Laba viesnīca savā cenu kategorijā

Rakstīts: 20 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 17 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir lē ta un tajā ir viss nepiecieš amais: tuvu jū rai, baseinam, Wi-Fi. Mē s paņ ē mā m puspansiju (brokastis-vakariņ as)
Reģ istrē š anā s bija gandrī z naktī - 12 naktī , tas pagā ja ā tri, jo š ajā dienā ziepes nokavē ja vakariņ as, viņ i iedeva kuponu pusdienā m nā kamajā dienā , uzreiz atzī mē ju, ka ar agru izbraukš anu viņ i deva sausā s devas (sviestmaizes) brokastī s. Kopumā ē diens ir normā ls, varbū t ne ī paš i daudzveidī gs, bet svaigs un visa kā ir daudz. Ir viens mī nuss - pusdienā s un vakariņ ā s netiek nodroš inā ti dzē rieni, pat ū dens, tas viss par maksu! Bet tas ir noteikums lielā kajai daļ ai viesnī cu, mē s par to zinā jā m iepriekš un nebija lielu problē mu, mē s dzē rā m istabā , ko gribē jā m pirms un pē c ē š anas)))
Turklā t pie baseina ir labas vietas uz sauļ oš anā s krē sliem, aizauguš i koki sniedz patī kamu ē nu karstas dienas vidū (ir arī lietussargi, bet tie nedod dziļ u ē nu), baseins ir pieklā jī gi hlorē ts, var smarž ot. , bet tad jau pierod un mē s netē rē jā m visu laiku viņ am! Lai gan viesnī ca atrodas praktiski 3. lī nijā no jū ras, tā lu nav jā brauc.

Tī rī ja katru dienu, bet kaut kā ne no rī ta, bet pā rsvarā dienas vidū un daž reiz vienkā rš i iznesa miskasti un viss! Sā kumā gulta un dvieļ i netika mainī ti gandrī z nedē ļ u, bet pē c tam pirms izbraukš anas mainī ja divas dienas pē c kā rtas!
Istaba ar lodž iju, pietiekami liela, viss nepiecieš amais ir: skapis ar daudziem pakaramiem, galds, krē sli, naktsgaldiņ i un speciā ls soliņ š , kur visu salikt pludmalē , neliels ledusskapis (par maksu! )
Kopumā viss atbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai. Un, ja kā ds dod priekš roku budž eta brī vdienā m, varat droš i doties uz š o viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu