Crowne Plaza Limassol 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.510
7.0 Numurs
5.7 apkalpošana
5.7 Tīrība
4.7 Uzturs
3.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, smilšu pludmalē uz vecpilsētas, tirdzniecības centra un Limasolas tūrisma rajona robežas. Viesnīca tika atjaunota 2012. gadā.Vairāk →
аватар Aleksandr796122
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī ir viena no vecā kajā m viesnī cā m, var dzī vot, bet tur nebija greznī bas, viss ir vecs un sagrauts. Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, normā li dzī vot, ja nemeklē kaut kā du greznī bu, biju viena, pa lielam man tur neko ī paš u nevajadzē ja, redzē ju, ka ē diens tur ir normā ls , ir gulta, un es devos, plus tas bija un vispieejamā kā s iespē jas. … Tomēr ▾ Š ī ir viena no vecā kajā m viesnī cā m, var dzī vot, bet tur nebija greznī bas, viss ir vecs un sagrauts.
Š o viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, normā li dzī vot, ja nemeklē kaut kā du greznī bu, biju viena, pa lielam man tur neko ī paš u nevajadzē ja, redzē ju, ka ē diens tur ir normā ls , ir gulta, un es devos, plus tas bija un vispieejamā kā s iespē jas. Salī dzinot ar Turciju, par š o naudu tur bū tu daudz forš ā k atpū sties. Liels pluss š ai viesnī cai ir tas, ka pā ri ceļ am bija laba pludmale. nebija daudz cilvē ku piekļ uve jū rai bija tuvu, ir lielveikals, viss pā rē jais ir tā lu no pilsē tas, lai brauktu ļ oti ilgu laiku, jā brauc tikai ar regulā ru autobusu. Izbraucu ekskursijā uz ziemeļ iem Kipra no Teztour, monumentā li viduslaiku cietokš ņ i, pā rsteidzoš as pamestas pludmales, tas bija super. ka bū s vakara programma, nav animatoru. Ē diens katru dienu tas pats, retu reizi parā dī jā s kaut kas jauns no ē diena. Pie ē kas pirmajā stā vā aug palmas un balož i, kas ē da augļ us, piesā rņ oja visu balkonu, netī rumi, smird. Tas bija mans atvaļ inā juma bū tisks mī nuss .
аватар Lejsi
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki dā rgie tū risti! Pirmo reizi rakstu atsauksmi, lai brī dinā tu cilvē kus, kuri vē las atpū sties “viss iekļ auts” sistē mā . Uzreiz teikš u, ka esam apceļ ojuš i pusi pasaules un ir ar ko salī dzinā t, bijā m jau 3 reizes Kiprā , tā bija 4. … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie tū risti!
Pirmo reizi rakstu atsauksmi, lai brī dinā tu cilvē kus, kuri vē las atpū sties “viss iekļ auts” sistē mā .
Uzreiz teikš u, ka esam apceļ ojuš i pusi pasaules un ir ar ko salī dzinā t, bijā m jau 3 reizes Kiprā , tā bija 4. vizī te, vienmē r atpū tā mies 3-4 *, tā tad viesnī cas lī menis varē tu objektī vi novē rtē t. Bet to, ko mē s redzē jā m Holiday Inn, nevarē ja iedomā ties pat mū su sliktā kajos sapņ os!! !
Sā ksim ar to, ka ieradā mies agri no rī ta (nakts bez miega), viesnī ca bija pustukš a, bet atteicā s mū s reģ istrē t, kas principā ir loģ iski, jo reģ istrē š anā s ir no 14-00. Sē dē jā m gaidot uz nobruž ā tiem dī vā niem - netī ri un noplucis, tur arī gulē ja ģ imenes ar maziem bē rniem, kas bija atbraukuš as pirms mums.
14-00 piegā jā m pie letes un uzzinā jā m, ka mums vispā r nav bruņ u !!!!!!!! ! ! Un tas neskatoties uz to, ka pasū tī jā m tū ri un attiecī gi samaksā jā m par 1.5 mē n !!! ! ! Pē c lielā skandā la un vairā kiem zvaniem mū su ceļ ojumu aģ entam Maskavā , mē s beidzot tikā m izš ķ irti. Jā izsaka gods numuriņ iem - tī ras, gaiš as, plaš as, ē rtas gultas un bez lož ņ ā još iem rā puļ iem)))), es augš upielā dē š u istabas fotoattē lus, bet ar to arī beidzā s visi š ī s viesnī cas plusi.
Solī tā s pludmales vietā ir niecī ga kalna nogā ze ar ne vairā k kā.10 vietā m, bet tā pē c, ka viesnī cā ir maz cilvē ku, bet ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. Pludmalē pā rsvarā tusinā s grieķ i – draugi tiem, kas strā dā š ajā pludmalē , tač u viņ i nekā das neē rtī bas nesagā dā ja.
Kas attiecas uz visaptveroš o sistē mu, sistē mas kā tā das nav. Ē dinā š ana - bufete un bezalkoholiskie dzē rieni ir bez maksas tikai restorā nā brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā , pā rē jā laikā uzkodas un bezalkoholiskie dzē rieni bā ros par maksu.
Izvē lē jā mies viesnī cu bezrū pī gai atpū tai un negribam domā t par to, cik naudas mums atlicis un vai vē lā k varē sim atmaksā t, jo paņ ē mā m ierobež otu summu ar cerī bu, ka "viss tieš ā m ir iekļ aujoš s. "
Viņ i atgriezā s no vakariņ ā m pilnī gi nomā kti un neapmierinā ti. Viņ i te pat nebarojas. Diē ta bija kā sē klainā rū pnī cas ē dnī cā , vakariņ ā s gulaš s, rī si, makaroni un sē nes, desertā - koka bumbieri, un viss!! ! ! Tajā paš ā laikā pienā k viesmī ļ i un jautā , no kuras istabas tu esi, izskatā s, ka esi zaglis, 2 reizes nenes dzē rienus. Runā jā m ar š ī s viesnī cas iemī tniekiem – visi ir š ausmā s. Š eit nav "viss iekļ auts" sistē mas, ir pilnas pansijas sistē ma. Mē s bijā m dusmī gi, sarū gtinā ti un gribē jā m mā jā s!!! ! ! Vienī gais, ko es gribē ju, bija sasist š o nelaimī go "biblio-globusu" ķ ieģ eļ os! Bija liela vē lme viņ us iesū dzē t tiesā . Ko mē s, visticamā k, darī tu atgriež oties no š ī ekstrē mā ceļ ojuma! ! ! Ja ne mū su ceļ ojumu aģ ents! ! ! Slava viņ ai un vē lreiz LIELS PALDIES!! ! ! Nezinu par kā du brī numu, bet viņ ai izdevā s mū s pā rcelt uz citu viesnī cu - Poseidonia Beach Limassol, lai gan viņ š bija kā jā , un lū k, paradokss, š is arī ir 4 *, mē s jau bijā m tur iepriekš , tā pē c zinā jā m ko gaidī t, pē c pā rcelš anā s uz š o viesnī cu beidzot ir sā cies ī stais atvaļ inā jums ! ! ! Personā ls ir draudzī gs un ē diens ir visaugstā kajā lī menī ! Viss ir lieliski, bet tas ir cits stā sts!
Jebkurā gadī jumā mē s zaudē jā m 2 dienas no vē rtī gā atvaļ inā juma. Ja ž ē l naudas, nervu un nepiepildī tas cerī bas uz ī stu atvaļ inā jumu, pie kura esam pieraduš i un sapņ ojā m visu gadu, nekad neejiet uz š o bedri!!!!!!!!! !
Kopš š ī ceļ ojuma ir pagā juš i 2 mē neš i, emocijas jau ir norimuš as, bet katru reizi, kad atceros š o negodu, man acī s sariesā s asaras !! ! !
аватар ElenaSmirnova
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! Mē s atpū tā mies 2009. gada jū lijā . Numuri ir mā jī gi un tī ri. Serviss ir ok. Paskatī jā mies uz jū ru, iesaku visiem. Skats, kas nav skats uz jū ru, ir skats uz rosī gu ielu ar ā trumā braucoš ā m automaš ī nā m - ne pā rā k patī kama izredze atvaļ inā jumā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Mē s atpū tā mies 2009. gada jū lijā . Numuri ir mā jī gi un tī ri. Serviss ir ok. Paskatī jā mies uz jū ru, iesaku visiem. Skats, kas nav skats uz jū ru, ir skats uz rosī gu ielu ar ā trumā braucoš ā m automaš ī nā m - ne pā rā k patī kama izredze atvaļ inā jumā . Viesnī ca atrodas apmē ram 3 km no vecpilsē tas (mē rī ts Google, tā pē c dati atš ķ iras par attā lumu), 1 reizi gā jā m ar kā jā m, patī kami staigā t, un tur ir sens cietoksnis. Pilsē tas centrs ir vē l tuvā k, 1.5 km. Vienī gais negatī vais ir tas, ka tuvumā nav diskotē ku un klubu. Tuvā kie ir kā dus 2 km attā lumā , devā mies turp ar taksi un devā mies kā jā m, kas arī ir diezgan reā li. Tas ir, izrā dā s pilsē tas centrs vienā virzienā , tū risma zonas centrs otrā . Netā lu no viesnī cas Appolonia atrodas diskotē kas, 1 bezmaksas un 2 par maksu. Paš ā viesnī cā ir maz jaunieš u, pā rsvarā pā ri, tā tad - ģ imenes, pensionā ri.
Milzī gs viesnī cas pluss ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Kiprā š ā du viesnī cu ir maz. Ir neliela smilš aina pludmale ar pelē kbrū nā m smiltī m, uz zā les ir daudz sauļ oš anā s krē slu, ir arī patī kami gulē t.
Ē diens bija vienkā rš i pā rsteidzoš s! Brokastis vienmē r ir vienā das, standarta komplekts, bet garš ī gas un barojoš as. Vakariņ as vienmē r ir bijuš as daž ā das. 2 reizes nedē ļ ā , nevis bufete, bet apkalpo viesmī ļ i, š o sauc par Kipras un latī ņ u vakaru ar atbilstoš u virtuvi un mū ziku. Lī dz ar to nebija pat nepiecieš amī bas doties uz restorā nu, š ajā s vakariņ ā s izmē ģ inā jā m vietē jo virtuvi. Pā rē jā s dienas bija bufete, galds, bet arī daž ā da virtuve, itā ļ u, jaukta. Ļ oti garš ī gas kū kas. Visi dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti.
Parasti vakarā pianists spē lē klavieres un sieviete dzied. Kad Kipras nakts ir kaut kas vietē jā s dejas. Nu š ī ir visa animā cija, pa dienu nav notikumu. Š ķ iet, ka š eit tas nav izstrā dā ts.
No ekskursijā m paņ ē mā m ē zeļ u safari un Grand Tour of Cyprus. Ē zeļ i, protams, ir smieklī gi. Ir vesela ferma ar daž ā diem dzī vniekiem, mā ca saimniekot ar ē zeļ iem, tad visi ar tiem jā j, tad vakariņ as un vietē jā s dejas. Ja vē laties, varat iegā dā ties tiesī bas pā rvaldī t ē zeli ar savu fotoattē lu. Kopumā jautri! Grand tour - ceļ ojums uz kalniem, dziļ i salā . Vispā rē jai attī stī bai varat doties. Principā daba tur nav bagā ta, maz zaļ umu, tā kā saule ir 340 dienas gadā , kalni nav ī paš i iespaidī gi. Pa ceļ am daudz stā sta par Kipru, ieved uz degustā cijā m, paš os kalnos ir sens klosteris.
Es nevaru teikt, ka es ļ oti vē lē tos atkal doties uz Kipru, vienmē r ir interesantā k ceļ ot uz jaunā m vietā m.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti, jū ra-saule vienmē r ir saviļ ņ ojums!
аватар dday_98
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
maza netī ra pludmale, nobruž ā ta viesnī ca, slikts ē diens, greizs serviss. … Tomēr ▾ maza netī ra pludmale, nobruž ā ta viesnī ca, slikts ē diens, greizs serviss.


iemiesojums saxar
Sakiet lūdzu vai būsim vīlušies ja dosimies uz turieni pēc kāzām?Tikko redzēju bildes ļoti šausmīgas,it īpaši šīs viesnīcas istabiņu bildes!Un biju ļoti vīlusies,un par biļeti jau esam samaksājuši! kā pasakā!-) Ja šī viesnīca neder, tad lūdzu pasakiet vai iesakiet kur tad labāk doties!Liels paldies jau iepriekš par padomu!!!
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Отель находится на берегу моря, на песчаном пляже на границе старого города, коммерческого центра и туристической зоны Лимассола. Отель был обновлен в 2012 году.

Atrašanās vieta 1.25 км до Лимассола. 14 км от замка Колосси. 72 км от аэропорта г. Пафос. 75 км от аэропорта г. Ларнака.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытый бассейн прямоугольной формы с пресной водой, крытый бассейн с пресной водой подогревается зимой (с ноября по март), сейф на ресепшн, 2 конференц-зала на 300 человек, магазин сувениров, 2 ресторана, 2 бара, бар-закусочная на пляже.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Игровые автоматы, освещаемый теннисный корт.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

7 этажей, 144 номера: Guest Room, Executive Club Level, Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Promachon Eleftherias 2 Agios Athanasios Limassol, 4103 Cyprus
Tālruņi: 357-25-851515
Tīmekļa vietne: Crowne Plaza Limassol
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.