Ideāla vieta!

Rakstīts: 1 oktobris 2015
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 1 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cu izvē lē jos tikai pē c atsauksmē m, tā pē c izvē lē tais variants nevar lepoties ar to, ka atrodas netā lu no Nikosijas vē sturiskā centra – lī dz arheoloģ iskajam muzejam jā staigā apmē ram 20 minū tes.
Citā di viesnī ca ir brī niš ķ ī ga: mani ielika kaut kā dā elpu aizraujoš ā istabiņ ā ar etnisko tē mu, istabā viss ir ļ oti jauki, ir balkons, labs wifi, kondicionieris, seifs, gludinā mais dē lis, fē ns. Sā tī gas brokastis (taisa omleti vai olu kulteni, ir siltā s uzkodas, konditorejas izstrā dā jumi), un pā rē jā laikā restorā nā ir visā di "komplimenti": turku gardums, musli, sulas, mā jā s gatavotas limonā des, tē ja, kafija. , cepumi - viss ir pilnī gi bez maksas un jebkurā laikā .
Viesnī cā ir velosipē du noma. Principā normā ls risinā jums Nikosijai, kur centrā grū ti atrast bezmaksas stā vvietu maš ī nā m. Starp citu, viesnī cai ir sava autostā vvieta.

No trū kumiem, ja tieš ā m padurā s, var minē t vā jo ū dens spiedienu duš ā , š ampū ns tiek ilgi nomazgā ts. Pā rē jā daļ ā viss ir pilnī bā apmierinā ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар