Club St. George Resort 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tremithousa rajonā, tikai 5 minūšu brauciena attālumā no Pafosas centra. Tas tika atvērts 2013. gada maijā. Tas ir 39 divstāvu (bez lifta) un trīsstāvu (ir lifts) dzīvokļu komplekss, 14 vienstāvu villas, 15 divstāvu villas un viena trīsstāvu Club House ēka (ir lifts) . Skaists rajons. Bungalo ir iekārtoti Vidusjūras stilā. Ir telpas draugu grupām vai lielām ģimenēm. Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki. Piemērots ģimenēm, arī tām, kurās ir bērni.Vairāk →
аватар Nik1977
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gribu uzrakstī t savu atsauksmi par š o kompleksu, ņ emot vē rā to, ka š is apartamentu un villu komplekss ir domā ts tiem, kas pieraduš i brī vi ceļ ot pa Eiropu, organizē jot savu brī vo laiku saviem spē kiem. Tiem, kas ir pieraduš i pie "dā rzeņ u brī vdienā m" Turcijā un Ē ģ iptē , piemē ram, pludmales-viesnī ca-pludmale-diskotē kas, es uzreiz varu teikt, ka š is komplekss nav domā ts jums. … Tomēr ▾ Gribu uzrakstī t savu atsauksmi par š o kompleksu, ņ emot vē rā to, ka š is apartamentu un villu komplekss ir domā ts tiem, kas pieraduš i brī vi ceļ ot pa Eiropu, organizē jot savu brī vo laiku saviem spē kiem. Tiem, kas ir pieraduš i pie "dā rzeņ u brī vdienā m" Turcijā un Ē ģ iptē , piemē ram, pludmales-viesnī ca-pludmale-diskotē kas, es uzreiz varu teikt, ka š is komplekss nav domā ts jums. Sā kš u secī bā :
1. Komplekss atrodas kalnā , 10 km no jū ras un Pafosas pilsē tas. Ar transportu ir 7-10 minū š u brauciens. Pastaigas ir nereā las. Mums tas ir milzī gs pluss. Viesnī cas autobuss kursē.1 reizi dienā bez maksas, vispirms jā pierakstā s uz kuru no pludmalē m vē lies braukt un saņ emt kuponus, autobuss ved uz pludmali no 9 lī dz 12 un no 15 lī dz 18. Vakarā , autobuss aizved lī dz pilsē tas centram par maksu 2 eiro un 23:00 ved atpakaļ . Lī dz pilsē tas centram ar autobusu var nokļ ū t 10-15 minū š u laikā . Attā lumam ir milzī gs pluss klusuma, klusuma un milzī gas telpas veidā gan dzī vokļ os, gan teritorijā . Noī rē jā m auto reģ istratū rā un nezinā jā m nekā das problē mas ar pā rvietoš anos, ceļ i un satiksmes organizā cija ir ļ oti pieejami un droš i, un tas, ka Kiprā ir kreiļ u satiksme nav problē ma, pie tā ā tri pierod pē c pā ris stundā m tikai vienmē r jā ievē ro noteikums "turē ties pa kreisi" un viss.
2. Villu un ē ku komplekss ir jauns, dzī vojā m "Flora house" ē kā . Visi dzī vokļ i ir vienā das platī bas 105 kv. m. Virtuve ir pilnī bā aprī kota, tā saucas "no bandā ž as lī dz vatei", visa tehnika ir pilnī gi jauna: ledusskapis, sensoru plī ts, cepeš krā sns, trauku mazgā jamā maš ī na, veļ as maš ī na, tosteris, mikroviļ ņ u krā sns. tē jkanna utt. "Visi virtuves piederumi ir pieejami, pat siera griezē js. Tī rī š ana notiek ik pē c 4 dienā m pē c ieraš anā s. Sonja (apkopē ja) labi darī ts laiza visu, arī traukus virtuvē . Ē kā ir lifts no 3 stā viem darbojas. Stā vā.3 apartamenti, bet uz visu mū su atvaļ inā jumu bija apdzī voti tikai 2 apartamenti Dzī vojamā istabā ir tikai viens TV(liels 106 cm), moderns, zinā jā m, ka nav krievu kanā lu. tā tad iemetā m mā jā s zibatmiņ as plē ves, pa dienu vai vakarā iespraudā m televizorā , lai gan blakus stā v Dividi, taisno dī vā nu, starp citu, matrač i izcili itā liski, visur ortopē diski un priekš . atvaļ inā jumu mē s skatī jā mies uz to, ko jau sen gribē jā m.
3. Ē diens mums ļ oti piestā vē ja. Brokastis vienmē r ir vienā das. Ceptas olas, cepts bekons, starp citu, ļ oti garš ī gs, cepts un svaigs halloumi siers, gurķ i, tomā ti, sautē tas pupiņ as, graudaugi, piens 1.5% un 3.5% tauku, š ķ iņ ķ is, normā las kvalitā tes desa kā mums, automā tā vā rī ta kafija , nevis Nescafe, dabī gā s sulas ne kā "UPPI", grauzdiņ i, ievā rī jumi utt. Galvenais, ka viss ir svaigs, "vakardienas" nekad nav bijis. Vakariņ as ir pā rsteidzoš as, jo visā Eiropā jū s neatradī siet daudzveidī bu 100 ē dienos, kur viens ir izgatavots no otra. Parasti tie ir: dā rzeņ u salā ti ar garnelē m, a la grieķ u salā ti, salā ti un kā posti un redī si, cepti kartupeļ i vai daž i dā rzeņ i dekorē š anai, cū kgaļ a jebkurā variantā , vai arī grilē tas karbonā des vai lieli gabali mē rcē , tā ir vista. vai nu š aš liku kebabs vai grils, jē ra gaļ a tika piedā vā ta katru otro dienu, arī daž ā das liemeņ a daļ as, parasti grilē tas, reizi nedē ļ ā kalmā ri mī klā , reizi divā s dienā s zivis un pieklā jī gas š ķ irnes. Noteikti arbū zs, melone un apelsī ni. Dzē rieni vakariņ ā s ir maksas, bet lē ti, mums ļ oti patika kokteiļ i bā rā , visi par cenu 3.9 eiro. Alus no 1.9 lī dz 3 eiro, vī ns 9 eiro pudele. Neviens neizseko, cik daudz tu ē di. Tā kā cilvē kiem nav daudz vietas, rindu nav. Vienā no dienā m mums bija dzimš anas diena, lū dzā m sakā rtot mums galdiņ u, viesmī lis Dima labi pastrā dā ja, visu izdarī ja mū su vietā un sarī koja diskotē ku vakarā restorā nā , kamē r tas mums neko nemaksā ja. , tas ir, viss, lū dzu, viesiem. No izklaidē m reizi nedē ļ ā vakarā atbrauc mū ziķ is (krievs), lieliski spē lē instrumentus un brī niš ķ ī gi dzied, bet Ļ epsa viņ a repertuā rā nav un vē l jo vairā k Mihailova, bet repertuā rs brī niš ķ ī gs, dzied pē c pasū tī juma. Mums bija brī niš ķ ī gs vakars ar viņ a uzstā š anos Kuzmina, Serova, Rozenbauma, gr. Grā ds, mainot ā rzemju klasiku ar viegliem kokteiļ iem no bā ra.
4. Mē s nenovē rojā m nekā du troksni no bū vlaukumiem, klusums ir satriecoš s. Bet mē s ļ oti labi zinā jā m, uz kurieni ejam, ā rzemju vietnē s bija daudz atsauksmju, tā pē c mē s saņ ē mā m tieš i to, ko gribē jā m, un vē l jo vairā k, menedž eris Dionis (kurš ļ oti labi runā krieviski) ā tri atbildē ja uz visiem mū su lū gumiem. Bet daudziem cilvē kiem, kas nā k un ļ oti skaļ i lamā jas, nepiecieš ama ī paš a attieksme. Nezinu, kurš par kā du naudu iet uz š o klubu. Mē s samaksā jā m 50 tū kstoš us rubļ u par 12 dienā m ar lidojumu no Permas. Un es domā ju, ka š ie svē tki maksā par š o summu. Pie mums no mū su pilsē tas bija vī rs ar 3 cilvē ku ģ imeni, tā pē c viņ i vispā r maksā ja 60 tū kstoš us rubļ u par degoš u cenu, bet katru dienu viņ š staigā ja un lamā jā s, vienmē r kaut ko prasī ja, tikai skaidri jā saprot vieta, kur atrodaties. iet .
5. Par auto nomu: aizbraucā m uz pilsē tu, noskaidrojā m cenas, tā tad par 2-3 eiro lē tā k nekā reģ istratū rā , bet tur prasa depozī tu vai naudu vai dokumentu, bet viesnī ca neko neprasa un auto tiek atvests uz viesnī cu un paņ emts no reģ istratū ras, atslē gas atstā jā m reģ istratū rā vakarā , no rī ta paš i paņ ē ma maš ī nu, ļ oti ē rti. Par cenā m Nissan micro 1.2 m3.22-24 eiro (automā tiskā ) mehā nika ir lē tā ka, Mitsubishi Colt 1.4 litri. no 28 eiro, bet var kaulē ties par 24 eiro (tā darī jā m), automaš ī nas ar tilpumu 1.6 m3. no 28 eiro, Kashkoy un citi apvidus auto 2.0 m3 no 60 eiro. bet ī rē jot auto ilgā k par 5 dienā m cenas tiek samazinā tas par 4-5 eiro dienā . Benzī na-95 izmaksas ir 1.38 eiro par litru. Č etri paņ ē mā m Colt uz 5 dienā m, devā mies uz Lara Beach, brī niš ķ ī go pludmali 18 km attā lumā . no Koraļ ļ u lī č a, lī dz Limasolai gā jā m 70 km. no Pafosas, mē s devā mies uz Afrodī tes pirtī m Latč i, 35 km. no Pafosas, Pafosas apgabalā , mē s braucā m, tā pē c benzī nam iztē rē jā m tikai 45 eiro.
Nobeigumā vē los vē lreiz atkā rtot, ka š is klubs ir ļ oti labs tiem, kam patī k klusums, neatkarī ba un komforts. Rest a la Turcija š ajā klubā nav.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Отель расположен в районе Tremithousa, всего в 5 минутах езды от центра города Пафос. Был открыт в мае 2013 года. Представляет собой комплекс из 39 двухэтажных (лифта нет) и трехэтажных (есть лифт) апартаментов, 14 одноэтажных вилл, 15 двухэтажных вилл и одного трехэтажного корпуса Club House (есть лифт). Красивая территория. Бунгало оформлены в средиземноморском стиле. Есть номера для компаний друзей или больших семей. В отеле есть русскоговорящий персонал. Подходит для семейного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3,5 км от центра г. Пафос, в 18 км от международного аэропорта Пафоса, в 136 км от аэропорта г. Ларнака. Монастырь преподобного Неофита Затворника находится всего в 2 км от отеля.
Pludmales apraksts Песчано-галечный муниципальный пляж Пафоса в 5 км. Песчаный пляж Коралловая бухта в 8 км (трансфер до пляжа и обратно — платно). Зонтики, шезлонги: платно, пляжные полотенца — бесплатно (за доплату замена на чистое).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, мини-маркет, часовня, Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно, 1 конференц-зал (вместимость 50 человек), 1 ресторан, 2 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой, 1 крытый подогреваемый бассейн в СПА (работает сезонно), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна с пресной водой, детская игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Спа — крытый бассейн с подогревом (работает сезонно), тренажерный зал, процедурные кабинеты, массаж, джакузи и саунa (за доплату). Гольф-клуб Minthis Hills — в 7 км (платно).
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 288 номеров:

Studio. Спальня открытого плана с просторной гостиной и столовой зоной.

Apartment 1-Bedroom. Гостиная с двуспальным диваном и столовой зоной, спальня с двуспальной кроватью.

Apartment 2-Bedrooms. Гостиная с двуспальным диваном и столовой зоной, главная спальня с двуспальной кроватью и ванной комнатой, вторая спальня с 2-мя односпальными кроватями, вторая ванная комната.

Villa 2-Bedrooms Sea View. Современная гостиная открытого плана с комфортным двуспальным диваном и со столовой зоной, оборудованная кухня (духовка, плита, холодильник с морозильной камерой, посудомоечная машина, микроволновая печь, стиральная машина, чайник, тостер, посуда, столовые приборы и кастрюли), одна спальня с двуспальной кроватью, ванной комнатой и выходом на балкон, вторая спальня с 2-мя односпальными кроватями, душевой и выходом на балкон, гостевой WC, крытая терраса, частный бассейн, сад и частная парковка. Панорамный вид на море.

Villa 3-Bedrooms Sea View. Одноэтажная вилла: гостиная открытого плана с комфортным двуспальным диваном и со столовой зоной, оборудованная кухня (духовка, плита, холодильник с морозильной камерой, посудомоечная машина, микроволновая печь, стиральная машина, чайник, тостер, утюг и гладильная доска, посуда, столовые приборы и кастрюли), одна спальня с большой двуспальной кроватью, душевой и выходом на веранду, вторая спальня с двуспальной кроватью, третья спальня с 2-мя односпальными кроватями, гостевой WC, крытая терраса, частный бассейн, сад и частная парковка. Панорамный вид на море.

Istabās

Кондиционер, отопление, ЖК-телевизор, спутниковое телевидение, DVD-плеер, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), оборудованная кухня — обеденный стол, духовка, плита, холодильник, микроволновая печь, тостер, электрический чайник, кухонные принадлежности, стиральная машина, утюг, ванна или душ, фен: по запросу, балкон. В некоторых номерах есть бассейн. Уборка номера: 3 раза в неделю, смена белья и полотенец: каждые 4 дня.

Adrese Emba Avenue, Emba Paphos City, 8270, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 26 65 22 41
Tīmekļa vietne: Club St. George Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).