man tas patīk

Rakstīts: 12 jūlijā 2015
Ceļošanas laiks: 23 jūnijs — 3 jūlijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar savu 4 gadus veco dē lu un bijā m ļ oti apmierinā ti.
Viesnī ca atrodas nomalē , tā lu no trokš ņ ainā centra - š eit bija kluss un mierī gs. Netā lu ir neliels tī rs lī cis - š ī pludmale tiek uzskatī ta par pilsē tas pludmali, bet, izņ emot mū su viesnī cas atpū tniekus, es tur nevienu neredzē ju. Ir sauļ oš anā s krē sli, maksas - reizi dienā atnā k vī rietis un ja kā ds izmanto solā riju - ņ em maksu, izsniedz č eku. Sauļ ojā mies pie baseina, kur, starp citu, katru dienu kā da jauka meitene nodarbojā s ar ū dens aerobiku ar tā diem pasaules hitiem kā gangam stilā.


Man patika numuriņ i - stilī gi, tī ri, tī rī ti katru dienu. Televizoru neizmantojam, seifu arī , lē nu Wi-Fi mierī gi pacieta. Vakaros bā rā pie baseiniem skanē ja mū zika, daž i cilvē ki dziedā ja. Man personī gi tas traucē ja, bet bē rns nomira bez pakaļ kā jā m. Droš i vien varē ja palū gt istabu ar logiem uz ielas pusi un tur bū tu klusums un č irksti.

Ē diens - paņ ē mā m tikai brokastis un esam apmierinā ti.
Mans tē tis brauca ar mums - viņ am ir 50, viņ š ir ļ oti prasī gs un sarež ģ ī ts cilvē ks, bet arī viņ š bija apmierinā ts ar sortimentu. Konditorejas izstrā dā jumi ir garš ī gi - visā das bulciņ as, bulciņ as, kruasā ni, cepumi. Daudz siera. Augļ i ir lieliski - vienmē r arbū zi, melones, vī nogas, apelsī ni, greipfrū ti, ā boli. Un, protams, datumi. Atseviš ķ as bē rnu ē dienkartes nav, tač u bija daž ā das pā rslas, musli, brokastu pā rslas bumbiņ u un zvaigž ņ u veidā un olu kultenis. Gaļ as ē dā jiem kaudzis visā du izcirtņ u, desu, desu. Plus pankū kas, manuprā t. Un jogurts. Kafija no automā ta ir pieļ aujama.

Reģ istratū rā ir divi cilvē ki, kas saprot krievu valodu: Jū lija - viņ a arī runā , un Jan - viņ š runā slikti, bet saprot labi un vienmē r ir jauks un izpalī dzī gs.
Baseini ir tī ri un lieliski. Daudzi atpū tnieki bija neapmierinā ti, ka brokastī s atnā ca vietē jie kaķ i (tiem, kas brokasto verandā ), daž i pat rupji spā rdī ja. Un man, lai neā rstē tu, es ā rstē ju kaķ us.
Turklā t viņ i ir mī ļ i un ne visur skraida, bet diezgan smalki ubago ē dienu.


Lī dz Protaras centram ar autobusu var nokļ ū t 15 minū š u laikā , un tur var baudī t restorā nus un veikalus, pat mī ļ otā jiem ir McDuck. Autobusa pietura atrodas tieš i pie viesnī cas, autobuss kursē biež i, maksā.1, 5 eiro pieauguš ajam un 0 bē rnam. Turpat netā lu joprojā m sezonas laikā darbojas saldā kais ģ imenes restorā ns ONASSIS - un par 3 eiro var tikt pie bļ odas svaigā ko grieķ u salā tu ar paš taisī tu fetu, trī s milzī gus gabaliņ us mā jā s gatavotas siltas maizes un komplimentu bē rnam saldumu veidā . vai saldē jumu. Un kafija ir garš ī ga.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu