Lieliskas brīvdienas Kiprā.

Rakstīts: 28 februāris 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 19 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es nekad neesmu satikusi labā ku viesnī cu par Four Seasons Limassol. Uzskatī ju š o variantu kā vienu no daudzajiem, tač u, pie tā pieturoties, ne par ko nenož ē loju. TPG arī man ieteica š o iespē ju, un tas tieš ā m ir labā kais.
Tī rs un ē rts numurs ar skaistu skatu uz pilsē tu, mums tas patika. Tajā bija viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai un vē l vairā k (kafijas automā ts un gaismas un aizkaru vadī ba no planš etdatora).
Teritorija ir ļ oti skaista ar daudz zaļ umu, kā izrā dī jā s, viesnī ca atrodas tropiskā dā rza vidū . Ļ oti iepriecinā ja divi brī niš ķ ī gas formas baseini, ū dens slidkalniņ i un pludmale pastaigas attā lumā . Dzidra jū ra ar debeszilu ū deni paliks atmiņ ā uz ilgu laiku.

Trī s restorā ni un č etri bā ri, un tas ir tikai kompleksa teritorijā . Ē dienu izvē le milzī ga, viss ļ oti garš ī gs, daudzveidī gs un barojoš s. Kokteiļ us un saldē jumu var pasū tī t tieš i no baseina.
Atpū tai varat izmantot uz vietas esoš o spa centru. Pirts, sauna. trenaž ieru zā le, ledus telpa, tas viss tiek darī ts klientu ē rtī bā m un komfortam. Ne visi varē ja to izmantot, bet tomē r esmu apmierinā ts ar rezultā tu.
Š iks desmit dienu atvaļ inā jums beidzā s ļ oti ā tri, tač u esmu iecerē jis vē lreiz atgriezties Č etros gadalaikos un neizslē dzu š ā du iespē ju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu