Laba atrašanās vieta, lielas istabas un labs wi-fi

Rakstīts: 26 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 9 — 17 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Reģ istrē š anā s bija ā tra, jo ieradā mies pē c 16, atslē ga jau bija gatava.
Numurs:
Istaba gā ja ar skatu uz jū ru (maksā bez), pietiekami plaš a, drē bē m nedaudz pietrū ka mē beļ u (tikai skapis pie ieejas viņ ai). Tas ir ļ oti tuvu jū rai un laba pludmale, sauļ oš anā s krē sli pat nav jā ņ em malā , jo tik un tā ir ē na no kokiem, pludmalē pie viesnī cas vienmē r ir maz cilvē ku. Jū ra ir silta. pie ieejas ir metrs oļ u, nav kritisks. Jā , Limasolā š ķ iet, ka pludmales nav tā s labā kā s, bet dzī vojot labā viesnī cā nav nozī mes, kad normā la pludmale un laba naktsmī tne ir tik tuvu. Baseins ir mazs, augustā bija ļ oti karsts un ļ oti silts, tā pē c gandrī z neizmantojā m. Ū dens duš ā un pati duš a ir diezgan labs, mī nuss ir plauktu trū kums tajā .

Uzturs:
Diezgan labi, brokastis apmē ram vienā das, vakariņ as diezgan daudzveidī gas un interesantas. No mī nusiem: vakariņ ā s nav dzē rienu par brī vu, pat ū dens, tikai par naudu. Arbū zs un melone bija katru dienu. Draudzī gs personā ls, virtuve tī ra, pats liec, rindu nav.
Atpū tnieki viesnī cā visi bija diezgan kulturā li, daudzi eiropieš i un vietē jie, atmosfē ra bija mierī ga un patī kama.
Netā lu no viesnī cas ir arī zā liens ar sauļ oš anā s krē sliem, kur var arī pavadī t laiku.
Tī rī š ana:
Ne gluž i ideā li, bet katru dienu uzklā jā m daudz smilš u, lai gan centā mies no tā izvairī ties, smiltis noteikti tiek normā li iztī rī tas) No mī nusiem: gultā klā jot uzmeta segu uz netī ra kofera, lū dza to nedarī t. , vai tas atkā rtojā s - nav zinā ms, labā k atstā t krē slus tukš us un galdu, lai pē c iespē jas no tā izvairī tos (segas ir atseviš ķ i skapī , tā pē c ierodoties vispā r iesaku pā rbaudī t vai tā s ir tī ras, man š ķ iet, ka tā s var arī nemainī t). Tā pat, mainot gultu, netika nomainī ti segas pā rvalki. Dvieļ i jau apnikuš i. Dzeramnauda uzkopš anas kvalitā ti neietekmē , tač u, zinot, ka š is ir viens no maz atalgotajiem darbiem Kiprā , 1-2 eiro ir vē rts atstā t. Darbinieki pā rsvarā ir no Ā frikas kontinenta.
Arī vannas durvis bija uzlauztas, tā s neaizvē rā s, bet mē s š o tē mu necē lā m, jo ​ ​ negribē jā m dabū t istabu bez jū ras)

Kad gaisa kondicionieris neieslē dzā s, problē ma tika mierī gi atrisinā ta.
Es iesaku š o viesnī cu, diezgan labs č etrinieks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu