Jautājums o Nikosija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
kipras vīza
Vai ir iespējams lidot uz Kipru, vienkārši noformējot vīzu bez ceļojumu paketes?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2009-10-2215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар farewell
Nu ja jau esi pasē ielicis Kipras vīzu, tad vari lidot prom.
Cita lieta, kā jūs to iegūstat. Ir trīs veidu īstermiņa vīzas uz Kipru: 1. tūrists, 2. bizness, 3. viesis. Nu ar tūrismu viss skaidrs. Attiecībā uz viesa vīzu, lai to izsniegtu, papildus visiem standarta dokumentiem vīzas atvēršanai uz Kipru ir jāiesniedz oficiāls ielūgums, kas ir notariāli apliecināts. Turklāt, ja plānojat dzīvot viesnīcā – viesnīcas rezervācijas apstiprinājums. Uzņēmējdarbības vīzai - oficiāls Kipras juridiskās personas ielūgums uz veidlapas, kā arī ierašanās datums un mērķis. Ja jums ir īpašums (nekustamais īpašums) Kiprā - oficiāls nekustamā īpašuma īpašumtiesību fakta apstiprinājums; ja esat precējies ar Kipras pilsoni - laulības apliecība.
аватар davidos
un, ja es lidoju prom ar ceļojumu paketi, man nav obligāti jādzīvo šajā viesnīcā. Es varu īrēt dzīvokli, doties uz skolu un galu galā atrast darbu. tas ir īsts?
аватар Amir1
reālu, bet tikai uz vīzā norādīto laiku. Un tas ir viesnīcas kupona derīguma termiņš. 7-14 dienas. Ja šajā laikā izdodas iemācīties un atrast darbu, tad uz priekšu. Vienkārši tu nevarēsi strādāt. Bez vīzas strādāsi līdz pirmajam policistam.
аватар davidos
Cik zinu, ja es studēšu Eiropas Universitātē Kiprā, viņi man paši pagarinās vīzu. tas ir viņu interesēs.
аватар Amir1
ja tas būtu tik vienkārši, mani bērni jau sen būtu mācījušies Sidnejā vai Melburnā. Mēģiniet atvērt studenta vīzu un uzzināt visu. Bet jums tas jāatver nevis tur, bet šeit. Jūs to tur neatvērsiet pēc 7 dienām, un maz ticams, ka tur kaut kas tiks atvērts nelegālajam imigrantam.
аватар Amir1
un tālāk. Viņu interesēs ir ņemt "prātus" pie sevis, nevis jebkura. Un kurš teica, ka tu esi "prāts"? Vispirms jums tas jāpierāda, lai varētu tur strādāt. Es tam visam izgāju cauri, lai gan Austrālijas virzienā. Mūsdienās tas ir vienkāršākais emigrācijas veids un visuzticamākais. Bet procesā sapratu, ka neizturēšu, bija pārāk daudz “bet”. Manuprāt, Kiprai ir vēl grūtāk, jo Austrālija līdzās Kanādai ir visatvērtākā valsts emigrācijai.
аватар davidos
Kāpēc 7 dienas? Kurš teica? vispār krieviem dod vīzas uz mēnesi vismaz. un bezmaksas. Zvanīju uz vēstniecību.
аватар davidos
Par darbu var un vajag prātus. Es domāju, ka mēs to izdomāsim. bet iemācīties var ikviens.
аватар Pachok
Nu tad uzdodiet pārējos jautājumus vēstniecībā - vai krieviem ir iespēja mācīties un strādāt Kiprā ar beidzies vīzu :))))
аватар davidos
Kāpēc nokavēts? uni pagarinās!!! Jūs pat tik daudz nezināt. ja es mācos, nevienam nav tiesību mani izmest no valsts. tā ir visur.
аватар Amir1
piedod, par Krieviju nezinu. Bet es domāju, ka politika ir viena visiem.
аватар Amir1
lai kaut ko pagarinātu, vajag kaut ko pagarināt. Arī tūristu vīza uz Austrāliju tiek nokārtota nedēļas laikā bez problēmām, bet pamēģiniet nokārtot studenta vīzu. Vismaz gads ar minimālo IELTS punktu skaitu 6. Pat es ar savām angļu valodas zināšanām 6 nelikšu, jo 7 jau ir tulkotāja līmenis.
аватар Amir1
bet varbūt krieviem Kiprā tas tā nav. es nezinu.
аватар davidos
Tātad jūs dzīvojat Austrālijā?
аватар Pachok
Kāpēc jūs domājat, ka universitāte jums to atjaunos? Vai viņi to uzrakstīja jums? Tad palūdziet viņiem atvērt šo vīzu. Un, starp citu, studentu var viegli izmest no valsts par vīzu režīma pārkāpšanu.
аватар Pachok
Tagad lasu, ka krieviem tiek atvērta tā saucamā "provisa" vienkāršotā režīmā, derīga 90 dienas. Nekur nav teikts, ka to var pagarināt. Gluži pretēji, norādīts, ka ar citiem parametriem - ne tūrisms, ne 90 dienas, jums vajadzētu sazināties ar konsulātu vispārīgā veidā
аватар davidos
Nu ko tu saki? protams, ka tiks pagarināts. tev pat nevajag zināt. Es viņiem maksāšu 6000 eiro gadā par mācībām, un viņi man neizsniegs studenta vīzu. tas ir viņu pašu interesēs. Kiprā visas komūnas ir pārāk slinkas, lai mācītos. Pakistānieši, indieši utt. utt.
аватар Amir1
Diemžēl nē, es nedzīvoju Austrālijā un to var redzēt no maniem komentāriem. Bet es pavadīju daudz darba, lai tur nokļūtu, un tad sapratu, ka man nebūs laika izpildīt viņu prasības pirms 45 gadu vecuma.
аватар davidos
kur tu dzīvo ja nav noslēpums?
аватар Amir1
Starp citu, visi un dažādi dzīvo arī Austrālijā, bet viņi mums tur nelaiž.
аватар davidos
Eiropa ir liela. tu vari doties kur vien vēlies! kāpēc Austrālija?
аватар Amir1
kur es dzīvoju? Un tu uzklikšķini uz mana segvārda Amir1 un tu visu redzēsi.
аватар davidos
tātad jūs parasti dzīvojat uz Eiropas robežas. divi jau būtu aizbraukuši!
аватар Amir1
Eiropā tu esi trešās šķiras cilvēks un lai kā tu censtos, tu tā arī nomirsi. Un tur tu esi tāds pats kā visi pārējie un iespējas ir tādas pašas. Vidējais dzīves ilgums vīriešiem ir 85 gadi, mums 56. Tūlīt pēc ierašanās jums maksā 600 dolārus par bērnu un 300 par dzīvokli, pat ja jūs nestrādājat. Pasaulē lielākās algas un valsts. drošību. Labākais klimats. Medicīna ... Tātad jūs varat uzskaitīt daudzas lietas.
аватар Amir1
īsi sakot, tur ir augstākais dzīves līmenis. Otrajā vietā ir Kanāda, bet tur aizbraukt ir vēl grūtāk. Man tas vienkārši nav reāli.
аватар davidos
Nu paliec dzīvot uz Polijas robežas. I ksati šoziem biju Kovelā.
аватар Amir1
Ceru uz bērniem. Viņi izaugs, aizies un paņems mani. Sapņi, sapņi, kur ir tavs saldums?..
аватар davidos
Manuprāt, visa Rietumukraina jau sen ir Eiropā uz peļņas. kurš Vācijā kurš Itālijā, Spānijā.
аватар Amir1
Šim nolūkam man nav jābrauc uz Eiropu. Man arī šeit ir labs bizness. Vienkārši, piemēram, ja nav zāļu, tad nekāda naudas summa tevi neglābs. Un mums tā vispār nav. Un viss tur nav, ko pasaule jau uztver kā normu.
аватар davidos
tā ir taisnība
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Nikosija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl