Amathus Beach Hotel 5*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.010
№13 viesnīcas reitingā Limasola
8.4 Numurs
9.2 apkalpošana
9.2 Tīrība
8.8 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Populāra viesnīca, kas pamatoti lepojas ar savu teritoriju, apkalpošanas līmeni un lielisku infrastruktūru. Tas atrodas klusā gleznainā vietā, galvenajā Limasolas tūrisma rajonā. Viesnīca ir pazīstama ar savu lielo SPA centru Amathus Spa & Wellness, kas saņēmis asociācijas "The Leading Spas of the World" atzinību. Ir daudz aktivitāšu un izklaides bērniem un pieaugušajiem. Ieteicams prasīgākiem tūristiem, kuri dod priekšroku aktīvai atpūtai apvienojumā ar labsajūtas procedūrām SPA. Viesnīcā strādā krieviski runājoši darbinieki. Uzcelta 1973. gadā, pēdējā renovācija veikta 2011.–2012. gadā. Viesnīca sastāv no divām ēkām: galvenās 6 stāvu ēkas un 2 stāvu ēkas, kurā atrodas Junior Suite numuriņi.Vairāk →
аватар cactus17
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca. Lieliski. Man ļ oti patika. Liela zaļ ā zona, zā liens, daudz vietas, daudz sauļ oš anā s krē slu, neviens nevienam netraucē , ja gribi pie baseina, ja gribi uz zā les, ir sauļ oš anā s krē sli pie jū ras, viesnī cai ir lieliska sporta centrs ar lielu baseinu un saka, ka ir pat jū ras ū dens, garš ī gas brokastis. … Tomēr ▾ Viesnī ca. Lieliski. Man ļ oti patika. Liela zaļ ā zona, zā liens, daudz vietas, daudz sauļ oš anā s krē slu, neviens nevienam netraucē , ja gribi pie baseina, ja gribi uz zā les, ir sauļ oš anā s krē sli pie jū ras, viesnī cai ir lieliska sporta centrs ar lielu baseinu un saka, ka ir pat jū ras ū dens, garš ī gas brokastis. Istaba stilī ga, mā jī ga, ē rta, Etro kosmē tika. Vispā r man patika!
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca cienī jamam atpū tai gandrī z paš ā pilsē tas tū risma centrā pirmajā lī nijā . Pludmale š aura, smiltis pelē kas (kas raksturī gi visā m Limasolas centra viesnī cā m) pludmalē , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca cienī jamam atpū tai gandrī z paš ā pilsē tas tū risma centrā pirmajā lī nijā . Pludmale š aura, smiltis pelē kas (kas raksturī gi visā m Limasolas centra viesnī cā m) pludmalē , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. . Viesnī cas dizains veidots klasiskā stilā . Grezns numurs ar skatu uz jū ru vai viesnī cas dā rziem, ir numuri ar privā tu baseinu un dž akuzi un plaš iem balkoniem. Papildus standarta komplektam numurā ir fē ns, peldmē teļ i, č ī bas, plazmas televizors, krievu valodas kanā li un bezmaksas Wi-Fi. Ierodoties: augļ i, ziedi, vī ns. Viesnī cas labi apmā cī ts, draudzī gs personā ls runā krieviski. Viesnī cā ir pieci restorā ni, trī s bā ri ar vasaras terasē m ar skatu uz baseinu vai jū ru. Ē dinā š ana: brokastis; brokastis un vakariņ as vai pilna pansija. Ē diens ir svaigs, garš ī gs, izsmalcinā ts, ē dienkartē ir jū ras veltes, daudzi garš ī gi deserti, augļ i. Bē rniem ir bē rnu klubs, bē rnu baseins un spē ļ u istaba. Sporta mī ļ otā jiem viesnī ca var sportot trenaž ieru zā lē , spē lē t tenisu (lielo un galda), volejbolu un nodarboties ar ū dens aerobiku. . Tā pat atpū tnieki var izpeldē ties pirtī vai uzlabot savu veselī bu un atpū sties š ikajā SPA centrā . Viesnī cas vestibilā ir pieejami suvenī ru un juvelierizstrā dā jumu veikaliņ i. Viesnī ca ir piemē rota cienī jamiem un turī giem cilvē kiem, kuri vē las atpū sties greznī bā un komfortā .
Кафе на пляже Персональный бассейн Amathus Beach Hotel Limassol 5* (Номер Junior Suite/Private pool) SРА салон Amathus Beach Hotel Limassol 5* Крытый бассейн Бассейн Основной ресторан (обед) Основной ресторан (обед) Лужайка у пляжа
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Eleganta 5 * viesnī ca 1. krasta lī nijā prestiž ajā Amathus rajonā ar tā du paš u nosaukumu. Iekļ auts viesnī cu rindā The Leading Hotels of the World. Pilnī bā izremontē ts, daudz tū ristu-atkā rtotā ju (atgriež as gadu no gada). … Tomēr ▾ Eleganta 5 * viesnī ca 1. krasta lī nijā prestiž ajā Amathus rajonā ar tā du paš u nosaukumu. Iekļ auts viesnī cu rindā The Leading Hotels of the World. Pilnī bā izremontē ts, daudz tū ristu-atkā rtotā ju (atgriež as gadu no gada). Lieliski daudzveidī gs ē diens, bagā tī ga suš i izvē le, zilie sieri, jū ras veltes, garš ī gi deserti. Apmā cī ts serviss. Perfekti numuriņ i (skats uz kalnu - nav balkonu!! ! ), lielisks SPA. Lieliska zaļ ā zona. Sava pludmale ar bezmaksas pakalpojumiem (lietussargi, sauļ oš anā s krē sli).
Junior Suite территория корпус закрытый бассейн в СПА-центре Junior Suite СПА-центр Junior Suite
аватар Ruslan-234
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā divas reizes atpū tos 2010. un 2012. gada jū lijā . Pirmo reizi standarta numurs 3. stā vā , otrreiz prezidenta apartamentā otrajā stā vā ar trim balkoniem un skatu uz jū ru. Es gribu uzreiz pateikt, ka, dī vainā kā rtā , standarta numurs man š ķ ita labā ks, jo. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā divas reizes atpū tos 2010. un 2012. gada jū lijā . Pirmo reizi standarta numurs 3. stā vā , otrreiz prezidenta apartamentā otrajā stā vā ar trim balkoniem un skatu uz jū ru. Es gribu uzreiz pateikt, ka, dī vainā kā rtā , standarta numurs man š ķ ita labā ks, jo. kondicionieris darbojā s daudz labā k, vannasistaba gandrī z tikpat laba, uz balkona gā ju ā rā reti, vispā r par plaš iem dzī vokļ iem ī paš i nebija jā pā rmaksā , un pludmalē pietika ar skatu uz jū ru. Es parasti gulē ju tikai istabā .
Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, sveicinā s simts reizes dienā , jautā , kā klā jas. Apkalpoš ana neuzkrī toš a, bija vē rts iet brokastī s, jo jau istabā valdī ja ideā la kā rtī ba. Pludmale ir labā kā visā lī nijā , kaimiņ os esoš ie č etri gadalaiki un Vidusjū ra dalī ja blakus esoš o pludmali, kas atdalī ta ar akmens moliem diviem. Un, ņ emot vē rā to, ka Four Seasons ir daudzkā rt lielā ks, varat iedomā ties, cik cilvē ku sezonas laikā ir.
Plus ļ oti skaista pludmales zona, palmas, daudz zaļ umu. Vakarā , iestā joties tumsai, ir skaists teritorijas apgaismojuma dizains, pat izgaismotas palmas) Labs baseins, pie baseina ir hammam un pirts. Sā kumā sē dē jā m sildoties un tad uzreiz no mola jū rā , sauļ ojā mies un viss bija jauns. Brī vdienā s visu laiku bija kā zas, mierī gi, klusi, apdā vinā ja, bildē jā s kā piemiņ ai un pē c tumsas iestā jā s salū ts.
Kad pirmo reizi ī rē ju auto caur gidu, otrreiz pasū tī ju Pullman no kaimiņ u Four Seasons, tas arī piebrauc norunā tajā laikā lī dz ieejai, saki kur un priekš ā mū zika.
Pasū tī t trī s ē dienreizes dienā nemaz nav tā vē rts, tikai ja esi bez maziem bē rniem, kaimiņ u krodziņ ā s ē diens visur ir vienā di labs un cenas tieš i uz pusi zemā kas un porcijas krietni lielā kas. Bet ī paš i gribē ju izcelt manuprā t labā ko tavernu, jū ras velš u gardē ž i mani sapratī s pē c viesoš anā s, ir arī krievu ē dienkarte ar pelmeņ iem, okroshka, pankū kā m, kvasu utt. Tici man, mē s apbraukā jā m daudz vietas, jū s varat ē st labi. Tas atrodas iepretim Four Seasons nedaudz pa kreisi, ko sauc par Venē ciju. Ja ē dat ā rpus viesnī cas, nekavē joties dodieties uz turieni.
Kopumā viesnī ca ir lieliska, teritorija, personā ls, virtuve un atraš anā s vieta.
Iesaku visiem!
аватар sergunya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums! Lielisks serviss. Plaš a ē dienu izvē le brokastī s praktiski apmierinā s pat skrupulozā ko atpū tnieku vajadzī bas. Apkalpoš anas kultū ra ir ļ oti augstā lī menī . Viena no viesnī cas priekš rocī bā m pē cpadomju telpas pilsoņ iem ir gandrī z liels krieviski runā još s personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums! Lielisks serviss. Plaš a ē dienu izvē le brokastī s praktiski apmierinā s pat skrupulozā ko atpū tnieku vajadzī bas.
Apkalpoš anas kultū ra ir ļ oti augstā lī menī . Viena no viesnī cas priekš rocī bā m pē cpadomju telpas pilsoņ iem ir gandrī z liels krieviski runā još s personā ls. Jū ra ir lieliska, ir izvē le laika pavadī š anai gan pludmalē , gan viesnī cā (tenisa korti, galda tenisa galdi utt. ). Tiem, kas pieraduš i atpū sties naktī , ir plaš a diskotē ku un naktsklubu izvē le ar patī kamu mū ziku.
аватар Natylkin
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien, pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu : ) Kad 2008. gada septembra vidū nolē mā m doties uz Kipru, bija daudz š aubu un negatī vu atsauksmju, par kurā m lasī ju internetā ! Tas kļ uva pat "briesmī gi" pē c tam, kad izlasī ju atsauksmes par viesnī cu un pē c tam devu vā rdu, lai pē c atgrieš anā s uzrakstī tu savu viedokli š ajā jautā jumā . … Tomēr ▾ Labdien, pirmo reizi rakstu atsauksmi par viesnī cu : )
Kad 2008. gada septembra vidū nolē mā m doties uz Kipru, bija daudz š aubu un negatī vu atsauksmju, par kurā m lasī ju internetā !
Tas kļ uva pat "briesmī gi" pē c tam, kad izlasī ju atsauksmes par viesnī cu un pē c tam devu vā rdu, lai pē c atgrieš anā s uzrakstī tu savu viedokli š ajā jautā jumā .
Mū su atvaļ inā jums izvē rtā s ievē rī bas cienī gs un lielu "+" tajā iespē lē ja viesnī ca! Man nav pretenziju pret viesnī cu, personā lu, pā rtiku vai jū ru! ! ! Tiklī dz ienā c brokastī s, pusdienā s vai vakariņ ā s, tev apkā rt ir vismaz divi viesmī ļ i, kuri ir gatavi ā tri izpildī t tavu lū gumu.
Ierodoties, viesnī cas menedž ere mums uzdā vinā ja augļ u plati, dzimš anas dienā uz numuriņ u atnesa kū ku, un vispā r vienmē r bija mazi pā rsteigumi no viesnī cas personā la!
Es nevē los ieteikt vai ieteikt š o viesnī cu, bet tikai aprakstu savu pieredzi!
P. S. Paldies, mans dā rgais, par burvī gajiem svē tkiem!
аватар Serg2007
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vasarā grasī jos atpū sties no š ī s pasaules, no pilsē tas burzmas, vispā r no visa kaut kur tā lu. . . Ietaupī t palī dzē ja OnlineTour aģ entū ras ā trais un profesionā lais darbs, kurā iegā dā jos biļ etes. laiks, izvē loties viesnī cu, un deva man pā rliecī bu, ka manas brī vdienas bū s ideā las. … Tomēr ▾ Vasarā grasī jos atpū sties no š ī s pasaules, no pilsē tas burzmas, vispā r no visa kaut kur tā lu. . . Ietaupī t palī dzē ja OnlineTour aģ entū ras ā trais un profesionā lais darbs, kurā iegā dā jos biļ etes. laiks, izvē loties viesnī cu, un deva man pā rliecī bu, ka manas brī vdienas bū s ideā las. Un tā arī bija!
Tieš i par viesnī cu. Atrodas tā lu no centra, bet, manuprā t, to drī zā k var attiecinā t uz viesnī cas plusiem, nevis mī nusiem. Apkā rt ir daudz daž ā du restorā nu un veikalu, kur var nopirkt ū deni, vī nu, augļ us – ar to pilnī gi pietiek. Viesnī cas teritorija bija ļ oti, ļ oti patī kami pā rsteigta, tur ir daudz zaļ umu, daudz skaistu koku, kuru ē nā var apgulties sauļ oš anā s krē slā un iedzert kokteili. . . Visā ir daudz sauļ oš anā s krē slu. teritoriju, un vienmē r atradī siet brī vu vietu ē nā vai zem saules (tā ir izvē le).
Ir iekš telpu baseins, trenaž ieru zā le – ja vē lies nodarboties ar sportu – tam ir visi nosacī jumi.
Man bija brī niš ķ ī ga un plaš a istaba ar skatu uz kalniem. Tiesa, zem loga bija rosī ga iela, un ar atvē rtu logu bija trokš ņ ains, tač u jebkurā karstumā kondicionieri darbojā s brī niš ķ ī gi, tā pē c logus vaļ ā nevajadzē ja. Numurā nebija balkona.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t apkalpojoš ā personā la brī niš ķ ī go darbu! Ikdienas veļ as un dvieļ u maiņ a, kopumā viss ir virsū , kā jau pieczvaigž ņ u viesnī cā pienā kas.
Ē diens viesnī cā ir arī lielisks. Brokastis ir nedaudz vienmuļ as, bet ļ oti, ļ oti garš ī gas, plus daudz augļ u, un pat š ampanietis, kas patī kami pā rsteidza un uzmundrinā ja. Vakariņ as š eit ir pā rsteidzoš as! Katru vakaru pē c noteiktas tē mas, nemitī gi atš ķ irī ga virtuve, un plus tas viss - brī niš ķ ī ga dzī vā mū zika! Man pat negribē jā s nekur iet, es ē du - sē dē t un baudī t mū ziku, dzerot labu vī nu.
Pludmale arī laba, pieder viesnī cai. Lai gan ar piecā m zvaigznē m tas bū tu ļ oti pā rsteidzoš i, ja to nebū tu. Smiltis pludmalē ir ļ oti skaistas un patī kamas, ē rta ieeja jū rā , un pati jū ra ir neticami tī ra!
Nobeigumā gribu teikt, ka brī vdienas Kiprā noteikti nav pieejamas visiem, tač u tā s ir diezgan saprā tī gi dā rgas, plus - ja jau maksā naudu, tad redzē si un sajutī si, par ko samaksā ji!
аватар k.rc
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti laba, mierī ga, kā jau viss Limasolā . Labs serviss, pieklā jī gs ē diens un jauki numuriņ i. Kopumā viesnī ca ir naudas vē rta. Blakus ir Č etri gadalaiki - teritorija interesantā ka, viesnī ca simpā tiskā ka. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, mierī ga, kā jau viss Limasolā . Labs serviss, pieklā jī gs ē diens un jauki numuriņ i. Kopumā viesnī ca ir naudas vē rta. Blakus ir Č etri gadalaiki - teritorija interesantā ka, viesnī ca simpā tiskā ka.
аватар fdgdf_fhkd
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s ar sievu pirmo reizi bijā m uz Kipru, ceļ ojumu aģ entū ra prasī ja labā ko viesnī cu, lai varē tu peldē ties un labu apkalpoš anu - iedeva š o, un par apaļ u summu viesnī ca ir ļ oti dā rga. Atbraucā m, iekā rtojā mies kaut kā dā ekstrē mā istabiņ ā , lai gan par skatu uz jū ru samaksā ja kā rtī gu summu. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu pirmo reizi bijā m uz Kipru, ceļ ojumu aģ entū ra prasī ja labā ko viesnī cu, lai varē tu peldē ties un labu apkalpoš anu - iedeva š o, un par apaļ u summu viesnī ca ir ļ oti dā rga. Atbraucā m, iekā rtojā mies kaut kā dā ekstrē mā istabiņ ā , lai gan par skatu uz jū ru samaksā ja kā rtī gu summu. Bet tas bija tikai sā kums, nez kā pē c nedarbojā s kondicionieris un no tā metodiski lē ja ū dens. Viņ i lū dza salabot - nekā das atbildes, lai gan ū dens turpinā ja liet no tā un piepildī t telpu. Labi, nospļ ā vies, ejam vakariņ ā s. Nolē mā m pavakariņ ot kā dā greznā restorā nā . Iegā jā m iekš ā , veicā m pasū tī jumu, paņ ē mā m pudeli sausa Kipras vī na. Pagaidiet, aizņ emti tikai 2 galdiņ i. Gaidā m pusstundu, nekā du naš ķ u, neko nenes. Palū dziet viesmī lim atnest uzkodas. Gaidā m stundu - citi jau nā kuš i klā t, normā li apkalpo, jau vakariņ o. Gaidā m, vī nu jau esam izdzē ruš i, tā pē c gribas ē st vē l vairā k. Zvanā m viesmī lim - lū dzam pasteigties kaut ko atnest, no neapmierinā tī bas pasū tā m vē l vienu pudeli vī na. Pagā ja 2 stundas - otrā pudele izdzerta, nekas netika atnests. Sā kam strī dē ties ar viesmī li, sazvanā m restorā na vadī tā ju, pienā k vadī tā js un ņ irgā joties paziņ o, vai atnest mums vē l vienu vī na pudeli. Garastā voklis ir galī gi sabojā ts. Rezultā tā viņ i mums joprojā m nes pasū tī jumu, bet mē s jū tamies pazemoti un apvainoti. Bet tie joprojā m ir ziedi - atgriež amies istabā , smacī ba, kondicionieris turpina plū st (lai gan ir izslē gts). Labi - ejam gulē t un tad, ups, istabā ir baigā dā rdoņ a. Mē s nevaram gulē t, mē s zvanā m uz reģ istratū ru - kas tur, viņ i atnā k pē c stundas. Izrā dā s, ka mū su istabā nez kā pē c atrodas koridora kondicioniera iekā rta. Tas ir, tas darbojas un zum mū su istabā , un atdzesē visu viesnī cas koridoru. Atkal viņ i cī nī jā s, kaut kā gulē ja. No rī ta viņ i pā rcē lā s uz reģ istratū ru - sā ka lū gt mainī t istabu, ar piemaksu vai ko citu. Viņ i nicinoš i skatā s, atbild: nav brī vu istabu. Viņ i strī dē jā s, spļ ā va, devā s uz jū ru. Par jū ru ir atseviš ķ a saruna - pirmajā dienā viņ i peldē jā s - jū ra ir bezgala netī ra, pludmales nav. Nu ejam no rī ta peldē ties - jū ra netī ra kā parasti, bet tas nekas, jū ra vienkā rš i peld g...milzī gā skaitā . Tas pā rpildī ja mū su pacietī bas kausu – devā mies uz reģ istratū ru, tur teica, ka izvā camies no š ī s viesnī cas. Mums uzreiz pateica - tā ir tava darī š ana, bet mē s no tevis iekasē sim vē l 3 uzturē š anā s dienas % -0 Bet mē s bijā m tik noguruš i no apkā rtē jo rupjī bā m un visā m š ī m nelikumī bā m, ka teicā m dari ko gribi un izsauc mums taksi. Aizbraucā m uz Larnaku - Golden Bay un nenož ē lojā m, izrā dī jā s brī niš ķ ī ga viesnī ca. Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, kalpot par objektu rupjī bā m, pā rvarē t ikdienas grū tī bas, peldē ties pilsē tā , tad esat Amathus pludmalē , (Limasolā ).
P. S. Izrakstī š anā s laikā - pē kš ņ i uzreiz bija brī vas istabas, viesnī cas menedž ere mē ģ inā ja mū s pierunā t palikt, piedā vā ja svī tu bez papildus maksas, bet mē s aizbraucā m un nenož ē lojā m ne gramu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gubernatora pludmale
Novērtējums 9.0
Kipra, Limasola
Pludmales
Vīna svētki Limasolā
Novērtējums 8.0
Kipra, Limasola
Izklaide
Kolossi pils
Novērtējums 6.0
Kipra, Limasola
Arhitektūra, Stats

Популярный отель, который по праву гордится своей территорией, уровнем сервиса и прекрасной инфраструктурой. Он находится в спокойном живописном месте, в главной туристической зоне Лимассола. Отель известен своим большим SPA-центром Amathus Spa & Wellness, который получил признание ассоциации «The Leading Spas of the World». Проходит много мероприятий и развлечений для детей и взрослых. Рекомендуется взыскательным туристам, предпочитающим активный отдых в сочетании с оздоровительными процедурами в SPA. В отеле есть русскоговорящий персонал. Построен в 1973 году, последний ремонт был проведен в 2011–2012 годах. Отель состоит из двух корпусов: основного 6-этажного здания и 2-этажного корпуса, где расположены номера категории Junior Suite.

Atrašanās vieta Отель в 58 км от аэропорта г. Ларнака, в 72 км от аэропорта г. Пафос, в 10 минутах езды от центра Лимассола. Рядом с отелем есть автобусная остановка.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

2 открытых бассейна с пресной водой, 4 бара, 5 ресторанов (2 a la carte), барбекю.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 сауны, 2 теннисных корта.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 239 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • apkure (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 75 Amathounta Avenue, 4532 Limassol, Cyprus, PO Box 50513, 3606 Limassol, Cyprus
Tālruņi: +357 2503 0320
Tīmekļa vietne: Amathus Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.