Jauka viesnīca, numurā nav wifi.

Rakstīts: 16 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 20 — 21 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Normā la viesnī ca, piemē rota veciem cilvē kiem un ģ imenē m ar maziem bē rniem. Tī rs, kluss, lieliskas brokastis. Mums bija puspansija, velti, labā k pusdienot pilsē tā . Vakariņ ā s restorā nā SEATED: t. i. tu ieej, tur ir "menedž eris", kurš jautā cik mū sē jos un norā da uz galdiņ u. Es negribē ju sē dē t uz ejas, bet man tas bija jā dara, tas bija neē rti. Istabā nebija wifi, apsē dā mies lejā . Nebijā m vieni : o)) Ir svari bagā ž ai (1 vai 2 eiro par vienu svē rš anu).
Viesnī cu izvē lē jā mies jū ras tuvuma dē ļ - kļ ū da, jū ra auksta (augusta beigas! ), necaurspī dī ga, daudz aļ ģ u, pludmale nesakopta, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi veci. Tie maksā kā visur citur - 2.5 eiro par vienī bu, kopā.7, 5 eiro dienā . Gar jū ru ir lielisks ceļ š abos virzienos, tas iet ļ oti tā lu, pa to var braukt ar velosipē du, bet Alvejā velosipē di ir dā rgi un bez slē dzenē m, tā pē c ar tiem labā k braukt pilsē tā .
Viesnī cā ir lieliski baseini, labi sauļ oš anā s krē sli (lai gan tie bija jā aizņ emas agri), uzkopš ana, personā la draudzī gums - viss ir kā rtī bā . Ir bezmaksas gludinā mais dē lis, neliela trenaž ieru zā le, maksas sauna. Gaisa kondicionieris istabā darbojā s lieliski.

Viesmī ļ i sasprindzinā ti, neatlaidī gi aicinot uz vakara pasā kumiem (Kipras vakars, burvji utt. ). Es saprotu, ka viņ iem ir pienā kums, bet man tas nepatika. Iekarinā t lifta plakā tu un ar to pietiek. Pā rsteidza arī oficiantu antisieviš ķ ā uniforma.
Viesnī cā bija daudz vecā ka gadagā juma cilvē ku ar lieko svaru.
Viesnī cā nav apkā rtnes karš u, tač u pilsē tā ir daudz vietu, kur var aizbraukt. Nav pieejama arī informā cija par transportu, autobusiem un kustī bas sarakstiem. Tie. viesnī ca - it kā noslē gta sevī .
Apkā rt: autobuss 1.5 eiro brauciens. Dienas biļ ete 5 eiro visā Pafosas rajonā . Iekā pš anas brī dī biļ etes pā rdod vadī tā js. Autoostā "Karavella" krievvalodī gie darbinieki konsultē , dod grafiku krievu valodā . Par 5 eiro var nokļ ū t Afrodī tes pirtī (uz Akamas) ar transfē riem, uz Polisu, uz Afrodī tes klinti (bez transfē riem par 1.5 eiro, 40 minū tes), uz Koraļ ļ u lī ci (labā k uz turieni, bet nevajag). vispā r neiet uz tuvā ko pludmali). Ostā pie viduslaiku forta atrodas estrā de, kur septembra pirmajā s dienā s notiek operas izrā des, reizē m koncerti.
Daž kā rt vakaros pludmalē tiek rā dī tas filmas. uz mā jas ir atlocī ti sauļ oš anā s krē sli, kur duš as-tualetes ierī ko milzī gu aizsegu.
Ekskursijas, ar viesnī cas gidu, protams, ir visdā rgā kā s, tuvumā ir daudz vietu ar tā diem paš iem piedā vā jumiem par draudzī gā ku cenu. Staigā jot pa pilsē tu, uzgā jā m ļ oti patī kamas cenas, piemē ram, 19 eiro par braucienu uz Kykkos ar pieturā m kaut kur citur. Pludmalē un viesnī cā var atrast š oferi ar maš ī nu, Nikolajs, kas savulaik pā rcē lies no Gruzijas, ar labu krievu valodu, viņ š ņ em č etrus cilvē kus maš ī nā , braukā pa salu, bija 140 eiro (35 no cilvē ka) .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu