Veronica 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.410
№12 viesnīcas reitingā Paphos
7.2 Numurs
7.0 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca Veronica atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā no Pafosas ostas un pils. Tā piedāvā numurus par pieņemamām cenām ar balkoniem un lielu peldbaseinu. Viesnīcas priekšā ir autobusu pietura. Celtniecības gads: 1985, pēdējā renovācija 2010. Piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар angelina-ulyana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
VIESNĪ CAS NUMURĀ M VAJAG REMONTS. IZSKATĀ S PĒ C pansionā ta. VEĻ A IR NOTEIKTA, VECE UN MAZGĀ TA. NOŅ EMTS BAD. Ē DIENS IR LABS. TRUE, KAFIJAS PULVERIS. NO AUGĻ IEM TIKAI Apelsī ns UN Ā BOLI. BEIGĀ S BIJA TANDARĪ NI UN BANĀ NI. GARDS BIEZPIENS SIERS AR MEDU UN KANĒ LI. … Tomēr ▾ VIESNĪ CAS NUMURĀ M VAJAG REMONTS. IZSKATĀ S PĒ C pansionā ta.
VEĻ A IR NOTEIKTA, VECE UN MAZGĀ TA.
NOŅ EMTS BAD.
Ē DIENS IR LABS. TRUE, KAFIJAS PULVERIS. NO AUGĻ IEM TIKAI Apelsī ns UN Ā BOLI. BEIGĀ S BIJA TANDARĪ NI UN BANĀ NI. GARDS BIEZPIENS SIERS AR MEDU UN KANĒ LI. DRAUDZĪ GS PERSONĀ LS.
CIEŅ U VISUS UZŅ EMŠ ANAS.
WI-FI LABS. LIELISKS DĀ RZS. TULU PLUDMA.
аватар goncharu
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir lē ta un tajā ir viss nepiecieš amais: tuvu jū rai, baseinam, Wi-Fi. Mē s paņ ē mā m puspansiju (brokastis-vakariņ as) Reģ istrē š anā s bija gandrī z naktī - 12 naktī , tas pagā ja ā tri, jo š ajā dienā ziepes nokavē ja vakariņ as, viņ i iedeva kuponu pusdienā m nā kamajā dienā , uzreiz atzī mē ju, ka ar agru izbraukš anu viņ i deva sausā s devas (sviestmaizes) brokastī s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir lē ta un tajā ir viss nepiecieš amais: tuvu jū rai, baseinam, Wi-Fi. Mē s paņ ē mā m puspansiju (brokastis-vakariņ as)
Reģ istrē š anā s bija gandrī z naktī - 12 naktī , tas pagā ja ā tri, jo š ajā dienā ziepes nokavē ja vakariņ as, viņ i iedeva kuponu pusdienā m nā kamajā dienā , uzreiz atzī mē ju, ka ar agru izbraukš anu viņ i deva sausā s devas (sviestmaizes) brokastī s. Kopumā ē diens ir normā ls, varbū t ne ī paš i daudzveidī gs, bet svaigs un visa kā ir daudz. Ir viens mī nuss - pusdienā s un vakariņ ā s netiek nodroš inā ti dzē rieni, pat ū dens, tas viss par maksu! Bet tas ir noteikums lielā kajai daļ ai viesnī cu, mē s par to zinā jā m iepriekš un nebija lielu problē mu, mē s dzē rā m istabā , ko gribē jā m pirms un pē c ē š anas)))
Turklā t pie baseina ir labas vietas uz sauļ oš anā s krē sliem, aizauguš i koki sniedz patī kamu ē nu karstas dienas vidū (ir arī lietussargi, bet tie nedod dziļ u ē nu), baseins ir pieklā jī gi hlorē ts, var smarž ot. , bet tad jau pierod un mē s netē rē jā m visu laiku viņ am! Lai gan viesnī ca atrodas praktiski 3. lī nijā no jū ras, tā lu nav jā brauc.
Tī rī ja katru dienu, bet kaut kā ne no rī ta, bet pā rsvarā dienas vidū un daž reiz vienkā rš i iznesa miskasti un viss! Sā kumā gulta un dvieļ i netika mainī ti gandrī z nedē ļ u, bet pē c tam pirms izbraukš anas mainī ja divas dienas pē c kā rtas!
Istaba ar lodž iju, pietiekami liela, viss nepiecieš amais ir: skapis ar daudziem pakaramiem, galds, krē sli, naktsgaldiņ i un speciā ls soliņ š , kur visu salikt pludmalē , neliels ledusskapis (par maksu! )
Kopumā viss atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai. Un, ja kā ds dod priekš roku budž eta brī vdienā m, varat droš i doties uz š o viesnī cu.
аватар bochael
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maza mā jī ga viesnī ca, nedaudz tā lā k no pilsē tas centra. Istabā s ir viss nepiecieš amais: ē rtas gultas, drē bju skapis ar pakaramiem, galds, spogulis, fē ns, ledusskapis (par maksu 2.50 dienā ), kondicionieris (strā dā lieliski, gandrī z nav dzirdams č uksts), balkons, vannas istaba ar duš u. … Tomēr ▾ Maza mā jī ga viesnī ca, nedaudz tā lā k no pilsē tas centra. Istabā s ir viss nepiecieš amais: ē rtas gultas, drē bju skapis ar pakaramiem, galds, spogulis, fē ns, ledusskapis (par maksu 2.50 dienā ), kondicionieris (strā dā lieliski, gandrī z nav dzirdams č uksts), balkons, vannas istaba ar duš u. Trokš ņ a izolā cija nav ne sliktā ka un ne labā ka kā citā s viesnī cā s, nekas netraucē ja gulē t. Istabā WIFI fiksē jas vā ji (dzī vojā m 2. stā vā ), bet dibens kā rtī bā . Paņ emiet lī dzi adapteri vai nekavē joties iegā dā jieties to jebkurā veikalā . Istabas tiek uzkoptas katru dienu, personā ls pieklā jī gs, patī kams, runā krieviski. Ē diens ir vienmuļ š , bet apmierinoš s. Viesnī cā ir baseins, pie kura atrodas sauļ oš anā s krē sli, vienmē r var atrast kā du brī vu vietu. Blakus ir viss nepiecieš amais: veikali, restorā ni un kafejnī cas. Lai nokļ ū tu pilsē tas centrā , nesteidzī gā solī jā staigā pa krastmalu apmē ram 30 minū tes. 15 minū tes lī dz smilš u pludmalei (pretī viesnī cai Aloe).
номер номер номер номер номер номер балкон вид с балкона
аватар Ksandrusenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu Veronica, mē s nemaz nenož ē lojā m. Tagad ī sumā par visu. Viesnī cā ieradā mies ap 10, iekā rtojā mies 12, dabū jā m istabiņ u ar dž akuzi, un mū s sagaidī ja pā rsteigums - vī ns un augļ i (dā vana jaunlaulā tajiem). … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu Veronica, mē s nemaz nenož ē lojā m. Tagad ī sumā par visu. Viesnī cā ieradā mies ap 10, iekā rtojā mies 12, dabū jā m istabiņ u ar dž akuzi, un mū s sagaidī ja pā rsteigums - vī ns un augļ i (dā vana jaunlaulā tajiem). Tas bija ļ oti jauki. Lī dz jū rai kā das 10 minū tes. . Mē s devā mies uz pludmali Imperial beach hotelā . Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, lī dz centram 25 minū tes kā jā m, ar autobusu 611 minū tes 5. Paē dā m kā rtī gi, brokastis un vakariņ as daž ā das, visā da gaļ a, zivis, starp citu, ļ oti garš ī gi. Gandrī z visi darbinieki runā un saprot krievu valodu. Uz visu dienu devā mies ekskursijā ar jahtu. Man tas ļ oti nepatika, man š ķ iet, ka pastaigā š anai ar jahtu vajadzē tu bū t mazā k cilvē ku, tač u tas nesabojā ja iespaidu par paš u pastaigu, tā izrā dī jā s abstrakta un brī niš ķ ī gus skatus. Tiem, kas brauc, teikš u, ka pietiks ar pusi dienas kruī zu. Kopumā laba viesnī ca ar labu apkalpoš anu. Es to ieteiktu.
Вид из номера☺
аватар inna-100
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija pirmā reize Kiprā , tā pē c nevaru salī dzinā t ar citā m viesnī cā m š ajā valstī . Bija vē lme mainī t situā ciju, redzē t (vismaz redzē t) jū ru - un izvē le krita uz Veroniku, kā budž eta variantu ar pilnu pansiju. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Kiprā , tā pē c nevaru salī dzinā t ar citā m viesnī cā m š ajā valstī .
Bija vē lme mainī t situā ciju, redzē t (vismaz redzē t) jū ru - un izvē le krita uz Veroniku, kā budž eta variantu ar pilnu pansiju.
No rī ta ieradā mies viesnī cā , un, neskatoties uz to, ka nebija sezona, viņ i mū s iekā rtoja "kā paredzē ts" - pulksten 14 - izrakstī š anā s laiks. Pē c negulē tas nakts lidostā un lidmaš ī nā bija grū ti izturē t. . . (citā s valstī s vai nu uzreiz iekā rtojā s, vai piedā vā ja par papildus samaksu iebraukt agri).
Gaidī š anas laiks tika pavadī ts bā rā pā ri ceļ am. Ļ oti krā saina vieta un bā rmenis : ))
Pē c tam bija reģ istrē š anā s (starp citu, ē damistabā viņ i vienkā rš i paprasa vā rdu un uzvā rdu un pā rbauda ar sarakstu - kuram ir paredzē tas vakariņ as vai nē ).
Pusdienā s gandrī z neviens negā ja, bet brokastis un vakariņ as – visi galdiņ i bija aizņ emti.
Par istabā m sū dzī bu nav - viss tī rs, balkons, kondicionieris darbojā s gan apkurei, gan dzesē š anai.
Ē dienam - brokastis kā visur - salā ti, olas, pā rslas. . .
Pusdienas un vakariņ as - zivis un vista - vienmē r, plus liellopa vai jē ra gaļ a (garnī ri un salā ti kā visur). Š eit es, protams, izkā stu ar saldumiem - viena veida kū ka, un 2 veidu ž elejas - viens cukurots, otrs bezgarš ī gs. No augļ iem bija banā ni)) un mandarī ni ar sē klā m katrā š ķ ē lī tē
Dā mas reģ istratū rā un meitene ē damistabā - Andž ela - lieliski runā krieviski, pat bez akcenta.
Viesnī cā , iespē jams, nav pludmales, vai arī tā netika atklā ta ā rpus sezonas...
Pludmale ir lieliska, ja iet pa kreisi no Veronikas - gan sauļ oš anā s krē sli, gan parasta ieeja, paspē jā m nopeldē ties.
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzi veikali, saloni, kafejnī cas un tū risma aģ enta pakalpojumi pā ri ceļ am.
Tā tad mī nusu nav, jo reģ istrē š anā s laikā saskaņ ā ar noteikumiem ir tikai noteikumu ievē roš ana)
Iesaku viesnī cu))
Номер Номер Номер Вид из окна Море Местный кот (их там штук 5) Зоопарк (ехать минут 30 на такси) Зоопарк
аватар stas_timohin
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kipru apmeklē jā m pirmo reizi. Larnakā ieradā mies pulksten 22.00 un viesnī cā ieradā mies pulksten 12.00. Mū s sagaidī ja reģ istratū rā un aizveda uz mū su istabu. Istaba ir labi kopta un pietiekami plaš a diviem. Ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai un gulē š anai. … Tomēr ▾ Kipru apmeklē jā m pirmo reizi. Larnakā ieradā mies pulksten 22.00 un viesnī cā ieradā mies pulksten 12.00. Mū s sagaidī ja reģ istratū rā un aizveda uz mū su istabu.
Istaba ir labi kopta un pietiekami plaš a diviem. Ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai un gulē š anai.
Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Ē diens nav pā rā k daudzveidī gs, bet produkti ir kvalitatī vi un vienmē r svaigi.
Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Patiesī bu sakot, es teikš u tā . Ja jū s meklē jat viesnī cu Pafosā , lai sē dē tu savā numurā vai laiskotos pie baseina, jū s nepā rsteigs. Aktī vai atpū tai Kiprā Veronika ir ideā ls variants. Jū s vienmē r varat labi atpū sties klusumā un izmantot ē damistabu. Ja meklē jat greznī bu, š ī nav ī stā vieta jums!
Un tā lā k. Ja izturē sities pret personā lu ar cieņ u un izbaudī siet katru atvaļ inā juma minū ti, attieksme pretī bū s tā da pati, un jū su atvaļ inā jums bū s neaizmirstams!
Draugi, neaizmirstiet, ka mē s esam viesi citā s valstī s, nevis tikai patē rē tā ji un iznī cinā tā ji visa tā labā , ko var paņ emt no pā rē jā m!
Visi patī kami un pozitī vi ceļ ojumi!
аватар SergioA
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m viesnī cā.2016. gada aprī lī . Istabas pē c remonta, ē rta atraš anā s vieta, normā ls ē diens. Nobrauciens uz pludmali pa skaistu aleju ar palmā m. Varat vē rot skaistus saulrietus, piemē ram, apskatam pievienotajā fotoattē lā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā.2016. gada aprī lī . Istabas pē c remonta, ē rta atraš anā s vieta, normā ls ē diens. Nobrauciens uz pludmali pa skaistu aleju ar palmā m. Varat vē rot skaistus saulrietus, piemē ram, apskatam pievienotajā fotoattē lā . Pafosu ļ oti ieteicams apmeklē t - skaista promenā de, labas pludmales, skaists jū ras ū dens.
Такой вид открывается на пляже рядом с отелем Veronica в Пафосе. Закат на пляже рядом с отелем Veronica в Пафосе. Больше такого красивого заката не видел нигде и никогда.
аватар nysmagelconc1972
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neko sliktu nevaru pateikt. Vidē ji. Bet cena priecē ))) … Tomēr ▾ Neko sliktu nevaru pateikt. Vidē ji. Bet cena priecē )))
аватар flexing
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Dzī voju viesnī cā , jo nebija dā rgi! Viesnī ca nav piemē rota ziemas brī vdienā m! Auksts, mitrs. pastā vī gi melnraksti!! ! Ē diens janvā rī ir ļ oti vienmuļ š , bet apmierinoš s. Istaba tika iztī rī ta ļ oti slikti, lai gan katru dienu atstā ju 2 eiro dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Dzī voju viesnī cā , jo nebija dā rgi!
Viesnī ca nav piemē rota ziemas brī vdienā m! Auksts, mitrs. pastā vī gi melnraksti!! !
Ē diens janvā rī ir ļ oti vienmuļ š , bet apmierinoš s.
Istaba tika iztī rī ta ļ oti slikti, lai gan katru dienu atstā ju 2 eiro dzeramnaudu. . ! Manas uzturē š anā s 9 dienas dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ti. Visu viesnī cu apkalpo imigranti no Bulgā rijas, kuriem mē s ne pā rā k patī kam...Viņ i runā krieviski, kad viņ iem tas ir piemē rots, bet pā rē jā laikā nesaprotu manē jo!
Отель Veronica
аватар ghdf_gkhg
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pafosā š ī ir viena no lē tā kajā m viesnī cā m. Brokastis ir ļ oti barojoš as un garš ī gas. Lī meņ a serviss. Numuri ir lieli ar balkonu. Viesnī ca burtiski aprakta apstā dī jumos, kas Kiprai nav raksturī gi. Pilsē tas centrs ar visiem apskates objektiem ir 15-20 minū š u gā jiena attā lumā . … Tomēr ▾ Pafosā š ī ir viena no lē tā kajā m viesnī cā m. Brokastis ir ļ oti barojoš as un garš ī gas. Lī meņ a serviss. Numuri ir lieli ar balkonu. Viesnī ca burtiski aprakta apstā dī jumos, kas Kiprai nav raksturī gi. Pilsē tas centrs ar visiem apskates objektiem ir 15-20 minū š u gā jiena attā lumā . Kopumā atraš anā s vieta ir ļ oti laba, min. 5-10 pastaiga pa ē nainu aleju.


iemiesojums boyanov
cik maksā wi-fi dienā
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums murka1967
Restorānā brokastīs pat nav tējas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums 8kbwuqln
Lūdzu, informējiet mani, ja viesnīca tiek atjaunota. Mēs augustā dodamies uz Pafosu, kamēr vēl meklējam viesnīcu. Izvēlamies no trim rubļiem, Veronika kaut kā piesaistīja uzmanību, bet citā vietnē kāds rakstīja, ka tur sācies remonts.Pieliek vēl vienu spārnu. Varbūt tas jau ir beidzies? Kas zina, pastāstiet man.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums Izabella___
Grieķijā populārākie un garšīgākie ēdieni ir musaka un grieķu salāti Ko jūs ieteiktu Kiprā?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель Veronica находится в 20 минутах ходьбы от порта и замка Пафоса. К услугам гостей недорогие номера с балконами и большой бассейн. Напротив отеля расположена автобусная остановка. Год строительства: 1985, последний ремонт в 2010. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель Veronica находится в 4 км от оживленного центра города. Расстояние до международного аэропорта Пафоса составляет 10 км.
Pludmales apraksts Муниципальный, 650 м до пляжа, песчано-галечный. Путь к пляжу: через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, многоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • biljards
Telpu apraksts

Всего 167 номеров.

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, сейф, мини-холодильник по запросу, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 20 Danaes Street, 8101 Paphos - Cyprus
Tālruņi: P: +357 26 965333 F: +357 26 965767
Tīmekļa vietne: Veronica
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.