Istabu tipos ir nianse, un tāpēc labs 2 *

Rakstīts: 14 marta 2020
Ceļošanas laiks: 5 — 10 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Pirmo reizi devā mies uz Kipru. Atradu izdevī gā ko variantu ar brokastī m un vakariņ ā m uz 5 naktī m š ajā viesnī cā .
Viesnī ca atrodas Dikelia rajonā , 10 km attā lumā no Larnakas.
Radī ja labu pirmo iespaidu. Saimnieks mū s ā tri nokā rtoja un mē s devā mies augš ā uz istabu.

Puiš i, noteikti! rezervē š anas laikā pievē rsiet uzmanī bu numura veidam, ierodoties ir jā kā pj augš ā , nevis jā iet uz istabu. Tā kā viesnī cai ir numuriņ i pagrabā , tie ir bez logiem un cilvē ki, kas brauca ar mums, nebija apmierinā ti. Jū s ejat ar domu, ka pat bez logiem istaba nav nekas, vienkā rš i pā rnakš ņ ojiet, un tad jū s vē laties dzirdē t putnu dziedā š anu no rī ta un redzē t citronus un olī vas uz kokiem, nevis sienas apkā rt. Tas ir galvenais. Pā rē jā viesnī ca nav slikta. Numurs ir standarta. TV, skapis, drē bju skapis, kondicionieris, gultas, galds un divi krē sli uz terases istabas iekš pusē . Vannasistaba laba, viss darbojā s. Bija š ampū ni un ziepes. Ū deni pirmā s trī s dienas uzsildī ja vā ji, slē dza uz 10 minū tē m, lai stikls bija silts, bet no rī ta visu laiku bija silts. Istabā bija siltas segas, ar tā m apsedā mies marta sā kumā , jo Kiprā nav centrā lā s apkures. Kondicionieris pū ta, bet ne pā rā k silts. Kopumā viņ i nenomira.
Uzturam. Brokastis no 8 lī dz 10, vakariņ as no 19 lī dz 21. Brokastis man patika vairā k. Viņ i iet garā m krodziņ ā netā lu, tas ir gaiš s un krā sains. Patī kama apkalpoš ana. Brokastis ar vienā du ē dienkarti: auzu pā rslas, grauzdiņ i, siers, vairā ku veidu desiņ as, graudaugi ar pienu, olī vas, biezpiens, vā rī tas olas, dzē rieni, augļ i. Man mazā k patika vakariņ as, tā du ē dienu izvē le kā makaroni, kartupeļ i, rī si, salā ti un kaut kas gaļ a, porcijā s sadalī ti augļ i vai ā bols vai banā ns vai augļ u izcirtņ i. Vakariņ ā s tikai ū dens krū ze. Un vakariņ as kafejnī cā , kurā viss ir aptumš ots, man tur nepatika.
Tikā m lī dz nedē ļ as nogalei un tieš ā m piektdien un sestdien skan mū zika lī dz 4 no rī ta, dzirdē ju caur sapni, bet ne kritiski.
Tavernā var paē st un diezgan garlaicī gi, paņ ē mā m lielu trauku ar š aš liku, frī kartupeļ iem un salā tus ar pitas maizi - 6€. Trauki vietā m saplaisā juš i, bet ne kritiski un ne plastmasas.
Wi-Fi cenas palika 3€ dienā par vienu ierī ci, 18€ par 7 naktī m. Par maksu gludeklis, seifs utt. Un fē ns, š ķ iet, arī nav istabā , es paņ ē mu savu.
No viesnī cas pā ri ielai ir autobusa pietura uz Larnaku, uz pā ris dienā m devā mies uz Finikoudas un gā jā m kā jā m lī dz Mackenzie Beach (uz lidostu).
No mī nusiem: gaiteņ os ir rati ar gultas veļ u, vai netī ri, nezinu, nebija patī kami pabraukt garā m.

Un telpas un kopē jā s tualetes ir tī ras. Mū su meitenes strā dā gan krodziņ ā , gan viesnī cā , cenš as.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu