Negaidīts pārsteigums. Vindsērfings Kiprā

24 Janvāri 2016 Ceļošanas laiks: no 07 Septembris 2015 ieslēgts 21 Septembris 2015
Reputācija: +31
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Uzreiz jā saka, ka pirms š iem septembra svē tkiem mē s ar vī ru par vindsē rfingu zinā jā m tikai no bildē m un video internetā . Uzreiz iztē lojos sportiskus puiš us buram pa viļ ņ iem. . . Siž ets no filmas, ne vairā k : ))


Š ā iespē ja mū s iemeta omulī gajā Larnakas pilsē tā , kur bez siltā s jū ras un palmā m ir viena pā rsteidzoš a vieta - vindsē rfinga stacija Vulkan! Mē s to atklā jā m nejauš i, sā kumā apstā jā mies paskatī ties uz pieredzē juš iem sē rfotā jiem, tad viņ i nā ca parunā ties. . . Grū ti bija izlemt, bet puiš i mani pierunā ja. Rezultā tā daž u dienu laikā mē s ar vī ru tomē r varē jā m š o nerā tno stihiju vismaz nedaudz pakļ aut, bet. Paldies mū su skolotā jiem! Ne tikai pacietī bas dē ļ , jo ar ne mazā ku prieku atceras mū su sirsnī gā s vakaros. Un pirmā sajū ta, kad varē ju patstā vī gi nostā ties uz dē ļ a, nav aizmirsta ilgu laiku! Tagad ar smiekliem atceramies savu pirmo mē ģ inā jumu nostā ties uz dē ļ a, no malas tas likā s tik vienkā rš i....Bet ī stenī bā nemitī gi iekritā m ū denī un ar trī skā rš u neatlaidī bu sā kā m visu no jauna.

Tā nav tikai skola, kurā jums ir dotas daž as darba stundas. . . tā ir liela vē ja cienī tā ju ģ imene. Lielais vairums apmeklē tā ju ir krieviski runā još i, tā pat arī instruktori, ī paš s paldies Maksimam, Nastjai un visiem, kas piedalī jā s š ajā piedzī vojumā . Un jā , mē s joprojā m uzņ ē mā m savu, kaut arī nelielu, filmu, kur mū su ģ imene jau ir viļ ņ u iekarotā ju galvenajā lomā !

Patī kami bonusi: jauni draugi no daž ā dā m valsts vietā m, tonizē ta iedegusi figū ra (meitenes sapratī s) un sajū ta, ka esi iemā cī jies ko jaunu, kas nozī mē , ka tas viss nebija velti! )

Esmu pā rliecinā ts, ka paš reizē jā situā cijā Kipra ir praktiski vienī gā vieta, kur atpū sties, tā pē c mū su ceļ i ar Vulkan staciju š ovasar atkal krustosies! Ļ oti ceru, ka pirms vasaras nepazaudē š u pagā juš ā gada prasmju graudus : )

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums