Helios Bay Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.3 Numurs
7.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Helios Bay atrodas starp Koraļļu līci un Pafosu, tikai 100 metru attālumā no smilšu pludmales un mazāk nekā 10 minūšu taksometra brauciena attālumā no Pafosas. Pafosas centrs atrodas 4 km attālumā, savukārt Koraļļu līcis ir 5 km attālumā. Šī opcija ir piemērota gan pludmales, gan ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар svkrup
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
"Studija" bija viens no meklē š anas kritē rijiem. negribē jā s pierast pie ē diena. Brokastis - vienmuļ a ne pā rā k sortimenta bufete minimā li pietiekama. Istabas ir vidē jā stā voklī , virtuves nodalī jums ir pilnī bā aprī kots un aprī kots, lai varē tu gatavot 2-3 cilvē kiem. … Tomēr ▾ "Studija" bija viens no meklē š anas kritē rijiem. negribē jā s pierast pie ē diena. Brokastis - vienmuļ a ne pā rā k sortimenta bufete minimā li pietiekama.
Istabas ir vidē jā stā voklī , virtuves nodalī jums ir pilnī bā aprī kots un aprī kots, lai varē tu gatavot 2-3 cilvē kiem.
Ledusskapis, kondicionieris, duš a ar vannu, tualete. TV, telefons. Rozetā m nepiecieš ami adapteri, ī re viesnī cā.5 EUR depozī ts. Bez maksas reģ istratū rā , numuros par maksu. Brokastis no 8 lī dz 10.24h bā rs. Izvē le ir vidē ja. Personā ls ir krieviski vai krieviski runā još s ar visiem. Tie. labestī gs, laipns, bet nav nekā da rietumu "skaidrī ba" no pusautomā tiskajā m ierī cē m. Tī rs, tī rī ts katru dienu. Veļ a ir labā stā voklī . Zā dzī ba nav novē rota. Pat sī kums: papī ra gabaliņ i reklā mas bukleti, produkti paliek savā s vietā s. Piekļ uve jū rai m 150-200, lī dz pludmalei vē l vairā k. Krasts pā rsvarā oļ i ar sacietē juš ā m lavas mē lē m. Jā atrod smiltis. Baseins ir sekls, lī dz viduklim, paredzē ts bē rniem, un ū dens ir jū tami hlorē ts. Ir arī sauna, trenaž ieru zā le, bet mē s tur nebijā m. Tuvumā (pirmais ir tepat aiz stū ra) ir vairā ki restorā ni, kur var paē st. Pamatē diens, salā ti, glā ze vī na, deserta kafija/tē ja un glā ze uzkodas maksā s aptuveni 18-20 eiro vienai personai. Uz Pafosu ok5 km regulā rais autobuss 1.5 eiro Uz ceļ a "Lidl", kur var iegā dā ties pā rtiku un dzē rienus par budž etu. Manuprā t, laba vieta ne pā rā k prasī giem pā riem vai trim, kas nemeklē tī ri pludmales brī vdienas un trokš ņ ainas izklaides. Sergejs, 60l, Maskava.
аватар svkrup
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Galvenais kritē rijs ir cena un numuri - studija piekrastes pirmajā lī nijā . Brokastis - minimā lā bufete: putra, pā rslas ar pienu vai jogurtu, sviests, ievā rī jumi, grauzdiņ i, olu kultenis vai vā rī ta ola, desiņ as vai cepta gaļ a, 2-3 veidu auksti gaļ as un siers, fetas siers, biezpiens, tomā tu ā bolu sula, apelsī ns, ā boli, apelsī ni. … Tomēr ▾ Galvenais kritē rijs ir cena un numuri - studija piekrastes pirmajā lī nijā .
Brokastis - minimā lā bufete: putra, pā rslas ar pienu vai jogurtu, sviests, ievā rī jumi, grauzdiņ i, olu kultenis vai vā rī ta ola, desiņ as vai cepta gaļ a, 2-3 veidu auksti gaļ as un siers, fetas siers, biezpiens, tomā tu ā bolu sula, apelsī ns, ā boli, apelsī ni. Melnā tē ja, zaļ ā tē ja, Nescafe kafijas automā ts.
No 8 lī dz 10. Bā rs 24h, ledusskapis ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, neliels suvenī ru veikals.
Istaba - studija ar nelielu virtuvī ti, nelielu ledusskapi. Dī vā ns, izņ emot 2 gultas un naktsgaldiņ us. TV, kondicionieris. Droš s - par atseviš ķ u ievē rojamu samaksu, bet viesnī cas vide ir normā la, zagš ana vai "rakš ana" mantā s nebija. Pilns piederumu komplekts, izņ emot kafijas kannu vai piena kannu. Ir tē jkanna, bet nav olu krē ma. Istaba paredzē ta pā rim vai ģ imenei ar mazu bē rnu. Daudz krē slu, Apgaismojums nav spilgts-minimā li pietiek. Mē beles labā , bet ne ideā lā stā voklī .
Grī da ir flī ž u, tā ir auksta basā m kā jā m. Spiediens duš ā ir minimā ls.
Tī ra, iztī rī ta un laicī gi mainī ta veļ a.
Personā ls draudzī gs, draudzī gs, krieviski runā još s.
Trū kumi. Nav moskī tu tī klu - un odi jau ir parā dī juš ies. Adapteri eiro spraudņ iem (angļ u standarta rozetes) - noma par 5 eiro. Wi-Fi bez maksas ir pieejams tikai reģ istratū rā . Istabā s par 15 eiro – tā ir maksa par mē nesi ļ oti ā tru internetu Krievijā . Nav pludmales, piekrastes lī nija ir sacietē tas lavas valodas. Rullī š us ar oļ iem Un smalki. Iekļ ū š ana ū denī ir neē rta, it ī paš i vieglā rullī . Baseins ir sekls, pieauguš ajam nav iespē jams peldē ties, un ū dens ir stipri hlorē ts.
Kopumā attaisno cerī bas, un, ja visu zini iepriekš , vieta nav slikta vecā kiem pā riem. Vai ģ imenes ar maziem bē rniem, kuras vē las vai ir kaut ko pagatavot mā jā s.
аватар aleksiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta: attiecī bā pret Koraļ ļ u lī č a smilš u pludmali, 15 minū tes ar autobusu un 20 minū tes (maksimums) no Pafosas ostas. Blakus š oseja un pieturas (50 metri). No ceļ a nav trokš ņ a. Coral Bay pludmale (tuvā kā no smilš ainajā m) nav liela, ieeja lē zena, apakš ā smiltis. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: attiecī bā pret Koraļ ļ u lī č a smilš u pludmali, 15 minū tes ar autobusu un 20 minū tes (maksimums) no Pafosas ostas. Blakus š oseja un pieturas (50 metri). No ceļ a nav trokš ņ a. Coral Bay pludmale (tuvā kā no smilš ainajā m) nav liela, ieeja lē zena, apakš ā smiltis. Ja ar bē rniem sā kumskolas vecumā , tad tikai tur. Ņ emiet lī dzi saulessargus un sauļ oš anā s krē slus. Sauļ oš anā s krē slu un vietē jo lietussargu noma - 2.5 eiro par preci.
Pie viesnī cas nav smilš u pludmales (visas Pafosas problē ma ir 25 km). Vilnis pie krasta ir liels, 2 nedē ļ as nevarē jā m ar bē rniem peldē t tuvā kajā pludmalē (5 min no viesnī cas kā jā m), dibens ar lieliem laukakmeņ iem, var gū t ļ oti nopietnas traumas.
Teritorija: pagalms ar palmā m un banā nkokiem, neliels pagalms ar diviem galdiem galda tenisam. Ir baseins, mazs, jā uzrauga dibena tī rī ba, tī rs. Es nevaru teikt par ū dens dezinfekciju un tā attī rī š anu, des smarž u. nejuta lī dzekļ us. Ir zaļ ais laukums ar volejbola tī klu. Tā dai viesnī cai tas ir lieliski.
Istabas. Viss darbojā s, t. sk. 2 kondicionieri ir labā stā voklī , gultas veļ a tiek mainī ta regulā ri ik pē c 3-4 dienā m, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Paņ emiet savus š ampū nus - tie ietaupa. Tī rī š ana par 4 punktiem. Kondicionieri katrā istabā (2).
Mē s paņ ē mā m istabu bez ē dienreizē m. Viesnī cā paņ ē ma tikai saldē jumu, ū deni - 4 eiro par 6 pudelē m (veikalā no 1.5 lī dz 2 eiro). Produkti tika iegā dā ti lielveikalā LIDL, kas ir 10-15 minū tes ar autobusu, un PAPANTONIO - 615. autobusa marš ruta gala pietura. Ja vē laties aprē ķ inā t paš izgatavoš anai paredzē tā s pā rtikas izmaksas - reiziniet ar koeficientu 2 - 2.5 sava produktu komplekta izmaksas Krievijā .
Paš gatavoš ana mū s netraucē ja, jo viss tam bija istabā (plī ts, trauki, ledusskapis utt. ).
Jū ra. Akmens pludmales ir tī ras, super, labā kas nekā Turcijas piekrastē , lai gan jū ra š ķ iet tā da pati, un aukstā ka. Ja jums patī k makš ķ erē t, droš i ņ emiet lī dzi makš ķ eri.
PADOMS:
Ekskursijas: - neņ emiet ekskursijas no sava tū roperatora (braucu ar Pegasus), izmaksas ir 2 reizes dā rgā kas (vismaz) nekā no vietē jiem organizatoriem. Mē s veicā m ekskursijas birojā.615. marš ruta autobusa gala pieturā - Ruslan Travel. Ē rti autobusi, krieviski runā još s personā ls. Klase. Salī dzinā jumam: Pegaras ir ekskursija uz Limasolu - 75 eiro no cilvē ka, un Ruslan Travel - 35 eiro utt. ;
- Iesaku patstā vī gi apmeklē t izrakumu parka zonu, kas atrodas tieš i pie Pafosas ostas, nebū siet ierobež ots laikā ;
- visnegodī gā kais kontingents no vietē jiem ir taksisti: viņ i var pateikt vienu summu pirms iekā pš anas taksī (kā tas bija pie mums - 5 eiro), un ierodoties vietā izrā dā s jā maksā.2x vairā k (10 eiro). Ņ emiet lī dzi maiņ as naudu, taksisti noteikti atradī s iemeslu, lai nedotu naudu!! !
- ē diens kafejnī cā s (es nevaru nosaukt restorā nus, kā daž i tos tur sauc) ir nepamatoti dā rgs. Pilnas vakariņ as 4 personā m maksā s vismaz 100 lī dz 200 eiro.
Labi atpū ties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель Helios Bay находится между бухтой Корал и Пафосом, всего в 100 метрах от песчаного пляжа и менее чем в 10 минутах езды на такси от Пафоса. Расстояние до центра Пафоса составляет 4 км, до бухты Корал — 5 км. Этот вариант подойдёт как для пляжного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от международного аэропорта города Пафос.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, сад, принадлежности для барбекю, бар у бассейна, лобби-бар, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, химчистка, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, тематический ужин, библиотека, поле для гольфа (в пределах 3 км).
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: One bedroom rooms, Studios, Garden studios, 2-bedroom villas.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Chloraka Ave, Клорака, 8102 Пафос, Кипр.
Tālruņi: +35726935656
Tīmekļa vietne: Helios Bay Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).