Akti Beach Village Resort 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.910
№9 viesnīcas reitingā Paphos
7.9 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
6.9 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Ģimenes kūrorts atrodas Pafosas krastmalā. Viesnīca piedāvā gaišus dzīvokļus, kas atrodas dārzos pie Vidusjūras. Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Pafosas, netālu no gleznainās zvejas ostas, netālu no pludmales, 1 km attālumā no Koraļļu līča. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар wilhelmg63
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atnā ca nejauš i pagā juš ajā gadā un biju apmierinā ts ar to. Mā jī gs ciemats, viss pā rdomā ts un ē rti. Ieeja jū rā ir neliels lī cī tis, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, var pusdienot "neizkā pjot no sauļ oš anā s krē sla" uz terases. … Tomēr ▾ Atnā ca nejauš i pagā juš ajā gadā un biju apmierinā ts ar to. Mā jī gs ciemats, viss pā rdomā ts un ē rti. Ieeja jū rā ir neliels lī cī tis, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, var pusdienot "neizkā pjot no sauļ oš anā s krē sla" uz terases. Personā ls draudzī gs, neuzbā zī gs. Attieksme tika ī paš i novē rtē ta pē c Kanā riju salā m, kur tā s ir zinā mā mē rā "uztū kuš as" un zinā mā mē rā augstprā tī gas. Š eit reā li viss bija iekļ aujoš s, gan ū dens, gan internets. Liels paldies strā dniekiem. Lielisks serviss par pieņ emamu cenu. ES iesaku
Jā , vienī gais negatī vais ir sliktā sporta zā le
В бухте
аватар borisova7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, personā ls bija draudzī gs un uzmanī gs. Internets tikai viesnī cas vestibilā , bet darbojā s ļ oti labi un ā tri. Atpū tos ar prieku pat vestibilā , dzē rienus piedā vā ja nevis uzbā zī gi, bet ļ oti cieņ pilni, stikla krū zes, vienmē r klusi un ar smaidu. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija ļ oti ā tra, personā ls bija draudzī gs un uzmanī gs. Internets tikai viesnī cas vestibilā , bet darbojā s ļ oti labi un ā tri. Atpū tos ar prieku pat vestibilā , dzē rienus piedā vā ja nevis uzbā zī gi, bet ļ oti cieņ pilni, stikla krū zes, vienmē r klusi un ar smaidu.
Teritorija nav liela, bet ļ oti tī ra un sakopta. Netā lu ir neliela ieeja jū rā , ļ oti ē rta, un, kad paisums ir ā rā , var pat doties pa smiltī m. Baseins ir liels un auksts. Bet ē kā ir iekš telpu baseins, kas ir diezgan silts. Sauļ oš anā s krē sli atrodas jaukā zā lienā ar zā lienu, sauļ oš anā s krē slu pietika visiem. Nav ž ogu, tā pē c visur var staigā t un staigā t.
Istaba ļ oti ē rta, virtuve pilnī bā aprī kota. Skaņ as izolā cija ir ļ oti laba. Dvieļ i ne vienmē r tika mainī ti (tī rī ja normā li.
Ē damistaba plaš a, tī ra, viesmī lis bija pieķ ē ries, lai saprastu krieviski. Ē dienkarte ir daudzveidī ga, gaļ a daž ā da un bagā tī ga.
Man nepatika, netā lu bija bū vlaukums, maš ī nu troksnis reizē m izveda no relaksā cijas!
вход в море болкон номер номер кухня в номере сан узел тропинка в номер дискотека вход в номер
аватар evgeniy2011
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Galvenais ir klusums, tī rs gaiss. Jau tagad ir iespē ja peldē ties jū rā (no maija sā kuma ū dens + 18 un vairā k). Pludmale ir autobusa pieturas lielumā (kamē r citā s viesnī cā s vienkā rš i nav piekļ uves ū denim). Ē diens labs, bet ar ī paš u daž ā dī bu nespī d. … Tomēr ▾ Galvenais ir klusums, tī rs gaiss. Jau tagad ir iespē ja peldē ties jū rā (no maija sā kuma ū dens + 18 un vairā k). Pludmale ir autobusa pieturas lielumā (kamē r citā s viesnī cā s vienkā rš i nav piekļ uves ū denim). Ē diens labs, bet ar ī paš u daž ā dī bu nespī d. Klroč e, ja gribi bū t mierā un klusumā – tieš ā m.
отель на краю пустоши
аватар Stasia-37
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju ar savu 11 gadus veco dē lu. Atvaļ inā jumā dodamies pē c principa: jū ra, saule un iespē ja redzē t ko jaunu. Man ļ oti patika apkalpoš anas kvalitā te: visi ar smaidu, laipni, tajā paš ā laikā ar š ņ ukstu sajū tu. … Tomēr ▾ Ceļ oju ar savu 11 gadus veco dē lu. Atvaļ inā jumā dodamies pē c principa: jū ra, saule un iespē ja redzē t ko jaunu. Man ļ oti patika apkalpoš anas kvalitā te: visi ar smaidu, laipni, tajā paš ā laikā ar š ņ ukstu sajū tu. cieņ a. Mē s devā mies ekskursijā s pa Pafosu (ļ oti interesanta un izzinoš a): uz Afrodī tes avotu, Sv. Solomoni, arheoloģ iskais parks, kur atrodas "karaļ u kapi" un "Dionī sa mā ja"; jā ja ar ē zeļ iem, lai gan š im nolū kam mē s devā mies uz fermu ā rpus Larnakas. Bijā m putnu parkā , lai gan tas nav zoodā rzs, bet arī diezgan interesants un skaists. Lī dz pilsē tai var nokļ ū t ar regulā ru autobusu, 2 eiro turp un atpakaļ , vai arī varat staigā t pa piekrastes taku 5 km. Pludmales kā tā das tieš ā m nav, bet man š is bija pluss - piecelties no solā rija un iet 30m lī dz jū rai. Grunts akmeņ i, sā kumā neparasti, tad pat nepamana. Par baseiniem neko nevaru teikt, jo principā ē dam kopā ar dē lu pie jū ras, nevis plunč ā jamies balinā tā jos. Ē diens bija labs un daudzveidī gs: vienmē r bija svaigi dā rzeņ i, zivis, gaļ a, nebija tik daudz konditorejas izstrā dā jumu kā Turcijā , bet ar to pietiek. Pludmalē dzē rieni un saldē jums (viss). Tā viņ i ieradā s atpū tuš ies, iedeguš i un ar patī kamā m atmiņ ā m. Dē ls sapņ o par atkā rtoš anos.
аватар vyakunova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzreiz jā saka, ka viesnī ca kopā ar vī ru tika izvē lē ta, pamatojoties uz attā lumu no ballī tē m. bā ri un diskotē kas, jo labā k. Viņ š pilnī bā attaisnoja mū su cerī bas. Mē s ieradā mies pē cpusdienā un ā tri tikā m apsē duš ies. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka viesnī ca kopā ar vī ru tika izvē lē ta, pamatojoties uz attā lumu no ballī tē m. bā ri un diskotē kas, jo labā k. Viņ š pilnī bā attaisnoja mū su cerī bas. Mē s ieradā mies pē cpusdienā un ā tri tikā m apsē duš ies. Puisis reģ istratū rā palī dzē ja atnest koferi. Sā kumā smarž a istabā nedaudz lika vilties (mums bija divistabu-guļ amistaba un halle ar diviem dī vā niem un virtuvi) appelē jis. Bet, kad tika atvē rti logi (visi no grī das lī dz griestiem bija nodiluš i un vairs nebija nekā das smakas. Ē rti. Atverot logus automā tiski izslē dzas kondicionieri. (tā ī sti nepakā rā mies) Mē s vienmē r atstā ja 2 eiro par tē ju istabenē m, nu vai vairā k. Tad viņ as ir svaigā kas un tī rā kas. JA, protams, nepamosties pē c vakariņ ā m. Ir lī cis - VAR CEPT. Blakus ir smilš u pludmale kaimiņ u viesnī ca, bet tā ir tā lu (lai gan tas mums netraucē ja) vairā kas reizes gā jā m lē kt pa viļ ņ iem. Vienmē r ir lieli viļ ņ i. Jū s varat doties uz Pafosu un atpakaļ un braukt ar autobusiem vismaz veselu dienu tikai par 2 eiro. Es varu atkā rtot, š ī ir viesnī ca klusai atpū tai, lai gan, ja vē laties, varat iznomā t blaktis, automaš ī nu vai velosipē du un izskriet visu apkā rtni. Viesnī ca mums patika. š ī nav luksusa klases viesnī ca, BET Ļ OTI MĪ LA MAZĀ VIESNĪ NĪ CA. Mē s vē lamies atgriezties nā kamgad.
аватар 83992
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar vī ru atpū tos 2011. gada aprī ļ a beigā s, numuriņ i ir lieliski. tī rī t un mainī t dvieļ us katru dienu. ē diens ir izcils. garš ī gi un daudzveidī gi. izpalī dzī gs personā ls. Tuvumā ir jū ra. nomazgā jies. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos 2011. gada aprī ļ a beigā s, numuriņ i ir lieliski. tī rī t un mainī t dvieļ us katru dienu. ē diens ir izcils. garš ī gi un daudzveidī gi. izpalī dzī gs personā ls. Tuvumā ir jū ra. nomazgā jies. Neliels lī cis slē gts no vē ja, oļ i. Ar maziem bē rniem nav ī paš i ē rti akmeņ u dē ļ . bet blakus viesnī cai ir 2 peldbaseini + treš ais apsildā ms baseins un sauļ oš anā s krē sli uz zaļ a zā liena. super! Teritorijā daudz ziedu. viss tī rs, glī ts. . Pā ris reizes bijā m uz smilš u pludmali Coral Beach - nav slikti.
аватар nadenka72
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ļ oti laba, bet tikai ģ imenes atpū tai, jaunieš iem un ballī tē m tur nav ko darī t. Ē diens ir vienkā rš i lielisks, it ī paš i sistē ma "viss iekļ auts". savs mazs, bet ļ oti tī rs lī cis, netā lu ir mež onī ga smilš u pludmale un smilš ains lī cis, ļ oti gleznains. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, bet tikai ģ imenes atpū tai, jaunieš iem un ballī tē m tur nav ko darī t. Ē diens ir vienkā rš i lielisks, it ī paš i sistē ma "viss iekļ auts". savs mazs, bet ļ oti tī rs lī cis, netā lu ir mež onī ga smilš u pludmale un smilš ains lī cis, ļ oti gleznains. ir kā da animā cija, daudz vecā ku pā ru un pā ru ar bē rniem. Mē s ar vī ru atbraucā m no turienes pirms 3 dienā m, devā mies gulē t, peldē ties, sauļ oties un ē st, dzert, mē s to visu apmierinā jā m. Ir krieviski runā još i darbinieki. telpas ir vienkā rš as, bet lielas. ī si sakot Eiropai ļ oti pieklā jī ga viesnī ca!! ! tuvumā nav nekā : nav veikalu (izņ emot vienu uz vietas), nav suvenī ru veikalu, nav bā ru, diskotē ku utt.
аватар aleele
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kumā š is ceļ ojums uz ā rzemē m bija pirmais, turklā t ar mazu bē rnu 10 mē neš us! )) vispā r mums patika viesnī ca, istabiņ a plaš a, ir virtuve, ir visi trauki. , lī dz rī vei. , bē rnam atseviš ķ a gulta! Istaba tika uzkopta katru dienu, un kvalitatī vi, izmazgā tas grī das un santehnika, mainī ta gultas veļ a. … Tomēr ▾ Sā kumā š is ceļ ojums uz ā rzemē m bija pirmais, turklā t ar mazu bē rnu 10 mē neš us! )) vispā r
mums patika viesnī ca, istabiņ a plaš a, ir virtuve, ir visi trauki. , lī dz rī vei. , bē rnam atseviš ķ a gulta! Istaba tika uzkopta katru dienu, un kvalitatī vi, izmazgā tas grī das un santehnika, mainī ta gultas veļ a. Viesnī ca veidota atseviš ķ u divstā vu villu veidā un reģ istratū ra ir tā lu, lai gan tā nav problē ma . . , vienalga, tikai viens cilvē ks tur runā krieviski)))
Š ī viesnī ca nav ballī š u viesnī ca, pā rsvarā ģ imenes ar bē rniem un pieauguš ie (vecā ki) ā rzemnieki. Ir divi peldbaseini, mē s nekad neesam peldē juš ies vienā .
Ieeja jū rā maza, var teikt pludmales nav, visi sauļ ojas netā lu no viesnī cas pie baseina, sauļ oš anā s krē slos! Vispā r jū rā peldē jā s tikai krievi un vā cieš i, visi pā rē jie baseinā ! "Pludmale" akmeņ aina! Jā peldē ties viegli.
Animā cija vidē ja, ū dens aerobika, ū dens polo, nesaprotama bumbiņ u spē le)))), ceturtdienā s teniss un nirš ana ar akvalangu. Vakarā ir bē rnu diskotē ka, visā di š ovi, bet mē s tur nekad neesam bijuš i. ir rotaļ u laukums bē rniem, ir divi slidkalniņ i, š ū puļ krē sli, ir rotaļ u istaba, kur var spļ aut un zī mē t, bet mē s nekad neesam redzē juš i, ka kā ds strā dā tu ar bē rniem, izņ emot vecā kus, lai gan ir pat stundu grafiks!
Ē dieni. . . bija brokastis un vakariņ as. , principā ar š o pietika. , lai gan pā ris reizes vī rs bija izsalcis !! ! Brokastis katru dienu vienā das. , vakariņ as daudzveidī gā kas, bija vairā ki gaļ as veidi , pā ris reizes bija zivis, zupa baigā...sajū ta pē c pulvera. . . vispā r jau nav tā das zupas pie kā esam pieraduš i. vienmē r bija svaigi dā rzeņ i un augļ i, apelsī ni, ā boli, melones , pā ris reizes banā ni no augļ iem. Liels desertu klā sts, garš ī gs saldē jums.
Bē rns baro bē rnu ar krū ti, bet ar papildinoš iem ē dieniem nepietika ar to, ko paņ ē ma lī dzi. Bē rns atteicā s no vietē jā s pā rtikas. , Ē da tikai gurķ us, pat vā rī tus kartupeļ us neē da.
Cenas. , veikalā uz vietas dabī gi augstas, lai gan jau domā pē rkot. , viss eiro. , piens 2.45 par 0.5l, saldē jums arī no 2 un vairā k. , nu tas viss nav pā rsteidzoš i.
Braucieni uz pilsē tu, mikroautobusā.3, 5 eiro no cilvē ka, brauciet 7-10 minū tes, iepriekš jā piesakā s mikroautobusam reģ istratū rā .
Pilsē tā nekur neesam bijuš i, tikai tirgū . Tur ir daudz lietu, suvenī ru utt.
Jauni pā ri bez bē rniem, krievi, atpū tā s viesnī cā , ī rē ja auto, braukā ja pa Kipru, organizē ja sev ekskursijas. Tur kustī ba ir kreiļ a ! ! ))) Forš i un nepazī stami...
Par Kipru palika labi iespaidi, kiprieš i visi ir draudzī gi un ļ oti mī l bē rnus, sā kumā man tas likā s mež onī gi. Visi centā s mazulim kaut ko iedot vai aptaustī t.
Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet viss ir glī ts un skaists, ziedi un koki dī vainas formas!
Netā lu no viesnī cas ir drupas, ķ ē niņ u kapenes, devā mies tur, bija iespaidī gi. Ar ekskursiju bū tu interesantā k, bet tur neviens nerunā ja krieviski.
Biež i gā jā m gar jū ru, ceļ š iet gar viesnī cā m, ļ oti garš .
Beigā s viss patika, laba viesnī ca.


iemiesojums Lena40
Kaut kur lasīju, ka visā viesnīcā ir aizliegts smēķēt. Vai tā ir? Vai arī tas vienkārši ir aizliegts restorānā, kur tiek ieturētas brokastis un vakariņas? Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Elīsijas pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Pludmales
Laras pludmale
Novērtējums 10.0
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales
Afrodītes pirts
Novērtējums 8.5
Kipra, Patoss
Daba, Pludmales

Семейный курортный отель расположен на набережной Пафоса. Отель предлагает светлые апартаменты, расположенные в садах у Средиземного моря. Отель расположен в 4х км от Пафоса, возле живописной рыбацкой гавани, неподалеку от пляжа, 1 км от Корал Бэй. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 15км от аэропорта г. Пафос, в 125км от аэропорта г. Ларнака.
Pludmales apraksts Скалистый, вход в море - скалистый и галечный.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, мини-маркет, ресторан Filoxeni (международная кухня), ресторан-бар у бассейна Pelagos, бар у бассейна Pelagos, коктейль-бар в лобби Sirena.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (3-11 лет), игровая комната, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • aukle
Izklaide un sports Сауна, парная, тематические вечера, видео игры, спортзал.
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 173 номера.

Istabās

Апартаменты отеля Akti Beach оборудованы балконом или патио с видом на благоухающие растения и деревья на территории. Просторные номера обставлены деревянной мебелью, а также оснащены мини-кухней и небольшим обеденным столом.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Hadjiefstathiou Street, P.O. BOX 62084, 8060 Paphos – Cyprus
Tālruņi: +357 26 272777
Tīmekļa vietne: Akti Beach Village Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.