Hylatio Tourist Village 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.410
№18 viesnīcas reitingā Limasola
8.6 Numurs
9.0 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.2 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus gleznainajam Pissouri līcim. Komplekss atrodas tikai dažu minūšu pastaigas attālumā no Pisūri Zilā karoga pludmales. Viesnīca tika atvērta 2006. gadā un pēdējo reizi tika atjaunota 2017. gadā. Pissouri ir dažādi veikali, bāri un restorāni. Apollo Hylatis templis atrodas 20 km attālumā no kompleksa. Limasolas osta atrodas 35 km attālumā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар innasmetanina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru esam relaksē još u brī vdienu cienī tā ji, bet ik pa laikam cenš amies laiku atš ķ aidī t ar kā dā m ekskursijā m. Š ajā ziņ ā Gilatio viesnī ca ir vienkā rš i lieliska iespē ja. Ļ oti ē rti atrodas attiecī bā pret lielajā m pilsē tā m un apskates objektiem, visiem braucieniem nebija agras izbraukš anas. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru esam relaksē još u brī vdienu cienī tā ji, bet ik pa laikam cenš amies laiku atš ķ aidī t ar kā dā m ekskursijā m. Š ajā ziņ ā Gilatio viesnī ca ir vienkā rš i lieliska iespē ja.
Ļ oti ē rti atrodas attiecī bā pret lielajā m pilsē tā m un apskates objektiem, visiem braucieniem nebija agras izbraukš anas.
Visa viesnī ca ir apstā dī jumos, jauks baseins, blakus ir sauļ oš anā s krē sli, laba oļ u pludmale, 7-10 min gā jiens.
Mums arī patika istabiņ a, vienkā rš a, bet tī ra un plaš a, istabā ir wi-fi.
Viens mazs mī nuss ir tas, ka pie viesnī cas nevar staigā t, ir pā ris krodziņ i un veikali, bet tur var atrast nepiecieš amā kā s lietas.
Es vienmē r atzī mē š u daudzveidī go un garš ī go virtuvi viesnī cā , pateicoties š efpavā ram.
Tā kā esam ekskursiju cienī tā ji un dienu no dienas ir garlaicī gi sē dē t viesnī cā , braucā m pietiekami daudz, tā pē c mums izdevā s pagulē t pludmalē un apskatī t daudzas interesantas vietas.
Iesaku, man ļ oti patika Grand Tour - ekskursija uz kalniem, galvenā pietura tur ir Kykksky klosteris, ļ oti skaists klosteris. Piestā jā m arī Omodos ciematā , un tur piestā jā m ļ oti forš ā vī na darī tavā , aizmirsu nosaukumu, bet varu teikt, ka vī ns tur ir ļ oti garš ī gs. Suvenī riem savā cā m Kipras vī nu Commandaria.
Apmeklē jā m arī Pafosu, Eiropas kultū ras galvaspilsē tu 2017. Cienī ga pilsē ta katrā vā rda nozī mē . Pastaigā jā mies pa krastmalu un nopirkā m suvenī rus (š eit ir lē tā k nekā Pisū ri). Atjaunojā s Afrodī tes lī cī un apmeklē ja seno pilsē tu Kurionu. Mums ļ oti patika.
Braucā m arī ar dž ipiem un peldē jā mies zilajā lagū nā .
Kipra pavē rā s no citas negaidī tas puses, un mums patika Hilatio Hotel!
аватар kristina.1973
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gribu pastā stī t par brī niš ķ ī gi pavadī tā m brī vdienā m Kiprā . Pirmkā rt, ļ oti priecā jos, ka nolē mu ierastos kū rortus nomainī t pret kaut ko jaunu un radikā li jaunu. Tas bija pirmais brauciens uz Kipru un viss noritē ja lieliski. … Tomēr ▾ Gribu pastā stī t par brī niš ķ ī gi pavadī tā m brī vdienā m Kiprā .
Pirmkā rt, ļ oti priecā jos, ka nolē mu ierastos kū rortus nomainī t pret kaut ko jaunu un radikā li jaunu. Tas bija pirmais brauciens uz Kipru un viss noritē ja lieliski. Augustā palika Hylatio ciematā .
Lieliska viesnī ca, brī niš ķ ī gs ē diens, plaš i numuriņ i, jauka zaļ a un sakopta teritorija, interesanta bē rnu animā cija, lieliskas ekskursijas un skaistā , karstā Kipra! Lai lieliska atpū ta!
Ir daž i punkti, kas noderē s, ja nolemjat doties š eit.
1. Gludeklis un fē ns reģ istratū rā pē c pieprasī juma. Lū dzu, atgriezieties pē c lietoš anas. Paņ ē mā m savu fē nu, tā pē c nekā du grū tī bu nebija.
2. Seifs 2.5 eiro dienā . Mē s to neņ ē mā m, š ajā ziņ ā viss ir mierī gi.
3. Viesnī cā nav pludmales dvieļ u, dvieļ i ir tikai istabai. Tā pē c vai nu ņ emiet lī dzi, vai arī varat iegā dā ties veikalā netā lu no viesnī cas, ko mē s arī izdarī jā m.
4. Oļ u pludmale! Č ī bas ir nepiecieš amas, ja nav ē rti iekļ ū t. Man tas bija normā li, bē rns nopirka č ī bas. Bet lī cis ir lielisks un tī rs.
5. Vakara animā cija 3 reizes nedē ļ ā . Tā pē c pā ris reizes vakarā devā mies uz Pissouri ciemu, vienu reizi uz Limasolu krastmalā un vienu vakaru bijā m ē zeļ u tū rē , kas iet kopā ar Kipras vakaru. Vakars bija š iks, sajutā m visu š ī s vietas garš u.
Pat nezinā š ana par š ā diem niekiem nevar sabojā t pā rē jo, jo nopietnu pretenziju š eit nevar bū t. Mums ļ oti patika Kipra un bijā m apmierinā ti ar viesnī cu. Mē s noteikti š eit atgriezī simies.
аватар sergey.gora1968
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar ģ imeni atpū tā mies Gilatio Tourist Village viesnī cā , steidzos dalī ties iespaidos. Viesnī ca mums patika, tikai maza ciemata stilā . Numuri ir plaš i, ē rti un tī ri. Viesnī cas teritorija nav liela, savukā rt viss ir ļ oti tī rs, glī ts un mā jī gs. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tā mies Gilatio Tourist Village viesnī cā , steidzos dalī ties iespaidos. Viesnī ca mums patika, tikai maza ciemata stilā . Numuri ir plaš i, ē rti un tī ri. Viesnī cas teritorija nav liela, savukā rt viss ir ļ oti tī rs, glī ts un mā jī gs. Garš ī gs ē diens, paldies š efpavā ram. Izvē le arī pieklā jī ga. Viesnī cā ir arī lieliska bē rnu animā cija, mums tas bija svarī gs faktors.
Pissouri lī cis ir oļ u, bet jū ra ir tī ra un pietiekami dziļ a. Starp citu, š ai pludmalei par tī rī bu ir pieš ķ irts ES zilais karogs.
Bet es gribē tu teikt, ka pati Kipra atstā ja lielā ku iespaidu. Ekskursijas programmas ietvaros apmeklē jā m Pafosas pilsē tu, Afrodī tes lī ci, Kurionu, Kykkos klosteri, Lefkaru, Omodosu un Zilo lagū nu.
Bet, ja esat ar bē rniem, tad noteikti dodieties uz ē zeļ u fermu. Mū su bē rni bija pilnī gi sajū smā , un mē s, godī gi sakot, arī !
Lai arī esam daudz vietu redzē juš i, noteikti zinu, ka Kiprai ir ko parā dī t, kad atkal atgriezī simies. Man patika sala.
аватар katerina2807
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Tikko atgriezos no atvaļ inā juma ar mazuli. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, veidota grieķ u ciemata stilā . Numuri ir tī ri un ļ oti ē rti. Mū su istabā bija neliela virtuve, kas ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca! Tikko atgriezos no atvaļ inā juma ar mazuli. Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga, veidota grieķ u ciemata stilā . Numuri ir tī ri un ļ oti ē rti. Mū su istabā bija neliela virtuve, kas ir aprī kota ar visu nepiecieš amo. Tā tad, kad gribē jā m kaut ko pagatavot paš i, tas nebija grū ti! ) Liels paldies tiem, kas katru rī tu uzkopa mū su istabu! Es vienmē r esmu ļ oti izvē lī ga telpas uzkopš anai, bet š eit man pat nebija par ko sū dzē ties. Viesnī cas teritorija ir pietiekami liela, daudz zaļ umu un ziedu, kas ļ auj atpū sties no pilsē tas burzmas. Atseviš ķ i vē los izcelt viesnī cas ī paš nieku Vladimirosu, tik pozitī vu, draudzī gu un viesmī lī gu cilvē ku sen nebiju satikusi! Un viņ a sieva nekā dā ziņ ā nav zemā ka par viņ u! ) Viņ us vienmē r interesē ja, kā mums klā jas un kā paiet mū su atvaļ inā jums. Un š ā da uzmanī ba vienmē r ir ļ oti patī kama. Un mē s nevaram teikt par brī niš ķ ī go bē rnu animā ciju no Grekoleto! Meitene lieliski saprotas ar bē rniem, un viņ i vienmē r viņ u velk. Manai meitai ir 5 gadi, un viņ a vienkā rš i negribē ja no turienes aizbraukt! ) Un es atpū tos, un mana meita bija aizņ emta un uzraudzī bā .
Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu! Mē s noteikti atgriezī simies vē lreiz.
аватар id375431759
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliskas maija brī vdienas Kiprā . Tikko atgriezos no nedē ļ u ilga ceļ ojuma uz Kipru, apmetos trī szvaigž ņ u viesnī cā , bet cienī gā Bomo Club Hylatio Tourist Village. Viesnī ca atrodas klusā , mierī gā Pissurri rajonā , tikai 30 km attā lumā no galvenajiem Limasolas un Pafosas rajoniem, ī rē ja automaš ī nu, apceļ oja Kipru saviem spē kiem, gleznainu salu, dabu, eksotiskus lī č us, pludmales, gaiš us. … Tomēr ▾ Lieliskas maija brī vdienas Kiprā .
Tikko atgriezos no nedē ļ u ilga ceļ ojuma uz Kipru, apmetos trī szvaigž ņ u viesnī cā , bet cienī gā Bomo Club Hylatio Tourist Village.
Viesnī ca atrodas klusā , mierī gā Pissurri rajonā , tikai 30 km attā lumā no galvenajiem Limasolas un Pafosas rajoniem, ī rē ja automaš ī nu, apceļ oja Kipru saviem spē kiem, gleznainu salu, dabu, eksotiskus lī č us, pludmales, gaiš us. Kipras saule, jū ra mirdz visos tirkī za toņ os, vienkā rš i pasaka.
Teritorija neteiks, ka milzī ga, bet zied, ir daž ā di stā dī jumi, palmas, koš umkrū mi, kopts zā liens, vispā r zaļ š . Teritorijā ir neliels peldbaseins, saldū dens, blakus atrodas sauļ oš anā s krē sli.
Mums bija Double Superior istaba, diezgan plaš a, gaiš a, mē beles labas: divas vienvietī gas gultas, dī vā ngulta, naktsgaldiņ i, skapis, galds, spogulis, neliela virtuvī te (elektriskā plī ts, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns), bet tiesa, ka mums pat nevajadzeja gatavot, tikai no rī tiem uztaisī ja sev kafiju, seifu (š ķ iet par papildus samaksu, precī zi nezinu, neizmantoja), internetu istabā s ir labi, nekā du problē mu nebija.
Bet ē diens viesnī cā , nu, vienkā rš i satriecoš i garš ī gs, viss iekļ auts, bufete burtiski plosī jā s ar daž ā diem ē dieniem, tā ds sortiments, daudzums un garš ī gums, 3 zvaigž ņ u viesnī cu negaidī jā m. Es teicu, virtuves stū rī tis mums praktiski nebija noderī gs.
Arī pludmale nelika vilties, netā lu no 15 minū š u gā jiena, smiltis, ū dens jū rā kristā ldzidrs, pludmale sakopta, sauļ oš anā s krē sli par maksu, tomē r, kā citur.
Laba cienī ga trijotne, par tā du naudu. Paldies personā lam, jauka apkalpoš ana! Bet š ī zona ir paredzē ta klusai izmē rī tai atpū tai.
аватар virtrty
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Man ļ oti patika Kipra, bet es neiesaku Hylatio Tourist Village. Gaisa kondicionē š ana tiek maksā ta 6 eiro dienā un nekur tas nebija norā dī ts rezervē jot. Viesnī cā ir ļ oti karsts, smacī gs, istabā daudz odu, un, ņ emot vē rā maksas kondicionieri, biļ ete kļ ū st krietni dā rgā ka. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Kipra, bet es neiesaku Hylatio Tourist Village. Gaisa kondicionē š ana tiek maksā ta 6 eiro dienā un nekur tas nebija norā dī ts rezervē jot. Viesnī cā ir ļ oti karsts, smacī gs, istabā daudz odu, un, ņ emot vē rā maksas kondicionieri, biļ ete kļ ū st krietni dā rgā ka.
Bet galvenais viesnī cas trū kums ir ē diens. Ar All Inclusive zviedru galdu tikai brokastis un vakariņ as kaut kas sakrā jas, bet nekā nav, jo viss, atklā ti sakot, nav garš ī gs. Liellopu gaļ a vakariņ ā s kaut kā dā mē rcē , kā bē rnudā rzā , kur daudz sī polu peld, bet ī stas gaļ as nav. Brokastis joprojā m ir pieļ aujamas, un vakariņ ā s nav gandrī z nekā ē dama. Pusdienas ir ē dienkartē . Izvē le no 4 salā tiem (tikai 2 var apē st), un pā rē jie ir sviestmaizes un sviestmaizes ar pusapē stu desu brokastī s, kas arī ir ļ oti nekvalitatī va, un spageti ar malto gaļ u. Visur taupī bas rež ī ms. Darbinieki kopā ar viesnī cas ī paš nieku (tie visi ir no Rumā nijas) stingri uzrauga katru viesi, ļ oti uzmā cī gi ieskatoties š ķ ī vī , kad tu tuvojies izplatī š anai. Saimnieks vienmē r sē ž virtuvē un visus vē ro. Pat ja tas ir viss iekļ auts, pusdienā s un vakariņ ā s dzē rienus nevar paņ emt pats, jā sagaida viesmī lis un pat jā pasū ta tī rs ū dens. Un nedod Dievs neatstā t dzeramnaudu – nā kamreiz izliksies, ka tevi neredz pie galda un atklā ti ignorē s.
Bet ap vā cieš iem un britiem š ie viesmī ļ i tieš ā veidā riņ ķ o un skatā s acī s. Personā ls ir nedraudzī gs, ar mani viesnī cas saimnieka sieva rā ja krievu puiku 4-5 gadus vecam, jo ​ ​ viņ š uzdroš inā jā s raudā t pie baseina un neļ ā va vā cieš iem vai rumā ņ iem atpū sties.
Starp citu, visi ekonomiskā s klases dzē rieni, pulvervī ns, krā na ū dens. Sulas ir tikai yuppie.
Tī rī š ana ir slikta, iznes tikai miskasti. Lī dz es atradu istabeni un teicu - viņ i nemainī ja dvieļ us, gultas veļ u vispā r un nav ko teikt.
Pludmales pastaiga 10 minū tes, jū ra tī ra. Kopumā man patika tikai pludmale un viesnī cas teritorija. Viņ iem ir dā rznieks un viss ir ļ oti labi kopts. Internets ir ļ oti vā jš , pat VK neatvē rā s.
Secinā jums: Es neiesaku š o viesnī cu. Satiku citus tū ristus, kuri arī dzī voja citā s viesnī cā s 3*, sapratu, ka mums vienkā rš i nepaveicā s ar viesnī cas izvē li.
аватар katya.vylina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ā gada maijā ar bē rnu (6 gadi) atpū tā mies viesnī cā . Mē s vienmē r par brī vdienu izvē lamies maiju, jo joprojā m nav tik karsts kā vasarā , lai gan es teiktu, ka Kipra ir vieta, kur pat ziemā ir ļ oti silti (bija paziņ as). … Tomēr ▾ Pagā juš ā gada maijā ar bē rnu (6 gadi) atpū tā mies viesnī cā . Mē s vienmē r par brī vdienu izvē lamies maiju, jo joprojā m nav tik karsts kā vasarā , lai gan es teiktu, ka Kipra ir vieta, kur pat ziemā ir ļ oti silti (bija paziņ as). Tā tad viesnī cu ilgi neizvē lē jā mies, mū su paziņ as labi pazī st Kipru, tā pē c konsultē ja. Mē s rezervē jā m ceļ ojumu ar ceļ ojumu aģ enta starpniecī bu. Viņ i baidī jā s iet paš i. Tomē r no lidostas kaut kā jā nokļ ū st, bet mana angļ u valoda nav pā rā k laba, un es braucu ar bē rnu.
Es nevaru pateikt pietiekami daudz sliktu vā rdu par viesnī cu. Vienī gais, tur ir mazliet kluss. Bē rniem laiku pa laikam bija garlaicī gi. Bet dzirdē ju, ka š ogad tur atveras jauns miniklubs un animā cija bū s aktī vā ka. Tā tad, mē s jau atkal plā nojam atvaļ inā jumu š eit. Bet es atkal novirzos.
Istaba ir ē rta, pirmkā rt, tā pē c, ka tai ir sava virtuve. Jū s varat gatavot, ja esat kopā ar ļ oti maziem bē rniem. Un tā , ē diens ir "viss iekļ auts" un viss ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs: augļ i, dā rzeņ i, piedevas, gaļ a, zivis, saldumi. Bē rns bija apmierinā ts, lai gan gaidī ju, ka man š ajā ziņ ā klā sies grū ti. Es ļ oti sabojā ju savus vī rieš us mā jā s kulinā rijas plā nā ))).
Kas attiecas uz numuru, tad viss ir pavisam vienkā rš i. Gultas ir atseviš ķ as, mē beles cietas, bet ne jaunas. Santehnika ir laba, un gaisa kondicionieris darbojas labi. Tas ir pluss. Maijā Kiprā jau ir karsts. Ir saldū dens baseins. Izskatā s tī rs, bet mē s nepeldē jā mies. Jū ra ir netā lu. Pludmale smilš aina, bet lī dz tai aiziet kā di 500 metri kaut kur. Un tur gatavojies iedot pā ris eiro par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Š ī ir pludmale Columbia viesnī cā . Š ķ iet, ka tā to sauca. . . Ja tuvā k mū su viesnī cai, tad tur ir daudz oļ u un ne visai patī kama ieeja.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta 2 reizes nedē ļ ā . Mē s atpū tā mies 10 dienas, tā pē c viņ i mū s mainī ja 3 reizes.
Internets, protams, nav ļ oti, bet uz pā rē jo fona - tas ir pat plus. Principā nekā dus acī mredzamus mī nusus neatradu, tā pē c var droš i doties relaksē još ā s brī vdienā s ar bē rniem. Jū s nenož ē losiet.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man ļ oti patika Kipra, bet es neiesaku Hylatio Tourist Village. Gaisa kondicionē š ana tiek maksā ta 6 eiro dienā un nekur tas nebija norā dī ts rezervē jot. Viesnī cā ir ļ oti karsts, smacī gs, istabā daudz odu, un, ņ emot vē rā maksas kondicionieri, biļ ete kļ ū st krietni dā rgā ka. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Kipra, bet es neiesaku Hylatio Tourist Village. Gaisa kondicionē š ana tiek maksā ta 6 eiro dienā un nekur tas nebija norā dī ts rezervē jot. Viesnī cā ir ļ oti karsts, smacī gs, istabā daudz odu, un, ņ emot vē rā maksas kondicionieri, biļ ete kļ ū st krietni dā rgā ka. Bet galvenais viesnī cas trū kums ir ē diens. Ar All Inclusive zviedru galdu tikai brokastis un vakariņ as kaut kas sakrā jas, bet nekā nav, jo viss, atklā ti sakot, nav garš ī gs. Liellopu gaļ a vakariņ ā s kaut kā dā mē rcē , kā bē rnudā rzā , kur daudz sī polu peld, bet ī stas gaļ as nav. Brokastis joprojā m ir pieļ aujamas, un vakariņ ā s nav gandrī z nekā ē dama. Pusdienas ir ē dienkartē . Izvē le no 4 salā tiem (tikai 2 var apē st), un pā rē jie ir sviestmaizes un sviestmaizes ar pusapē stu desu brokastī s, kas arī ir ļ oti nekvalitatī va, un spageti ar malto gaļ u. Visur taupī bas rež ī ms. Darbinieki kopā ar viesnī cas ī paš nieku (tie visi ir no Rumā nijas) stingri uzrauga katru viesi, ļ oti uzmā cī gi ieskatoties š ķ ī vī , kad tu tuvojies izplatī š anai. Saimnieks vienmē r sē ž virtuvē un visus vē ro. Pat ja tas ir viss iekļ auts, pusdienā s un vakariņ ā s dzē rienus nevar paņ emt pats, jā sagaida viesmī lis un pat jā pasū ta tī rs ū dens. Un nedod Dievs neatstā t dzeramnaudu – nā kamreiz izliksies, ka tevi neredz pie galda un atklā ti ignorē s. Bet ap vā cieš iem un britiem š ie viesmī ļ i tieš ā veidā riņ ķ o un skatā s acī s. Personā ls ir nedraudzī gs, ar mani viesnī cas saimnieka sieva rā ja krievu puiku 4-5 gadus vecam, jo ​ ​ viņ š uzdroš inā jā s raudā t pie baseina un neļ ā va vā cieš iem vai rumā ņ iem atpū sties. Starp citu, visi ekonomiskā s klases dzē rieni, pulvervī ns, krā na ū dens. Sulas ir tikai yuppie. Tī rī š ana ir slikta, iznes tikai miskasti. Lī dz es atradu istabeni un teicu - viņ i nemainī ja dvieļ us, gultas veļ u vispā r un nav ko teikt. Pludmales pastaiga 10 minū tes, jū ra tī ra. Kopumā man patika tikai pludmale un viesnī cas teritorija. Viņ iem ir dā rznieks un viss ir ļ oti labi kopts. Internets ir ļ oti vā jš , pat VK neatvē rā s. Secinā jums: Es neiesaku š o viesnī cu. Satiku citus tū ristus, kuri arī dzī voja citā s viesnī cā s 3*, sapratu, ka mums vienkā rš i nepaveicā s ar viesnī cas izvē li.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Отель расположен рядом с живописным заливом Pissouri. От комплекса - всего несколько минут ходьбы до пляжа Писсури, награжденного Голубым флагом. Отель был открыт в 2006 г., последняя реновация проводилась в 2017 г. В городе Писсури работают многочисленные магазины, бары и рестораны. От комплекса - 20 км до храма Аполлона Хилатис. До порта Лимассол - 35 км. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Пафос расположен в 20 км.
Pludmales apraksts Мунициплаьный песчано-галечный пляж расположен в 700 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Гости могут отдохнуть на тенистой террасе и заказать различные напитки в баре у бассейна Apollo. Открытая терраса с шезлонгами и зонтиками. Специальные диетические меню (по запросу). Круглосуточная стойка регистрации. Услуги по глажению одежды. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • tenisa korti
Telpu apraksts

В отеле 71 номер. Состоит из одного 1-этажного здания и 11 двухэтажных бунгало.

Istabās

В номерах представлено: душ/ванна, кондиционер (бесплатно), телефон, бесплатный Wi-Fi, чайник, мини-холодильник, плита.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • ventilators $
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Hylatio Tourist Village, P.O.Box 59401, 4607 Pissouri
Tālruņi: +357 25 222701
Tīmekļa vietne: Hylatio Tourist Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.