Eleni Holiday Village 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.710
№17 viesnīcas reitingā Paphos
6.5 Numurs
7.2 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.3 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2001. gadā. Daļēja viesnīcas (restorāna, istabiņu) renovācija veikta 2010.gadā. Tas sastāv no galvenās 2 stāvu ēkas un 21 ēkas. Viesnīca atrodas akmeņainā jūrmalā, iepretim Chloraka ciematam un tikai dažu minūšu brauciena attālumā no gleznainās Pafosas ostas. Netālu atrodas Koraļļu līcis. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар zoya-fspb
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums bija ierobež oti lī dzekļ i un pat bijā m gatavi doties uz 2* viesnī cu. Viesnī ca man ļ oti patika, it ī paš i, kad lidojā m atpakaļ un ceļ abiedri dalī jā s iespaidos par citā m viesnī cā m, sapratā m, ka mums vienkā rš i pasakaini paveicā s. … Tomēr ▾ Mums bija ierobež oti lī dzekļ i un pat bijā m gatavi doties uz 2* viesnī cu. Viesnī ca man ļ oti patika, it ī paš i, kad lidojā m atpakaļ un ceļ abiedri dalī jā s iespaidos par citā m viesnī cā m, sapratā m, ka mums vienkā rš i pasakaini paveicā s. Ē diens bija labs (puspansija). Pusdienā s ē st negribē jā s, ā rkā rtē jos gadī jumos pusdienā s iegā jā m istabā padzert tē ju (tē jkanna bija istabā , kā arī krū zes, galda piederumi, š ķ ī vji, katliņ š ). Istabā bija plī ts, varē ja gatavot ē st, bija ledusskapis, bet nebija mikroviļ ņ u krā sns. Istaba tī ra, balti palagi, balti dvieļ i smarž o pē c vī raka. Istabā (2. stā vā ) kukaiņ us neredzē ja. Dvieļ i pludmalē tiek izsniegti bez maksas, bet par depozī tu 5 eiro, kas pē c tam tiek atdoti un katru dienu tos var mainī t pret sausiem un tī riem. Internets ir tikai reģ istratū rā , vakarā nestrā dā labi (tī kla pā rslodze), bet vienmē r var nosū tī t ī sziņ u (jā atpū š as no interneta, kā arī no televizora - tika ieslē gts vienreiz paskatī jā s, ka ir 2 programmas krievu valodā un izslē dza).
Jū ra ir netā lu, bet tajā var iekļ ū t tikai labiekā rtotā pludmalē . Pludmalē ir ā rzemju viesnī cas sauļ oš anā s krē sli, bet cilvē ku bija maz, sauļ oš anā s krē sli biež i bija tukš i, kurus izmantojā m (mū s neviens nebrauca pat vienu reizi), bet var sē dē t smiltī s uz dvieļ a.
Visas dienas bija viļ ņ i, un lī cī valdī ja klusums, kur peldē jā s pat pavisam mazi bē rni. Par aizrauš anos var pastaigā ties 15 minū tes un nokļ ū t pilsē tas smilš u pludmalē ar viļ ņ iem (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, katrs par 2.5 eiro). Laba smilš aina ieeja jū rā un tikai pē c 30 metriem ir dziļ ums lī dz rī klei, un smiltis visur zem kā jā m, lai var lē kt pa viļ ņ iem.
Daž ā s viesnī cā s nav tā du lī č u kā pie mums, tā pē c cilvē ki peldē jā s baseinos! Un ļ oti labi, ka no viesnī cas nav jā š ķ ē rso ceļ š (diezgan liela problē ma, it ī paš i ņ emot vē rā , ka kreisā s puses satiksme ir diezgan intensī va). Auto noma ik uz soļ a. Minimā rketu arī pietiek, bet cenas noteikti nav priekš krieviem (maize 2.5 eiro, biezpiens 250g-4 eiro, sula 1l-1.6 eiro). Pafosas suvenī rus labā k apskatī t ostā (ar autobusu no viesnī cas 20 minū tes lī dz pē dē jam, biļ ete 1.5 eiro), dī vainā kā rtā var atrast ļ oti lē tus (lē tā k nekā pie viesnī cas). Neizmantojiet stikla dibena laivu ekskursiju (mazo) ostā . Apakš ā nav ko redzē t, ļ oti kratā s, un solī tie nogrimuš ie kuģ i ir divi trī s lauskas-dzelzs gabali, ja ir laiks paskatī ties. Ekskursijas no tū roperatora ir dā rgas (un gids ne vienmē r ir interesanti), un tie tiek vesti arī uz daž ā diem veikaliem, kur tie dod vairā k laika nekā interesantā kie apskates objekti, bet, izejot no viesnī cas un dodoties pa labi gar mā jā m, jū s varat atrast tū risma kompā niju ar krieviski runā još u meiteni, kas piedā vā s ekskursijas ar krievu gidu lē tā k.
Vispā r mums par savu naudu patika VISS. Nebija daudz ko darī t, bet mums pietika! Personā ls draudzī gs, visi mazliet runā krieviski. Viesnī ca bija par 85% krievu, tač u tā bija ļ oti klusa un mierī ga (kaimiņ u viesnī cā s briti bļ ā va dziesmas lī dz vē lam vakaram). Iesaku visiem.
аватар LaraK987
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
No kurienes radā s 4*? ? ? Veca viesnī ca, mē beles, ē diens, animā cija, personā ls - zem vidē jā . Pā rtikas daudzveidī bas nav. Nav pludmales! Jā dodas uz kaimiņ u viesnī cu, un tā ir akmeņ aina, ieeja slidena, bī stama un neglī ta. … Tomēr ▾ No kurienes radā s 4*? ? ? Veca viesnī ca, mē beles, ē diens, animā cija, personā ls - zem vidē jā . Pā rtikas daudzveidī bas nav. Nav pludmales! Jā dodas uz kaimiņ u viesnī cu, un tā ir akmeņ aina, ieeja slidena, bī stama un neglī ta. Bet tie visi ir ziedi salī dzinā jumā ar to, ka trī s dienu laikā tika aplaupī tas vairā kas telpas. Trī s skaitļ i vienā dienā ! Tiesa, visi piedā vā maksas seifus. Tū risti stā stī ja, ka pat koferi sagriezti un slē dzenes salauztas! Un ka tajā brī dī , kad zagļ i var iekļ ū t numuriņ ā tū risti š ajā viesnī cā , neviens vispā r nedomā . Uz š o jautā jumu menedž eris atbildē ja: "Es nevē los sevi noš aut? " Esmu patieš ā m pā rsteigts, lasot labā s atsauksmes. Bet jū ra, laikapstā kļ i priecē ja. Ū dens ir tī rs un silts.
аватар vlasov.niki
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jū nijā mē s palikā m š ajā viesnī cā nedē ļ u. Viesnī ca neatrodas Pafosas centrā , ir vairā kas autobusu pieturas uz pilsē tu un pilsē tas promenā di. Biļ ete tika izsniegta biblio globusā , viesnī ca saskā rā s ar wondertour ru (ē rts cenu salī dzinā jums). … Tomēr ▾ Jū nijā mē s palikā m š ajā viesnī cā nedē ļ u. Viesnī ca neatrodas Pafosas centrā , ir vairā kas autobusu pieturas uz pilsē tu un pilsē tas promenā di. Biļ ete tika izsniegta biblio globusā , viesnī ca saskā rā s ar wondertour ru (ē rts cenu salī dzinā jums). Pati viesnī ca nav slikta, personā ls pā rsvarā saprot krieviski. Tī rī ts biež i un tī ri. Mums bija standarta istaba ar ne pā rā k jaunā m, bet izturī gā m mē belē m. Ir divi peldbaseini, jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir paš valdī bas, tā pat kā visas Kipras pludmales. Pludmale nav ī paš i laba, nedaudz smilš u un akmeņ u. Kiprā ir maz tī ru smilš u pludmaļ u, tā pē c uz akmeņ iem jā bū t uzmanī giem. Jauka Koraļ ļ u lī č a pludmale, bet uz to ir jā iet. Kā es saprotu, š ī ir vispieklā jī gā kā pludmale š ajā rajonā un tur pulcē jas gan vietē jie iedzī votā ji, gan atpū tnieki no tuvē jā m viesnī cā m. Bijā m tur 2 reizes. Ē diens viesnī cā pieklā jī gs, ņ ē ma viss iekļ auts, pretē jā gadī jumā par dzē rieniem vakarā bū tu jā piemaksā . Animā cija ir vidē ja, kurš ļ oti gribē ja izklaidē ties - devā s uz pilsē tu. Vispā r normā li svē tki.
аватар ogdogg
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man viss ļ oti patika. Ī paš i iepriecinā ja personā la draudzī gums un adekvā tums! Ir daudz krievvalodī go. ) Laba animā cija, ļ oti bagā tī ga ikdienas izklaides programma, bet patiesī ba ir tā da, ka paš i tū risti ir kaut kā di slinki un reti pat piekrī t spē lē t volejbolu un izklaidē ties. … Tomēr ▾ Man viss ļ oti patika. Ī paš i iepriecinā ja personā la draudzī gums un adekvā tums! Ir daudz krievvalodī go. )
Laba animā cija, ļ oti bagā tī ga ikdienas izklaides programma, bet patiesī ba ir tā da, ka paš i tū risti ir kaut kā di slinki un reti pat piekrī t spē lē t volejbolu un izklaidē ties.
Un tā tad kopumā viss ir forš i! ! )
Numura padoms: Ja ceļ ojat ar maziem bē rniem, labā k ir ņ emt telpas, kas nav baseina tuvumā . Mū zika un kliedzieni traucē s atpū sties.
аватар Elena_2013
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es rakstu godī gi, ko redzē ju: ja lido ar rī ta reisu (izlidoš ana no Kijevas 5:30), tad 9:30 bū si viesnī cā . Tū roperators mums teica, ka varē sim paē st brokastis viesnī cā un ja bū s brī vas istabiņ as, uzreiz pē c. . . stundā m tevi pā rbaudī s un tev ir paredzē ts tikai vakariņ as. … Tomēr ▾ Es rakstu godī gi, ko redzē ju:
ja lido ar rī ta reisu (izlidoš ana no Kijevas 5:30), tad 9:30 bū si viesnī cā . Tū roperators mums teica, ka varē sim paē st brokastis viesnī cā un ja bū s brī vas istabiņ as, uzreiz pē c. . . stundā m tevi pā rbaudī s un tev ir paredzē ts tikai vakariņ as. Ar HB ē dinā š anas sistē mu (brokastis, vakariņ as) esiet gatavi tam, ka vakariņ ā s visi dzē rieni (pat ū dens, tē ja un kafija!!! ! ), nemaz nerunā jot par alkoholu - ir MAKSĀ TI ! ! ! Vī na glā ze 150 g - 3.25 eiro. . .
Š ajā viesnī cā nav pludmales. Mē s, pirms reģ istrē š anā s apmē ram 4 stundas pastaigā joties pa viesnī cu, bijā m š okē ti, pludmales vietā ieraugot akmeņ ainu krastu. 300 metrus no š ī s viesnī cas atrodas pludmale ar nosacī ti akmeņ ainu ieeju ū denī (slidens un var ciest), tā ir bez maksas, bet tā s 15x5 metru platī bā , cilvē ku daudz, var vienkā rš i Nepalaidiet garā m vienam otru ū denī , tur saplū st visi tū risti no kaimiņ u viesnī cā m. . . Mē s devā mies uz NAMOS pilsē tas pludmali, brauciens ar autobusu vienā virzienā - 1.5 eiro, pludmales maksa - sauļ oš anā s krē sls - 2.5 eiro, lietussargs - 2.5 eiro. Viens prieks - ir bezmaksas Wi-Fi.
Jā , ē diens restorā nā slikts, visā da gaļ a vienā ē dienā , pā ris graudaugi, kartupeļ i un rī si. Izsalkuš i nebijā m, bet pā rtikas bodes nav (tiem, kas pieraduš i, kā Turcijā un Ē ģ iptē ). Augļ us dod ne vairā k kā divu veidu, zivis reizi divā s dienā s.
Studijas istabas - jums ir virtuve, ir plī ts, cepeš krā sns, ledusskapis, tē jkanna, trauki...Kā pē c tas ir atvaļ inā jumā - es nesapratu...Telpas nav jaunas, bet tī ras. No tualetes piederumiem tiek izdalī tas tikai mazas ziepes.
Ekskursijas viesnī cā ir tieš i divas reizes dā rgā kas nekā paš ā ceļ ojumu aģ entū rā . Tas atrodas Pafosas 615. autobusa gala stacijā . Ir ekskursijas pa 20-30 eiro, ar apdroš inā š anu, izved viesnī cā , atved arī .
Jā , un tā s brokastis, kuras jums nedod pirmajā dienā , izbraukš anas dienā , ja jū s izbrauksit agri, jums tiks dota š ķ iņ ķ a rullī š a un viens apelsī ns (pat bez ū dens)...
Š ī ir tā da viesnī ca! Izlemiet paš i, vai doties uz turieni vai nē .
аватар ellensia
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neskatoties uz to, ka viesnī cai akmeņ ainā reljefa dē ļ nav savas pludmales, lai gan tā atrodas jū ras krastā , pludmale atrodas 2 minū š u gā jienā . Pludmale ir daļ ē ji smilš aina un tajā ir satriecoš i dzidrs ū dens. … Tomēr ▾ Neskatoties uz to, ka viesnī cai akmeņ ainā reljefa dē ļ nav savas pludmales, lai gan tā atrodas jū ras krastā , pludmale atrodas 2 minū š u gā jienā . Pludmale ir daļ ē ji smilš aina un tajā ir satriecoš i dzidrs ū dens. Viesnī ca atrodas ā rpus Pafosas pilsē tas, tač u netā lu no viesnī cas ir pietura, un jū s varat viegli nokļ ū t pilsē tā . Viesnī ca ir neticami skaista baltā un zilā krā sā ar daudziem ziediem un palmā m. Ir peldbaseins gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Viesnī cas teritorijā ir veikals ar visdaž ā dā kajā m lietā m, kur var iegā dā ties ū deni, pā rtiku un pat suvenī rus. Viesnī ca ir sadalī ta ar daudzā m 2 stā vu mā jā m. Numuri ir mā jī gi un tī ri, uzkopti katru dienu (dvieļ i un veļ a tiek mainī ta katru otro dienu). Katrā numurā ir ē rtī bas. Mums bija studijas istaba ar skatu uz jū ru un plaš u terasi. Numurā ir televizors, gaisa kondicionieris un neliela virtuve ar trauku komplektu. Viesnī cas serviss ir augstā lī menī , vienmē r draudzī gs un izpalī dzī gs un gatavs palī dzē t jebkurā jautā jumā . Ē diens viesnī cā ir pā rsteidzoš i garš ī gs un tik daudzveidī gs, ka man š ķ iet, ka ikviens izvē lī gs ē dā js bū s apmierinā ts. . Izvē lē jā mies brokastis + vakariņ as ē dienu veidu un priecā jamies, ka nepasū tī jā m viss iekļ auts, jo ar to mums bija vairā k nekā pietiekami. Pludmale ir daļ ē ji smilš aina, bet jū ras dibens ir akmeņ ains, š ajā gadī jumā vislabā k ir speciā li apavi. Un ū dens ir vienkā rš i neiedomā jama tī rī ba! Katru dienu viesnī cā vakaros ir jauna programma, un pa dienu, ja ir vē lme, var piedalī ties daž ā dā s spē lē s. Un tiem, kam patī k iesildī ties, ir trenaž ieru zā le. Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, tā pē c tam ir radī ti visi apstā kļ i un izklaide, un ī paš s baseins. Tā s bija gandrī z divas nedē ļ as atpū tas – divas fantastiskas nedē ļ as. Mū su ceļ ojums bija piepildī ts ar daudzā m interesantā m vietā m un romantiku. Kipras sala ir iekarojusi mū su sirdis uz visiem laikiem. Mū su viesnī ca atradā s netā lu no Pafosas pilsē tas, ko var droš i saukt par pilsē tas elpoš anas vē sturi. Un viesnī ca harmoniski papildinā ja mū su brī vdienas ar savu lielisko apkalpoš anu un skaistajiem skatiem.Visustāstusīkākvaratizlasītmanāemuārā:ht tp://life-and-travels.com/otdyh-na-kipre/ Un arī , skatiet daudz fotoattē lu!
Бассейн на территории отеля
аватар nataliestar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies uz Eleni jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Paldies tū risma operatoram par tieš o č arterreisu no Kijevas uz Pafosu. Bet viņ iem vajadzē tu pā rskatī t gaisa pā rvadā tā ju. Lidmaš ī na dzimusi 1983. gadā , atklā ti sakot, bija bail lidot. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Eleni jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Paldies tū risma operatoram par tieš o č arterreisu no Kijevas uz Pafosu. Bet viņ iem vajadzē tu pā rskatī t gaisa pā rvadā tā ju. Lidmaš ī na dzimusi 1983. gadā , atklā ti sakot, bija bail lidot.

Viesnī ca mū s neiepriecinā ja ar agro reģ istrē š anos: ieradā mies 11, iekā rtojā mies 2. Tač u uzreiz uzlika rokassprā dzes, lai varē tu pusdienot 12. Sī kums, bet jauki.

Dali studija 14. ē kā . Istabā , it ī paš i vannasistabā , ir kaut kā da dī vaina smaka, smird pē c mitruma vai kā . Paš ā vannas istabā nav ventilā cijas, pē c duš as jā ver vaļ ā durvis, lai ir ko elpot. Mē beles "noguruš as", bet ir ledusskapis, plī ts, trauki, tehnika. Ledusskapī nav ū dens. Trauku mazgā š anas lī dzekļ i - arī kalpone principā nemazgā . Sā kumā viņ i iedeva zilus, diezgan nobruž ā tus dvieļ us. Pē c 2 dienā m istabene redzē ja, ka mē s uz jū ru nenesam dvieļ us un sā ka nest jaunus, baltus. Gultas veļ a ir tī ra, bet nedaudz nē sā ta.
Istabā ir seifs, tač u, lai to izmantotu, lī dzi jā ņ em atslē ga uz reģ istratū ru. Depozī ts - 10 eiro, plus par lietoš anu - aptuveni 1.7 eiro dienā.

Tagad par pozitī vo. Apkalpoš ana viesnī cā ir lieliska. Galvenā restorā na Stavros vadī tā js ir ļ oti atvē rts, patī kams cilvē ks. Viesmī ļ i ir draudzī gi un pā rzina savas lietas. Ē diens daudzveidī gs, lieliski dā rzeņ i, zupas, gaļ a. Es neē du salā tus un makaronus, tā pē c par tiem neko nevaru teikt. Augļ u izvē le ir ierobež ota: ā boli, apelsī ni, melones un arbū zi. Bā rā pie baseina dienas laikā viņ i gatavo pienā cī gas uzkodas, sviestmaizes, hamburgerus, salā tus. Brokastī s tika pasniegts sulī gs, kraukš ķ ī gs speķ is, lī dz ieradā s galvenais krievu vilnis. Pē c tam bekonu aizstā ja ar plakanos sagrieztu desu.

Galvenais atpū tnieku kontingents ir briti, viņ iem gandrī z viss ir pielā gots. Viņ i uzvedas klusi, kā likums, sauļ ojas pie baseina no rī ta lī dz vakaram.

Jums jā iet lī dz jū rai, 5-7 minū tes. tuvā kā pludmale ir maza.
Tiek uzskatī ts par smilš ainu, bet patiesī bā tas ir mikroskopisks akmentiņ š : ) Ieeja ir uz akmeņ iem, tie ir nedaudz slideni. Pa vidu - kā pnes normā lai ieejai. Vairā kas dienas jū ra bija vē traina, viļ ņ lauž i palī dzē ja, bet ne ī sti. Slā vu brā ļ u ir daudz, tā pē c esiet garī gi gatavi izsmē ķ iem, persiku kauliņ iem un citiem atkritumiem, kurus grū ti aiznest 2 metrus lī dz miskastei.

Ik pē c 15 minū tē m uz pilsē tu kursē paš valdī bas autobuss. 1.5 eiro vienā virzienā . Par 5 eiro var paņ emt ceļ ojuma karti uz dienu, par 15 - uz nedē ļ u. Arheoloģ iskais parks un Karaļ u kapenes, krastmala, osta - viss ir blakus, kā das 15 min braucienā.

Kopumā brauciens nebija slikts. Ja nemeklē trū kumus un neatrod vainu niekiem, viesnī ca ir laba, it ī paš i cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā .
аватар lolipops
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s tur atpū tā mies ar bē rnu 4 gadi, bijā m apmierinā ti. Viesnī ca ir veca, bet labi kopta, teritorija nav liela, bet kopta. Istabas visparastā kā s, tī ras, sakoptas, katrā istabā ir virtuve, pilnī bā aprī kota, ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Mē s tur atpū tā mies ar bē rnu 4 gadi, bijā m apmierinā ti. Viesnī ca ir veca, bet labi kopta, teritorija nav liela, bet kopta. Istabas visparastā kā s, tī ras, sakoptas, katrā istabā ir virtuve, pilnī bā aprī kota, ar visu nepiecieš amo. Ē diens normā ls, brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, bet garš ī gas, pusdienas un vakariņ as nav sliktas, vienmē r deva augļ us, bija daž ā dī ba. Uz vietas ir liels peldbaseins. Vakarā katru dienu bija jautra animā cija, bē rnu diskotē ka. No trū kumiem viesnī cai nav savas pludmales, bija jā dodas uz kaimiņ u pilsē tu, un tur ir daudz cilvē ku, bet tas nebija š ķ ē rslis kā rtī gai atpū tai. Kopumā devā mies ar noskaņ ojumu atpū sties, nevis meklē t trū kumus un bijā m ļ oti apmierinā ti. Man patika Kipra, jū ra tī ra un ļ oti skaista, personā ls draudzī gs, visi runā angliski, pat apkopē jas.
аватар mirta1982
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draugu sā kotnē ji devā mies uz Kipru pē c kaž okiem, tā pē c ī paš u vē lē š anos viesnī cai nebija. Galvenais nav ļ oti dā rgi, bet mā jī gi un tuvu jū rai. Elena nepievī la! Viesnī ca ir ē rta, numuriņ i diezgan pieklā jī gi. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu sā kotnē ji devā mies uz Kipru pē c kaž okiem, tā pē c ī paš u vē lē š anos viesnī cai nebija. Galvenais nav ļ oti dā rgi, bet mā jī gi un tuvu jū rai. Elena nepievī la! Viesnī ca ir ē rta, numuriņ i diezgan pieklā jī gi. Jū ra ir tepat blakus! Likā s, ka no loga var ienirt tieš i smaragda ū denī ! Viņ i baroja labi, bez greznī bas, bet viņ i nekad nebija izsalkuš i. Visi produkti ir svaigi, ir jū ras veltes, ir salā ti, garš ī gs vī ns)) Man ļ oti patika paš i kiprieš i - cilvē ki ir atvē rti, pozitī vi, viesmī lī gi. Ikviens, sā kot no viesnī cas darbiniekiem un beidzot ar veikalu ī paš niekiem, ir gatavs nē sā t, palī dzē t, pamudinā t, konsultē t. Kaž okus nopirkā m Pafosā , Inoč i veikalā . Mē s sazinā jā mies ar veikala ī paš nieku caur Skype no Kijevas (Elite-furs segvā rds). Tā dē ļ mū s sagaidī ja ar maš ī nu pie viesnī cas, izbraucā m pa pilsē tu un sarī kojā m mini tū ri. Paš ā veikalā acis iepletā s no kaž okā du pā rpilnī bas. Viss ir tik skaisti! Un, pats galvenais, cena ir mazā k nekā divas vai pat trī s reizes mazā ka par mū sē jo. Plus iedeva labu atlaidi, kā iepriekš vienojā mies. Tā tad ceļ ojums atmaksā jā s, un kā . Un pē c tam kultū ras programma, muzeji, senas ielas, brī niš ķ ī gi restorā ni. Noteikti ņ emiet jū ras velš u maisī jumu - jū s to nenož ē losit! Tā tad brauciens emocijā m uzlā dē ts uz ilgu laiku! Un viesnī cai tajā bija liela nozī me. ES iesaku.
аватар mariSoll
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imenei draudzī ga viesnī ca. Nav skaļ š , bet pietiekami labs. Ir animā cija, ne š iki, divi puiš i, divas meitenes, bet viņ i neko tā du iedegas : ) katru dienu jauna programma: uguns š ovs, karaoke, it kā loto. Ceļ ot vajag ar angļ u valodas zinā š anā m, jo ​ ​ no personā la 5 cilvē ki runā lauzī tā krievu valodā , bet ī paš as traģ ē dijas nav un nav neviena, kas nezinā tu angļ u valodu. … Tomēr ▾ Ģ imenei draudzī ga viesnī ca. Nav skaļ š , bet pietiekami labs. Ir animā cija, ne š iki, divi puiš i, divas meitenes, bet viņ i neko tā du iedegas : ) katru dienu jauna programma: uguns š ovs, karaoke, it kā loto. Ceļ ot vajag ar angļ u valodas zinā š anā m, jo ​ ​ no personā la 5 cilvē ki runā lauzī tā krievu valodā , bet ī paš as traģ ē dijas nav un nav neviena, kas nezinā tu angļ u valodu.
Ē diens. . . Lielisks. Izvē le nav milzī ga, bet virtuve ļ oti garš ī ga, paš taisī ta, vietē jais vī ns vispā r ir acu dzī res.
Peldē š anā s. Lī dz jū rai vienā no labā kajiem Pafosas lī č iem 8-10 minū š u gā jiena attā lumā . Jū ra sā ļ a, nenirt : ) baseins milzī gs, starp citu, ir arī ū dens aerobika.
Kustī ba. Vispā r ir ļ oti svarī gi noī rē t auto un braukt, bet lī dz autobusa pieturai arī.10-15 minū š u gā jiens : ) viņ i brauc ļ oti biež i. Nr. 615 uz vienu galu uz ostu, bet uz otru uz kā du no slavenajiem lī č iem. Starp citu, braukš ana ir pa labi. Tā pē c autobuss ir labā ks : )
Istabas. Kotedž as viesnī ca. Katrā istabā ir virtuvī te ar saviem š ķ ī vjiem, dakš iņ ā m, karotē m, katliem, plī ti, ledusskapi. Droš i ej, izsalcis tur nepaliksi : ) Ir š ķ elš anā s. Balkons ar galdu un krē sliem. Lī dz tuvā kajiem preč u veikaliem, kā lī dz autobusa pieturai, 10-15 minū tes. Un lī dz lielajam un lē tajam Lidl lielveikalam vajag tikt ar autobusu....principā ar kā jā m var, bet 30-40 minū tes staigā t karstumā...nav tā labā kā izvē le, bet autobusā š iki. Vannas istaba, tualete, izlietne. Ū dens plū st normā li jebkurā diennakts laikā , un, starp citu, tas nav tā ds pats kā Ē ģ iptē . Viņ a ir tī ra un laba, tī ra. Fē ns, seifs, eiro adapteris par depozī tu. tie. jū s atstā jat 5 eiro, izlietojat tos un pē c tam atdodat jums 5 eiro)
Izklaide. Nu es neieteiktu jaunieš iem. Dodieties tur, lai baudī tu relaksē još as brī vdienas ķ ermenim un dvē selei.
Vispā r krievus viesnī cā diez vai satiksi.
Mans vē rtē jums ir 5-, "-" par to, ka animā cija nav krā š ņ a, ir interesanta, bet mums, krieviem, pē c adrenalī na izslā puš ajiem, tas nevelk.
P. S. bija ļ oti apmierinā ts. Ļ oti ļ oti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель был открыт в 2001 году. Частичная реновация отеля (ресторан, номера) проводилась в 2010 году. Состоит из главного 2-х этажного здания и 21 корпуса. Отель расположен на скалистом берегу моря, напротив деревни Chloraka и всего в нескольких минутах езды от живописной гавани Пафоса. Рядом находится залив Coral Bay. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 6 км от центра г. Пафос, в 20 км от аэропорта г. Пафос, в 140 км от аэропорта г. Ларнака.
Pludmales apraksts Муниципальный песчано-галечный пляж расположен в 150 м от отеля. Пляжные полотенца — депозит.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, мини-маркет, интернет-уголок, конференц-зал на 400 человек, Wi-Fi в лобби отеля — бесплатно (у бассейна — платно), 2 открытых бассейна (364 м2 и 67 м2), терраса для загара, 1 крытый бассейн с подогревом с ноября по март (58 м2).

Рестораны и бары:

Главный ресторан отеля предлагает завтрак — шведский стол, различные блюда традиционной кипрской и интернациональной кухни на обед и ужин, большой выбор местных вин.

Таверна на открытом воздухе — работает только в летнее время.

Главный бар Paris и бар у бассейна Hector — предлагают разнообразные напитки, коктейли, кофе, закуски.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-10 лет, детская анимация с русскоговорящим аниматором.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно — теннисный корт (доплата за ракетки), аквааэробика, дартс, вечерняя развлекательная программа: живая музыка, фольклорные шоу, тематические вечера, библиотека, ТВ-комната. Платно — массаж, видео-игры.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 141 номер:

75 Studio (38 кв.м., макс. 2 взрослых + ребёнок) — спальня, ванная комната, мини-кухня, все номера с окном, 41 номер с балконом, 34 номера с террасой - доступно 4 номера connect (по предварительному запросу);

66 One bedroom apartment (43 кв.м., макс. 2 взрослых + 2 детей) — спальня, гостиная, межкомнатная дверь, ванная комната, мини-кухня, все номера с окном, 35 номеров с балконом, 31 номер с террасой - номеров connect нет.

Istabās

Индивидуальный кондиционер (бесплатно), телевизор, спутниковое/кабельное ТВ, сейф (платно), телефон, оборудованная кухня: мини-холодильник (бесплатно), электрическая плита, электрический чайник, тостер, утюг и гладильная доска на ресепшн (по запросу), ванная комната, фен на ресепшн (по запросу), балкон или терраса. Уборка номеров (5 раз в неделю), смена постельного белья (2 раза в неделю), смена полотенец (3 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Paphos P.O.Box 60643 CY-8106 Paphos, Ayiou Georgiou 5, Chloraka
Tālruņi: Tel: +357 26 934200
Fax: +357 26 222600
Tīmekļa vietne: Eleni Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.