. lī dz 14. oktobrim, bet arī turp un atpakaļ pa nakti, tā tad 2 dienas pagā juš as, pilnas 6 dienas, ē dinā š ana HB, visbudž etā kais numurs ir Dbl (Studio Apartment).
Viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas, kur kursē autobusi, tuvumā ir daudz kafejnī cu un veikalu. No istabu logiem paveras skats uz jū ru, klusums. Teritorija maza, ir baseins pieauguš ajiem un bradā jamais baseins bē rniem, nepeldē jā mies. Brokastu galdi ap baseinu. Neko sliktu, briesmī gu un netī rī bu ar kukaiņ iem nesastapā m, varbū t paveicā s.
Wi-Fi reģ istratū rā ir bezmaksas, signā ls ir labs, pat istabā pie durvī m es to noķ ē ru.


BROSTAS katru dienu ir vienā das un nabagas - vā rī tas olas, cepts speķ is, nesaprotamas desiņ as, tomā ts, gurķ is, grauzdiņ š , brokastu pā rslas ar aukstu pienu, sviests, ievā rī jums un automā ts ar verdoš u ū deni un daž ā diem kafijas dzē rieniem - š ī iepriecinā ja, ī paš i karstā š okolā de. un espresso. Yupi sula, sagriezts siers un desa, daž reiz feta.
Izlidojā m agri no rī ta, tā pē c brokastis izlaiž am, dienu brokastī s vajag pasū tī t Krestiņ ai pusdienu kastī ti uz ceļ a, un pa nakti saņ emt reģ istratū rā.

VAKARIŅ AS - katru dienu izrakstī jā m biļ eti uz reģ istratū ru un devā mies ē st uz SuperS restorā nu labajā pusē , 80 metrus no viesnī cas. Pē c speciā lā s ē dienkartes izvē lē jā mies ē dienu, nogaidī jā m kā das 15 minū tes, kamē r tas izcepsies, š ajā laikā kompliments no iestā des bija groziņ š ar siltiem grauzdiņ iem un sviestu vai olī vā m ar marinē tu seleriju.
Porcijas lielas, garš ī gas, un kartupeļ i der visam. Dzē rieni par papildus samaksu. Apskatī jā m ē dienkarti un parē ķ inā jā m ekskursijā starpī bu, sanā k tas pats 10 € par ē dienu, 20 € par diviem.
Pirmā s vakariņ as nokavē jā m, jo ​ ​ nā kamā s dienas rī tā iebraucot viesnī cā , mums izsniedza kuponu pusdienā m restorā nā.
NUMURS 6, vienistaba vairā k nekā.20 kvadrā tu, liela pirmajā stā vā ar balkonu, Studijas tipa dzī voklis pie ieejas ir mini virtuve ar divu degļ u elektrisko plī ti, elektrisko tē jkannu, kastroli, pannu, grieš anas dē lis, 2 krū zes, apakš tasī tes, trī s izmē ru š ķ ī vji, naž i, karotes un dakš iņ as. ir tvaika nosū cē js, izlietne. Kopumā , ja vē laties, varat gatavot ē st. Vienreiz vā rī jā m garneles un vienreiz zupu.

Dvieļ i un gultas veļ a mū su istabā bija balti un jauni. Vannas istabā ir dziļ a vanna ar elastī gu duš as š ļ ū teni, bet acī mredzot bija ū dens noplū de un duš as priekš ā ir rū sas sloksne. Kastī tē duš as ž eleja, tualetes papī rs un nekas cits.
TV bez krievu kanā liem
Fē ns pē c pieprasī juma tiek nodroš inā ts reģ istratū rā bez maksas.
Seifs skapī par papildus samaksu 3 € dienā.
Kondicionieris par papildus samaksu 6 € dienā.
Mini ledusskapis bez maksas.
Tī rī š ana istabā it kā ir veikta, bet tā bija - iznes miskasti un nomaini dvieļ us, ja tie ir uz vannas istabas.
Es neklā ju gultu - paldies viņ ai par to, man nepatī k vilkt palagu no matrač a apakš as. Flī zes uz grī das ir baltas, dvielis kā jā m vannas istabā netiek nodroš inā ts! ļ oti slideni izkā pt no duš as. Paņ ē mu no mā jā m veļ as lupatiņ u un nedaudz feri, kā arī ziepes un š ampū nu.
Viesnī cas teritorijā nebija nevienas dzī vas bū tnes un odu, izņ emot kaķ us.
Gulē ja ar atvē rtu balkonu.

JŪ RA, Pludmale - pludmales dvieļ us neizsniedz, dodieties uz tuvā ko pludmali - Š ī s zonas centrā lā pludmale ir Flamingo pludmale 800 metri - ar attī stī tā ko infrastruktū ru, lī dz Sunrise Beach 1 km, mē s gā jā m tur 9 minū tē s un nedaudz atpakaļ ilgā k lejā un iet uz veikaliem.
Fig Tree Bay pludmale atrodas tieš i 2 kilometrus no viesnī cas, aizstaigā jā m lī dz krastmalai un tā lā k pa promenā di gar jū ru tā lā k. Cilvē ku tur ir daudz, un tā pē c mums tuvā kā patika vairā k, ir duš a, kā ju mazgā š ana, tualete ar ģ ē rbtuvi - viss civilizē ti, ē rti.

Paņ ē mā m lī dzi pludmales telti, mums trī s bija ļ oti ē rti. Bija arī ģ imenes ar bē rniem ar teltī m. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti, pē c 10.00 iekasē naudu par solā riju 2.5 € + 2.5 € lietussargs, ja diviem jums ir 1 lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli, tad jā maksā.7, 5 € dienā , izsniedz kuponu ar solā rija numuru š odien jū s varat doties atnā kt.
Gaisa temperatū ra dienā bija +30, un naktī ap +22, ū dens no rī ta man likā s auksts +19, un pē cpusdienā pat peldē jos jū rā , ū dens bija ap +26.
Vē ja gandrī z nebija. Kā du dienu 13. oktobra pē cpusdienā bija krusa un lietusgā ze, pā rē jā s dienā s laiks bija labs!

Pa labi no viesnī cas, 100 metrus pretē jā pusē , atrodas lē ts alkohola un dzē rienu lielveikals Nicks Bottle Shop & Exchange (tā das cenas nekur citur Kiprā neesam redzē juš i).
Lielveikals LIDL CYPRUS viesnī cas kreisajā pusē.1 kilometrs, staigā ts, apmeklē ts 4 reizes, cenas daž ā das, tā s jā saprot - preces zemā k un cenu zī me augš ē jā plauktā pie citā m precē m.
Daž i Protaras Best Buy lielveikalā , mums likā s nedaudz dā rgā ki nekā Lidl. Man ļ oti patika saldē jums kastī tē s pa 6 gabaliņ iem Magnum. Aizgā jā m uz Metro lielveikalu, tas ir 5 km attā lumā . no viesnī cas virzienā uz Famagustu nogriezties uz Paralimni, nekas ī paš s, Lidl likā s vē l labā ks.
Joslā gandrī z pretī viesnī cai atrodas Pravieš a Elijas baznī ca kalnā.115 m virs jū ras lī meņ a.
IEPIRKUMU SĀ KUMS Olī veļ ļ a, priekam 1 kociņ š Ē zeļ a piena ziepes, Halloumi siers grilē š anai, saldumi - nepatika.

Visur maksā ju ar Privatbank VISA un MasterCard karti, parasto algas karti, č ekā parakstī jos bez pin koda, ja nosaukta karte ar fotogrā fiju, tad parakstī ties nevajag. Es visu pā rbaudī ju Privat24 vietnē skaidri pē c pirkuma dienas kursa, kurss nedaudz svā rstī jā s no 32.24 lī dz 32.48 grivnā m. Es nopirku skaidru naudu € pirms izbraukš anas par 33.30 UAH, tā pē c padomā jiet par to, cik izdevī gi. Par skaidru naudu tikai autobusā un par ekskursijā m apmaksā tas. Brauciens ar autobusu maksā.1.
5 € pat Ayia Napa, pat Paralimni.
EKSKURSIJAS Kipras sirds apskate ar pusdienā m gida vadī bā.45 €, un ekskursijas ar kuģ ī ti no Famagustas lī dz Greko ragam par 10 € no cilvē ka ar dzē rienu un augļ iem.
Man patika KIPRA, ceru, ka vē l bū s iespē ja apmeklē t, man piemē rotā ks ir termofī lais augusta beigas un septembris. Pā rtikas, augļ u, zivju cenas ir augstā kas nekā pie mums un daudz, nereti akcijas lielveikalos, cū kgaļ a nav dā rga, un var atrast savam budž etam atbilstoš o preci! .
Ceļ ojiet, izbaudiet atvaļ inā jumu, esiet laimī gi! ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

komentāri (14) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
аватар