Ļoti labi, bet Wi-Fi istabās ir tikai maksas (un gaisa kondicionētājs)

Rakstīts: 4 septembris 2016
Ceļošanas laiks: 20 — 27 augusts 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 8.0
Ja godī gi, mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo cena bija zemā ka nekā citā s, un atsauksmes ir diezgan pozitī vas. Nebija vī luš ies. Viesnī ca nav, tā teikt, grezna, bet diezgan solī da. Tas tika uzbū vē ts diezgan interesanti, ar tā diem pakā pieniem, kas labi izolē blakus esoš os balkonus vienu no otra. Baseins ir mazs, bet, ņ emot vē rā , ka telpu nav ļ oti daudz, ar to pietiek.
Personā ls ir draudzī gs, labi runā angliski, daž i - diezgan pacieš ami krieviski. Visi runā s, uz visiem jautā jumiem tiks atbildē ts. Sakopta normā li, mū su smiltis visu laiku bija labi slaucī tas.
Mums bija divistabu suite ģ imenei, vietas pietiek. No mazajiem mī nusiem - maksas Wi-Fi istabā s (lejā pie reģ istratū ras - bez maksas, bet istabā s nesasniedz). Un, samaksā ts - tas joprojā m ir maigi izsakoties. 10 eiro dienā . Tiesa, administratore bez kaulē š anā s deva mums pieeju uz dienu, lai pamē ģ inā tu. Izrā dī jā s, ka wi-fi mū su istabā tika pieķ erts draņ ķ ī gs, visu laiku izsists. Nu vismaz nebija jā maksā .

Tā tad, mē s devā mies lejā uz reģ istratū ru, tas mū s netraucē ja. Tā bija taisnī ba, viena neē rtī ba. Uz atslē gā m ir speciā ls nenoņ emams atslē gu piekariņ š , kas tiek ievietots speciā lā spraugā telpā , lai ieslē gtu elektrī bu. Un, ja kā ds no jū su ģ imenes vē lē sies lietot internetu lī dz vē lam stā vam, un kā ds, piemē ram, iet gulē t, tad jums bū s viņ u pamodinā t, jo. atslē gu nevar izvilkt - gaisma pazū d. Nu kaut kas lī dzī gs š im.
Kondicionieris - arī jā maksā , 6 eiro diennaktī . Sā kumā domā jā m paņ emt, bet tad kaut kā pieradā m.
Sā kumā var š ķ ist, ka viesnī ca atrodas diezgan tā lu no jū ras. Patiesī bā tā tas ir. Bija jā iet 15 minū tes, bet viena lieta, kad tu ej š ī s 15 minū tes kaut kur pa Luzanovku Odesā , starp visā m š ī m padomju deviņ stā vu ē kā m, un cita lieta - gar Protaru. Jauka arhitektū ra, cilvē ki staigā apkā rt, palmas aug, skaistums.
Ē dieni tiek organizē ti š ā di. Faktiski tā ir dzī vokļ u viesnī ca, katrā istabā ir neliela virtuve, trauki un viss. Tiesa, mē s nekad neko neesam gatavojuš i, atvaļ inā jums galu galā ) Mē s paņ ē mā m vairā k brokastis. Jū s varat ņ emt brokastis, pusdienas un vakariņ as. Brokastis ir tieš i lejā vestibilā . Viss ir izkā rtots nelielā telpā , piemē ram, bufete. Ē dienu izvē le ir maza, bet nedē ļ u tas nebija ī paš i noguris. Trī s veidu š ķ iņ ķ i, no kuriem viens ir vairā k vai mazā k, siers, grauzdiņ š , gurķ i, tomā ti, muslis, piens, vā rī tas olas, tē ja, kafija. Sviests, ievā rī jums. Varbū t tas arī viss. Bet brokastis, manuprā t, ir ok. Kurš paņ ē ma pusdienas vai vakariņ as - devā s uz tuvē jo restorā nu (saukts "Super C").
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu