Sun Hall Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Sun Hall atrodas Larnakas pilsētas centrā, un no tās paveras panorāmas skats uz slaveno Palmas promenādi un Vidusjūru. Atvērta 1972. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Šī viesnīca ir piemērota gan ģimenes atpūtai, gan biznesa tikšanās.Vairāk →
аватар OlenkaUkr
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Otro reizi atpū tā mies Kiprā . Sun Hall Hotel izvē lē jā mies tieš i kā pilsē tas viesnī cu jū ras krastā . Viesnī ca atrodas Larnakas centrā , paš ā jū ras krastā , 50 m. Istabas pē c remonta: pieklā jī gas mē beles, ē rti matrač i, tī ra balta veļ a, mā jī gi un tī ri. … Tomēr ▾ Otro reizi atpū tā mies Kiprā . Sun Hall Hotel izvē lē jā mies tieš i kā pilsē tas viesnī cu jū ras krastā . Viesnī ca atrodas Larnakas centrā , paš ā jū ras krastā , 50 m.
Istabas pē c remonta: pieklā jī gas mē beles, ē rti matrač i, tī ra balta veļ a, mā jī gi un tī ri. WiFi ir labā ks vestibilā nekā istabā .
Ē dienam likš u 5. Laba izvē le brokastī m un vakariņ ā m (mums bija puspansija): salā ti, gaļ a (vakarā.6 veidu gaļ as ē dieni, tajā skaitā teļ a gaļ a, cū kgaļ a, jē ra gaļ a, vista), zivis, siltie ē dieni, saldumi , augļ i. Varu atzī mē t patieš ā m labu restorā na virtuves lī meni. Tajā paš ā laikā restorā na paš ai atmosfē rai (2. stā vā starpstā vā ) ir nepiecieš ams remonts un lielā ks komforts. 1. stā vā blakus vestibila bā ram vakariņ as tika pasniegtas, kad atpū tnieku bija mazā k. Un es tur jutos ē rtā k.
Labs serviss un uzmanī gs draudzī gs personā ls. Apceļ ojot daudzas Eiropas un Amerikas valstis, es atzī mē š u Sun Hall Hotel personā lu kā augsti profesionā lu. Bija jā piesakā s vairā kas reizes 2 nedē ļ u laikā par daž ā diem jautā jumiem, visi jautā jumi tika atrisinā ti 5 minū š u laikā . Paldies reģ istratū ras un restorā na darbiniekiem.
Telpu iztī rī ja tī ri un rū pī gi.
Reizē m gan viņ i dabū ja vecus dvieļ us, lai gan tie bija tī ri izmazgā ti (pē c lū guma nomainī t pret jauniem, uzreiz nomainī ja). 4 * viesnī cai ir svarī gi uzraudzī t veļ as un dvieļ u kvalitā ti.
Pagalmā ir baseins, bet mē s to neizmantojā m. Tomē r jū ra ir tuvu.
Jū ra 50 m Tī ra, caurspī dī ga. Milzī ga pludmale gar Finikoudes bulvā ri, kas aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Maksa ir no 2 lī dz 2.5 eiro par sauļ oš anā s krē slu un tikpat daudz par lietussargu. Ja atpū tnieki paņ ē muš i lī dzi dvieļ us vai paklā jiņ us, tad samaksa nav nepiecieš ama. Smiltis pelē kas (pagā juš ajā gadā bijā m Protarasā , kur smiltis ir zeltainas), tas ir vienī gais pludmales mī nuss. Ir ģ ē rbtuves un sabiedriskā tualete, bā ri.
Finikoudes bulvā rī ir daudz kafejnī cu un restorā nu, svaigas sulas un piena kokteilis (3 eiro). Ja iedziļ inā ties Larnakā , jū s varat atrast kafejnī cu vietē jiem iedzī votā jiem: ar izcilu kvalitā ti cena ir 1.5 reizes lē tā ka. Maiznī cā Kapitanos uz ielas. Zenonam no Kitijas vienmē r ir svaiga maize un konditorejas izstrā dā jumi (vairā kas š ī s dzimtas paaudzes maizi cep jau vairā k nekā.100 gadus), kā arī jogurti (tostarp no govs, kazas un aitas piena gatavotie), siers u. c.
Senā Sv. Lā cara baznī ca atrodas 600 metru attā lumā no viesnī cas. Tieš i par viņ u var lasī t stā stā par Lā cara augš ā mcelš anos Jaunajā Derī bā . Ļ oti skaista baznī ca, svinī gi dievkalpojumi, skaista dziedā š ana.
Tikā m uz kā zā m baznī cā , visur ir skaisti jaunieš i.
Larnakā viņ i tradicionā li piedā vā s ekskursijas gan pa pilsē tu, gan pa jū ru. Tā kā jū ras osta atrodas tieš i iepretim viesnī cai, tikko vakarā tikā m pie Dyonisos izpriecu laivas un tikai par 12 eiro no cilvē ka (saņ ē mā m atlaidi) un braucā m pa jū ru stundu pirms saulrieta. Saimniece mums atnesa augļ us un š ampanieti, un mē s pavadī jā m ļ oti romantisku vakaru.
Kad notika starptautiskais č empionā ts pludmales volejbolā , visi sportisti atpū tā s viesnī cā Sun Hall. Un mē s devā mies uz č empionā tu, kas notika pludmalē blakus mū su viesnī cai. Tieš raides varē ja skatī ties arī kafejnī cā s un krogos.
Mums piedā vā ja ekskursijas uz Troodos un Kykkos klosteri, uz Nikosiju. Un, lai gan vasara ir pietiekami karsta, lai dotos garā m ekskursijā m, mē s lieliski pavadī jā m laiku kalnos klosterī . Tur ir ļ oti skaisti. Noteikti ņ emiet lī dzi ē rtus apavus, lielu cepuri (Panama), lietussargu, saules aizsargkrē mu, ū deni.
Mē s mī lam Kipru, tā s iedzī votā jus un kultū ru. Draudzī gi kiprieš i, tī rs gaiss un skaidra jū ra, izcila virtuve un dzē rieni, interesanta kultū ra, daudzveidī ga atpū ta, kā rtī ba un droš ī ba mū s vilina jau ilgus gadus!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель Sun Hall Hotel расположен в самом центре города Ларнака, откуда открывается панорамный вид на знаменитую набережную Пальмы и Средиземное море. Открытие состоялось в 1972 г., последняя реновация проводилась в 2016 г. Этот отель подойдёт как для семейного отдыха, так и для бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Расстояние до пристани для яхт составляет 100 метров, а до крепости Ларнаки — 600 метров. Международный аэропорт Эрджан находится в 30 км от отеля, аэропорт Ларнака — в 5 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 20 м от отеля, протяженность пляжа — 600 м.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

Открытый бассейн (112 кв.м.), ресторан Kition (интернациональная кухня), коктейль-баре Helios, 3 конференц-зала.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские стульчики в номер по запросу.
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Массаж по запросу.
Telpu apraksts

Всего в отеле 113 номеров, таких категорий: Twin Room Land View, Twin Sea View, Twin Room Side Sea View.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, индивидуальный кондиционер (бесплатно), ТВ (2 русскоязычных канала), телефон, бесплатный Wi-Fi, мини-бар, набор для приготовления чая/кофе, электрический чайник, сейф.

  • vanna/duša
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese 6 Athens Avenue, 6023 Ларнака, Кипр.
Tālruņi: +357 24 65 33 41
Tīmekļa vietne: Sun Hall Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).