Atlantica Miramare Beach 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Limasola
9.3 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.7 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas labā vietā pašā pilsētas tūristu daļas centrā, pašā jūras krastā, prom no galvenā ceļa un netālu no restorāniem, veikaliem un naktsklubiem. Ieteicams brīvdienām ar bērniem, draugiem un biznesa pasākumiem. Viesnīca ir slavena ar savu SPA centru, kurā ir 25 metrus garš peldbaseins ar džakuzi. Pēdējā viesnīcas renovācija notika 2007. gadā.Vairāk →
аватар Kramar_Maksim
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Meklē ju viesnī cu ar All inclusive un tā bija viena no retajā m viesnī cā m, tā pē c izvē lē jos to. Ieradā s un reģ istrē jā s agrā k nekā paredzē ts. Teritorija nav ī paš i liela. Restorā ni ir labi, ir privā ta pludmale. … Tomēr ▾ Meklē ju viesnī cu ar All inclusive un tā bija viena no retajā m viesnī cā m, tā pē c izvē lē jos to. Ieradā s un reģ istrē jā s agrā k nekā paredzē ts. Teritorija nav ī paš i liela. Restorā ni ir labi, ir privā ta pludmale. Pie baseiniem vietas nepietika. Sauļ oš anā s krē slus varē ja atrast bez maksas, bet bija jā pamē ģ ina. Es iekļ uvu sezonā , kad nā k tikai gados vecā ki eiropieš i. Š ova programma nebija ī paš i laba, viena dziedā tā ja un tā bez dzirdes, labi, ka viņ a pē c tam kaut kur pazuda.
аватар svetagus1969
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mans vī rs man dzimš anas dienā uzdā vinā ja biļ eti uz jū su viesnī cu Atlantica Miramare Beach 4 *. Jū su viesnī ca ir pelnī jusi piecas zvaigznes. Mē s ceļ ojā m maijā . Biļ ete ir viss iekļ auts. Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Mans vī rs man dzimš anas dienā uzdā vinā ja biļ eti uz jū su viesnī cu Atlantica Miramare Beach 4 *. Jū su viesnī ca ir pelnī jusi piecas zvaigznes. Mē s ceļ ojā m maijā . Biļ ete ir viss iekļ auts. Ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti. Telpas ir tī ras. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Visi ir ļ oti pieklā jī gi. Lai gan viņ i maz runā krieviski. Jū ra atrodas ļ oti tuvu viesnī cai. Jū ra tī ra, jū ra silta, apmē ram +23 grā di uz maiju, tas ir krā š ņ s. Gaisa temperatū ra bija virs +30 grā diem. Uz vietas ir tī rs peldbaseins un bā rs. Ir sporta zā le. Vakarā katru dienu daž ā das mū zikas programmas. Viss ir likumī gi. cē li. Viss ir krā š ņ s. Daudz ā rzemnieku. Krievu bija maz. Tā pē c valdī ja klusums un ž ē lastī ba. Laiks paskrē ja ā tri. Negribē jā s iet prom. Ja bū s iespē ja, apmeklē sim š o viesnī cu vē lreiz. Un mē s iesakā m ikvienam apmeklē t š o skaisto zemes stū ri. Kas ir kā debesis. Es ilgi atcerē š os savu dzimš anas dienu. Ī paš s paldies š efpavā riem. Tik daudz daž ā du ē dienu. Labas kvalitā tes ē diens. Viesnī cas vestibils ir elegants. Lifts pastā vī gi darbojas. Numuros pastā vī gi tiek mainī ti dvieļ i, tač u nav peldmē teļ u. Bet tas nav liels mī nuss. Gaisa kondicionieris darbojas labi. Vannas istabā bija aizsprostojums, tač u viņ i to ā tri novē rsa. Viesnī ca atrodas pirmajā rindā . Sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Lielie dvieļ i sauļ oš anā s krē sliem bez maksas. Istabas ir aprī kotas ar eiro rozetē m. Tie neatbilst mū su tā lruņ iem. Jā pē rk adapteri par eiro. Tas ir mī nuss, bet ne liels. Mē s devā mies uz lielveikalu tos nopirkt. Ir daž ā di, no kuriem izvē lē ties. Lielveikals nav tā lu. Tiek piedā vā tas daž ā das ekskursijas. Mū su ģ imene iesaka viesnī cu. Paldies visiem par mū su brī niš ķ ī gajiem svē tkiem.
Море около отеля .Первая линия . Территория отеля .Бар . Ресторан в отеле . Отель . У бара . Пляж.  Средиземное море у отеля . Холл в отеле .
аватар dacsha93
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls draudzī gs, ē diens daudzveidī gs, viesnī cas teritorija tī ra, kopta) Biju patī kami pā rsteigta par lielo kaķ u skaitu))) viss bija super) … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, personā ls draudzī gs, ē diens daudzveidī gs, viesnī cas teritorija tī ra, kopta) Biju patī kami pā rsteigta par lielo kaķ u skaitu))) viss bija super)
аватар Yan90813
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2013. gada oktobra vidū . Rakstam, kamē r iespaidi vē l svaigi. Viesnī ca tieš ā m laba. Bijā m iekā rtojuš ies standarta istabiņ ā ar skatu uz jū ru - garastā vokli jau nevar sabojā t. Pā rvietojā s pā rsteidzoš i ā tri. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2013. gada oktobra vidū . Rakstam, kamē r iespaidi vē l svaigi. Viesnī ca tieš ā m laba. Bijā m iekā rtojuš ies standarta istabiņ ā ar skatu uz jū ru - garastā vokli jau nevar sabojā t. Pā rvietojā s pā rsteidzoš i ā tri. 10 minū tes, nekas vairā k.
Istabu tī rī ja katru dienu, gultas veļ u mainī ja katru otro dienu, bet par pludmales dvieļ iem nā cā s atgā dinā t, tomē r lū gumi tika izpildī ti uzreiz.
Puisis no Biblio-Globe ieradā s katru dienu pulksten 17:00. Man nav pretenziju, bet es biju ļ oti neatlaidī gs pret ekskursiju piedā vā jumiem, lai gan š ie piedā vā jumi ir ik pē c 100 metriem galvenajā ielā gar krastu. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s personā ls, visi jautā jumi tiek atrisinā ti ļ oti ā tri.
Restorā ns piedā vā labu ē dienu. Vienī gais mī nuss ir brokastis. Vienmē r tas pats. Bet š is viens un tas pats lielais sortiments, tā pē c garlaicī gi paliek tikai gardē ž iem. 9 dienu laikā man nebija garlaicī gi. Augļ i vienmē r. Brokastī s putras, daž ā das omletes (omlete ir visgarš ī gā kā un unikā lā kā lieta brokastī s - ņ ē mu katru rī tu, iesaku), vā rī tas olas, olu kultenis, bekons, pā rslas ar pienu, pankū kas, sautē ti dā rzeņ i, tē ja, kafija , sulas. Pusdienā s un vakariņ ā s ir ļ oti daudz lietu: daž ā di salā ti, zupas, daž ā das gaļ as, daž ā di piedevas, jū ras veltes, zivis, daž ā di deserti. Kipras zivis slikti gatavo. Iesaku ņ emt gaļ u un vistu. Viņ iem ir ļ oti labs jē ra sautē jums. Novosibirskā tā da jē ra nav nevienā restorā nā .
Viesnī cā ir trī s peldbaseini. Pludmale ir ļ oti tī ra, ar sauļ oš anā s krē sliem nav problē mu. No iespaidiem - Kikosas pareizticī go svē tnī cas un Sv. Lā cars. Nav jē gas aprakstī t, iet, klausī ties. Ateisti tic. Es garantē ju!
Lū gums Biblio-Globus noņ emt apmeklē tā s vī na darī tavas no marš rutiem. Uz salas augstā kā s garī gā s kultū ras fona tas izskatā s pē c lē tas krā pniecī bas.
Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, atvaļ inā jums izdevā s.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauka viesnī ca. Uzmanī gs personā ls. Labs ē diens. Mierī ga publika. Pirmā lī nija. Bē rniem tā ir lieliska vieta atpū tai. Jū ra ir mierī ga. Tī rī ba. Skaistums. Vakara programma lieliska. Un kā das rī tausmas! ! ! Nenolaid acis. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca. Uzmanī gs personā ls. Labs ē diens. Mierī ga publika. Pirmā lī nija. Bē rniem tā ir lieliska vieta atpū tai. Jū ra ir mierī ga. Tī rī ba. Skaistums. Vakara programma lieliska. Un kā das rī tausmas! ! ! Nenolaid acis. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар yliiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
viesnī ca ir lieliska, es ar prieku tur atgriezī š os vē lreiz … Tomēr ▾ viesnī ca ir lieliska, es ar prieku tur atgriezī š os vē lreiz
аватар dotarr
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu no viesnī cas. Es dodos prom 22. jū nijā . Sā kš u secī bā : 1. Lidojums Kijeva-Larnaka Boeing 737-800 pē c grafika un bez problē mā m. Tū risma operators Kijevā "News Travel", Larnakā "Prometheus". Jau otro gadu lidoju ar š iem tū roperatoriem - visi par 5. … Tomēr ▾ Es rakstu no viesnī cas. Es dodos prom 22. jū nijā . Sā kš u secī bā :
1. Lidojums Kijeva-Larnaka Boeing 737-800 pē c grafika un bez problē mā m. Tū risma operators Kijevā "News Travel", Larnakā "Prometheus". Jau otro gadu lidoju ar š iem tū roperatoriem - visi par 5. Tikš anā s un naktsmī tne ir ļ oti cienī ga. Pasū tī ju superior istabiņ u ar skatu uz jū ru (kur apmetos ar sievu un meitu 11 gadus vecu).
2. Viesnī ca: es dzī voju otrajā ē kā otrajā stā vā . Ļ oti skaists skats un ļ oti svaigs numurs. Tī rī š ana katru dienu 4, bet esam apmierinā ti. Ļ oti laba baseina un jū ras atraš anā s vieta. Baseins man nav interesants, un tā , uz baseinu 10 metrus no jū ras 20. Uz jū ras ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, un baseina tuvumā nav problē mu. Tā nu mē s apgū lā mies pie baseina un devā mies peldē ties jū rā . Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas (liels pluss). Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu mū su ē kas pirmajā stā vā .
3. Ē diens: neesmu izvē lī gs, bet (manuprā t) viņ a dē ļ viesnī cai ir 4 zvaigznes, nevis 5. Viss ir vienmuļ i no dienas uz dienu, bet tas ir labi, bet jū ras velš u nav vispā r (ļ oti sarū gtinoš i ). Brokastī s un pusdienā s var ieiet un apsē sties jebkur un jebkur (izņ emot peldbiksī tes un bez topiņ a), nevar iet vakariņ ā s š ortos un T-kreklos. Vakariņ ā s jū s sveicina un apsē dina. Tu pats paņ em dzē rienus brokastī s, un vakariņ ā s pie tevis pienā k viesmī lis un tu pasū ti (piezvani uz istabas numuru, cilvē ku skaitu un paraksties uz lapiņ as). Grafiks ir nepiecieš ams viesnī cas atskaitē m un nekas vairā k, tā pē c jums nevajadzē tu uztraukties. Ir trī s baseini - viens mazuļ iem, tas ir ļ oti mazs, otrs pie manas ē kas - dziļ ums lī dz 1.80 (pie tā ir bā rs no 10 lī dz 17:00), treš ais pie centrā lā s ē kas - ir bā rs lī dz 24 Bezmaksas dzē rienu sarakstu (kafija, tē ja, kola, alus, saldē jums, piens un daž i alkoholiskie dzē rieni) jautā jiet bā rmeņ iem.
4. Ekskursijas: a) Bijā m Limasolas akvaparkā - ļ oti labi, maz cilvē ku, daudz sauļ oš anā s krē slu, bet slidkalniņ i 4. (Ayia Napa labā k).
b) Izjā des ar ē zeļ iem - ja jū s pirmo reizi esat Kiprā , tad domā ju, ka jums tas ļ oti patiks, bet labā k ir Ayia Napa. (tā s ir daž ā das saimniecī bas).
c) Odiseja ir laivu brauciens ar 70 cilvē kiem, ar trī s pieturā m peldē š anai, dzerš anai un pusdienā m. Mums patika.
d) makš ķ erē š ana uz dambja - nekas cits kā sā kas 8-30 un 12.00 makš ķ erē t nevar (lai gan ir), jo ir ļ oti karsts. Citus makš ķ erē š anas braucienus neiesaku - tas ir tikai laivu brauciens.
5. MILZĪ GS PALDIES UN CIEŅ A VIESNĪ CAS GIDEI IRINAI. Ļ oti uzmanī gs un sabiedrisks cilvē ks. Viņ a mums cita starpā ieteica restorā nu Ocean Basket. Tur tiek pasniegti daž ā di ē dieni, bet visvairā k mums patika jū ras veltes. Š is ir garneļ u, zivju, mī diju, kalmā ru, rī su un kartupeļ u sortiments - JŪ S PIRKSTI LAIZAT. Tas maksā.25 eiro 2 personā m). Ē dā m austeres - 2 eiro gabalā , Omā ru - 20 eiro gabalā .
KOPĀ :
Ļ oti laba viesnī ca (ja ē diens jums nav svarī gs), lieliska atraš anā s vieta, krieviski runā još s personā ls. Bē rniem izklaides maz, bet ir. Bet Ayia Napa man patika vairā k. viņ a ir kū rorts, un Limasola ir pilsē ta.
Es novē lu jums visiem patī kamas brī vdienas
аватар dota
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu no viesnī cas istabas. Izlidoja no Kijevas 8. jū nijā ar Boeing 737-800 pē c grafika, bez problē mā m. Ienā ca ceļ ojumu operators News Travel, Promepteus. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Dziļ umā , paš ā jū ras krastā . … Tomēr ▾ Es rakstu no viesnī cas istabas. Izlidoja no Kijevas 8. jū nijā ar Boeing 737-800 pē c grafika, bez problē mā m. Ienā ca ceļ ojumu operators News Travel, Promepteus.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Dziļ umā , paš ā jū ras krastā . Paņ ē mu istabu ar skatu uz jū ru, tā pē c nav trokš ņ a. Lī dz jū rai iet 20 metri. Ar sauļ oš anā s krē sliem nav nekā du problē mu. Jū ra ir silta, istaba ir ļ oti svaiga. Seifs par maksu, minibā rs arī.
Ē diens: Labs, bet vienmuļ š . Tas pats piecas dienas. Ē diens, manuprā t, neatbilst lī menim 4+, visticamā k, 3, bet mē s nenā cā m š eit ē st...Visu bā ru ē dienkartē norā dī tie dzē rieni ir bez maksas. Vakariņ ā s ir jā ierodas biksē s un bez T-krekliem - kā visur citur.
Gids: Irina ir ļ oti uzmanī ga. Viss pateiks un parā dī s. Notiek viesnī cā katru otro dienu. Tas ir liels pluss. Š im Prometejam 5.
Bē rniem praktiski nekā nav. Ir Lunaparks, bet ļ oti mazs un gandrī z viss. Viesnī cā ir neliels rotaļ u laukums paš iem mazā kajiem.
Un tagad neliels salī dzinā jums (mans personī gais viedoklis):
Pagā juš ajā gadā mana sieva ar meitu 9 gadus atpū tā s Kiprā AYA -_NAPA viesnī cā Atlantica Club Sungarden Beach 4. Tī kls tas pats, bet numuriņ i labā ki Miramarā (jaunā ki), ē diens Aijanapā . (katra diena ir atš ķ irī ga virtuve un vienmē r ir bijuš as mī dijas, garneles, kalmā ri un citas jū ras veltes). Miramaras jū ra ir tuvā k un privā ta pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem. Pilsē tas infrastruktū ra noteikti ir Ayia Napa. Milzī gs Lunaparks, kas ir atvē rts vakaros un kurā var pavadī t daudz laika. Daudz kafejnī cu un izklaides (gan jebkura vecuma bē rniem, gan pieauguš ajiem). Ū dens parks ir lielā ks un stā vā ks nekā Ayia Napa slidkalniņ i, bet Limasolā ir mazā k cilvē ku. Limasola ir kū rortpilsē ta, kurā cilvē ki dzī vo visu gadu, un Ayia Napa ir tikai kū rorts.

Kopumā viesnī ca atstā j ļ oti patī kamu un pozitī vu iespaidu. Mē s nā kam š eit atpū sties, bet ne .. .
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ļ oti laba viesnī ca, ar prieku tur atgrieztos. … Tomēr ▾ ļ oti laba viesnī ca, ar prieku tur atgrieztos.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар svetlyachek
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi Kiprā . Pirmā bija vē lme doties uz Grieķ iju, bet apstā kļ i tā izvē rtā s, ka apstā jā mies Kiprā . Vī za tika iegū ta viegli, nav nepiecieš ami ī paš i papildu dokumenti. Braucā m no "Natalie Tours", firmas Aerosvit (Donbasaero). … Tomēr ▾ Pirmo reizi Kiprā . Pirmā bija vē lme doties uz Grieķ iju, bet apstā kļ i tā izvē rtā s, ka apstā jā mies Kiprā . Vī za tika iegū ta viegli, nav nepiecieš ami ī paš i papildu dokumenti. Braucā m no "Natalie Tours", firmas Aerosvit (Donbasaero). Ieraš anā s un izbraukš ana noritē ja kā parasti. Ierodoties man ne visai patika saimnieka tikš anā s, broš ū rā par valsti teikts, ka sagaidī s lidostā ar zī mi, ī stenī bā neviens tevi nesagaida, divas reizes nā cā s apbraukt koridoru, jautā ja kā das citas firmas gide, kura man paskaidroja, ka "Natalie Tours" ir atseviš ķ s lete, neizejot no galvenā gaiteņ a bija jā griež as pa kreisi. Krieviski runā još a meitene mū s sagaidī ja, pasniedza grā matu par Kipru no "Natalie Tours" un pastā stī ja, kurš autobuss mū s gaida. Izgā jā m no ē kas, autobuss bija pavisam tuvu. Mikroautobuss ar kondicionieri, ļ oti ē rts, maz pasaž ieru 10 cilv. . Pē c 50 minū tē m sasniedzā m Limasolu. Braucā m un pagriezā m galvu, apskatī jā m apkā rtni. Visi tika izlaisti, mū su viesnī ca izrā dī jā s pē dē jā uz garā s, garā s centrā lā s ielas. Krieviete Irina mū s sagaidī ja reģ istratū rā un uzreiz izmitinā ja. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, divvietī ga + bē rns. Gulta manai meitai jau bija gatava un stā vē ja istabā , ko nevar teikt par viesnī cā m Ē ģ iptē , kur nā cā s vairā kas reizes jautā t un atgā dinā t, bija jauki.
Man nepatika gide no Natalie Tours - Inna, mē s neko tā du vē l neesam redzē juš i, viņ a ir absolū ti amorfa, viņ ai nekas neinteresē , viņ a nerisina tū ristu jautā jumus, viņ a nevar ieteikt ekskursijas, viss ar viņ u ir ļ oti labi un interesanti - izvē lies pats. Es dzirdē ju, ka daudzi cilvē ki par to sū dzas.
Viesnī ca! Ļ oti jauki, gaiš i, tī ri, ē rti, remonts acī mredzot nebija tik sen. Tī rī š ana istabā katru dienu, tī rī ja ļ oti labi, viss bija tī rs, dzeramnauda netika atstā ta. Istaba ir diezgan plaš a, ē rta un tī ra. Par dvieļ iem ir atseviš ķ s stā sts, saldū dens Kiprā nav tik bez maksas kā Ukrainā , tā pē c viesnī cas darbinieki saviem viesiem lū dz dvieļ us pē c iespē jas izmantot vairā k nekā vienu reizi. Netī ros dvieļ us lū gums ielocī t vannas istabā nomaiņ ai, tī rus atstā t uz turē tā jiem. Ļ oti pieklā jī ga attieksme, un neizraisa nekā das negatī vas emocijas, domā ju, ka daudzi uz š o lū gumu reaģ ē ja ar sapratni. Godī gi sakot, daž reiz ir pat dī vaini un mež onī gi atsauksmē s lasī t, ka dvieļ i nav mainī ti 2-3 dienas. Tū risti, vai jū s katru dienu mainā t dvieļ us mā jā s?
Virtuve ir brī niš ķ ī ga, daudzveidī ga, protams, ar tā du pā rpilnī bu, 11-12 dienā tieš ā m neko negribas, viss ir nedaudz garlaicī gi. Gaļ a, no kuras izvē lē ties, ir daž ā da vienā dā s formā s - jē ra/jē ra gaļ a, liellopu gaļ a, cū kgaļ a ceptā veidā , kū pinā ta, cepta, tvaicē ta utt. Salā ti ir daž ā di, kā izteicā s viens no atpū tniekiem, "nav kā Turcijā , nav skaidrs, no kā diem produktiem tie ir izgatavoti"; )) Ar jū ras veltē m gandrī z vienmē r bija viens salā ti - garneles vai astoņ kā jis vai mī dijas. Daudz daž ā du itā ļ u ē dienu. Zivis biež i 4-5 reizes bija lasis. Patī kami ir tas, ka nekas nebeidzas, ja kaut ko izjauc, tad uzreiz atnes jaunu trauku. Nevis kā Ē ģ iptē un Turcijā , ja kaut kas garš ī gs un nesanā ca pirmajā vietā , tad visi, kas cē lā s pirmie un č ī bas. Ir pietiekami daudz daž ā du saldumu, visā di krē mi un putas, viss ir ļ oti garš ī gs. Augļ i - arbū zs, vī nogas, ā boli, bumbieri, plū mes, persiki, nektarī ni.
Ja ne VISI inc, tad visi dzē rieni, arī ū dens, ir apmaksā ti, izņ emot brokastis. Brokastī s visi dzē rieni ir iekļ auti cenā . Cenas dzē rieniem vienā no apskatiem Kiprā jau ir paziņ otas.
Apkalpoš ana restorā nā un vispā r viesnī cā ļ oti laba, jauks personā ls, ī paš s paldies saimniecē m - Antonio, ļ oti forš s vī rietis, ž ē l, ka nesanā ca no viņ a atvadī ties.
Arī animā cija ir diezgan laba, lai gan ne katru dienu)) Es domā ju, protams, ka katru dienu ir kā ds š ovs, bet dziesmu vakars no kā da vecā ka zemnieka mū s ī paš i nepā rsteidza, š eit tas ir divreiz nedē ļ a. Iluzionista izrā de bija interesanta, un mums un bē rnam patika, š iks uguns š ovs. Animā cija bē rniem nav ī paš i aktī va. Visi miniklubā sanā kuš ie bē rni spē lē ja Uno kā rtis, un kā rtē jo reizi pludmalē cē la pilis, vakarā minidisko un tā s paš as UNO kā rtis, jā saka, ka bē rniem š ī spē le patika. Tā tad, diemž ē l, nebija tik aktī vas bē rnu animā cijas kā Atlantikas oā zē . Pieauguš ajiem (un bē rniem) ū dens volejbols vienā no baseiniem lī dz 12.00, no 12 - ū dens aerobika, pē c pusdienā m Zumba fitness. Animā cijas komanda ir ļ oti jauna, patī kama, pieklā jī ga, ļ oti smaidī ga. Es gribē tu pieminē t Nastju - viņ a nodarbojā s ar bē rniem, Moniku un Fatmu, kā arī izskatī go Dž ordž u un meiteni, kas nodarbojā s ar Zumbas fitnesu.
Visas pludmales ir paš valdī bas, es nevaru teikt, ka tā s ir ļ oti tī ras. Redzē jā m, kā viesnī cā dzī vojoš ie kaķ i pludmalē smiltī s devā s uz tualeti. Ieeja jū rā nav ī paš i patī kama, ņ emot vē rā to, ka š ī ir akmeņ aina sala, neko citu nevajadzē tu gaidī t.
Vispā r sala ir ļ oti skaista savā veidā , bijā m dž ipu safari Akamas dabas aizsardzī bas zonā un ekskursijā uz ē zeļ iem. Viņ a mū s visus ļ oti iespaidoja, mē s visiem iesakā m, nenož ē losiet, vienkā rš i dodieties vakara tū rē , nav tik karsts un izrā de ir krā sainā ka. Pozitī vā un iespaidu jū ra.
Kopsavilkums - pā rē jais izrā dī jā s ļ oti labs, pozitī vs, atstā jis daudz iespaidu, uzmundrinā ts. Visiem, kas mums palī dzē ja gū t visus š os pozitī vos iespaidus, liels atseviš ķ s paldies! ! ! Kipru ir vē rts apmeklē t vismaz vienu reizi, lai izveidotu savu viedokli.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Отель имеет удачное расположение в самом центре туристической части города, прямо на берегу моря, отдален от главной дороги и в непосредственной близости от ресторанов, магазинов и ночных клубов. Рекомендован для отдыха с детьми, друзьями и бизнес-мероприятий. Отель славится своим SPA-центром, имеющим 25-метровый бассейн с джакузи. Последняя реновация отеля проведена в 2007 году.

Atrašanās vieta Отель расположен в 72 км до аэропорта Ларнаки и в 68 км до аэропорта Пафоса. До центра курорта и Старого города — 3 км.
Pludmales apraksts Пляж при отеле, вход в море: песчано-галечный. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ​камера хранения багажа, интернет-уголок с компьютером (платно), Wi-Fi предоставляется на всей территории отеля (бесплатно), сувенирный и ювелирный магазины, 2 открытых бассейна с пресной водой (1 только для взрослых),1 крытый 25-метровый бассейн с пресной водой, в SPA-центре (с подогревом с декабря по март, только для взрослых), джакузи рядом с крытым бассейном (шестиструйный) — бесплатно.

Рестораны и бары:

Ресторан Thalassa — главный ресторан, шведский стол (завтрак: 07:00-10:00, обед: 12:30-15:00, ужин: 18:30-21:30);

Ресторан Mermaid (работает для ужина и обеда) — обед: 12:30-15:00, ужин: 18:30-22:00;

Ресторан a la carte Red Room (только для взрослых) — европейская кухня, 19:00-22:00;

Asteria Lobby Bar & Terrace — бар в лобби, 10:00-00:00;

Atlantis Wet Bar — сезонный бар у бассейна, работает май-октябрь, 10:00-19:00;

Koi Bar (только для взрослых) — спорт-бар, работает май-октябрь, 09:00-01:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой, детская анимация (сезонно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Отель славится своим Spa-комплексом IL MARE Spa & Health Club — 25-метровый бассейн с подогревом зимой, джакузи рядом с крытым бассейном (шестиструйный) — бесплатно. Эксклюзивные процедуры, процедуры по уходу за лицом и телом, массаж, ароматерапия, гидротерапевтические ванны, скрабы для тела, восковая депиляция- эссенции для глаз, спа-пакеты, молочные ванны Клеопатры, природные ванны, пилинг, термальные грязи, коррекция фигуры, детокс, восковая депиляция и др. Теннисный корт бесплатно, (освещение и обучение — платно), дартс (бесплатно), легкая дневная анимация, вечера живой музыки по программе, центр водных видов спорта (платно, под отдельным управлением).
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Главное здание и annex 280 номеров: Twin Rooms, Superior Rooms Sea View, Deluxe Room, Terrace Deluxe Rooms Sea View, Terrace Honeymoon Deluxe Rooms, Junior Suites.

Istabās

Центральный кондиционер (с мая по октябрь), центральное отопление (с ноября по март), телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, радио, Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно), сейф (платно), мини-бар (по запросу — платно), набор для приготовления чая и кофе (по запросу — платно), ванна/душ, фен, халат и тапочки (по запросу, платно), балкон/терраса, уборка номеров (6 дней в неделю), смена белья: 3 раза в неделю, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Americanas Str., P.Germasogeias, P.O. Box 50521, Limassol, Cyprus
Tālruņi: Tel.: + 357 25 888 100
Fax: + 357 25 888 200
Tīmekļa vietne: Atlantica Miramare Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).