Amore Hotel Apartments 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.510
№12 viesnīcas reitingā Protaras
6.9 Numurs
5.9 apkalpošana
6.4 Tīrība
4.2 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Komplekss atrodas Kapparis tūrisma rajonā, starp Protaras un Paralimni, Kipras austrumu krastā. Uzcelta 1989. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota jauniešu un ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viss. Š eit viss ir vienā lī menī . Viesnī ca gan nav 1. lī nijā , bet tai ir ē rta un laba atraš anā s vieta. Viesnī cā ir labi numuri, jauks un draudzī gs personā ls. Pludmale ir tuvu, un jū ra kopumā ir skaista. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viss. Š eit viss ir vienā lī menī . Viesnī ca gan nav 1. lī nijā , bet tai ir ē rta un laba atraš anā s vieta. Viesnī cā ir labi numuri, jauks un draudzī gs personā ls. Pludmale ir tuvu, un jū ra kopumā ir skaista.
аватар ideaskazka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca atrodas diezgan labi. Telpas bez pretenzijā m, bet pietiekami panesamas. Š eit beidzas labā s atsauksmes par viesnī cu. Un es vispā r nerakstī tu atsauksmi par viesnī cu, ja neredzē tu atsauksmes ar vē rtē jumu 9 vai pat 10. Š ī nebija pirmā reize, kad bijā m Kiprā un nolē mā m paņ emt tikai brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas diezgan labi. Telpas bez pretenzijā m, bet pietiekami panesamas. Š eit beidzas labā s atsauksmes par viesnī cu.
Un es vispā r nerakstī tu atsauksmi par viesnī cu, ja neredzē tu atsauksmes ar vē rtē jumu 9 vai pat 10. Š ī nebija pirmā reize, kad bijā m Kiprā un nolē mā m paņ emt tikai brokastis un vakariņ as. Tā bija kļ ū da. Drī zā k kļ ū da bija nevis brokastu un vakariņ u izvē lē , bet gan š ī s viesnī cas izvē lē . Es nekur neesmu redzē jis nievā još ā ku attieksmi pret cilvē kiem! Situā cija bija pilnī gi normā la (iespē jams, ī paš niekiem, kas pā rvalda viesnī cu), ka pē c 5-10 minū tē m no vakariņ u sā kuma bū tī bā nebija palicis ē diens : ) Varbū t kā ds domā s, ka tas tika ā tri sakā rtots - apjoms netika aprē ķ inā ts katastrofā li cilvē ku skaitam, bet par kvalitā ti es vispā r nerunā š u. Tas bija ļ oti pazemojoš i un pretī gi, bet dī vaini, ka viesnī cas viesi, nevis tā s ī paš nieki. Vietē jos krodziņ os varē ja pusdienot par to paš u naudu, kas kā da nezinā ma iemesla dē ļ tika samaksā ta viesnī cai. Pirms brī vdienā m viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m, tagad saprotu, ka viesnī cā droš i vien tiek izmantotas "netī rā s tehnoloģ ijas".
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas atraš anā s vieta mums pilnī bā atbilst, neskatoties uz to, ka tā atrodas tā lu no Ayia Napa. Bet, tā kā mē s ī rē jā m automaš ī nu, tas mū s netraucē ja. Pludmale skaista, pastaigas attā lumā , jū ra lieliska. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta mums pilnī bā atbilst, neskatoties uz to, ka tā atrodas tā lu no Ayia Napa. Bet, tā kā mē s ī rē jā m automaš ī nu, tas mū s netraucē ja. Pludmale skaista, pastaigas attā lumā , jū ra lieliska. Lielisks ē diens un apkalpoš ana, lieliski numuriņ i. Vē rtē jums 9 - jo ir daudz bezpajumtnieku kaķ u, kas visur kā pj un š itā .
аватар Irina_Zhem
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tik jauka mā jas viesnī ca ir piemē rota tiem, kam nepatī k milzī gi viesnī cu kompleksi, kur bez lifta nevar iziet ā rā )) Es esmu tikai viens no tiem, man patī k atvaļ inā jumā justies kā mā jā s. Ļ oti klusa, mierī ga vieta, š eit ir labi un viegli atpū sties kopā bez satraukuma. … Tomēr ▾ Tik jauka mā jas viesnī ca ir piemē rota tiem, kam nepatī k milzī gi viesnī cu kompleksi, kur bez lifta nevar iziet ā rā )) Es esmu tikai viens no tiem, man patī k atvaļ inā jumā justies kā mā jā s. Ļ oti klusa, mierī ga vieta, š eit ir labi un viegli atpū sties kopā bez satraukuma. Ir krieviski runā još i darbinieki, tā pē c problē mu nebū s, ja kaut kas notiks. Jū ras tuvums ir vē l viens Amore pluss, daž as minū tes, un jū s jau esat labā pludmalē . Un blakus ir veikali ar visu nepiecieš amo. Istabā ir virtuve, kur var pagatavot pilnvē rtī gu maltī ti, bet mē s to neizmantojā m, izņ emot saldē juma un dzē rienu atvē sinā š anu ledusskapī un tē jas dzerš anu pā ris reizes. Un tā pē c, ja nepiecieš ams, jū s varat iegā dā ties pā rtikas preces tuvā kajā veikalā un pagatavot gandrī z visu. Starp citu, man patika ē dieni viesnī cas restorā nā . Izvē le pietiekama, ē diens garš ī gs, tā pē c ē diena kvalitā te un daudzums ir mazā kais, par ko var uztraukties amorā . Wi-fi viesnī cā ir bezmaksas, lido diezgan labi.
аватар paolojorge1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bumbu dzī vokļ i! 5-7 minū tes no pludmales. Viss ir tī rs, ē rts, visas istabas ir baltas un zilas, ļ oti zaļ a un mā jī ga zona. Mums visiem ļ oti patika. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Nekā du volā nu, bet kā pieklā jī gs naktsmī tņ u variants - super. … Tomēr ▾ Bumbu dzī vokļ i! 5-7 minū tes no pludmales. Viss ir tī rs, ē rts, visas istabas ir baltas un zilas, ļ oti zaļ a un mā jī ga zona. Mums visiem ļ oti patika. Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba. Nekā du volā nu, bet kā pieklā jī gs naktsmī tņ u variants - super.
аватар dyakova4
Pā rvaldniece Natā lija palī dzē ja ar svē tku organizē š anu – izvē lē jā mies Kipru. No viesnī cā m izvē le bija maza, jo sezona rit pilnā sparā un vē l nav beigusies. Man patika viesnī ca (Amore 3 *), patiesī bā , kā attē lā katalogā un vietnē : - pludmale ir skaista - smilš aina, - nav pā rpildī ts, lai gan pā ris dienas bija daudz cilvē ku, - caurspī dī gs debeszils ū dens, kā no attē la. … Tomēr ▾ Pā rvaldniece Natā lija palī dzē ja ar svē tku organizē š anu – izvē lē jā mies Kipru.
No viesnī cā m izvē le bija maza, jo sezona rit pilnā sparā un vē l nav beigusies.
Man patika viesnī ca (Amore 3 *), patiesī bā , kā attē lā katalogā un vietnē :
- pludmale ir skaista - smilš aina,
- nav pā rpildī ts, lai gan pā ris dienas bija daudz cilvē ku,
- caurspī dī gs debeszils ū dens, kā no attē la.
Par numuru:
- bezmaksas Wi-Fi telpā , un tas patieš ā m darbojas,
- gaisa kondicionieris,
- ieguvā m 2 istabu dzī vokli 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem, daudz vietas!
Par paš u Amore 3 viesnī cu: tā atrodas ļ oti klusā vietā , pie baseina vienmē r bija daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, dvieļ us mainī ja gandrī z katru dienu, pat ja aizmirsa, prasī ja un uzreiz atnesa.
Viesnī cā ī rē jā m maš ī nu, neteikš u, ka caur internetu ir daudz dā rgā k, viss ir tieš i tā pat, izbraukā jā m visu kū rortu, vienmē r varē ja kaut ko uzkost viesnī cā , pat atgriež oties vē lu.
Вышел, лег, отдыхаешь!
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca! 3 *, bet patiesi un tur ir labi atpū sties. Mē s izvē lē jā mies lielā ku budž etu un tikai uzvarē jā m. Lieliska apkalpoš ana, jauks personā ls, krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā . Gaiš a ē ka, gaiš a tī ra istaba, diezgan plaš a, jū ties kā mā jā s. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca! 3 *, bet patiesi un tur ir labi atpū sties. Mē s izvē lē jā mies lielā ku budž etu un tikai uzvarē jā m. Lieliska apkalpoš ana, jauks personā ls, krieviski runā još s personā ls reģ istratū rā . Gaiš a ē ka, gaiš a tī ra istaba, diezgan plaš a, jū ties kā mā jā s. Virtuve ar visu nepiecieš amo, ledusskapis, TV. Laba tī rī š ana, palagi mainī ti katru otro dienu. Labs baseins, sekls, bet tur tikpat kā nepeldē jā s, jo lī dz jū rai tikai 7 minū tes. Pie viesnī cas ir veikali un kafejnī cas, tā pē c arī ar pā rtikas precē m nebū s problē mu. Ar autobusu var nokļ ū t Protaras centrā , uz Ayia Napa, pietura ir tieš i tur - blakus viesnī cai. Manuprā t, viesnī ca ir lieliska cenas, kvalitā tes un atraš anā s vietas ziņ ā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар capsax
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir diezgan vienkā rš a, bet budž eta brī vdienā m tieš i piemē rota un cena nebija kodī ga, un apstā kļ i nav slikti. Istaba bija ar guļ amistabu un virtuvi, gaiš a, tī ra. Virtuvē visi nepiecieš amie gatavoš anas piederumi bija klā t, pā rtikas preces pirkā m tuvē jā veikalā un metro, lī dz kuram jā iet kā jā m, var iekost arī kafejnī cā s, kas arī ir blakus. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan vienkā rš a, bet budž eta brī vdienā m tieš i piemē rota un cena nebija kodī ga, un apstā kļ i nav slikti. Istaba bija ar guļ amistabu un virtuvi, gaiš a, tī ra. Virtuvē visi nepiecieš amie gatavoš anas piederumi bija klā t, pā rtikas preces pirkā m tuvē jā veikalā un metro, lī dz kuram jā iet kā jā m, var iekost arī kafejnī cā s, kas arī ir blakus. Pludmale jauka, tī ra, pastaigas attā lumā . Baseins arī tika pā rbaudī ts - tī rs, ir arī bē rnu baseins. Viesnī cas teritorija neliela, bet kopta, zaļ a, ar krū miem un palmā m. Protaras atrodas tā lu - 20 minū tes ar autobusu, plus pat gā jiens lī dz autobusa pieturai. Bet, ja jū s nolemjat, ir, kur doties - uz Ayia Napa uz Lunapark un vienkā rš i pastaigā jieties tur, uz Nissi pludmales pludmali, tač u labā k ir ī rē t automaš ī nu un redzē t to maksimā li. Viesnī ca izvē lī giem cilvē kiem un tiem, kas neplā no visu dienu gulē t pie baseina. Par 3* - labi
аватар madam.hazeeva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par naudu normā la viesnī ca. Liela istaba ar virtuvi un balkonu. Mī nuss - gaisa kondicionieris ir samaksā ts, viņ i to nepaņ ē ma, krupis to nož ņ audza, viņ i naktī atvē ra logus - tas ir normā li. Jauka zaļ ā zona ar diviem baseiniem: bē rniem un pieauguš ajiem, tī ra, bez sū dzī bā m. … Tomēr ▾ Par naudu normā la viesnī ca. Liela istaba ar virtuvi un balkonu. Mī nuss - gaisa kondicionieris ir samaksā ts, viņ i to nepaņ ē ma, krupis to nož ņ audza, viņ i naktī atvē ra logus - tas ir normā li. Jauka zaļ ā zona ar diviem baseiniem: bē rniem un pieauguš ajiem, tī ra, bez sū dzī bā m. Pludmale nav tā lu no viesnī cas, laba tī ra smilš aina, mums patika. Viesnī ca tika rezervē ta bez ē diena, gatavota virtuvē vai ē st vietē jā s kafejnī cā s. Noī rē jā m maš ī nu, braucā m pa kreiso pusi. Izbraukā jā m pa visā m (mums zinā majā m) pludmalē m, bija ē rti iekā pt arī pē c pā rtikas, Metro. Apmeklē jā m Greko ragu – skaistumu. Manuprā t, ja brauc pa salu apceļ ot, un uzskati viesnī cu par nakš ņ oš anas vietu un nakš ņ o tur minimā li, tas ir lielisks variants, maksā jot principā saprā tī gu naudu par viesnī cu, var apskatī ties salā , izmē ģ iniet vietē jo virtuvi, kas nav viesnī cas virtuve, izklaidē jieties un izbaudiet skaisto jū ru daž ā dā s pludmalē s.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par naudu normā la viesnī ca. Liela istaba ar virtuvi un balkonu. Mī nuss - gaisa kondicionieris ir samaksā ts, viņ i to nepaņ ē ma, krupis to nož ņ audza, viņ i naktī atvē ra logus - tas ir normā li. Jauka zaļ ā zona ar diviem baseiniem: bē rniem un pieauguš ajiem, tī ra, bez sū dzī bā m. … Tomēr ▾ Par naudu normā la viesnī ca. Liela istaba ar virtuvi un balkonu. Mī nuss - gaisa kondicionieris ir samaksā ts, viņ i to nepaņ ē ma, krupis to nož ņ audza, viņ i naktī atvē ra logus - tas ir normā li. Jauka zaļ ā zona ar diviem baseiniem: bē rniem un pieauguš ajiem, tī ra, bez sū dzī bā m. Pludmale nav tā lu no viesnī cas, laba tī ra smilš aina, mums patika. Viesnī ca tika rezervē ta bez ē diena, gatavota virtuvē vai ē st vietē jā s kafejnī cā s. Noī rē jā m maš ī nu, braucā m pa kreiso pusi. Izbraukā jā m pa visā m (mums zinā majā m) pludmalē m, bija ē rti iekā pt arī pē c pā rtikas, Metro. Apmeklē jā m Greko ragu – skaistumu. Manuprā t, ja brauc pa salu apceļ ot, un uzskati viesnī cu par nakš ņ oš anas vietu un nakš ņ o tur minimā li, tas ir lielisks variants, maksā jot principā saprā tī gu naudu par viesnī cu, var apskatī ties salā , izmē ģ iniet vietē jo virtuvi, kas nav viesnī cas virtuve, izklaidē jieties un izbaudiet skaisto jū ru daž ā dā s pludmalē s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums vinyarskaya1
un cik tas maksā?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Protaras krastmala
Novērtējums 9.7
Kipra, Protaras
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Vīģes koku līcis
Novērtējums 8.5
Kipra, Protaras
Daba, Pludmales
Pravieša Elijas baznīca
Novērtējums 10.0
Kipra, Protaras
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Комплекс расположен в туристической зоне Каппарис, между Протарасом и Паралимни, на восточном побережье Кипра. Построен в 1989 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отель подойдёт для молодёжного и экономичного отдыха.

Atrašanās vieta 45 км от аэропорта Ларнака.
Pludmales apraksts Пляж в 500 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан (разнообразные закуски, блюда местной кухни).

Бар у бассейна (коктейли, освежающие напитки).

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Всего 64 номера в пяти 3-этажных корпусах.

Istabās

Кондиционер/отопление, спутниковое ТВ, ванна/душ, телефон, сейф (бесплатно), Wi-Fi, оборудованная мини-кухня: холодильник, электрическая плита, кухонные принадлежности (набор посуды и столовые приборы).

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris $
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
Adrese Amore Hotel Apartments Kennedy Avenue Kapparis Paralimni 5312
Tālruņi: Tel: +357 23824111,
Fax: +357 23825883
Tīmekļa vietne: Amore Hotel Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).