Pirmo reizi Kiprā

Rakstīts: 16 septembris 2014
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 9 jūlijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmo reizi, kad bijā m Kiprā , man ļ oti patika.
Tū roperators JoinUP - viss kā rtī bā ! UIA aviopā rvadā tā js - kā parasti: izlidoš ana uz turieni laikā , atgrieš anā s - ar 2 stundu kavē š anos, un mē s tā s pavadī jā m lidmaš ī nā , bet kopumā bija labi. Lī dz viesnī cai no Larnakas lidostas - apmē ram 2 stundas.
Ģ imenes viesnī ca, klusa.

Galvenie viesi ir jauki poļ i, daž i no Ukrainas un vairā ki pā ri no Vā cijas, Baltkrievijas, Lielbritā nijas. Arī lielā kā daļ a darbinieku ir no Polijas, tostarp brī niš ķ ī gi animatori. Mū su bē rni dienas pavadī ja mini klubā . Neskatoties uz to, ka meitenes runā tikai poļ u valodā , visi saprata visus - galu galā mū su valodas ir ļ oti lī dzī gas. Vakarā bē rnu diskotē kā viens no viņ iem pā rģ ē rbā s par Skū biju-Dū , bē rni sajū smā č ī kstē ja.
Arī pieauguš o animā cija ir diezgan aktī va - pa dienu volejbols, š autriņ as, aerobika. Vakaros "programma pieauguš ajiem".
Lī dz jū rai 5-7 minū š u gā jiens lejā . Atpakaļ nav tik jautri.
Mū su istaba bija ar vienu guļ amistabu. Telpa viesistabā ir zonē ta. Pirmā daļ a ir pilnī bā aprī kota virtuve (ledusskapis, veļ as maš ī na, izlietne, mikseris, trauki, tehnika u. c. ), otrā daļ a ir dī vā ngulta, atzveltnes krē sli, TV.
Guļ amistabā ir divas divguļ amā s gultas, skapis, tualetes galdiņ š .
Mums bija 2. stā vs, tā pē c izeja no istabā m bija uz plaš u balkonu.
Ikdienas tī rī š ana ir normā la.
Dē ļ bē rniem (5 un 9 gadi) viņ i paņ ē ma pā rtiku Visu...nu...tā -tā . Plusi - maz cilvē ku pusdienā s un vakariņ ā s (gandrī z visi ņ em tikai brokastis), garš ī gas zupas 2x dienā , daudz dā rzeņ u un augļ u. Vakariņ ā s viesnī cas saimniece biež i spē lē klavieres. Mī nusi - neliela ē dienu izvē le un gaisa kondicionē š anas trū kums restorā nā . Dzē rieni tikai tipa "yupi", kafiju arī , ne pā rā k daudz. Ne viss alkohols ir iekļ auts Visā , bet alus un vī ns no iekļ autajiem ir pietiekami pienā cī gi.
Ī paš i gribē tos atzī mē t atmosfē ru viesnī cā – ģ imeniska un draudzī ga. Pē c pā ris atpū tas dienā m jau sveicinā ja visus un pē c iespē jas vairā k sazinā jā s ar valodu.
Mē s apsveram Acamanteu kā atvaļ inā juma iespē ju nā kamgad.

Viesnī ca nav piemē rota visiem. Ja š aubā ties, izlasiet atsauksmes un pirms ekskursijas iegā des izlemiet, vai š ā da atpū ta jums ir vai nē , lai vē lā k nebū tu vī lusies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu