Mediterranean 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.210
pamatā
21 atsaukt
№3 viesnīcas reitingā Limasola
8.2 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.8 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Šis četrzvaigžņu kūrorts atrodas Limasolas smilšu pludmalē. Mediterranean Beach Resort atrodas 40 minūšu brauciena attālumā no Pafosas Starptautiskās lidostas un Larnakas pilsētas. Kipras Tehnoloģiju universitāte atrodas 8,5 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар Elenka078
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mans pā rskats nebū s entuziastisks. Es devos uz š o viesnī cu pirms daž iem gadiem. Un tā pē c es nolē mu to darī t vē lreiz. Atceros viesnī cu kā laba lī meņ a 4* viesnī cu, par ē dinā š anu un apkalpoš anu sū dzī bu nebija. … Tomēr ▾ Mans pā rskats nebū s entuziastisks. Es devos uz š o viesnī cu pirms daž iem gadiem. Un tā pē c es nolē mu to darī t vē lreiz. Atceros viesnī cu kā laba lī meņ a 4* viesnī cu, par ē dinā š anu un apkalpoš anu sū dzī bu nebija. Tā pē c š ogad, izvē loties viesnī cu savā m brī vdienā m, ī paš i ilgi nedomā ju.

Gadu gaitā tas ir ļ oti zaudē jis savas pozī cijas, tas tieš ā m ir jā atjaunina. Un istabā s kaut kā viss ir arī laiks atjauninā t. Uz balkona ir viens plastmasas krē sls un viens mazs galdiņ š . Istaba, uz sekundi, divvietī ga. Tas ir, viens no viesiem var sē dē t uz balkona, bet otrs nevar uzturē t viņ am kompā niju.

Dvieļ i pret droš ī bas naudu, pareizā k - dod karti - SPA centrā dabū dvieli, atdodot dvieli atpakaļ , karti atdod. Un, ja jū s nenododat savu karti izrakstī š anā s laikā , viņ i iekasē sodu 20 eiro apmē rā . Pludmales saulessargi - ar sarū sē juš ā m kā jā m. Uz paš u pludmali - nekā du jautā jumu. Bet š eit ir aprī kojums ...viss ir skumji.
Vakarā vakariņ ā s - galdi sakā rtoti tā , ka nemitī gi nā kas lavierē t ar ē dienu, baidoties, ka kā ds no atpū tniekiem var netī š ā m tikt ievainots. Vakariņ ā s ir rinda. Lai gan ceļ ojums jau bija ā rpus sezonas. Bet brokastī s - kafiju lej viesmī ļ i, pie katra galdiņ a gandrī z 2 cilvē ki. Vismaz brokastī s nav jā grū ž kopā ar kā du — un tas ir labi. Vakariņ ā s, kā es kā dreiz atcerē jos, skanē ja dzī vā mū zika. Tas ir tā , kā tas bija agrā k.

Kopumā , ja jums ir nepiecieš ama tikai pludmale un jū ra, varat doties uz š o viesnī cu. Un, ja vē laties apkalpoš anu un ē rtas telpas, tad droš i vien jā meklē kaut kas cits. Lai gan, iespē jams, nā kamajā sezonā š ajā viesnī cā kaut kas mainī sies uz labo pusi.

Varbū t man bija pā rā k spilgtas atmiņ as par savu ilgo Vidusjū ras apmeklē jumu, un tā pē c manas cerī bas par uzturē š anos š ajā viesnī cā š ogad nepiepildī jā s.
аватар Annnyuta
Sveiki. Mē s bijā m š eit no 25. lī dz 31. jū lijam. Skaista viesnī ca, pirmā lī nija, kopta liela teritorija. Tū risma operators TPG. Lidojumi, transfē ri, pavadī š ana - viss kā rtī bā , centā s izpatikt un palī dzē t. … Tomēr ▾ Sveiki. Mē s bijā m š eit no 25. lī dz 31. jū lijam. Skaista viesnī ca, pirmā lī nija, kopta liela teritorija. Tū risma operators TPG. Lidojumi, transfē ri, pavadī š ana - viss kā rtī bā , centā s izpatikt un palī dzē t. Mē s ieradā mies tieš i laikā , lai reģ istrē tos. Personā ls reģ istratū rā ir lielisks, uzreiz atrada kopī gu valodu, uzmanī gs, atsaucī gs, labi audzinā ts. Istaba bija laba, ar skatu uz jū ru. Trokš ņ a izolā cija tik un tā . Istaba gaidī ja komplimentu vī na un augļ u veidā . Ļ oti tī rs un ē rts, lielisks apgaismojums. Tā da mā jī ga, patī kama atmosfē ra, valda lieliska atmosfē ra. Milzī ga gulta, dī vā ns, atzveltnes krē sls, TV, kondicionieris, drē bju skapis, seifs, mini bā rs, tē jkanna. Balkons ir mazs. Vannas istaba ar visā m ē rtī bā m, tī ri dvieļ i. Tī rī š ana katru dienu. Nav pretenziju par pakalpojumu. Darbinieki ir ļ oti labi savā darbā , laipni un izpalī dzī gi. Viesnī cā paē dā m pilnu pansiju. Brokastojā m viesnī cā Aquaria. Ļ oti garš ī gi, sieri, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i, olas un daudz kas cits. Vienmē r svaiga, garš ī ga kafija. Nevainojams serviss. Pusdienas notika Nautica terasē . Pusdienā s tika pasniegta zupa, daž ā da grilē ta gaļ a vai zivis un piedevas. , dā rzeņ i augļ i. Vakariņ ojā m restorā nā Celeste, lieliska daudzveidī ba, ē dieni katrai gaumei. Nekad nav bijis izsalcis. Milzī gs paldies š efpavā riem! ! Viesnī cas teritorija ir sakopta, daudz apstā dī jumu, atpū tas zona, baseini, spa centrs. Blakus ir veikali, brauciens ar taksi lī dz centram apmē ram 10 minū tes. Pludmale diezgan tī ra un liela, daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Ieeja jū rā ir maiga, ū dens tī rs. Pogaa izrā dī jā s bezvē ja un silta, viņ i ļ oti labi iedegā s un peldē jā s. Dabiski, ka viesnī cai ir arī mī nusi, bet tie man nav tik bū tiski. Garš ī gs ē diens, tī rī ba un lieliska apkalpoš ana pilnī bā kompensē mī nusus. Tā pē c ļ oti iesaku doties š eit, lai izbaudī tu pilnvē rtī gas un labas ģ imenes brī vdienas!
аватар self-concept
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti forš a viesnī ca. Es teiktu, ka 4 plus. Mums ļ oti patika. Serviss lī menī . Numuri ir labi, tī ri un labi uzturē ti. Ir lieliska atpū tas zona, animā cija no Kipras vakariem un dzī vā mū zika. … Tomēr ▾ Ļ oti forš a viesnī ca. Es teiktu, ka 4 plus. Mums ļ oti patika. Serviss lī menī . Numuri ir labi, tī ri un labi uzturē ti. Ir lieliska atpū tas zona, animā cija no Kipras vakariem un dzī vā mū zika.
аватар ivanova100713
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2016. gada novembrī atpū tā mies Mediterranean Beach Hotel un vē lamies padalī ties iespaidos par viesnī cā pavadī to laiku. Lidojā m no TPG tū roperatora, draugi biež i izmanto viņ u pakalpojumus un š oreiz nolē ma neriskē t un izvē lē ties uzticamu kompā niju. … Tomēr ▾ 2016. gada novembrī atpū tā mies Mediterranean Beach Hotel un vē lamies padalī ties iespaidos par viesnī cā pavadī to laiku. Lidojā m no TPG tū roperatora, draugi biež i izmanto viņ u pakalpojumus un š oreiz nolē ma neriskē t un izvē lē ties uzticamu kompā niju. Bijā m 4 pieauguš ie un 1 bē rns, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi. Runā jot par plusiem, mē s varam teikt:
- labas plaš as istabas. Ē rtas gultas, lielas. Tī ra vannas istaba un istaba kopumā , lielisks skats no balkona.
-izcilas brokastis, bija pilnas, un vienmē r bija ko ē st bē rnam
- auklī tes un bē rnu pulciņ a klā tbū tne, arī vecā ki varē ja nedaudz atpū sties, nebaidoties par bē rnu
- laba pludmale, tī ra.
-liels peldbaseins, kas tiek tī rī ts biež i
- draudzī gs personā ls, pieklā jī gs, atsaucī gs.
- ļ oti skaisti iekā rtota teritorija, daudz apstā dī jumu
Kopumā viesnī ca atbilst savai cenai, mē s noteikti atgriezī simies))
аватар agent_borabora
Pirms novē rtē t jebkuru viesnī cu Kiprā , jums jā zina š ā das funkcijas: 1. Trī skā rš as ligzdas (angļ u val. ), nepiecieš ams adapteris. 2. Visas pludmales ir publiskas (sauļ oš anā s krē sls 2.50 eiro / lietussargs 2.50 eiro). … Tomēr ▾ Pirms novē rtē t jebkuru viesnī cu Kiprā , jums jā zina š ā das funkcijas:

1. Trī skā rš as ligzdas (angļ u val. ), nepiecieš ams adapteris.
2. Visas pludmales ir publiskas (sauļ oš anā s krē sls 2.50 eiro / lietussargs 2.50 eiro). Var bū t: vai nu akmens plā tnes, vai vulkā niski asi akmeņ i, vai mazas airē š anas lagū nas. Smiltis ir vai nu asfalta krā sā , vai kā ezera-upes dubļ i, vai gaiš as.
3. Vislabā kā s viesnī cas visos aspektos ir tikai Anassa un Kolumbija.
4. Ū dens pudelē s ir bezmaksas tikai ierodoties, pat 5 zvaigž ņ u viesnī cā s.
5.3-4 zvaigž ņ u viesnī cā s visbiež ā k ir piemaksa par seifu, kondicionieri, ledusskapi, internetu.

Vidusjū ra 4

1. Pirmais kopiespaids: atjauninā ts korpuss, iekš puse gaiš a, plaš a, patī kama.
2. Pirmā lī nija, uz austrumiem no Limasolas centra starp Four Seasons un Amathus.
3. Teritorija zonē ta, ar privā tajā m zonā m, aizauguš u veģ etā ciju.
4. Pludmale pā ri promenā dei, publiska ar asfalta krā sas smiltī m. lagū na.
5. Sauļ oš anā s krē slus un saulessargus pie baseina iespē jams rezervē t iepriekš bez maksas.
6.
Labā kais uzturā : spinā tu pī rā gs, zilais siers, garneles. Yuppies sulas, š ķ ī stoš ā kafija.
7. Telpā s ir tikai ziņ u kanā li. Ne mū zikas, ne Discovery, ne Animal Planet, ne bē rnu kanā lu. Smarž ī gā kosmē tika Prija.
8. Pirts un tvaika pirts pē c pieraksta par papildus samaksu. maksa.
9. Internets visur ir bezmaksas.

Secinā jums: atbilstoš as ​ ​.4 zvaigznes tiem, kas neskatā s TV, nepeld iekš telpu baseinā un samierinā s ar š ķ ī stoš o kafiju un jupijiem.
аватар social10
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m viesnī cā augusta beigā s - septembra sā kumā . Laiks bija labs, bez lietus, jū ra ļ oti silta. Viesnī ca atrodas ļ oti labi attiecī bā pret jū ru. Viesnī cai ir sava pludmale. Iespaidi ļ oti labi, ē rta un mā jī ga viesnī ca. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā augusta beigā s - septembra sā kumā . Laiks bija labs, bez lietus, jū ra ļ oti silta. Viesnī ca atrodas ļ oti labi attiecī bā pret jū ru. Viesnī cai ir sava pludmale. Iespaidi ļ oti labi, ē rta un mā jī ga viesnī ca.
аватар Gavrilova31
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2. lī dz 8. oktobrim (jū ra +26, gaiss +27). Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , sava liela pludmale ar bezmaksas saulessargiem, sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ iem (no "-" tā ds ir mū su tautieš u paradums no rī tiem paņ emt sauļ oš anā s krē slus (izmetot dvieli) un ierasties uz pusdienas laiku. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2. lī dz 8. oktobrim (jū ra +26, gaiss +27). Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , sava liela pludmale ar bezmaksas saulessargiem, sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ iem (no "-" tā ds ir mū su tautieš u paradums no rī tiem paņ emt sauļ oš anā s krē slus (izmetot dvieli) un ierasties uz pusdienas laiku. bija ā rpus sezonas un nebija nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem Tā bija). Jū ra bija skaidra un tī ra. Viesnī cā ir vairā ki skaisti peldbaseini. Mums bija standarta numurs ar skatu uz jū ru, gaiš s, mā jī gs, labas ē rtas gultas. No "-" traipiem uz paklā ja. Istaba gaidī ja komplimentu "vī ns-ū dens-auglis" formā . Visa santehnika vannā ir jauna, bet vannas komplektā nav duš as ž elejas (komplekti mainī ti 3 reizes nedē ļ ā ). Tī rī š ana notika regulā ri, palagi un dvieļ i mainī ti pē c vajadzī bas.
Liels mī nuss ir ž ā vē tā ju trū kums uz balkoniem istabā s ar skatu uz jū ru (vannā ir 1 striķ is, bet ak, veļ a tur neizž uva) un visi ž ā vē ja savus peldkostī mus uz balkoniem, izklā jot uz galds un krē sli. Telpā s "uz ceļ a" ir ž ā vē tā ji. Seifs istabā ir bez maksas. Ir fē ns. Mū su elektrī bas spraudņ iem ir nepiecieš ams adapteris. Nepirkā m, bet reģ istratū rā prasī jā m, tomē r kā elektrisko tē jkannu. Jā , ierodoties ir jā iemaksā depozī ts 100 eiro apmē rā . Uz vietas ir vairā ki bufetes restorā ni, brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek rī kotas 3 daž ā dos restorā nos (š orti netiek pieņ emti vakariņ ā s). Paē dā m tikai brokastis (viss labi, viss mums der). Un vakariņ ā s devā mies uz daž ā diem restorā niem, tavernā m, kuru pā ri ceļ am (vai gar jū ru) ir daudz. Viesnī cā varē ja iegā dā ties arī pusdienas/vakariņ as (30 eiro no cilvē ka, bez dzē rieniem). Bet ā rpus teritorijas sanā ca lē tā k (un ar vī nu). Ē diens, vī ns Kiprā ir izcils! ! !
Brī niš ķ ī ga dzī vā mū zika vakaros (lī dz 23-30). Viesnī cā nav animā cijas (mums tas ir +). Pā ris reizes braucā m uz Limasolu (autobuss N30 kursē.15 minū tē s, lī dz pieturai "Old Port", cena 1.5 eiro, brauciens 30 minū tes). Izstaigā jā m vecpilsē tu. Mums patī k apskatī t apskates vietas paš iem, nevis "piesiet" pie ekskursijā m...Ekskursijas programma tika pasniegta diezgan daudzveidī gi. Kopumā mums no Kipras bija ļ oti patī kami iespaidi...Š ī viesnī ca ir pludmales mī ļ otā jiem.

Numura padoms: numuri ar skatu uz jū ru ir klusā ki, un no rī ta un vakarā paveras lielisks skats.
Каждый вечер путешествие в мир джаза и блюза...
аватар olympus
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kiprā bijā m pirmo reizi, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m. Vā rdu sakot, laba viesnī ca ar lielisku atmosfē ru. No Kipras tika gaidī ts vairā k. Istabas nav ī paš i plaš as, mē beles ir vecas. Labi iztī rī ta, kvalitatī va kosmē tika Ē diens garš ī gs, izvē le liela. … Tomēr ▾ Kiprā bijā m pirmo reizi, tā pē c viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m. Vā rdu sakot, laba viesnī ca ar lielisku atmosfē ru. No Kipras tika gaidī ts vairā k.
Istabas nav ī paš i plaš as, mē beles ir vecas. Labi iztī rī ta, kvalitatī va kosmē tika
Ē diens garš ī gs, izvē le liela. Tā pē c, neskatoties uz to, ka katru dienu tiek pasniegts gandrī z viens un tas pats, vienmē r var izvē lē ties ko jaunu. Vakariņ ā s katru vakaru jauna izklaides programma
Teritorija sakopta, tī ra, zaļ a.
Pludmale ar pelē kā m vulkā niskā m smiltī m - š ī iemesla dē ļ jū rai nav pilnī gas caurspī dī guma, bet ū dens un pati pludmale ir ļ oti tī ra.
Labā k ir apmeklē t restorā nus vai nu paš ā viesnī cā , vai tuvē jos, piemē ram, viesnī cā Four Seasons.
Ekskursijas ir diezgan vienkā rš as, tā pē c tiem, kas paspē juš i daudz apmeklē t, nav ko redzē t.
Nav ko ī paš i pirkt, t. sk. Limasolā tirdzniecī bas centrā . Larnakas lidostā ir labs beznodokļ u veikals, tā pē c tur labā k iegā dā ties suvenī rus.
Vieta pludmales brī vdienā m
аватар danilova25
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar savu pludmali, kas Kiprai ir retums. Ļ oti labi kopta teritorija, bet neliela. Pastaigā m pilnī gi pietiek ar promenā di gar jū ru, 10 kilometrus katrā virzienā . Serviss ļ oti labs. Pasmaidiet un visi smaidiet atpakaļ . Pē c norē ķ inā š anā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar savu pludmali, kas Kiprai ir retums. Ļ oti labi kopta teritorija, bet neliela. Pastaigā m pilnī gi pietiek ar promenā di gar jū ru, 10 kilometrus katrā virzienā . Serviss ļ oti labs. Pasmaidiet un visi smaidiet atpakaļ .
Pē c norē ķ inā š anā s. Bijā m gatavi gaidī t lī dz 14, jo. Viesnī cā ieradā s ap 10:00. Bet, aizpildot anketas, mums teica, ka istaba bū s gatava pē c pusstundas. Tā tad viņ i apmetā s.
Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Lieliskas brokastis. Pankū kas, omletes, jogurti utt. Vakariņ as var apmaksā t viesnī cā , un tas ir lē tā k nekā pirkt visu uzreiz. Bet mums patika pastaigā ties pa kaimiņ u krodziņ iem un restorā niem un izmē ģ inā t vietē jo virtuvi, un to ir ļ oti daudz. Vidē ji vienam cilvē kam vajag 20 eiro. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka porcijas ir ļ oti lielas. Ņ em lī dzi visu, ko neē di, nā kamajā dienā bū s vakariņ as vai pusdienas. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka parastajos numuros nav tē jas komplekta.
Kaut ko es ī sti nepamanī ju Wi-Fi problē mu. Vestibilā tas ir bez maksas, tač u tur nekad nebija daudz cilvē ku.
Ieteikumu paņ emt istabiņ u ar skatu uz jū ru apstiprinu tikai tā pē c, ka no 23 vakarā un kaut kur lī dz 3 pa ceļ u ir posmi un dzinē ju rū koņ a traucē gulē t. Nā cā s aizvē rt balkona durvis un atvē rt tikai naktī .
Paš a pludmale, ti. Jums nav jā maksā par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Smilš aina, maiga ieeja. Lieliski piemē rots bē rniem. Bet smilš u krā sa ir tumš i pelē ka. vulkā nisks. Tā pē c ū dens nav tirkī zzils, bet gan tī rs un caurspī dī gs.
Uz pilsē tu kursē autobuss. 1.5 eiro biļ ete. Ejot tā lu - pā rbaudī ts, bet redzē ts krasta skaistums. (Ap 10 km). Jū s varat iegā dā ties ū deni un pā rtikas preces nelielajos tirgos tieš i pie viesnī cas. Iet cauri daž iem, tk. izvē le un cenas atš ķ iras. Jū s varat doties ar autobusu uz lielo tirgu DEBENHAMS, tas ir pirms sasniedzat pilsē tas centru. Autobusa galā atrodas tirdzniecī bas centrs MY MOLL. Tā ir tikai izklaide, kafejnī cas un boutiques. Pā rtikas preč u NAV.
Gandrī z visur runā krieviski. Un vispā r LIMASOL ir "krievu pilsē ta". Viesnī cā daudzi runā arī krieviski, vai vismaz saprot.
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca balstā s uz ļ oti stabilu 4 *. Atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas tū risma centra. Dekorē ts augsto tehnoloģ iju stilā un rada ļ oti patī kamu iespaidu. Viesnī cas viesiem, kuri vē las atpū sties no trokš ņ a viesnī cas ē kā , ir viens spā rns, kurā tiek izmitinā ti bē rni lī dz 16 gadu vecumam. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca balstā s uz ļ oti stabilu 4 *. Atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pilsē tas tū risma centra. Dekorē ts augsto tehnoloģ iju stilā un rada ļ oti patī kamu iespaidu. Viesnī cas viesiem, kuri vē las atpū sties no trokš ņ a viesnī cas ē kā , ir viens spā rns, kurā tiek izmitinā ti bē rni lī dz 16 gadu vecumam. Numuri ir tī ri un ē rti ar skatu uz jū ru. Luksusa numuri bez fē na ar maksas seifu un ledusskapi. Wi-Fi luksusa un ģ imenes numuros ir par maksu, bet cita veida numuros un vestibilā tas ir bez maksas. Runā jot par Limasolu, kurai raksturī gas š auras pludmales, pludmale ir diezgan plaš a ar lē zenu piekrasti un diezgan strauji pieaugoš u dziļ umu. Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i bez maksas. Gar pludmales lī niju ir “promenā des” taka, kas stiepjas no Sv. Raphael Resort 5 * lī dz pilsē tas centram, kur no rī tiem var skriet, un vakarā ir patī kami staigā t lī dzi sē rfoš anas skaņ ai. Viesnī ca strā dā pē c daž ā dā m ē dinā š anas shē mā m izņ emot viss iekļ auts, ē diens vienmē r svaigs, garš ī gs, daudzveidī gs. Teritorijā ir daudz vasaras kafejnī cu. Viesnī cā ir pieauguš o un bē rnu lagū nas baseini un iekš telpu apsildā ms baseins, spa, trenaž ieru zā le, divi tenisa korti. . Patī kams, draudzī gs personā ls, ir krieviski runā još s. Viesnī ca ir piemē rota visu kategoriju tū ristiem, kuri vē las labi un salī dzinoš i lē ti atpū sties mierī gā un ē rtā vidē netā lu no pilsē tas centra.
Ванная комната в номере типа Deluxe Номер типа Deluxe Лобби Бассейн Лобби отеля Mediterranean Beach Hotel 4 (Лимассол) Кафе у бассаена
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Этот 4-звездочный курортный отель находится на песчаном пляже в городе Лимасол. Поездка от курортного отеля Mediterranean Beach до международного аэропорта города Пафос и города Ларнака займет 40 минут. Расстояние до Кипрского технологического университета составляет 8,5 км. Этот отель подойдет как для пляжного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 60 км от международного аэропорта Ларнака и в 70 км от аэропорта Пафос.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн лагунного типа с пресной водой, крытый подогреваемый бассейн, 4 конференц-зала вместимостью до 270 человек, сувенирные магазины, ресторан Bacco, суши-бар Shumi, ресторан Aquaria, ресторан Celeste, бистро Nautica, бар The Blue, лаунж-бар Clouds, бар у бассейна Lagoon, кофейня, багажная комната, гладильная комната.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4–12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Тренажерный зал, беговая дорожка длиной 4,5 км, 2 теннисных корта (есть инструктор по теннису), бадминтон, центр подводного плавания (PADI), солярий.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • skvošs
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

Категории номеров: Deluxe Inland View Rooms, Family Rooms with Inland View, Family Rooms with Pool View, Family Rooms with Sea View, Deluxe Sea View Rooms, Deluxe Family Rooms with Sea View, Superior Pool and Sea View Rooms, Luxury Studios Pool and Sea View Rooms, Areti Suite, Aura Presidential Suite.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 71 Amathus Avenue, Агиос Тиконас, 4533 Лимасол, Кипр.
Tālruņi: +357 2555 9999
Tīmekļa vietne: Mediterranean
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, сквош, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.