Capital Coast Resort & Spa 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.010
№5 viesnīcas reitingā Paphos
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Capital Coast Resort & Spa ir unikāls īpašums, kas atrodas Pafosā. Viesnīca tika dibināta 2008. gadā. Karaļu kapenes atrodas pastaigas attālumā (tikai 650 metru attālumā) no Capital Coast Resort & Spa. Capital Coast Resort & Spa atrodas tikai īsa brauciena attālumā no 4 vietējiem golfa laukumiem. Piemērots ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар Soloveit
Kā CAPITAL COAST RESORT&SPA viesnī cai var bū t tik augsts vē rtē jums????? ? 1) Trū kst apkalpoš anas numurā 2) Maksas WI-FI ir grū ts, jums jā atrodas reģ istratū rā , lai tas darbotos jū su labā , un istabā jū s to vienkā rš i nevarat uztvert. … Tomēr ▾ Kā CAPITAL COAST RESORT&SPA viesnī cai var bū t tik augsts vē rtē jums????? ?
1) Trū kst apkalpoš anas numurā
2) Maksas WI-FI ir grū ts, jums jā atrodas reģ istratū rā , lai tas darbotos jū su labā , un istabā jū s to vienkā rš i nevarat uztvert...
3) Viesnī cā nav pludmales, jā iet uz citu viesnī cu, bet arī tur nevar normā li peldē t! Pludmale maza un pa vidu akmeņ i!! !
4) Jū su lū gumi viesnī cai nav interesanti!
5) Ļ oti trokš ņ aina viesnī ca, kaimiņ i var izklaidē ties lī dz rī tam un tas ir labi!
6) Ē diens trim!
Labā k atrodi citu viesnī cu!!! ! ! Cik es priecā jos, ka mana uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir beigusies!!! ! !
Вид с балкона!
аватар Star_sky
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru oktobrī lidojā m uz Kipru. Pirmkā rt, oktobrī ir ļ oti labs laiks, nav karsts, tieš i tas, kas nepiecieš ams, visu nedē ļ u sauļ oties un peldoties. Mē s rezervē jā m ceļ ojumu Delay Nogi ceļ ojumu aģ entū rā , aģ entū ra ir jauna, bet ļ oti profesionā la un cenas ir lieliskas, viņ i mū s pā rliecinā ja, ka oktobrī ir labi, un mē s to nemaz nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru oktobrī lidojā m uz Kipru. Pirmkā rt, oktobrī ir ļ oti labs laiks, nav karsts, tieš i tas, kas nepiecieš ams, visu nedē ļ u sauļ oties un peldoties. Mē s rezervē jā m ceļ ojumu Delay Nogi ceļ ojumu aģ entū rā , aģ entū ra ir jauna, bet ļ oti profesionā la un cenas ir lieliskas, viņ i mū s pā rliecinā ja, ka oktobrī ir labi, un mē s to nemaz nenož ē lojā m.
Viesnī ca nav liela, bet arī ne maza, bijā m studijas istabā , ļ oooti liels divistabu komplekts, guļ amistaba un liela viesistaba-ē damistaba. Dzī vojamā istabā ir galds, virtuve, visi virtuves piederumi, milzī gs balkons ar logiem no grī das lī dz griestiem un 2 vannas istabas. Mē s bijā m priecī gi, kad sē dē jā m. Viss ir tī rs un jauns.
Paņ ē mā m tikai brokastis, jo pilsē ta nav tā lu 5 minū š u braucienā ar autobusu. Autobusu pietura tieš i pie viesnī cas 1 min gā jiena attā lumā . Ē diens bija ļ oti garš ī gs, nebija daudz daž ā dā ks, bet viss bija svaigs un pietiekami.
Viesnī ca stā v it kā uz klints, uz jū ru uzreiz nav tieš as nokā pš anas, jā iet 2 minū tes pa kreisi no viesnī cas un bū s tī ra smilš aina ieeja jū rā . To daudzi uzskata par mī nusu, bet mums tā nemaz nebija problē ma, jo pludmale ir ļ oti tuvu. Teritorijā ir daudz sauļ oš anā s krē slu pie baseina un zā lienā pie jū ras. Animā cija maza, neuzbā zī ga, tieš i tā da, kā du gribē ju, nevis kā Turcijā -Ē ģ iptē .
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika, iesaku visiem. Cietie č etri!
аватар olyashka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembra sā kumā kopā ar vī ru apmetā mies š ajā viesnī cā . Svē tki izvē rtā s vienkā rš i brī niš ķ ī gi un bū sim piepildī ti vē l ilgi. Viesnī ca atbild 4. , apkalpoš ana, ē diens vienkā rš i super. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā kopā ar vī ru apmetā mies š ajā viesnī cā . Svē tki izvē rtā s vienkā rš i brī niš ķ ī gi un bū sim piepildī ti vē l ilgi. Viesnī ca atbild 4. , apkalpoš ana, ē diens vienkā rš i super. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, viss ir ļ oti garš ī gs, svaigs, viss personā ls jū s sagaida ļ oti sirsnī gi un tas liek jums justies ļ oti ē rti. Viesnī ca tiek pozicionē ta kā viesnī ca klusai, mā jī gai ģ imenes atpū tai no pilsē tas burzmas. Tas ir, ja jums patī k trokš ņ ainas viesnī cas, kurā s varat pavadī t laiku, kur ir daudz animatoru bē rniem, visticamā k, š ī viesnī ca jums nebū s piemē rota. Viesnī ca piedā vā arī spa pakalpojumus, trenaž ieru zā les pakalpojumus (viss iekļ auts cenā ). Vietē jo partneruzņ ē mumu tū risma pā rstā vji piedā vā daudzas ekskursijas. Piemē ram, mē s ar viņ iem devā mies ekskursijā s un Ļ OTI iesakā m visiem doties ekskursijā ar dž ipiem JEEP SAFARI TOUR uz Akamas pussalu, š ī ir labā kā , kurā esam bijuš i. Puiš i bija vienkā rš i lieliski, tas bija ļ oti aizraujoš i, mū su emocijas vienkā rš i pā rš alca, bijā m ļ oti apmierinā ti. Kopumā.5+ pā rē jais izdevā s un mums ļ oti patika.
аватар konarevao
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies One guļ amistaba ar terasi pirmajā stā vā . Neskatoties uz to, ka rezervē jā m istabu ar skatu uz pilsē tu, dabū jā m daļ ē ju skatu uz jū ru un baseinu, kas ļ oti iepriecinā ja. Vienī gais negatī vais ir nedaudz pa dienu trokš ņ ains pie baseina, un vakarā no atpū tniekiem atvē rtā s zonas restorā na. … Tomēr ▾ Atpū tā mies One guļ amistaba ar terasi pirmajā stā vā . Neskatoties uz to, ka rezervē jā m istabu ar skatu uz pilsē tu, dabū jā m daļ ē ju skatu uz jū ru un baseinu, kas ļ oti iepriecinā ja. Vienī gais negatī vais ir nedaudz pa dienu trokš ņ ains pie baseina, un vakarā no atpū tniekiem atvē rtā s zonas restorā na. Viss pā rē jais lieliski. Neiesaku rezervē t standarta/
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas 4 * budž eta variants 1. rindā . Darbojas tikai pieauguš ajiem paredzē tajā sistē mā (bez bē rniem, kas jaunā ki par 16 gadiem). Teritorija normā la, ne pā rā k zaļ a un pliku, liels baseins. Normā li cipari. Ē diens ir normā ls. … Tomēr ▾ Viesnī cas 4 * budž eta variants 1. rindā . Darbojas tikai pieauguš ajiem paredzē tajā sistē mā (bez bē rniem, kas jaunā ki par 16 gadiem). Teritorija normā la, ne pā rā k zaļ a un pliku, liels baseins. Normā li cipari. Ē diens ir normā ls. Pludmales vispā r nav - ieeja TIKAI pa akmeņ iem, lieli viļ ņ i, lī dz normā lai ieejai jū rā - iet 400 metri (pie Venus hotel). No viesnī cas nav daudz ko atstā t, blakus ir š oseja. Tuvumā varat apmeklē t karaliskā s kapenes Nekropolē , 5 minū š u brauciena attā lumā no Pafosas ostas.
бассейн спуск от корпуса к моря вид на отель с моря пляж отеля, так сказать в море - не зайти корпус территория территория, бассейн
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diezgan laba (vidē ja budž eta) Pafosas viesnī cai, kas atrodas pirmajā lī nijā netā lu no pilsē tas. Bet viņ š nevelk ī stu 4 *. Viesnī ca viesus sagaida ar pelē ku atmosfē ru hallē , krē slu koridorā un balinā tā ja smaku no tī rī š anas. … Tomēr ▾ Diezgan laba (vidē ja budž eta) Pafosas viesnī cai, kas atrodas pirmajā lī nijā netā lu no pilsē tas. Bet viņ š nevelk ī stu 4 *. Viesnī ca viesus sagaida ar pelē ku atmosfē ru hallē , krē slu koridorā un balinā tā ja smaku no tī rī š anas. Viesnī ca uzņ em tikai pieauguš os (no 16 gadu vecuma) un ir paredzē ta viesiem, kuri vē las ē st paš i, un tam ir visi nosacī jumi: labas studijas istabas ar diezgan labi aprī kotu virtuvī ti un blakus esoš s lielveikals ar pā rtikas precē m. Pirmajā stā vā esoš ajiem numuriem ir terase ar piekļ uvi zā lienam un baseinam. Numurā ir seifs un dvieļ i jū rai bez maksas. Wi-Fi vestibilā bez maksas numurā.10 € nedē ļ ā . Viesnī cas pludmali (importē tā s smiltis) ieskaloja jū rā , bet tiem, kas ieradī sies vē lā k, var palaimē ties un viņ i atkal iebē rs. Piekraste un jū ra ir ļ oti skaista, un tur var ļ oti patī kami pavadī t laiku, izbaudot skatu un sē rfoš anas skaņ as. Tie, kuri nevē las doties uz jū ru, viesnī cā var atgulties sauļ oš anā s krē slā vai peldē ties baseinā , ir arī iekš telpu baseins. Tiem, kas nevē las gatavot, viesnī ca nodroš ina brokastis vai brokastis un vakariņ as, bet ē diens ir ļ oti “pieticī gs”. Viesnī ca ir piemē rota jaunieš iem, ģ imenē m (bez maziem bē rniem), kas vē las salī dzinoš i lē ti atpū sties klusumā un tajā paš ā laikā netā lu no Pafosas.
Красвое море там где был пляж Лужайка у моря Номера на первом этаже Лобби Capital Coast Resort A* Терраса ресторана отеля Capital Coast Resort A*
аватар Leleya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar vī ru atpū tos 2012. gada septembra otrajā pusē . Man ļ oti patika viesnī ca, apkalpoš ana teicama. Tas, ka personā ls runā krieviski, man nebija kritisks, bet neslē pš u, ka bija ļ oti patī kami !! ! Ē diens (brokastojā m + vakariņ as) labs, nevaru saprast, lasot atsauksmes, ka kā dam pietrū kst daž ā dī bas : ))) ē dieni - nav jē gas, jebkurš interesents atbildē s komentā ros. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos 2012. gada septembra otrajā pusē . Man ļ oti patika viesnī ca, apkalpoš ana teicama. Tas, ka personā ls runā krieviski, man nebija kritisks, bet neslē pš u, ka bija ļ oti patī kami !! ! Ē diens (brokastojā m + vakariņ as) labs, nevaru saprast, lasot atsauksmes, ka kā dam pietrū kst daž ā dī bas : ))) ē dieni - nav jē gas, jebkurš interesents atbildē s komentā ros. Istaba ļ oti ē rta, tī ra, uzkopta katru dienu. No istabas paveras skats uz galveno ieeju, tač u tā nebija trokš ņ aina. Tagad par pludmali. Jā , kā jau daudzkā rt rakstī ja, pludmale pie kaimiņ u viesnī cas "VENUS", tā ir 3 minū š u gā jiena attā lumā . Straume tur stipra un brī dinā juma zī mes, pat uzzī mē ts kā peldē t (straumes virziens) Septembra beigā s viļ ņ i vairs nav tik spē cī gi, paspē jā m gan peldē t, gan arī uzlē kt pa viļ ņ iem : ) Ū dens ir dievī gs! ! Viesnī ca ir mā jī ga un klusa. Kontingents ir daž ā ds: ir gan jauni pā ri, gan veci cilvē ki, bē rni bija mazi. Bet tajā paš ā laikā neviens cits citam netraucē ja, teritorija ļ auj doties pensijā . Sauna, hammamchik kā arī dž akuzi ir iekļ auti ekskursijas cenā , bez pretenzijā m. Tvaicē jā s tur, ī sumā nā ca nost: ))) Gā jā m katru dienu. Gadī jā s, ka tā s nebija ieslē gtas un sā kumā domā jā m, ka tā s nestrā dā katru dienu, bet tad izrā dī jā s, ka vienkā rš i jā iet uz spa (kur maina pludmales dvieļ us) un meitenes ieslē dz pirti; ) Tā pē c paturiet prā tā un nekautrē jieties! Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo. Paldies visam personā lam, no visas sirds!!! ! ! Olga un Sergejs
аватар qwer151
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ziemā (es, vī rs un dē ls 3.8 gadi) no 24. decembra lī dz 7. janvā rim teikš u uzreiz - Ļ OTI APMIERINĀ TI AR LAIKA LAIKU UN VIESNĪ CU! -viss laicī gi! Tū risma operators Biblioglobuss ir gudrs! Sanktpē terburgā viņ i strā dā vienkā rš i lieliski! Viesnī cu izvē lē jos ilgi un ar Pafosu nemaz nerē ķ inā jos - negribē jā s braukt no Larnakas lidostas pusotru stundu lī dz viesnī cai (braucā m 1. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ziemā (es, vī rs un dē ls 3.8 gadi) no 24. decembra lī dz 7. janvā rim teikš u uzreiz - Ļ OTI APMIERINĀ TI AR LAIKA LAIKU UN VIESNĪ CU! -viss laicī gi! Tū risma operators Biblioglobuss ir gudrs! Sanktpē terburgā viņ i strā dā vienkā rš i lieliski!
Viesnī cu izvē lē jos ilgi un ar Pafosu nemaz nerē ķ inā jos - negribē jā s braukt no Larnakas lidostas pusotru stundu lī dz viesnī cai (braucā m 1.20), bet viss izrā dī jā s, ka nav. tik biedē još i. Visu ceļ u mans dē ls un tē tis skatī jā s pa logu un spē lē jā s, un es gulē ju taisnu sapni jo gā ju gulē t 4 un cē los 6 no rī ta : )
Viesnī ca atrodas nomalē , bet tieš i pretī ir lielveikals Lidl, kur cenas mū s ļ oti pā rsteidza un iepriecinā ja, (š eit es nedaudz novirzos un par cenā m uzrakstu, pirms aizmirstos), turklā t pastā vē ja nemitī gi Ziemassvē tku akcijas - jamons 1kg. 200g . -500 rubļ i par mū su naudu. Ļ oti garš ī gi. Uz jamonu uzķ ē rā m Spā nijā . Tur maksā no 10 eiro par 1kg.
Zivis ir lē tā kas par mū sē jā m, nosaukumu nezinu, bet ļ oti garš ī gas, lielas garneles arī ļ oti lē tas, lē tā kas nekā Sanktpē terburgā . un kā dzē ra sulu gan makaronos, gan garnelē s un ar zivī m) - sastā vs mū s nobeidza pilnī bā : 99.9% tomā ti un 0.1% sā ls. Nekas cits! Dzē rā m kastī tē s un bē rns arī .
Olī vas ir nesalī dzinā mi garš ī gas - 700 g.
Vī ns pusotrs litrs 1.9 eiro-ļ oti garš ī gi-gandrī z piedzē ros : )
Olī veļ ļ a maksā.100 rubļ us par 1 litru extra virgin.
Bija arī daž ā di adī jumi. Pidž ama ar Maš ī nā m 8 eiro, T-krekli 3 eiro (Maš ī nu mammas mani sapratī s : ))
Pilsē tā ir arī Papantonio superkarketi.
Iesaku paņ emt lī dzi karti uz reģ istratū ru (bez maksas) un palū gt ar krustiņ u atzī mē t viņ u atraš anā s vietas meitenē m, kuras runā krieviski (labā k gaiš mataina, viņ a visu atzī mē ja un pastā stī ja)
Viss ir viegli sasniedzams ar kā jā m - ejiet 30 minū tes lī dz Papantonio, kas atrodas centrā un 40 minū tes lī dz Papantonio ostā . Ejiet 50 minū tes lī dz Carefour - augš up no Papantonio no centra.
Visur staigā jā m kā jā m - pē c kartes - viss elementā ri, bet kiprieš iem tas bija š oks - gandrī z noģ ī ba, dzirdot, ka ejam ar ratiem (un vajadzē tu pē c sā tī gā m brokastī m izkratī t savus taukus).
Tagad par viesnī cu.
Visam, pat lē tā kajā m istabā m, ir 2 istabas.
Tos sauc par van birdrum un to guļ amistaba. Atš ķ irī ba ir tā da, ka tajā guļ amistabā ir nevis 2, bet 3 istabas (bet lē tā k ir nopirkt biļ eti, piemē ram, 2 pieauguš ie vienā istabā un 1 pieauguš ais un bē rns citā nekā š o putnu, es pā rbaudī ju)
Furgona guļ amistabā ir viesistaba (ar lielu dī vā nu, atzveltnes krē slu, 2 galdiem, 2 pufiem, plazmas TV, DVD, virtuve, 2 vannas, 2 tualetes un 1 guļ amistaba (ir gulta, TV, gludinā š ana dē lis, gludeklis, skapis.
Tajā guļ amistabā viss pa vecam - viesistaba, virtuve, 2 vannas, 2 tualetes, bet ne 1, bet 2 guļ amistabas.
Numuros var bū t duš a un vanna vai 2 vannas vai 2 duš as.
Mums bija 2 dvē seles, kas mū s ļ oti sarū gtinā ja, bet no otras puses, tieš ais skats no loga uz jū ru, kas man ļ oti patika, bija nereā ls skaistums.
Manā s fotogrā fijā s jū s redzē siet fotoattē lus no istabā m, tā , kas ir iztī rī ta - mū su van-berdum, tā s fotogrā fijas, kurā s istaba nav iztī rī ta - blakus mums - tā ir tā guļ amistaba un tur jau ir 3 vannas istabas, un mē s bija 2 duš as.
Par ekskursijā m.
Katram ir savi kritē riji atpū tai - mē s devā mies tieš i uz RELAX, jo uzskatā m, ka 3 gadus veca mazuļ a vilkš ana visā dā s ekskursijā s ir vienkā rš i noziegums, bet te katrs dara ko grib.
Daž s varbū t raksta, bet mū su bē rns ekskursijā s sē ž normā li, nu lai sē ž normā li, bet tu esi skatī jies viņ am acī s? Vai viņ š ir laimī gs? Vai viņ am tas sagā dā tikpat lielu baudu kā tev? Interesē.3-4-5 -6.7 gadus veci klosteri, vī na degustā cijas, baznī cas, panorā mas skati uz kalniem un jū ru?
Tā pē c nolē mā m - dzī ve vē l priekš ā - paspē s apskatī t klosterus - un nav ko bē rnu mocī t un, izrā dei, visu pā rbaudī t!
Mū su bē rns cē lā s 7-30 no rī ta, nomazgā jā mies, saģ ē rbā mies un devā mies brokastī s 8os un pē c tam uzreiz gā jā m ā rā un pabarojā m kaķ us - prieks par bē rnu bija pā ri jumtam, un tad devā mies uz jū ra. Tur mans vī rs sē dē ja š ū polē s , apbrī noja skatu, un bē rns skraidī ja pa viesnī cas rotaļ u laukumu - nav tik karsts, bet ir viss - slidkalniņ š , š ū poles, kā pš anas rā mis, š ū puļ krē sls, skolas galds un mā ja (skat. foto).
Tad devā mies uz istabu, paņ ē mā m karti, ratus un devā mies pastaigā .
13os atnā cā m, paē dā m uz milzī ga balkona, apbrī nojot jū ru un guļ amistabā iemidzinā m dē lu (viņ am uzreiz atveda papildus saliekamo gultu ar izcilu matraci).
Pusdienā s ē dā m garneles, vai zivis ar olī vā m, tomā tu mē rci (sulu), dzē rā m vī nu, ē dā m saldē jumu (to visu pirkā m Lidl vai Papantonio)
no 14 lī dz 16 vai pat lī dz 17 mazulis gulē ja, un tad mē s skatī jā mies televizoru, spē lē jā mies un 19-30 devā mies vakariņ ā s.
Pulksten 21 mazulis tika nolikts gulē t.
Tā pagā ja mū su dienas.
Izbaudī jā m ģ imenes laimi, mieru, saticī bu, bē rns bija laimī gs un arī mē s ar vī ru.
Nekā das ekskursijas mū s neinteresē ja.
Karaļ u kapenes, kas atrodas blakus viesnī cai mū s neinteresē ja, tā m pabraucā m garā m, kad pa jū ru devā mies uz ostu, apskatī jā m fotogrā fijas internetā - kolonnas, tuneļ i - varbū t kā dam patī k kā pt. viņ iem, bet mums personī gi vairā k patika sē dē t uz milzī ga balkona, sadevuš ies rokā s, dzert vī nu, sapņ ot un apbrī not jū ru. . .
Pā rē jais bija ieplā nots kā atpū ta un to arī saņ ē mā m.
Atbrauca iedegusi, atpū tusies.
Laiks bija lielisks +18, +20, +28 saulē . Brī ž iem bija auksts vē jš - uzvilkā m dž emperus, nekad negā jā m jakā s, sauļ ojā mies sauļ oš anā s krē slos un nolikā m matraci no dī vā na uz grī das uz balkona.
2 nedē ļ as 4 dienas lija lietus, lija kā stundu vai 2 no spaiņ a, un tad stundas laikā visas peļ ķ es pilnī bā izž uva!
Bē rns staigā ja š ortos un T-kreklā vai bez tā : )
Mans vī rs daž reiz valkā ja vē ja necaurlaidī gu vesti. Es biju blū ze un vasaras kleita.
Ē diens bija izcils un kurš saka, ka tas tā nav, atvainojos, es jū s nesaprotu. Nekur Turcijas dā rgā kajā s 5 zvaigž ņ u viesnī cā s, pat Amarā un Riksos, KATRU DIENU nav tā da gaļ as izvē le. : tī tars, vista, liellopa gaļ a, cū kgaļ a, cū kas ribiņ as, reizē m bija trusis un jē rs, katru dienu laš a zivs siera un krē juma mē rcē !
Augļ i: kivi, banā ni, ā boli, apelsī ni, mandarī ni, banā ni, pelē kie augļ i, konservē ti persiki un bumbieri.
Man ļ oti patika, ka brokastī s katru dienu bija auzu pā rslu piena putra !! !
Vē l brokastī s bija: cepts speķ is, gardas desiņ as, kartupeļ i, kartupeļ u pankū kas, pupiņ as tomā tā , olu kultenis, olas, pankū kas, vafeles, daž ā das kā rtainā s mī klas, rieksti, ž ā vē tas plū mes, jogurti (ne paciņ ā s), daž ā di sieri, daž ā das desiņ as un š ķ iņ ķ is izcila kvalitā te (ne sojas), daž ā di tē jas maisiņ i, kafija no aparā ta.
Kurš teiks-viss ir garlaicī gi-smieklī gi!! !
Š odien brokastī s ņ em putru ar rozī nē m (kā es), sauju riekstu un biezpienu un nā kamajā dienā ņ em omleti ar desiņ ā m ar konditorejas izstrā dā jumiem, nā kamajā dienā ē d kartupeļ u pankū kas ar dā rzeņ u salā tiem un tad pupiņ as ar bekonu. Mē s tik tikko izrā pā mies ā rā no galda.
Mans vī rs ē da olu kulteni, bekonu, gurķ us, tomā tus, sieru un vafeles ar š okolā di. Daž reiz ē da kā rtainā s mī klas ar š okolā des skaidiņ ā m.
Ikdienā dē ls ar lielu baudu ē da omleti, citreiz pankū kas ar zemeņ u sī rupu un pienu, citreiz auzu pā rslas, iebē ru tajā rozī nes.
Ē du putru vai pupiņ as, pankū kas un speķ i. Reizē m palutinā ju sevi ar gardiem konditorejas izstrā dā jumiem-ī paš i patika kruasā ni.
Vai esi mā jā s, ko ē d brokastī s?
Es katru dienu mā jā s ē du putru un dzeru tē ju un viss. Sviestmaizes neē du.
Ā trā uzkoda - visā di hamburgeri, picas, frī kartupeļ i mū su ģ imenē nevienu neē d.
Kopumā ē diens ir lielisks.
Tikā m pie 2 svinī gajā m vakariņ ā m - 24. decembrī un 6. janvā rī . Tā s bija iekļ autas cenā (brokastis-vakariņ as). Visiem tika atsū tī tas ielū gumu aploksnes vakariņ ā m. Vakariņ ā s ģ ē rbš anā s kodu daž i ievē roja ne pā rā k skaidri, bet mē s vienmē r ģ ē rbā mies vakariņ ā s -vī rs biksē s, es kleitā , dē ls arī biksē s un kreklā . Lai gan atvaļ inā jumā var saģ ē rbties, tas ir tik jauki! Svinī gajā s vakariņ ā s viss bija ļ oti skaisti, bet tā kā ē diens viesnī cā vienmē r ir labs, tad atš ķ irī bas ī sti nemanī ju, lai gan bija interesanti salā ti, garš ī ga cepta gaļ a, vairā k kū kas. Bija izklaides programma, dzī vā mū zika, priekš nesumi, burvju triki.
Atnā kot uz restorā nu, meitene paprasa istabas numuru, pieraksta un vadī tā js aicina pie galdiņ a, bet ja ir brī vi, tad var sē dē t kur gribi.
Ir bē rnu krē sliņ i.
Lejā , kur restorā nā ir bē rnu rotaļ u istaba, ir daž ā das rotaļ lietas, dizaineri, maš ī nas un lelles. Gaisma ir izslē gta, jā ieslē dz paš am un var spē lē t. Vienmē r ir vaļ ā .
Internets ir maksas. 10 eiro par 7 dienā m Iedod paroli un aiziet!
Internets istabā caur kabeli, un vestibilā , reģ istratū rā caur WI-FI.
Spa bija ļ oti labs.
Liels peldbaseins. Ū dens+28
1 dž akuzi 2 auksti mazi baseini - nopeldieties pē c pirts.
Pirts, hammam - bez maksas.
Iesaku veikt masā ž u. Man ļ oti patika, bet man sā p mugura un masā ž u veicu biež i un zinu par to daudz. Protams viss ir atkarī gs no masā ž as terapeita un vai tev ir bijusi slikta masā ž a SPA, tas nenozī mē , ka visi dara slikti, tikai tev nav paveicies. Man ir paveicies. Teicama profesionā la masā ž a. Par vispā rē jo masā ž u samaksā ju 40 eiro par 40 minū tē m - Pē terburgā tas ir 2 reizes dā rgā ks.
Nož ē loju, ka neizdarī ju to uzreiz, jo SPA izsniedz frotē peldmē teļ us un č ī bas - to visu var ņ emt lī dzi uz istabu un tad staigā t istabā halā tā : ) Sī kums, bet patī kami uzvilkt peldmē telis pē c duš as un sē dē t tajā uz balkona.
Trenaž ieru zā le ar labiem trenaž ieriem. Biju trenē ties.
Personā ls reģ istratū rā gandrī z visi runā krieviski. Neviens liekulī gi, piespiedu kā rtā nesmaida, bet ja nā k klajā ar kā du lū gumu uzreiz izpilda, par ko ļ oti ciena!
Iedod kuponu dvieļ iem baseinam un SPA ar to saņ em. Maina 1 reizi 2 dienā s, piemē ram.
Istabas uzkopš ana ir ok.
Kurš raksta ka ir slikti lai IR SIRDSAPZIŅ A! Istaba 60 metri !! ! Pirmajā dienā gribē jā m mainī t istabu jo gribē ju 2 vannas nevis 2 duš as un tā pē c teicu apkopē jai lai netī ra mē s tik un tā pā rcelsimies, kā pē c tī rī t Bet kad mums piezvanī ja un piedā vā ja apskatī t istabu, es atteicu, jo mē s visi gulē jā m nost no ceļ a — lidojā m agri no rī ta, naktī negulē jā m, bet tad paē dā m, nogurā m saulē un visi aizmiga, vispā r atbrauca liela grupa vā cieš u un sakā rtoja numurus- pati vainī ga, bet solī ja numuru nomainī t nā kamajā dienā .
Vispā r es domā ju, ka mē s stipri mī dī jā mies, kad atnā cā m no ballī tes (iekļ uva lietū ) un es nolē mu pati izmazgā t grī du, apkopē ja aizgā ja pē c dvieļ iem un es paņ ē mu viņ ai mopu, spaini un sā ku mazgā t, lī dz viss tika izmazgā ts, pagā ja 40 minū tes. Tā lieki piebilst, ka putekļ i nā k pā ri - esmu alerģ iska, es katru dienu mazgā ju mā jā s grī das, daru to ļ oti ā tri un rū pī gi (attī stī jusies prasme), bet ir daudz no mē belē m, gaiteņ i, liels balkons-pastā vī gi vaļ ā -pū š vē jš un no dī vā na apakš as lido putekļ i(lai gan apkopē ja viņ u kustina, redzē ju). Vispā r vienmē r smaidī jā m viens otram. Dzeramnaudu neatstā ja katru dienu, bet tad iedeva divas reizes, viņ a bija ļ oti priecī ga un sirsnī gi pateicā s.
Man ļ oti patika š ampū ns, dusas ž eleja, ķ ermeņ a pieniņ š un ziepes. Raž ots Francijā . Apkopē ja katru dienu to visu lika visā s vannasistabā s, tad savā ca veselu paku un aiznesa mā jā s meitai, tagad mazgā izbauda tos.
Kā vienmē r, ierodoties, es izdalī ju š okolā des konfektes visā m apkopē jā m viesnī cā , reģ istratū rā gribē ju iepriecinā t cilvē kus.
Viesnī ca uzvar ar saviem ē rtiem numuriem.
Virtuves aprī kojums ir vienkā rš i lielisks: daudz daž ā du piederumu, galda piederumi (parastā s dakš iņ as, salā tu dakš iņ as, ē damkarotes, deserta karotes, tē jkarotes, 2 veidu naž i, ir arī korķ viļ ķ is vī nam, ķ iploku smalcinā tā js, putotā js omletes putoš ana. Liels ledusskapis, visa tehnika Bosch. Ir tosteris, blenderis, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, trauku mazgā jamā maš ī na.
Nopirkā m Lidl trauku mazgā š anas lī dzekli un trauku mazgā jamā s maš ī nas tabletes.
Pats brī niš ķ ī gā kais, ka ir veļ asmaš ī na! Bezmaksas! Kam mazi bē rni mani ļ oti labi sapratī s : ), bet veļ as pulveri labā k paņ emt no mā jā m(jums pietiek ar 1 iepakojumu 450.2 nedē ļ as) vai arī varat iegā dā ties Papantonio, jo Lidlā tikai milzī gi 5 kg iepakojumi - nevajag tik daudz - tik un tā nesasmē rē jamies : )
Uz balkona ir veļ as ž ā vē tā js - tas ir liels, tas izvē rš as.
Istabā ir 2 kondicionieri. Strā dā gan aukstumam, gan apkurei-15 minū tē s istaba uzsilusi, kā vannā . Daž reiz ieslē dza, bet vispā r bija silts. mā jā s. Ziema tomē r ( +20 grā di : )
Noorganizē jā m iepirkš anos sev Dobemhamā . Tur nopirku sev daž ā dus adī jumus un vienkā rš i priecā jos un Papantonio nopirkā m maš ī nas bē rnam. Cenas 3-4x lē tā kas kā Pē terburgā . Krievijā tā das nav.
Arī adī jumus nopirku Carefour. Bē rnu kostī mi pa 6-10 eiro.
Netā lu no Carefour ir lielisks rotaļ u laukums - tur ir kaut kas lī dzī gs publiskajam dā rzam - atrodas pa kreisi no veikala ieejas Noteikti dodieties uz turieni ar savu bē rnu!
Viesnī ca piemē rota ziemai, nesezonai, vispā r, kad nav nepiecieš ams peldē ties, jo ir bī stamas apakš straumes, bet vasarā daudzi dodas uz tuvē jo pludmali vai pastaigā jas. Viss ir blakus.
Peldē jā s mans vī rs un daž i tū risti. Ū dens decembrī -janvā rī bija +18, +19 grā di. Viņ am ļ oti patika un vī rs nepeldē ja tā lu tā pē c peldē jā s tieš i blakus viesnī cai.
Sanktpē terburgā lē tā kais tū roperators Kiprā Biblioglobus, viņ am ir visi regulā rie reisi Rossiya Airlines Viss skaidrs, bez kavē š anā s.
Iesaku visiem doties uz Kipru ziemā un nebaidī ties no sliktiem laikapstā kļ iem - tā ir lieliska alternatī va, piemē ram, Ē ģ iptei. Lidojums no Sanktpē terburgas aizņ em tikai 3 stundas un 30 minū tes. Jū s peldē sieties iekš telpu baseinā vai jū ra (ja var). Ziemā ļ oti labi braukt ekskursijā s - ja vajag - nav siltuma, cilvē ku maz un tiek dotas atlaides, jo nav sezona.
Arī brī vdienu paketes uz Kipru ziemā ir ļ oti lē tas, tā pē c jums bū s lieliska atpū ta!
Esam ļ oti gandarī ti par š o braucienu.
Порт Пафоса-набережная кухня-вид из гостинной Вот такой берег возле нашего отеля
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika, numuriņ i vienkā rš i super, milzī gi. Privā tas pludmales nav, bet blakus ir lieliska (Kiprai) blakus esoš ā s viesnī cas pludmale. Tiesa, visur ir brī dinā jumi, ka peldē t ir bī stami, tač u tas vairā k attiecas uz tiem, kam patī k peldē t dziļ umā . … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika, numuriņ i vienkā rš i super, milzī gi. Privā tas pludmales nav, bet blakus ir lieliska (Kiprai) blakus esoš ā s viesnī cas pludmale. Tiesa, visur ir brī dinā jumi, ka peldē t ir bī stami, tač u tas vairā k attiecas uz tiem, kam patī k peldē t dziļ umā . jo jū ras zona ir bī stama ar pazemes straumē m, kas ievelkas dziļ umā . Lai gan bija tā di, kas aizpeldē ja ļ oti tā lu. Mē s visi peldē jā mies ar 4.5 gadus vecu bē rnu. Es baroju ar samē rā vienmuļ u ē dienkarti, tač u tā ir pietiekami plaš a, lai neē stu katru dienu vienu un to paš u. Dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, un cena ir tā lu no simboliskas (ū dens 3.5 eiro, sula 4-5 eiro))) Citus viesnī cas restorā nus apmeklē jā m tikai vienu reizi un kopumā bez iespaidiem. Blakus viesnī cai ir sabiedriskā transporta ceļ š , var ā tri nokļ ū t vajadzī gajā vietā . Vienreiz bijā m uz Coral Bay pludmali, bet tā ir ļ oti liela, bet ū dens netī rs, kopumā mums "mū su" pludmale patika labā k. Reģ istratū rā daudzi runā krieviski un vienmē r pateiks, kur un kā labā k doties. Starp citu, ja pē c slē gš anas paliksi vē stures pieminekļ u teritorijā , neviens tevi neizgrū dī s, bet esi gatavs, ka, lai tiktu ā rā , var nā kties glaimot pā ri ž ogam))) (mū su draugi tā nokļ uva un viņ i nav vieni!! ! ) Mī nuss bē rniem ! Animā cijas praktiski nav (((un bē rni tusē visur paš i (bē rnistabā , baseinos, pirtī , dž akuzi)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
galvaspilsē tas piekraste - izcili draudzī gs personā ls un grezni apartamenti (2 guļ amistabas ar TV un seifu, 2 tualetes un 2 duš as, virtuve-ē damistaba ar pilnu trauku komplektu 6 personā m, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, tosteris utt. … Tomēr ▾ galvaspilsē tas piekraste - izcili draudzī gs personā ls un grezni apartamenti (2 guļ amistabas ar TV un seifu, 2 tualetes un 2 duš as, virtuve-ē damistaba ar pilnu trauku komplektu 6 personā m, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, ledusskapis, tosteris utt. ), pludmale priekš ā nav viesnī cas (ļ oti skaists akmeņ ains krasts, kas aprī kots ar lapenē m), bet pa kreisi no 100 metriem ir skaista smilš u pludmale. Restorā nā tiek piedā vā ti daž ā di gardi ē dieni. Nav animā cijas, bet vienmē r ir ko darī t un kur doties. Pirmajā stā vā atrodas hammam, sauna, dž akuzi, liels peldbaseins, spa un eleganta trenaž ieru zā le. Blakus viesnī cai 2 minū š u gā jienā ir lielveikals, bet viesnī cā ir arī minimā rkets (daž as cenas suvenī riem pat lē tā kas kā ostā , bet pā rdevē ja vē l nav iemā cī jusies krievu valodu un mē s nezinā jā m angļ u valodu, bet vispā r mē s ļ oti labi sapratā mies). Ostā , kas atrodas Pafosas lejas daļ ā , var ē rti nokļ ū t ar regulā ru autobusu (var brī vi un lē ti iznomā t aprī kojumu no velosipē da lī dz automaš ī nai, bet mē s nolē mā m labā k nogarš ot Kipras vī nus un pā rvietoties visā , kur ir vadī tā ja apliecī ba nav nepiecieš ams), tas maksā.1 eiro vienai personai vai 2 eiro par neierobež otu braukš anas dienu sabiedriskajā transportā . Ostā ir veikali, restorā ni, diskotē kas utt. . Un ceļ ojumi pa Kipru ir tikai pasaka, kas jā redz savā m acī m !!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Уникальный курортный спа-отель Capital Coast расположен в городе Пафос. Основан отель в 2008 году. Царские гробницы находятся в пешей доступности (всего в 650 метрах) от курортного спа-отеля Capital Coast. Поездка от курортного спа-отеля Capital Coast до 4 местных полей для гольфа занимает лишь несколько минут. Подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta До аэропорта г. Пафос 13 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Терраса для загара, 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Лишь несколько минуты езды отделяют курортный спа-отель Capital Coast от 4 местных полей для гольфа.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 113 номеров.

Istabās

Светлые и элегантные номера оформлены в современном стиле. В некоторых из них оборудована полноценная кухня с духовкой и посудомоечной машиной. В числе удобств просторная гостиная зона с DVD-плеером и телевизором с плоским экраном, по которому транслируются спутниковые каналы.

Adrese 69 Tombs Of The Kings, CY 8046, Pafos, Cyprus, P.O. Box 62066 ,8060,Pafos, Cyprus
Tālruņi: 00357 26 201 000
Tīmekļa vietne: Capital Coast Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, гольф (платно), волейбол, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).