Louis Paphos Breeze Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.010
№23 viesnīcas reitingā Paphos
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca Paphos Breeze atrodas nomaļā vietā tieši virs Chloraka pludmales, pie izejas no ceļa, kas ved uz Karaļu kapenēm. Pastaigas attālumā atrodas bāri, restorāni, lielveikali. Nodrošina plašu pakalpojumu klāstu ģimenes brīvdienām. Viesnīcu ķēde: Louis Hotels.Vairāk →
аватар Nadejda_Volkova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā viesnī ca mainī ja nosaukumu un pievienojā s Louis ķ ē dei 2018.  gada maijā , tā pē c visas iepriekš ē jā s atsauksmes attiecas uz pavisam citu viesnī cu un Turpravda vē rtē jumi ir jā atceļ . Viesnī ca ir pilnī bā atjaunota. … Tomēr ▾ Sā kumā viesnī ca mainī ja nosaukumu un pievienojā s Louis ķ ē dei 2018.  gada maijā , tā pē c visas iepriekš ē jā s atsauksmes attiecas uz pavisam citu viesnī cu un Turpravda vē rtē jumi ir jā atceļ . Viesnī ca ir pilnī bā atjaunota.

Viesnī ca ilgi netika izvē lē ta! Izvē le uz Louis Paphos Breeze krita ne nejauš i, viņ i vē l pagā juš ajā gadā vē lē jā s atpū sties viesnī cā , tač u tas neizdevā s, un cenas "kož ". Š oreiz rezervē jā m iepriekš . Svē tki bija 100% izdevuš ies.

Lidojums bez problē mā m, transfē rs no Larnakas lidostas ilga 1 stunda 50 minū tes. Apburoš as meitenes satikā s reģ istratū rā , uzvilka rokassprā dzes un nosū tī ja pusdienā s. Iekā rtojā s uzreiz pē c vakariņ ā m. Studijas istaba atradā s otrajā stā vā , tī ra, viss spilgtā s krā sā s, plaš a, virtuvī te ar ledusskapi, mikroviļ ņ u krā sni, elektrisko tē jkannu. Ierodoties istabā augļ u š ķ ī vis un pudele baltvī na, ū dens.

Istabas uzkopš ana, dvieļ u maiņ a katru dienu. Viss perfekti! Vannas istabā ir ziepju, duš as ž elejas un š ampū nu dozatori. Starp citu, vannasistabā pie spoguļ a ir 220 ligzda, pie kuras esam pieraduš i, un ligzdā m istabā var lū gt adapteri reģ istratū rā .
Viesnī cas teritorija ir ļ oti mā jī ga, viss ir pastaigas attā lumā : peldbaseini, bā ri, restorā ns, lieliski zā lā ji ar sauļ oš anā s krē sliem pie jū ras. Un pie baseiniem un zā lienos vienmē r bija pietiekami daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu.

Ē diens viesnī cā izcils, diezgan daudzveidī gs, viss svaigs un garš ī gi pagatavots. Brokastī s ir putras, jogurts, omletes, ceptas olas, ž ā vē ti augļ i un svaigi augļ i, sieri, desiņ as, š ķ iņ ķ is, bekons, svaigi un sautē ti dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, divu veidu š ampanietis (rozā un baltā ) katru dienu. Arī pusdienas un vakariņ as ir diezgan daudzveidī gas, ir zupa, un ļ oti garš ī ga gaļ a (vista, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, pī le, tī tars), piedevas (rī si, kartupeļ i daž ā dā s variā cijā s, dā rzeņ i), zivju, dā rzeņ u un jū ras velš u salā ti, vairā kas reizes bija garneles, gardi deserti un protams saldē jums.
Viesmī ļ i ir ļ oti uzmanī gi un ā tri pieņ em pasū tī jumus. Pusdienā s un vakariņ ā s var pasū tī t jebkurus dzē rienus, alkoholiskos un bezalkoholiskos, kokteiļ us, baltvī nu, rož u un sarkanvī nu (vairā ku veidu – sauso, pussauso) pudelē s. Tē jkannu ir ļ oti ē rti izmantot tē jas pagatavoš anai restorā nā , nevis krū zī š u nē sā š anai. Restorā nā ir bē rnu galds. Starp brokastī m un pusdienā m, pusdienā m un vakariņ ā m varat ieturē t uzkodas uzkodu bā rā .

Bā ros visi dzē rieni ir kvalitatī vi, bā rmeņ i gatavo gardus kokteiļ us, vienmē r var paņ emt ū deni pudelē s. viesmī ļ i apkalpo ne tikai bā ros, bet pieņ em un nes pasū tī jumus pie baseiniem un zā lienā , nes ū deni. Visi ir ļ oti uzmanī gi. Labi padarī ts!
Daž i vā rdi par bū vlaukumu pa labi no viesnī cas. Viņ i bū vē dzī vokļ us, iespē jams, jaunu viesnī cu. Jā , tā turpinā s, bet mū s tas nemaz netraucē ja. Ir pagaidu ž ogi ar sietu un audumu. Varbū t tie, kuriem ir balkoni un terases, kas vē rsti pret bū vlaukumu, ir trokš ņ aini un putekļ aini, bet administrā cija vienmē r dodas satikties un pā rceļ as, ja ir pieejamas telpas. Starp citu, nekā du diskriminā ciju pret krievvalodī gajiem tū ristiem nemanī jā m. Ir krieviski runā još i darbinieki.

Nav aprī kotas pludmales, bet pa labi un pa kreisi no viesnī cas ir vairā kas lagū nas. Peldē t var, bet peldē t ir grū tā k. Ja ej 200 metrus pa kreisi, blakus lagū nai ir vieta ar pakā pieniem un metā la margā m. Apakš ā akmeņ ains, koraļ ļ os bū s ē rtā k. Bū tu lieliski, ja viesnī cai ļ autu greznot piekrastes joslu un uzbū vē t nelielu pontonu, nu, vismaz niecī gu. Tieš i tā pē c, ka nav aprī kotas pludmales, rezultā ts ir nevis 10, bet 9.

Laikapstā kļ i oktobrī priecē ja ar maigo sauli. Mē s pagarinā jā m savu vasaru. Mē s lieliski atpū tā mies.
Pā rskata beigā s nevarē ju nepieminē t vienu niansi. Pā rē jo tas nesabojā ja, tač u radī ja zinā mu neizpratni. Pie ieejas restorā nā administrā cija paziņ o par minimā lo apģ ē rba koda ievē roš anu: nav pludmales apģ ē rba. Diemž ē l š ī vē lme netiek ī stenota. Pludmales š ī feris, ī sie š orti viesiem izskatā s ļ oti nevietā restorā nā , kā arī slapjas drē bes pē c peldes un pareo pusdienu laikā . Es vē lē tos, lai vadī tā ji pievē rstu tam uzmanī bu. Vairā kkā rt esam sastapuš ies atvaļ inā juma laikā , kā pie ieejas restorā nā menedž eris pieklā jī gi lū dz pā rģ ē rbties vai nomainī t apavus, ja viesa izskats neatbilst ģ ē rbš anā s kodam. Tad restorā ns izskatā s pē c RESTORĀ NA, nevis ē dnī cas netā lu no pludmales.

Un uz jautā jumu, vai vē l atgriezī simies viesnī cā , atbildē š u viennozī mī gi JĀ un ar lielu prieku.
аватар nik.i.olga_86
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
… Tomēr ▾
набережная возле отеля пляж соседнего отеля дорога на пляж соседнего отеля бассейн вечером спальня комната с мини кухней и выходом на террасу ресторан-столовая холл отеля
аватар vadimpodolskyi
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar sievu atpū tā mies PAFIAN PARKĀ no 16.07 lī dz 30.07. 08. Ja jums patī k peldē ties jū rā , tad š ajā viesnī cā jums nav ko darī t. Visa piekraste ir cietas klintis, asas un slidenas. Jū ras posms, kurā var plekstī t, stā vot lī dz ceļ iem ū denī , 5 x 3 metri. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu atpū tā mies PAFIAN PARKĀ no 16.07 lī dz 30.07. 08. Ja jums patī k peldē ties jū rā , tad š ajā viesnī cā jums nav ko darī t. Visa piekraste ir cietas klintis, asas un slidenas. Jū ras posms, kurā var plekstī t, stā vot lī dz ceļ iem ū denī , 5 x 3 metri. Jū rā nav iespē jams peldē ties cieto akmeņ u un viļ ņ u dē ļ . Trī s reizes izlauzos cauri š ai barjerai - situ un nogriezu visas rokas un kā jas. Tuvā kā pludmale, kur var peldē ties, ir liels baseins, ko no jū ras aizsargā gandrī z nepā rtraukts akmeņ u kaudž u aizsprosts. Ejiet lī dz tai apmē ram 30 minū tes pa ceļ u, no kura puse ir lauku zemes ceļ š , un puse iet cauri kaimiņ u viesnī cas teritorijai, pa ceļ u nav ē nas. Viesnī cas PAFIAN PARK smilš u pludmale ir 15 metrus gara un 3 metrus plata mā kslī ga platforma, uz kuras atrodas ducis sauļ oš anā s krē slu un vairā ki saulessargi. Tā kā jū rā nav ko darī t, sauļ oš anā s krē sli gandrī z vienmē r ir bez maksas. Visi atpū tnieki pie baseina. Tā pē c sē dvietas pie baseina ir aizņ emtas no 6-7 rī tā . Baseins ir ne vairā k par metru dziļ š , ir atseviš ķ s bē rnu baseins ar dziļ umu 0.5 metri. Baseins bija pilns ar atpū tniekiem, bija daudz bē rnu ar daž ā du peldē š anas aprī kojumu. Tā tad jū s nevarat peldē t vairā k par 2-3 metriem baseinā .
Viesnī cas teritorija ir neliela, pati viesnī ca atrodas tā lu no Pafosas pilsē tas un prom no ceļ a, lī dz kuram viesnī ca atrodas 150-200 metrus kalnā . Lī dz pilsē tas centram jā brauc apmē ram 10 minū tes, maksa 1.5 eiro. Ar autobusu var nokļ ū t plaš i reklamē tajā smilš u pilsē tas pludmalē (Coral Bay). Brauciet 15-20 minū tes. Š ajā pludmalē patieš ā m var peldē ties jū rā . Cilvē ku daudz, pati pludmale izrā dī jā s ļ oti netī ra, piegruž ota, ģ ē rbtuvju nav, lietussargi sarū sē juš i un knapi turas. No smiltī m kā jas nav kur nomazgā t - jā iet uz maksas duš u (1 eiro).
Viesnī cā gandrī z visas dienas garumā ir pieejama animā cija un daž ā das izklaides gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, viss angļ u un vā cu valodā un ļ oti skaļ as mū zikas pavadī jumā . Manuprā t, š ī viesnī ca vairā k piemē rota vecā kiem ar bē rniem, kuriem jū ra nav vajadzī ga.
Viesnī cā veļ a uz 15 dienā m mainī ta tikai 1 reizi, istaba tī rī ta 2 reizes, atkritumi (ū dens pudeles, pelnutrauks utt. ) tika iznesti ik pē c 3-4 dienā m.
No pozitī vā s puses varu atzī mē t tikai ē dienu - ļ oti daudzveidī gs (pat brokastī s, atš ķ irī bā no daudzā m citā m viesnī cā m daž ā dā s valstī s), garš ī gs, labi organizē ts - bez drū zmē š anā s un uztraukuma, viss ir vienmē r.
аватар yaya79
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pati viesnī ca nav slikta. Bet tas nav 4 *, bet 3 +. Krieviski neviens nerunā , izņ emot 2 viesmī les un piegā des vadī tā ju. Istaba sastā v no 2 istabā m. Bija plī ts, tē jkanna, ledusskapis. Krievu kanā la nav. Vidukļ a baseins. Pastaigas attā lumā no bā riem, restorā niem, lielveikaliem – TAS NAV NO Š Ī S OPERAS. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta. Bet tas nav 4 *, bet 3 +. Krieviski neviens nerunā , izņ emot 2 viesmī les un piegā des vadī tā ju. Istaba sastā v no 2 istabā m. Bija plī ts, tē jkanna, ledusskapis. Krievu kanā la nav. Vidukļ a baseins. Pastaigas attā lumā no bā riem, restorā niem, lielveikaliem – TAS NAV NO Š Ī S OPERAS. Vienā pusē ir kaktusu lauks. Un no otras - izdedzis lauks ar suņ a skeletu. Vienkā rš i š ausmas.
Brokastu ē dienkarte ir tā da pati. Pusdienā s un vakariņ ā s bija daž ā di ē dieni (gaļ a un cū kgaļ a, vista, garš ī gi kartupeļ i, salā ti, kū kas, saldē jums un augļ i). Tā dē jā di jū rā nav pludmales. Ir pā ris sauļ oš anā s krē sli. Jū rā ir akmeņ ains dibens, bez apaviem nav iespē jams iekļ ū t. Animā cija angļ u valodā . Vispā r viss ir priekš ā rzemniekiem.
Nopirku biļ eti uz BIBLIO GLOBE, viņ i mani daudzē jā dā ziņ ā maldinā ja. + ar reisa aizkavē š anos 14h neatrisinā ja nekā dus jautā jumus, izmeta lidostā un viss. Tur mē s sē dē jā m uz aukstiem krē sliem. SECINĀ JUMS - MĒ S TUR VAIRS NEKAD NEISIEM!
аватар SergeyKrasnodar
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pilnī gs sū ds!! ! ! Viesnī ca ir ļ oti pieticī ga, Ē ģ iptē.3 * ir vairā kas reizes labā ka par š o "eiropas" viesnī cu, nav animā cijas, karaoke britiem un bingo, baseins ir mazs un ļ oti sekls, lī dz viduklim, pludmale, ja jū s var tā nosaukt, tikai laukakmeņ i, maksimums 10 sauļ oš anā s krē sli, ieeja jū rā traumatiska, ū denī ir akmeņ i dziļ umā lī dz kaklam, t. … Tomēr ▾ Pilnī gs sū ds!! ! ! Viesnī ca ir ļ oti pieticī ga, Ē ģ iptē.3 * ir vairā kas reizes labā ka par š o "eiropas" viesnī cu, nav animā cijas, karaoke britiem un bingo, baseins ir mazs un ļ oti sekls, lī dz viduklim, pludmale, ja jū s var tā nosaukt, tikai laukakmeņ i, maksimums 10 sauļ oš anā s krē sli, ieeja jū rā traumatiska, ū denī ir akmeņ i dziļ umā lī dz kaklam, t. i. kam patī k peldē t, pilnā lidojumā , ē diens pacieš ams, bet ne daž ā dī ba, pē dē jā s 3 dienas gandrī z nav ē duš i, jau ir slimi ar savā m specifiskajā m garš vielā m, personā ls nerunā krieviski, izņ emot daž as viesmī les no austrumiem Eiropa, tī rī š ana ir pretī ga, un pat ne katru dienu. Varu uzrakstī t vē l daudz sliktas lietas, kopē jais iespaids p...n ko velns...es
аватар SergeyKrasnodar
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ierodoties viesnī cā nesapratā m, ka tā ir viesnī ca, domā jā m, ka tā ir vai nu degvielas uzpildes stacija vai kaut kā da ē stuve, sieva no redzē tā izplū da asarā s, fotogrā fijā s joprojā m viss izskatā s normā li. … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā nesapratā m, ka tā ir viesnī ca, domā jā m, ka tā ir vai nu degvielas uzpildes stacija vai kaut kā da ē stuve, sieva no redzē tā izplū da asarā s, fotogrā fijā s joprojā m viss izskatā s normā li. , bet patiesī bā tas ir skumji. Baseins diezgan mazs, un dziļ ums lī dz viduklim pieauguš am. Teritorija maza, apstā dī jumu praktiski nav, pie baseina 4 panī kuš as palmas un viss. Pludmales kā tā das nav, sī ciņ š gabaliņ š.10 metrus garš un pā ris metrus plats, apkā rt tikai akmeņ i, arī ū denī . Jū s varat peldē ties nelielā ū dens zonā starp akmeņ iem, 5 * 5 metri. Baroš ana vairā k vai mazā k, bet pē c arā bu valstī m ļ oti niecī ga izvē le.
Lai normā li peldē tos jū rā , lī dz š osejai jā iet 7 minū tes un jā brauc vē l 10 minū tes lī dz publiskajai pludmalei, kur vē l jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem. Ceļ š uz pludmali un atpakaļ + 2 sauļ oš anā s krē sli iznā k lī dz plkst. apmē ram 300 rubļ u. Ekskursijas ir ļ oti dā rgas. Izdevī gā k ī rē t auto un braukt paš am. Kopē jais iespaids sabojā ts atvaļ inā jums un iztē rē ta nauda. Svarī gi, visu š o sasodī tu salu izbraucā m ar auto, tur nav ko redzē t izņ emot Kiki klosteri. gandrī z visas viesnī cas ir sliktas, izņ emot 2-3, bet tur cenas nevar saskaitī t. NEKAD NEDZIES UZ KIPRU!!!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель Paphos Breeze расположен в уединенном месте, прямо над пляжем Хлорака, на выезде с дороги, ведущей к Царским гробницам. В нескольких минутах ходьбы находятся бары, рестораны, супермаркеты. Предоставляет широкий спектр услуг

для семейного отдыха. Сеть отелей: Louis Hotels.

Atrašanās vieta 4 км до центра г. Пафос, 11,8 км до международного аэропорта Пафоса.
Pludmales apraksts Каменистый не оборудованный пляж возле отеля.
  • 1. rinda
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, главный ресторан, греческий ресторан Meze by Elliniko, 3 бара, персонал говорит на русском, услуги носильщика, врач — по вызову.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Снаряжение для тенниса, команда аниматоров.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 140 улучшенных студий и люксов с 1 спальней.

Istabās

Кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, ортопедические кровати, телефон, холодильник, сейф, принадлежности для приготовления чая и кофе, ванная комната с душем, туалетом и туалетными принадлежностями, фен, балкон/терраса, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

Adrese Main Road, Клорака, 8065 Пафос, Кипр
Tālruņi: +357 22 588 213
Tīmekļa vietne: Louis Paphos Breeze Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.