Kapetanios Limassol Hotel 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 7.610
pamatā
21 atsaukt
№11 viesnīcas reitingā Limasola
7.0 Numurs
8.1 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.0 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Limasolas tūrisma rajonā, blakus zooloģiskajam dārzam, pašvaldības galerijai un arheoloģijas muzejam.Vairāk →
аватар sveta-l
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gribu atzī mē t viesnī cas ļ oti ē rto atraš anā s vietu. Netā lu no centra, parka, pludmales un 30 minū š u gā jiena attā lumā no vecpilsē tas. Viesnī cā ierados tikai uz divā m dienā m, bet iespaidi bija tikai paš i pozitī vā kie. … Tomēr ▾ Gribu atzī mē t viesnī cas ļ oti ē rto atraš anā s vietu. Netā lu no centra, parka, pludmales un 30 minū š u gā jiena attā lumā no vecpilsē tas. Viesnī cā ierados tikai uz divā m dienā m, bet iespaidi bija tikai paš i pozitī vā kie. Vispirms vē los atzī mē t izcilo personā la darbu. Meitenes reģ istratū rā ā tri visu nokā rtoja ar manu izlī gumu. Tik ī sas uzturē š anā s dē ļ vajadzī gā istabiņ a nebija pieejama un ā tri vien mani iekā rtoja tuvē jā pieklā jī ga standarta viesnī cā , savukā rt kā komplimentu iedeva bezmaksas gardas pusdienas. Es maksā ju tikai par brokastī m. Man nekas nebija jā gaida, viss darbojā s kā pulkstenis. Visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi, ieskaitot restorā nu. Ē diens bija ļ oti garš ī gs.
аватар nbnat
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas paš ā centrā , netā lu no pludmales un promenā des, apkalpoš ana ir lieliska, cilvē ki cenš as, lai mē s justos labi, ja bija pā rpratumi, viss tika atrisinā ts ar smaidu un laipnī bu. Es gribē tu nā kamgad doties uz Kapetanios 3* uz Protaras. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā centrā , netā lu no pludmales un promenā des, apkalpoš ana ir lieliska, cilvē ki cenš as, lai mē s justos labi, ja bija pā rpratumi, viss tika atrisinā ts ar smaidu un laipnī bu. Es gribē tu nā kamgad doties uz Kapetanios 3* uz Protaras.
Natā lija
Вид с балкона на набережную и пляж
аватар allusik86
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
apmeklē jot Kipru, es droš i vien iemī lē jos tajā uz visiem laikiem !! ! par viesnī cu: viņ i mū s patieš ā m iekā rtoja citā ē kā kapetanios odyssia, bet mē s tikai priecā jā mies, viesnī ca ir jaunā ka. istabiņ as nav tik lielas kā gribē ju, bet pilnī gi pietiek. … Tomēr ▾ apmeklē jot Kipru, es droš i vien iemī lē jos tajā uz visiem laikiem !! !
par viesnī cu: viņ i mū s patieš ā m iekā rtoja citā ē kā kapetanios odyssia, bet mē s tikai priecā jā mies, viesnī ca ir jaunā ka.
istabiņ as nav tik lielas kā gribē ju, bet pilnī gi pietiek. Mē beles nav vecas, kondicionieris darbojā s labi, vannasistaba un tualete visas jaunas un tī ras. Istaba tika iztī rī ta labi un bez dzeramnaudas. Vispā r , esam ļ oti apmierinā ti ar izmitinā š anu.
Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s visu laiku bija vienā das, bet izsalcis noteikti nepaliek.
teritorija nav liela, bet labiekā rtota, divi lieli baseini un viens bē rnu peldbaseins.
attieksme pret tū ristiem ir vienkā rš i lieliska, un visā Kiprā ne tikai viesnī cā , bet visur vietē jie ir ļ oti labsirdī gi cilvē ki.
Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un pā rē jo, maijā gatavojamies braukt uz to paš u.
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mā jī ga neliela ģ imenes tipa viesnī ca atrodas netā lu no jū ras (150-200 m) un pilsē tas tū risma centra (15 min), netā lu no pilsē tas parka un zoodā rza. Pludmale š aura (kā jau viss pilsē tas centra tuvumā ), paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu. … Tomēr ▾ Mā jī ga neliela ģ imenes tipa viesnī ca atrodas netā lu no jū ras (150-200 m) un pilsē tas tū risma centra (15 min), netā lu no pilsē tas parka un zoodā rza. Pludmale š aura (kā jau viss pilsē tas centra tuvumā ), paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu. Viesnī cā ir daudz krievu tū ristu, kuri š eit ierodas ar savā m ģ imenē m ne pirmo reizi. Tajā ir jauki, tī ri numuri ar skatu uz jū ru vai dā rzu. Maksimā lais noslogojums ir 3 cilvē ki. un numuri ar aprī kotu virtuvi un balkoniem. Viesnī cā ir iekš telpu baseins ar ū deni, kas uzsildī ts lī dz 30°C, laba trenaž ieru zā le, spa, sauna, masā ž a. Wi-Fi pieejams visā viesnī cā (izņ emot Standarta numurus) par maksu, vestibilā – bez maksas. Ē dinā š ana – brokastis, brokastis un pusdienas vai vakariņ as (zviedru galds). Trī s reizes nedē ļ ā viesnī cā varat labi izklaidē ties tematiskā s ballī tē s Kipras (dzī vā Kipras mū zika, dejas), itā ļ u (ģ itā rists, dejoš ana), krievu (krievu dziedā tā ja, karaoke, dejoš ana) vakaros.
Бассейн Kapetanios Hotel Limassol 3* Кафе у бассейна Барная стойка кафе у бассейна Ресторан Бар в лобби Ресепшен
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2. lī nija, pā ri ceļ am no jū ras (150m). Viesnī cu ķ ē de, ko vada viena ģ imene. Nav liela platī ba. Jauki gaiš i numuriņ i, draudzī gs personā ls. Kvalitatī vs ē diens. Noteikti labs variants, naudas vē rts. Blakus kafejnī cas, restorā ni, zoodā rzs, 900 m lī dz krastmalai. … Tomēr ▾ 2. lī nija, pā ri ceļ am no jū ras (150m). Viesnī cu ķ ē de, ko vada viena ģ imene. Nav liela platī ba. Jauki gaiš i numuriņ i, draudzī gs personā ls. Kvalitatī vs ē diens. Noteikti labs variants, naudas vē rts. Blakus kafejnī cas, restorā ni, zoodā rzs, 900 m lī dz krastmalai.
номер санузел тренажерный зал закрытый бассейн территория и открытый бассейн в номере
аватар ltd2003
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca izrā dī jā s daudz sliktā ka nekā gaidī ts. Janvā rī ir ļ oti auksts, centrā lā s apkures vispā r nav, vannas istabā kā pagrabā , bija bail pakā pties zem duš as. Istaba pilna ar vecā m mē belē m, var iet tikai sā nis. … Tomēr ▾ Viesnī ca izrā dī jā s daudz sliktā ka nekā gaidī ts. Janvā rī ir ļ oti auksts, centrā lā s apkures vispā r nav, vannas istabā kā pagrabā , bija bail pakā pties zem duš as. Istaba pilna ar vecā m mē belē m, var iet tikai sā nis. Nez kā pē c divvietī gā standarta numurā ir papildu gulta. Izņ emot fē nu un televizoru, bez ē rtī bā m. Bet kukaiņ u ir daudz, nopirktā s konfektes (paciņ ā ) atstā ja uz galda vakarā , no rī ta tur atrada skudru pū zni. Skudras rā po pa gultā m. Bet ū dens biež i tika izslē gts dienas laikā . Patiesī ba tika tī rī ta katru dienu. Vienmē r apmetamies trī szvaigž ņ u viesnī cā s, bet tā da vē l nav redzē ta. Par cenu mē s gaidī jā m daudz labā ku.
аватар Elvira41
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pā rē jais bija veiksmī gs, izcila trī s rubļ u banknote praktiski jū ras krastā . … Tomēr ▾ Pā rē jais bija veiksmī gs, izcila trī s rubļ u banknote praktiski jū ras krastā .
аватар nika-veronika
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es ceļ oju ar 9 gadus vecu bē rnu. boali brokastis un vakariņ as. brokastis - standarta, katru dienu tas pats: olas, siers, tomā ti, musli, speķ is, desiņ as, piens, tē ja un kafija par brī vu (vakariņ ā s VISI dzē rieni ir apmaksā ti). bet vakariņ as ir lieliskas! 2 nedē ļ as mū su uzturē š anā s - vienmē r 3 daž ā di gaļ as veidi (ļ oti garš ī gi), dā rzeņ u salā ti, kartupeļ i, spageti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i. … Tomēr ▾ Es ceļ oju ar 9 gadus vecu bē rnu. boali brokastis un vakariņ as. brokastis - standarta, katru dienu tas pats: olas, siers, tomā ti, musli, speķ is, desiņ as, piens, tē ja un kafija par brī vu (vakariņ ā s VISI dzē rieni ir apmaksā ti). bet vakariņ as ir lieliskas! 2 nedē ļ as mū su uzturē š anā s - vienmē r 3 daž ā di gaļ as veidi (ļ oti garš ī gi), dā rzeņ u salā ti, kartupeļ i, spageti, konditorejas izstrā dā jumi, augļ i. gandrī z katru vakaru vakariņ u laikā - neliels priekš nesums (bet mē rķ ē ts uz galveno kontingentu - gados veciem ā rzemnieku pā riem). naktsmī tnes - 2 ē kas: galvenā un pā ri ceļ am. Mū su istabā (standarta ģ imenes numurs) bija ledusskapis. neliela virtuve ar piederumiem, plī ts, TV, vannas istaba un fē ns. . . prusaku dzī voja (((istabu katru dienu tī rī ja un dvieļ us mainī ja. SIEVIETĒ M, kas tur brauc bez satelī tiem - milzī gs saš utums par: restorā na direktorei ir daudz "draugu, vecu sieviš ķ otā ju", kas brī vi sē ž vestibilā plkst. vakaros vai restorā nā aktī vā nekaunī gā nekaunī gā krievu un ukraiņ u meklē š anā , tā pē c nebū s iespē jams mierī gi pasē dē t zā lē pie kapuč ī no tases "pirms" vai "pē c" vakariņ ā m. . bet ā rpus viesnī cas pē c vakariņ ā m gā jā m pa promenā di - diezgan droš i, neviens no rokā m nevilka) katru rī tu un vakaru pa promenā di skrien "veselī ga dzī vesveida" piekritē ju pū ļ i) pusdienojā m ā rpus viesnī cas. kā rtī gas pusdienas man un bē rnam - ap 30 eiro plus svaigs apelsī ns - 3-5 eiro. apceļ ojā m daudz reklamē tos apskates objektus - nekas ī paš s (vispā r Turcijā ir augstā ks serviss un zemā ka cena. Jauku atpū tu!
аватар NGirko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar mā su bijā m viesnī cā no 31.10. 10 lī dz 11.07. 10, bijā m ļ oti apmierinā ti ar izmitinā š anu, attieksmi un virtuvi. mums bija brokastis, vakariņ as, jo. visu dienu bijā m izbraucienos, un vakarā bija laiks peldē ties, pastaigā ties pa brī niš ķ ī go krastmalu, dzert kafiju LIDO. … Tomēr ▾ Mē s ar mā su bijā m viesnī cā no 31.10. 10 lī dz 11.07. 10, bijā m ļ oti apmierinā ti ar izmitinā š anu, attieksmi un virtuvi. mums bija brokastis, vakariņ as, jo. visu dienu bijā m izbraucienos, un vakarā bija laiks peldē ties, pastaigā ties pa brī niš ķ ī go krastmalu, dzert kafiju LIDO. Istabā no logiem bija skats uz dā rzu un bija ļ oti kluss un mierī gs. . Visi jautā jumi tika atrisinā ti acumirklī . Jū ra tuvumā , pamanī jā m, 5 minū tes lē nā tempā "slā nekļ a" iebraukš ana jū rā varena-vienas smiltis. Iesaku normā liem, kuriem interesē pati valsts, tā s cilvē ki, kultū ra un brī niš ķ ī ga virtuve.
деревня вид из окна номер море и я Кикский моностырь
аватар AntoshaZ
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Kapetanios Lomassol Hotel 3 *. Bijā m apmierinā ti ar visu viesnī cu. Ir daž as piezī mes, kas, manuprā t, nav bū tiskas, bet daž iem var š ķ ist nopietnas nepilnī bas: -caurules TV, kā arī slē gtais minibā rs vairs nav "pirmā jaunī ba": ); - pā ris reizes redzē ti prusaki, lai gan istabene tī rī ja katru dienu, istaba bija tī ra un kā rtī ga; Istabā ir viss dzī vei nepiecieš amais: galds un liels spogulis pie sienas, krē sls, divguļ amā gulta, divas segas un 4 spilveni), ietilpī gs skapis ar daudz pakaramiem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Kapetanios Lomassol Hotel 3 *. Bijā m apmierinā ti ar visu viesnī cu. Ir daž as piezī mes, kas, manuprā t, nav bū tiskas, bet daž iem var š ķ ist nopietnas nepilnī bas:
-caurules TV, kā arī slē gtais minibā rs vairs nav "pirmā jaunī ba": );
- pā ris reizes redzē ti prusaki, lai gan istabene tī rī ja katru dienu, istaba bija tī ra un kā rtī ga;

Istabā ir viss dzī vei nepiecieš amais: galds un liels spogulis pie sienas, krē sls, divguļ amā gulta, divas segas un 4 spilveni), ietilpī gs skapis ar daudz pakaramiem. Kondicionieris ir vienkā rš s, tač u nekā das pretenzijas neizraisī ja, vajadzī bas gadī jumā uzturē ja komfortablu temperatū ru.
Brokastis pasū tī jā m tikai no ē diena, jo plā nojā m ī rē t maš ī nu, nevis bū t piesaistī ti vakariņ u laikam viesnī cā . Bufetes tipa brokastī m: olu kultenis, cepts bekons, svaigi tomā ti un gurķ i, skā bs krē jums (ļ oti garš ī gs), konservē ti 2 veidu persiki (apeltelī ti), desiņ as, pupiņ as, piens utt.
Mums pietika. Ē diens bija garš ī gs un svaigs.

Viesnī cas un restorā na darbinieki ir taktiski un nav augstprā tī gi, vienmē r gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā.

Mums ļ oti patika uzturē š anā s Kiprā.
Mē s paš i nolē mā m apmeklē t vē sturiskas vietas un muzejus dienvidu krastā (no Pafosas lī dz Larnakai), kā arī doties uz Troodos reģ ionu uz Olimpa kalnu. A klases auto (Suzuki Solitia) nomas izmaksas + A-95 benzī na bā ka mums izmaksā ja 155 eiro. Tajā paš ā laikā vienas ekskursijas izmaksas 1 personai (ar pusdienā m) ir sā kot no 50 eiro.
Iepriekš izdrukā ts Kipras ceļ vedis krievu valodā + Kipras karte, kas pieejama bez maksas visiem viesnī cas viesiem = 3 dienas neaizmirstamu Kipras skatu, peldes pludmalē s, kur vien sirds kā ro.

Ja vē l kā ds š aubā s, braukt uz Kipru vai nē , gribu teikt, ka noziedzī bas situā cija salā ir ļ oti labklā jī ga. Vietē jie iedzī votā ji, gandrī z visi runā angliski un vienmē r palī dzē s jums orientē ties.

lpp. s.
Viņ i tieš ā m baro "kauš anai" par 8-12 eiro no cilvē ka atnes "baseinu", kur papildus pamatē dienam parasti ir salā ti un frī kartupeļ i. Pē c 2 vakariņ ā m mē s ar sievu nolē mā m paņ emt vienu porciju diviem. Un mums pietika ar galvu).
Вид из балкона номера В окрестностях отеля - через дорогу пляж Пляж Море Номер Ванна Ванна
Parādīt vairāk »


iemiesojums ousaleva
Es izvēlējos tikai brokastis. Vai būs iespējams ieslēgt ledusskapi un cik tas maksās?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums iskusnicza
Braucam pirmo reizi pēc nedēļas, 2 pieaugušie, pastāstiet lūdzu kādas ir vērtīgas ekskursijas un cenas tām. Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 16 atbildes
iemiesojums sofiya58
Kādi ir laikapstākļi Limasolā. Kādas lietas ņemt līdzi
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Отель находится в туристической зоне Лимассола, рядом с зоопарком, муниципальной галереей и археологическим музеем.

Atrašanās vieta 100 м до моря. 1 км до центра Лимассола, 70 км до аэропорта Ларнаки.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Конференц-зал на 50 мест, ресторан и 2 бара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Health Club: крытый бассейн, джакузи, массаж, сауна, косметология, тренажерный зал.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • aerobika
Telpu apraksts

75 номеров: Standard и Superior.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
Adrese Panayioti Symeou str. 4-6, P.O. Box 56748, 3309 limassol, Cyprus
Tālruņi: +357 25586266
Fax: +357 25591032
Tīmekļa vietne: Kapetanios Limassol Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.