Parklane a Luxury Collection Resort & Spa Limassol 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.510
9.8 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Parklane Resort & Spa atrodas pludmalē. Sastāv no galvenās piecstāvu ēkas un palīgēkām, atvērta 2018. gadā, un tā kopējā platība ir 100 000 kvadrātmetru. Trīs peldbaseini, tostarp jūras ūdens, ko ieskauj Cabana Suites pludmales kabīnes, sauļošanās krēsli un atpūtas zona ar ēdieniem un dzērieniem, atrodas iepretim galvenajai ēkai. Ideālu piejūras pieredzi papildina īpašs bērnu klubs, grezns spa, plašas konferenču telpas, 7 restorāni, 3 bāri un 300 metru gara vulkānisko smilšu pludmale.Vairāk →
аватар ninellisovaa7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki, dā rgie draugi un, galvenais, mā miņ as! Esmu trī s bē rnu mamma un pirmo reizi mū ž ā nolē mu doties atvaļ inā jumā ar viņ iem viena, ļ oti uztraucos, kā tikš u galā , kā tikš u, vai izdosies visu kontrolē t. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie draugi un, galvenais, mā miņ as!
Esmu trī s bē rnu mamma un pirmo reizi mū ž ā nolē mu doties atvaļ inā jumā ar viņ iem viena, ļ oti uztraucos, kā tikš u galā , kā tikš u, vai izdosies visu kontrolē t.
Rezervē jot bija norā dī ts, ka mū s vajag sagaidī t, kā dam jā bū t ē dienam, guļ amvietā m utt. , pateicos viesnī cas darbiniekiem par to, ka visas manas vē lmes tika ņ emtas vē rā . Ļ oti ā tri mū s nokā rtoja, aizveda uz istabu, atstā ja auklī ti ar bē rniem, un es gā ju aizpildī t visus papī rus, visiem vajag š o pieeju - 5 balles.
Kad pē c lidojuma atjē dzos, pamanī ju, cik debeš ķ ī gā vietā esam, teritorija izskatī jā s pē c liela parka, bē rni skraidī ja, draiskojā s, gozē jā s saulī tē - laime!
Viesnī cā ir viens bē rnu baseins ar ū dens slidkalniņ u pie galvenā baseina, otrs bē rnu baseins ar ū dens slidkalniņ u un pirā tu kuģ is bē rnu klubā , tas ir ī sts saviļ ņ ojums, jo bē rni pastā vī gi bija aizņ emti un auklī š u uzraudzī bā . un animatori.
Meitenes, neticē siet, bet esot atvaļ inā jumā ar bē rniem, es to varē ju nosaukt par ī stu atvaļ inā jumu, gā ju uz masā ž u un vannu, sā kumā uztraucos, un tad sapratu, ka nav. punkts, ļ oti uzmanī gs personā ls un profesionā la pieeja.
Daudz animā cijas, sporta, daž ā das spē les, netā lu ir pludmale, apmē ram 7 restorā ni, ē diens ļ oti garš ī gs.
Varu teikt vienu, nebaidieties doties paš i, galvenais ir izvē lē ties pareizo viesnī cu.
аватар anfisabeb
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man š ķ ita, ka es atnā cu dzī vot parkā . Viss zied un smarž o, man gribas basā m kā jā m skriet pa zā li un pateikties Visumam. Reģ istrē š anā s bija ā tra un nesā pī ga, bez kavē š anā s un problē mā m, kā tas notiek daž ā s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Man š ķ ita, ka es atnā cu dzī vot parkā . Viss zied un smarž o, man gribas basā m kā jā m skriet pa zā li un pateikties Visumam.
Reģ istrē š anā s bija ā tra un nesā pī ga, bez kavē š anā s un problē mā m, kā tas notiek daž ā s viesnī cā s.
Numurs ar piekļ uvi dā rzam un tieš u skatu uz jū ru. Daudz vietas, ļ oti tī ras, pilnī gi jaunas mē beles, bez sū dzī bā m, stabils komforts un spī dums detaļ ā s.
Blakus ir pludmale, viss nepiecieš amais ir iekļ auts cenā , ja kaut ko vajag, blakus vienmē r ir izpalī dzī gs viesnī cas personā ls.
Sauļ oš anā s un ē š anas starplaikos paspē jā m apmeklē t nirš anas klubu, spa centru un negaidī ti devā mies uz tenisu. Varu teikt, ka š ī ir vieta maksimā lai atpū tai, viss ir radī ts tikai atpū tai. Iesaku apmeklē t š o viesnī cu!
аватар Svetikkkk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es vē los, lai apskats bū tu noderī gs, tā pē c pierakstī š u to pa punktam: 1) Es mī lu Kipru un vienmē r reizi gadā lidoju atpū sties uz š o brī niš ķ ī go valsti. 2) man vajag atpū tu no galvas lī dz kā jā m, vienmē r meklē ju viesnī cas ar labu spa, vī ram vajag dabu, lielu teritoriju, daudz garš ī gu ē dienu, un bē rnam gribas daudz bē rnu aktivitā tes. … Tomēr ▾ Es vē los, lai apskats bū tu noderī gs, tā pē c pierakstī š u to pa punktam:
1) Es mī lu Kipru un vienmē r reizi gadā lidoju atpū sties uz š o brī niš ķ ī go valsti.
2) man vajag atpū tu no galvas lī dz kā jā m, vienmē r meklē ju viesnī cas ar labu spa, vī ram vajag dabu, lielu teritoriju, daudz garš ī gu ē dienu, un bē rnam gribas daudz bē rnu aktivitā tes. Tieš i ar š ā du lū gumu atbraucā m, mums gandrī z uzreiz piedā vā ja š o viesnī cu.
3) Patika mū su istaba, liela un tī ra, tī rā m katru dienu. Ja kaut ko vajag, personā ls ā tri reaģ ē , runā angliski, nedaudz krieviski.
4) Pludmale atrodas logu priekš ā , sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i ir iekļ auti cenā .
5) Restorā nos ir liela ē dienu izvē le, jū ras velš u cienī tā jiem š ī s ir debesis uz zemes. Bē rnu pasū tī ju individuā li, viss tika darī ts kā prasī ts.
6) Ir daudz aktivitā š u pieauguš ajiem un bē rniem, galvenais, lai tev pietiktu dienas visu izdarī t.
Pat nevaru atcerē ties, kas man nepatika, kaut kā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai, dodu augstu vē rtē jumu un varu ieteikt palikt Parklane.
Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s.
аватар bolsunova74
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca! Š eit pavadī jā m tikai trī s dienas, tač u bijā m ļ oti pā rsteigti un plā nojam nā kotnē atgriezties š ajā vietā atpū sties. Viesnī cai ir ļ oti liela, skaista, kopta teritorija. … Tomēr ▾ Ļ oti pieklā jī ga viesnī ca! Š eit pavadī jā m tikai trī s dienas, tač u bijā m ļ oti pā rsteigti un plā nojam nā kotnē atgriezties š ajā vietā atpū sties. Viesnī cai ir ļ oti liela, skaista, kopta teritorija. Krā š ņ i numuriņ i. Augsts apkalpoš anas lī menis. Atbraucā m un mū s uzreiz sagaidī ja reģ istratū ras darbinieki, reģ istrē š anā s aizņ ē ma burtiski desmit minū tes. Mū su istaba bija ar skatu uz jū ru. Gulta milzī ga, ļ oti ē rta. Viss nepiecieš amais aprī kojums (kondicionieris, TV, tē jkanna, fē ns, seifs). Istaba ir tī ra, plaš a, laba skaņ as izolā cija un apgaismojums. Vannas istaba ir mā jī ga un aprī kota ar visu nepiecieš amo. Lieliska apkalpoš ana numurā , regulā ra uzkopš ana. Arī ar ē dienu problē mu nebija, ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Uz vietas ir seš i restorā ni, kas piedā vā à la carte vai bufetes iespē jas. Man ļ oti patika restorā ni ar itā ļ u un Vidusjū ras virtuvi, pē dē jos gatavo neprā tī gi gardas jū ras veltes un pasniedz izcilu vī nu. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Viesnī cā ir lieliska spa zona, kas piedā vā plaš u pakalpojumu klā stu, daž ā da veida masā ž as, skaistumkopš anas procedū ras, dž akuzi, pirti, baseinu, saunu, fitnesa centru. Turklā t viesnī cā ir lieliska animā cijas komanda, kas izklaidē viesus no rī ta lī dz vakaram. Tā pat ir daudz aktivitā š u ģ imenē m ar bē rniem. Pludmale blakus, aprī kota, kopta. Jū s nevē laties atstā t viesnī cu, š eit ir ļ oti ē rti. Man bija ļ oti patī kama uzturē š anā s viesnī cā , un es jau gribu š eit atgriezties! Paldies darbiniekiem par rū pē m, š efpavā riem par gardajiem ē dieniem. Ļ oti iesakā m Parklane — Luxury Collection Resort & Spa atpū tai Kiprā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums alfia.gelmanova
‹ Viesnīca Parklane a Luxury Collection Resort & Spa Limassol 5*
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Курортный спа-отель Parklane расположен на пляже. Состоит из основного пятиэтажного корпуса и вспомогательных зданий, открыт в 2018 году, занимает общую площадь 100 000 квадратных метров.

Три бассейна, в том числе и с морской водой, окруженные пляжными беседками Cabana Suites, шезлонгами и зоной отдыха c едой и напитками, расположены перед главным зданием. Идеальный отдых на море дополняется специальным клубом для детей, роскошным спа-центром, просторными конференц-залами, 7 ресторанами, 3 барами и 300-метровым пляжем с вулканическим песком.

Atrašanās vieta 58 км от аэропорта Пафоса.
Pludmales apraksts 300-метровый песочный пляж с вулканическим песком.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

7 ресторанов и 3 бара.

4 бассейна: 3 открытых, включая один бассейн с морской водой, один бассейн на территории для взрослых, и один крытый бассейн в спортивном центре.

7 конференц-залов, которые могут делиться на 11 переговорных комнат.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 бассейна для детей с водной горкой: один бассейн с водной горкой возле главного бассейна и один бассейн с пиратским кораблем и водной горкой в детском клубе «Принцесса и Пират» под присмотром аниматоров.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Спа-центр Kalloni Spa с 12 процедурными комнатами и 3 люксами (2 из которых с русской баней), 3 закрытыми и 2 открытыми бассейнами для талассотерапии. Станция с водными видами спорта + клуб подводного плавания PADI (дополнительная оплата). 3 теннисных корта c вечерним освещением: два корта с искусственным грунтом и один корт с искусственной травой (включено/вечернее время за дополнительную плату). Комната виртуальной реальности с видеоиграми Playstation/Nintendo и т.д. (дополнительная оплата). Фитнес-центр Parkfit Pool & Gym.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 274 номера: Premium, полулюксы, люксы, семейные и бизнес-люксы, люксы Park с частным бассейном.

Istabās

Кондиционер, телевизор, телефон, сейф, письменный стол, мини-бар, ванна и душ, набор для приготовления чая/кофе, бесплатный Wi-fi.

Adrese 11 Giannou Kranidioti Street, PO Box 56560, Limassol, 4534, Cyprus
Tālruņi: +357 25 862000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.