Tas būtu bijis "izcils" vērtējums, taču darbinieki mūs pievīla.

Rakstīts: 3 oktobris 2015
Ceļošanas laiks: 2 — 3 oktobris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cas lieliskā atraš anā s vieta – paš ā pludmalē ar zeltainā m smiltī m, cieš i piekļ aujas Varoš as kvartā lam, kas pirms 40 gadiem piesaistī ja Holivudas zvaigznes, bet tagad ir pamests un sabiedrī bai slē gts. Zelta smiltis nav dzeltenas smiltis, tā s ir smiltis, kuras, kratot ū denī , neveido duļ ķ ainī bu, bet dzirkstī kā zelta graudi un ā tri atkal nosē ž as. Ar š ā du pludmali, manuprā t, ir noziegums vā ļ ā ties pie baseina, bet viesnī cai ir arī baseins.
Numuri ir plaš i un labi iekā rtoti, lai gan pā rsteidzoš i, ka tajos nav ne minibā ra, ne ledusskapja. Skapī ir tā das uzkodas kā rieksti un ž ā vē ti augļ i, bet aukstie dzē rieni istabā vienkā rš i netika nodroš inā ti.
Wifi ir labs visā viesnī cā , brokastis ļ oti labas.

Viesnī cas mī nuss ir tā ds, ka darbinieki visā di nelaipni, nesmaida, reģ istrē joties meitene reģ istratū rā vispā r neko neteica par brokastu laiku un vietu, kur dabū t pludmales dvielis. Bet viņ a jautā ja, cikos es plā noju doties prom)))).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

komentāri (12) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Tas būtu bijis "izcils" vērtējums, taču darbinieki mūs pievīla.

SKATĪT ARĪ