Navarria Hotel 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.610
№12 viesnīcas reitingā Limasola
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.4 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 4 kilometrus no Limasolas centra un piedāvā skaistu skatu uz Vidusjūru, pāri ceļam no pludmales. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Netālu atrodas restorāni, veikali, krodziņi, pilsētas apskates vietas. Viesnīca ir ideāli piemērota budžeta klases ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Lilyal
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki. Š ajā viesnī cā palika otro reizi. Par 3 * š eit ir diezgan labi apstā kļ i un serviss ir normā ls. Tū risma operators Travel Professional Group. Lidojumi un transfē ri ar komfortu, vienmē r sazinā jā s, palī dzē ja. Visi lī guma punkti tika izpildī ti. … Tomēr ▾ Sveiki. Š ajā viesnī cā palika otro reizi. Par 3 * š eit ir diezgan labi apstā kļ i un serviss ir normā ls. Tū risma operators Travel Professional Group. Lidojumi un transfē ri ar komfortu, vienmē r sazinā jā s, palī dzē ja. Visi lī guma punkti tika izpildī ti. Vakarā ieradā mies viesnī cā . Reģ istratū rā bija uzmanī gs un draudzī gs personā ls, kas nekavē joties apmetā s. Rezervē ts superior numurs. Daudz vietas, gaiš s, ē rts, tī rs. Ir liela gulta, galds, krē sls, atzveltnes krē sls, spogulis, naktsgaldiņ i. Bija kondicionieris, fē ns, TV, ledusskapis, seifs, tē jkanna. Telpā ir maz rozetes, turklā t jā iegā dā jas adapteris. Balkons liels, mē belē ts. Vannas istaba ar diezgan jaunu santehniku. Ū dens visu laiku bija karsts. Vannas istaba un dsh darbojā s pareizi. Dvieļ i tī ri, ziepes papildinā tas. Par tī rī š anu sū dzī bu nebija. Wifi istabā ir ok. Viesnī cas teritorija ir sakopta, kompakta. Baseins ir liels, ir bē rnu zona, pietiekams skaits sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Man patika jū ra, tuvā kā pludmale ir piecu minū š u attā lumā . Ieeja maiga, ū dens nedaudz vē ss, tī rs. Ē dinā š ana viesnī cā ir apmierinā ta. Gatavoti garš ī gi, daudz, bet vienmuļ i. Brokastī s parasti bija siers, desa, grauzdiņ š , sviests, augļ i, dā rzeņ i, olas, kafija, sulas. Pusdienā s gaļ a, zivis, makaroni, rī si, kartupeļ i, salā ti, dā rzeņ i, deserti, augļ i. Vakariņ as ar daudzveidī gā ku gaļ as un desertu sortimentu. Pakalpojums ir ā trs un kvalitatī vs. Viesnī cas personā ls atstā ja labu iespaidu, centī gs, atbildī gs, smaidī gs un viesmī lī gs. Reiz visas atvaļ inā juma laikā izbraucā m apskates ekskursijā pa Kipru, mums ļ oti patika, bija ļ oti darbī ga diena, gardas pusdienas un daudz patī kamu emociju. Varu ieteikt š o viesnī cu neprasī giem, budž eta tū ristiem, kuri vē las pilnī bā atpū sties Kiprā .
аватар tatjanahor
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā vasarā ar visu ģ imeni atpū tā mies Navarrijā Kiprā , Limasolas pilsē tā . Ja var spriest pē c vienas pilsē tas, tad Kipra man ļ oti patika. Eiropas mierī gs, ar labu skaidru jū ru, veikaliem, restorā niem, iespē ja vakarā pastaigā ties. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā vasarā ar visu ģ imeni atpū tā mies Navarrijā Kiprā , Limasolas pilsē tā . Ja var spriest pē c vienas pilsē tas, tad Kipra man ļ oti patika. Eiropas mierī gs, ar labu skaidru jū ru, veikaliem, restorā niem, iespē ja vakarā pastaigā ties. Mums bija budž eta viesnī ca ar numuru ar skatu uz jū ru. Tas nav pilnī gi jauns, bet labā darba stā voklī . Ir baseins bē rniem un pieauguš ajiem, bet pā ri ceļ am jū ra ar maksas aprī kojumu pludmalē . Jū ra ir skaista ar maigu ieeju. Ē diens nav teikt, ka prieks, lai gan mums bija tikai brokastis. Nolē mā m, ka tā bū s izdevī gā k, bet aizbraucā m uz tuvā kajā m kafejnī cā m, tur ir garš ī gā k un interesantā k, un tā s ir blakus, kā arī veikali. BET! Internets ir bezmaksas. Tā pē c es iesaku Navarriju.
аватар bulletta
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras (7 minū tes lī dz pilsē tas smilš u pludmalei), neskatoties uz otro krasta lī niju. Pludmale š eit ir diezgan plaš a un gara. Uz vietas ā ra peldbaseins. Sakopta teritorija, bezmaksas autostā vvieta (ja ī rē auto) Istabas standarta, visur ļ oti tī rs! Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras (7 minū tes lī dz pilsē tas smilš u pludmalei), neskatoties uz otro krasta lī niju. Pludmale š eit ir diezgan plaš a un gara. Uz vietas ā ra peldbaseins. Sakopta teritorija, bezmaksas autostā vvieta (ja ī rē auto) Istabas standarta, visur ļ oti tī rs! Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu. Bija nepilna nedē ļ a, bet tomē r bija gultas veļ as maiņ a. Gardas brokastis!
Ziemā viesnī cā ir daudz gados vecā ku ā rzemnieku, mierī ga, draudzī ga atmosfē ra. Personā ls ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs, reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki.
Ar prieku nā ksim vē lreiz! !
аватар lenok008
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
2 nedē ļ as atpū tā mies Limasolā viesnī cā Navarria - principā trī s rubļ u banknote nav slikta. Atpū tā mies 4 cilvē ku grupā . Netā lu no pludmales, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, bet tomē r tas ir trī s zvaigznes, tā pē c, kurš plā no savu atvaļ inā jumu, ņ emiet vē rā š ā dus trū kumus: 1) viesnī ca nav paredzē ta jaunieš iem, ir daudz vecmā miņ u un vectē vu no Eiropas un citā m valstī m, kas atpū tieties š ajā viesnī cā ar prieku, jaunieš i sastopas daudz retā k; 2) viesnī ca ir veca, lai gan telpas ir tī ras, bet ļ oti vienkā rš as vecas mē beles un santehnika, kondicionieri var nedarboties labi; 3) skaņ as izolā cija - nē ! Ļ oti trokš ņ aini, ī paš i tie, kas dzī vo 1. … Tomēr ▾ 2 nedē ļ as atpū tā mies Limasolā viesnī cā Navarria - principā trī s rubļ u banknote nav slikta. Atpū tā mies 4 cilvē ku grupā . Netā lu no pludmales, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, bet tomē r tas ir trī s zvaigznes, tā pē c, kurš plā no savu atvaļ inā jumu, ņ emiet vē rā š ā dus trū kumus: 1) viesnī ca nav paredzē ta jaunieš iem, ir daudz vecmā miņ u un vectē vu no Eiropas un citā m valstī m, kas atpū tieties š ajā viesnī cā ar prieku, jaunieš i sastopas daudz retā k; 2) viesnī ca ir veca, lai gan telpas ir tī ras, bet ļ oti vienkā rš as vecas mē beles un santehnika, kondicionieri var nedarboties labi; 3) skaņ as izolā cija - nē ! Ļ oti trokš ņ aini, ī paš i tie, kas dzī vo 1. stā vā , zem kura ir konferenč u telpa, kur notiek visā di pasā kumi; 4) ē diens garš ī gs, paē dā m brokastis-vakariņ as (var mainī t pret brokastī m-pusdienā m), bet brokastis ar savu vienmuļ ī bu apnika 2 nedē ļ u laikā , vakariņ as un pusdienas labas; 5) jo
3 zvaigž ņ u viesnī ca, tā cenš as iemaksā t visu, ko var, tā pē c viesnī cas teritorijā jū s gaida konferences, kā zas, korporatī vie pasā kumi, daž i deju festivā li, dzimš anas dienas svinī bas bē rniem un pieauguš ajiem un citi atkritumi, kas plkst. atvaļ inā juma beigā s, atklā ti sakot, saslimu, jo š o pasā kumu laikā puse viesnī cas teritorijas ir aizņ emta un pat sauļ ojoties vai peldoties pie baseina, var palū gt izbraukt nolikt galdus un citas lietas, vai nepā rtraukta mū zikas dauzī š ana no M stā va (kur atrodas konferenč u telpa), ka nav iespē jams gulē t. 6) par "animā ciju" vai tā s nož ē lojamo lī dzī bu...nu te viesnī ca laikam mē ģ ina ar kaut ko izklaidē t atpū tniekus, vietē jā Marija dzied 2x nedē ļ ā , labi protams, bet atkal pensijas kā viņ as dziesmas...)))) Un reizi 2 nedē ļ ā s bija tautas dejas. Tas arī viss) Varē tu bū t lielā ka un interesantā ka, bet tā s ir tikai 3 zvaigznes... ) Kopumā tas ir atkarī gs no jums, bet mums, jaunieš iem, viesnī ca ir garlaicī ga.
Paldies visiem lasī tā jiem, es ceru, ka mans pā rskats palī dzē s jums atpū sties)
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s devā mies uz jū ru, un nebija pat svarī gi, kā da bū s viesnī ca, mē s izvē lē jā mies no lē tā m. Jū ra ir skaista, skaidra un silta. Pludmale ar pelē kā m smiltī m, sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem 2. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz jū ru, un nebija pat svarī gi, kā da bū s viesnī ca, mē s izvē lē jā mies no lē tā m. Jū ra ir skaista, skaidra un silta. Pludmale ar pelē kā m smiltī m, sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem 2.5 eiro gabalā . Pludmale atrodas 100 metru attā lumā . Patika viesnī ca, ē rta, tī ra istabiņ a. Ikdienas dvieļ u maiņ a. Wi-fi istabā slikti ķ eras, labi vismaz par velti. Es slavē ju ē dienu, cienī gs. Vakariņ ā s vienmē r ir svaigi zaļ umi, dā rzeņ i, garš ī gi pagatavota gaļ a, jū ras veltes un, protams, saldumi, augļ i. Brokastis ir standarta. Viesnī cā ir autobusu pietura, var doties uz centru. 1.5 eiro un esi galamē rķ ī , un tie var bū t vairā ki: vecpilsē ta, liels iepirkš anā s centrs, kafejnī cas, restorā ni, atkarī bā no tā , kam ko vajag. Vā rdu sakot, ir kur iet un kur atš ķ aidī t guļ ot pludmalē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mega.astor
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca man patika, serviss atbilst zvaigznē m. Ā tri novietots, darbinieki reģ istratū rā uzmanī gi. Istaba pieklā jī ga ar skatu uz jū ru. Ē diens vienmuļ š , bet mums ar bē rniem derē ja. Tiesa, traucē restorā nā skraidoš i kaķ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, serviss atbilst zvaigznē m. Ā tri novietots, darbinieki reģ istratū rā uzmanī gi. Istaba pieklā jī ga ar skatu uz jū ru. Ē diens vienmuļ š , bet mums ar bē rniem derē ja. Tiesa, traucē restorā nā skraidoš i kaķ i. No mī nusiem varbū t ne vienmē r darbojā s internets. Ir baseins , teritorija ir pietiekama. Izklaide pā ris koncerti. Tuvu pludmalei. Jū ra skaisti silta. Cilvē ku maz, kas ir svarī gi. Ļ oti patika pati pilsē ta, apmeklē ju ekskursijas, daudz interesantu vietu. Jaunieš iem bū s garlaicī gi, tiem kas gā ja dienestā , tad meklē.5*. Bija ž ē l, ka labi nezinā ju angļ u valodu, lai gan ir krieviski runā još i darbinieki. Veikalos ne visos bija grū ti paskaidrot. Tur visi runā angliski. Bijā m apmierinā ti, atstā ti pozitī vi iespaidi. Ž ē l, ka nesanā ca visu apskatī t.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uz turieni devā mies trī s uz visu iekļ auts – ģ imene ar bē rnu. Par tā du naudu dabū jā m viduvē ju ē dienu, viduvē ju apkalpoš anu - pusstundu bā rā nevienu nevar sagaidī t, viesmī ļ i arī nekur nesteidzas, krieviem reģ istratū rā nepievē rš uzmanī bu, nē viens tevi aizved uz istabu un nepateiks kur istabiņ a ir, iedeva reģ istratū ras atslē gu un ej pats . … Tomēr ▾ Uz turieni devā mies trī s uz visu iekļ auts – ģ imene ar bē rnu. Par tā du naudu dabū jā m viduvē ju ē dienu, viduvē ju apkalpoš anu - pusstundu bā rā nevienu nevar sagaidī t, viesmī ļ i arī nekur nesteidzas, krieviem reģ istratū rā nepievē rš uzmanī bu, nē viens tevi aizved uz istabu un nepateiks kur istabiņ a ir, iedeva reģ istratū ras atslē gu un ej pats . 10 dienas veļ a tika mainī ta vienu reizi treš ajā mū su uzturē š anā s dienā . Viņ i labi iztī rī ja. Vakaros nekad nebija iedegta gaisma! Jā , viesnī cas nosaukums nedega. Un nekur, izņ emot istabu, nedarbojā s gaisa kondicionē tā js! Un to sauc par viss iekļ auts! Par ko mē s maksā jā m? Par dzī voš anu istabā bez ledusskapja, staigā š anu pa tumsu pa viesnī cu, zem kā jā m visur š ausmī ga izskata kaķ i, kas vispā r ir antisanitā ri, un kū p no karstuma restorā nā bez kondicioniera, kas, starp citu, bija, bet viesiem nebija ieslē gts!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja Navarrijā atpū š aties tikai 5 *, jums tas nav vajadzī gs, un š ī viesnī ca patiks tiem, kuri ir izvē lī gi un var atļ auties nakš ņ ot 2.3, 4 zvaigznē s, nenodarot morā lu kaitē jumu savai veselī bai. Jā , tas ir vienkā rš i un vairā k par 3 neiedosi, bet pirmkā rt, viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, numuriņ i, neskatoties uz to vienkā rš ī bu un ne visai mū sdienī gumu, ir ļ oti tī ri, un ē diens patiesī bā ir ļ oti garš ī gs, es esmu nebaidā s teikt - kā mā jā s - vienkā rš i, bet kvalitatī vi un viss vienmē r bija svaigs. … Tomēr ▾ Ja Navarrijā atpū š aties tikai 5 *, jums tas nav vajadzī gs, un š ī viesnī ca patiks tiem, kuri ir izvē lī gi un var atļ auties nakš ņ ot 2.3, 4 zvaigznē s, nenodarot morā lu kaitē jumu savai veselī bai. Jā , tas ir vienkā rš i un vairā k par 3 neiedosi, bet pirmkā rt, viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, numuriņ i, neskatoties uz to vienkā rš ī bu un ne visai mū sdienī gumu, ir ļ oti tī ri, un ē diens patiesī bā ir ļ oti garš ī gs, es esmu nebaidā s teikt - kā mā jā s - vienkā rš i, bet kvalitatī vi un viss vienmē r bija svaigs. Arī par personā lu man nav ko sliktu teikt, adekvā ti draudzī gi cilvē ki, vienmē r gatavi palī dzē t. Viesnī cas teritorija ir maza, bet kopta un ziedos, patī kami apskatī t. Pludmale 5 minū š u gā jienā pā ri ceļ am no viesnī cas, tumš as smalkas smiltis un skaidra jū ra. Netā lu no viesnī cas ir vairā ki veikali, un, pastaigā joties, uzdursies daudzā m kafejnī cā m, restorā niem, konditorejas izstrā dā jumiem, vā rdu sakot, dosies kur, kas, manuprā t, ir ļ oti svarī gi - nebū t piesietam pie viesnī cas. . Es iesaku viesnī cu, ja jums ir labi ar 3 *, tad droš i rezervē jiet.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар draiver-k
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja Navarrijā atpū š aties tikai 5 *, jums tas nav vajadzī gs, un š ī viesnī ca patiks tiem, kuri ir izvē lī gi un var atļ auties nakš ņ ot 2.3, 4 zvaigznē s, nenodarot morā lu kaitē jumu savai veselī bai. Jā , tas ir vienkā rš i un vairā k par 3 neiedosi, bet pirmkā rt, viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, numuriņ i, neskatoties uz to vienkā rš ī bu un ne visai mū sdienī gumu, ir ļ oti tī ri, un ē diens patiesī bā ir ļ oti garš ī gs, es esmu nebaidā s teikt - kā mā jā s - vienkā rš i, bet kvalitatī vi un viss vienmē r bija svaigs. … Tomēr ▾ Ja Navarrijā atpū š aties tikai 5 *, jums tas nav vajadzī gs, un š ī viesnī ca patiks tiem, kuri ir izvē lī gi un var atļ auties nakš ņ ot 2.3, 4 zvaigznē s, nenodarot morā lu kaitē jumu savai veselī bai. Jā , tas ir vienkā rš i un vairā k par 3 neiedosi, bet pirmkā rt, viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, numuriņ i, neskatoties uz to vienkā rš ī bu un ne visai mū sdienī gumu, ir ļ oti tī ri, un ē diens patiesī bā ir ļ oti garš ī gs, es esmu nebaidā s teikt - kā mā jā s - vienkā rš i, bet kvalitatī vi un viss vienmē r bija svaigs. Arī par personā lu man nav ko sliktu teikt, adekvā ti draudzī gi cilvē ki, vienmē r gatavi palī dzē t. Viesnī cas teritorija ir maza, bet kopta un ziedos, patī kami apskatī t. Pludmale 5 minū š u gā jienā pā ri ceļ am no viesnī cas, tumš as smalkas smiltis un skaidra jū ra. Netā lu no viesnī cas ir vairā ki veikali, un, pastaigā joties, uzdursies daudzā m kafejnī cā m, restorā niem, konditorejas izstrā dā jumiem, vā rdu sakot, dosies kur, kas, manuprā t, ir ļ oti svarī gi - nebū t piesietam pie viesnī cas. . Es iesaku viesnī cu, ja jums ir labi ar 3 *, tad droš i rezervē jiet.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kas plā no lielā ko daļ u laika ceļ ot pa salu, sauļ oties pludmalē un izklaidē ties ā rpus tā s. Istabas ir tī ras, ar labā m mē belē m un pilnu divguļ amo gultu. Kad vajag š ā du gultu, vienmē r sanā k divas pā rbī dī tas ar perspektī vu iekrist vidū , un š ajā viesnī cā , lai arī bez praktiskā pielietojuma, man paveicā s! -)Skapis tač u kutelī gs, nav plauktu, tikai pakaramie. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kas plā no lielā ko daļ u laika ceļ ot pa salu, sauļ oties pludmalē un izklaidē ties ā rpus tā s. Istabas ir tī ras, ar labā m mē belē m un pilnu divguļ amo gultu. Kad vajag š ā du gultu, vienmē r sanā k divas pā rbī dī tas ar perspektī vu iekrist vidū , un š ajā viesnī cā , lai arī bez praktiskā pielietojuma, man paveicā s! -)Skapis tač u kutelī gs, nav plauktu, tikai pakaramie. Personā ls draudzī gs, brokastis pieticī gas, bet no kategorijas "izsalcis neizies. " Kā pastiprinā jums pirms tā lsatiksmes marš rutiem uz otru salas galu - ļ oti cienī gi. Kam interesē pludmale, tā teikt, viesnī cā - tas ir 3 minū tes kā jā m pā ri ceļ am. Peldkostī mā staigā t nevar, bet ceļ š nerada problē mas un nenogurdina. Limasolai raksturī gā s smiltis tī ras, jū ra skaista. Tuvumā vairā ki lielveikali. Nakš ņ ot tajā ir ļ oti, ļ oti patī kami.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums RozaSev
Septembra beigas, oktobris un novembris!
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 4 километрах от центра Лимассола, откуда открывается прекрасный вид на Средиземное море, через дорогу от пляжа. Построен в 1990 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Недалеко находятся рестораны, магазины, таверны, городские достопримечательности. Отель идеально подойдёт для бюджетного семейного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta 4,5 км от центра города Лимассол. 58 км от аэропорта Ларнака. 65 км от аэропорта Пафос.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м.
  • 2. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 130 номеров в 5-этажном здании с двумя лифтами.

Istabās

Индивидуальный кондиционер, ванна/душ, фен, телевизор, телефон, сейф (платно), Wi-Fi (бесплатно), мини-холодильник (платно), набор для приготовления чая/кофе (только в Superior и Family).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese 14 Verginas Street, Agios Tychonas, Limassol, 4532, Cyprus
Tālruņi: Telephone: 00357 25 320855,
Fax: 00357 25 320707
Tīmekļa vietne: Navarria Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).