Sentido Sandy Beach Hotel 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.210
№8 viesnīcas reitingā Larnaka
6.2 Numurs
4.8 apkalpošana
6.2 Tīrība
5.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Larnakas kūrorta tūrisma zonā pludmalē. Pēdējā renovācija notika 2009. gadā.Vairāk →
аватар dave87
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man bija iespē ja dzī vot š ajā viesnī cā , jo tas bija pirmais ceļ ojums uz Kipru, viesnī cu konsultē ja ceļ ojumu aģ entū ras menedž eris, viesnī ca man ļ oti nepatika! Ļ oti maza teritorija, pā rpildī ti cilvē ki, nu, burtiski aizmugure, tā pē c man gribē jā s vientulī bu - un te tu esi! ! Veci britu ē zeļ i visapkā rt! ! Istaba bija š aura, nebija tē jkannas un tē jas+kafija, nebija arī peldmē teļ a, č ī bas, skats no istabas uz pagalmu. … Tomēr ▾ Man bija iespē ja dzī vot š ajā viesnī cā , jo tas bija pirmais ceļ ojums uz Kipru, viesnī cu konsultē ja ceļ ojumu aģ entū ras menedž eris, viesnī ca man ļ oti nepatika! Ļ oti maza teritorija, pā rpildī ti cilvē ki, nu, burtiski aizmugure, tā pē c man gribē jā s vientulī bu - un te tu esi! ! Veci britu ē zeļ i visapkā rt! ! Istaba bija š aura, nebija tē jkannas un tē jas+kafija, nebija arī peldmē teļ a, č ī bas, skats no istabas uz pagalmu. Grī das dē ļ i č ī kst koridorā -acī mredzot viesnī ca nekad nav remontē ta. labā kā s vietas katru rī tu ieņ ē ma sasodī ti anglikā ņ i, vispā r 95% viesnī cas viesu ir novā rguš i briti, un bija sajū ta, ka esam nevis viesnī cā , bet kaut kā dā pansionā tā ! ! Baseini ir nieciņ i un vienmē r anglikā ņ u aizņ emti, nav ko darī t, katru vakaru dā rdē ja vecā popmū zika un neļ ā va aizmigt. Vispā r tie, kas ir noguruš i no trokš ņ ainā m megacitā tē m un meklē vientulī bu-es ļ oti nē . ieteiktu š o viesnī cu!
завтрак бассейн территория пляж территория виз с балкона название
аватар Nadinua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rakstu dzenoties, jo viss bija pavisam nesen. Vispā rē jam priekš statam - 10 kilometru attā lumā no Larnakas paš ā jū ras krastā atrodas trī s viesnī cas - Lordos, Sandy Beach, Golden Bay. Trī s vienā da augstuma ē kas. Tie stā v paralē li viens otram ar fasā dē m, gali ir vē rsti uz jū ru. … Tomēr ▾ Rakstu dzenoties, jo viss bija pavisam nesen. Vispā rē jam priekš statam - 10 kilometru attā lumā no Larnakas paš ā jū ras krastā atrodas trī s viesnī cas - Lordos, Sandy Beach, Golden Bay. Trī s vienā da augstuma ē kas. Tie stā v paralē li viens otram ar fasā dē m, gali ir vē rsti uz jū ru. Smilš u pludmale centrā . Ierodoties reģ istratū rā , pieprasiet pakalpojumus no š ā da saraksta:
1. instrukcija seifam krievu valodā (maksa, 12 eiro par visu lietoš anas laiku)
2. ledusskapja atslē ga (mazs tilpums, tik tikko dzesē još s, piepildī ts ar maksas dzē rieniem par restorā na cenā m, katru dienu pā rbaudī ts un kontrolē ts)
3. adapteris eiro ligzdai (maksa - 5 eiro). Turklā t istabā ir viena veida kontaktligzda (trī s kontaktu), vannas istabā - cita (divu kontaktu). Paņ emiet to lī dzi, ja jums ir kā ds no tiem
4. pludmales dvieļ i. Tos mums iedeva bez ķ ī las, par ko lasī jā m no iepriekš ē jā m atsauksmē m.
5. bezmaksas Larnakas karte.
Ceļ vedis sniegs jums autobusu grafiku uz Larnaku.
Standarta numuros nav tē jkannu, lai gan visā s vietnē s ir rakstī ts par pieejamī bu. Tā pē c jū s vē rsieties pie bā ra, kas atrodas vestibilā . Tur jums jebkurā laikā iedos tē jkannu ar karstu ū deni jū su istabā (gandrī z litrs keramikas).
No visiem pā ra skaitļ iem paveras skats uz Lordosu. Jū ra ir redzama tikai no balkona. Lordosā visu diennakti dū c tehniska caurule. To var dzirdē t dienas laikā un ī paš i naktī . Mē s samierinā jā mies, bet, ja tas jums ir nepieņ emami, nekavē joties atsakieties no pā ra numura reģ istratū rā.
Krievvalodī gā jaunkundze reģ istratū rā redzē ta tikai divas reizes nedē ļ ā . Tā pē c, ja jū s nerunā jat angļ u valodā , mē s iesakā m jums uzkrā t frā zes, kas ir nepiecieš amas, lai jū s saprastu.
Viesnī ca pieklā jī ga, tī ra, klusa. Tiesa, reiz ieraudzī ja tarakā nu - apjomā tas desmit reizes pā rsniedz mū su mā jas, var lidot - bilde nav ī paš i simpā tiska : ).
Mū su uzturē š anā s laikā gaisa un ū dens temperatū ra bija ļ oti ē rta.
Ū dens no rī ta vē ss - 21-22 grā di, pē cpusdienā lī dz 25, ne zemā k. Gaiss - virs 30-32 grā diem nepacē lā s.
Š ajā laikā ir viegli ceļ ot.
Auto noma ik uz soļ a, bet to dara arī gidi viesnī cā s. Auto tiek iznomā ts uz minimā lo 2 dienā m ar degvielas bā ku, minimā lā nomas summa 70 eiro. Jums tas jā atdod ar pilnu tvertni. Salī dzinā jumam, ekskursijas 1 personai Kiprā maksā no 60 eiro un vairā k. Divas dienas braucā m ar auto uz visā m mums interesē još ā m vietā m. Iesaku pirms izbraukš anas sagatavoties, atrast kartes, atzī mē t marš rutus. Ierodoties Larnakas lidostā , jums tiks piedā vā tas bezmaksas kartes un ceļ vež i, tie sniegs jums lielu detalizē tu valsts karti ar ceļ iem. Uzmanī bu - automaš ī nas ir stū res labajā pusē , satiksme valstī ir kreisā.
Noskaņ ojieties uz to, ka atpū tas kvalitā te ļ oti lielā mē rā bū s atkarī ga no jums, kā jū s sevi organizē siet, kā du atpū tas programmu plā nojat sev.
Atš ķ irī bā no "viss iekļ auts" brī vdienā m Ē ģ iptē un Turcijā , viesnī cas darbinieki un gida aprū pe nebū s tā da pati. Un arī viesnī cā nav tā du rasolu. Ir kā rtī gas brokastis, siltie ē dieni (auzu pā rslas, desiņ as, olu kultenis, ceptas olas), kafija, tē ja, sulas, arbū zs un melone, kruasā ni, biezpiens, ž ā vē tas aprikozes, rozī nes, graudaugi. Pilnī gi pietiekami.
Jū s varat pusdienot daudzos tuvē jos restorā nos, varat arī paš ā Larnakā (skaista promenā de, milzī ga visu veidu ē dienu izvē le).
Mē s ļ oti iesakā m apmeklē t Toodos kalnus, apskatī t Kikos klosteri. Ī paš a vieta, š ā ds ceļ ojums paliks atmiņ ā uz ilgu laiku.
Viesnī cas teritorijā jū ra ir sekla, kas ir ļ oti forš a bē rniem, smiltis krastā ir slapjas, pelē kzaļ ā krā sā . Pludmale nav ī paš i tī ra. Labi ē rti sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem un pludmales dī vā ni ar spilveniem.
Sandy Beach atraš anā s vietas lielā priekš rocī ba ir attā lums no trokš ņ ainiem kū rorta rajoniem, nevis pā rpilnī ba un miers.
Mums kompleksā atvaļ inā jumā viss patika, novē lam komfortablu atpū tu un iepazī t Kipru.
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav jauna, dizains ir vienkā rš s (bez š ika vai greznī bas), tā atrodas pirmajā lī nijā pastaigas attā lumā (10 minū tes) lī dz tū risma zonai. Ē dinā š ana brokastis, puspansija vai viss iekļ auts. Numuri ir normā li ar skatu uz jū ru vai kalniem, tī rs istabā mini bā rs, seifs (par maksu), TV, kondicionieris. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav jauna, dizains ir vienkā rš s (bez š ika vai greznī bas), tā atrodas pirmajā lī nijā pastaigas attā lumā (10 minū tes) lī dz tū risma zonai. Ē dinā š ana brokastis, puspansija vai viss iekļ auts. Numuri ir normā li ar skatu uz jū ru vai kalniem, tī rs istabā mini bā rs, seifs (par maksu), TV, kondicionieris. Pludmale ir parasta smilš u un oļ u, ar nelielu lagū nu ar labi uzsildī tu ū deni, saulessargiem, sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ iem bez maksas. Wi-Fi visā viesnī cā un numuros ir par maksu. Viesnī cā ir č etri restorā ni, iekš telpu un ā ra baseins bē rniem, trenaž ieru zā le un daudzas citas iespē jas sporta cienī tā jiem. Viesnī ca ir stiept deklarē tajā.4 *, piemē rota ģ imenē m ar bē rniem.
Ресторан (завтрак) Катамараны на прокат
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba, standarta 4 * viesnī ca 1. krasta lī nijā . Istabas ir parastas. Ir viss iekļ auts maltī te. Pludmales pakalpojumi ir bezmaksas, liels baseins. Larnakas centra promenā de atrodas 10 km attā lumā . Ilga maiga ieieš ana jū rā . Š aura pludmales josla. … Tomēr ▾ Laba, standarta 4 * viesnī ca 1. krasta lī nijā . Istabas ir parastas. Ir viss iekļ auts maltī te. Pludmales pakalpojumi ir bezmaksas, liels baseins. Larnakas centra promenā de atrodas 10 km attā lumā . Ilga maiga ieieš ana jū rā . Š aura pludmales josla. Ģ imenē m ar bē rniem.
аватар Wald1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
No plusiem - jū ra. No mī nusiem viss pā rē jais. Apdzī votā vieta - rezervē ts skats uz jū ru, apmetā s pirmajā stā vā ar skatu uz tehniskā s telpas jumtu. Kad vajadzē ja pā rcelties, reģ istrators teica, ka š ī ir istaba ar skatu uz jū ru))))). … Tomēr ▾ No plusiem - jū ra.
No mī nusiem viss pā rē jais.
Apdzī votā vieta - rezervē ts skats uz jū ru, apmetā s pirmajā stā vā ar skatu uz tehniskā s telpas jumtu. Kad vajadzē ja pā rcelties, reģ istrators teica, ka š ī ir istaba ar skatu uz jū ru))))). Par papildus samaksu pā rvā cā s uz 5. stā vu.
Brokastis - brā ķ ī gā kas brokastis tiek pasniegtas tikai Izraē lā ! Bet vismaz zivis ir! Š eit brokastī s nav ne gaļ as, ne zivju (viena veida sojas desa un cepts speķ is neskaitā s)! Divu š ķ irņ u vietē jā siers un putra. Olas nav ceptas! Tikai gatava aukstā omlete. No augļ iem - ā boliem un greipfrū tiem. Sulu nav, tiesa, ir automā tiska maš ī na, bet tā sniedz ļ oti atš ķ aidī tu apelsī nu sulas parodiju. Bez zaļ ā s tē jas. Ī sā k sakot, skumjas.
Tī rī š ana - nav jē gas runā t par Grieķ ijas pakalpojumu, jo š ā das koncepcijas nav. Š ī viesnī ca š eit ir starp č empioniem - istabu uzkopš ana ir slikta, dvieļ i tiek mainī ti pret netī riem, un viņ i paš i ļ oti labi saprot situā ciju un tā pē c iet bez smaidiem un skā bā m sejā m. Pludmale ar atkritumiem, sauļ oš anā s krē sli smiltī s. Nederē ja jaucē jkrā ni kā ju mazgā š anai, nā cā s izmantot duš u, kas nav ī paš i ē rti.
Internets. Wi-fi par 10 eiro dienā . Blakus esoš ajā Golden Bay viesnī cā - bez maksas, un ir jaudī gi marš rutē tā ji, tā pē c es nepasū tī ju š o pakalpojumu. Ā trums patieš ā m ir bezjē dzī gs, bet pietiekams pastam. Ī paš i uzjautrinā ja sieviete no Moldovas - viņ a š eit strā dā uz pusslodzi auto nomas aģ entū rā , sakot, ka Moldovā ir vairā k interneta nekā Krievijā . )))))
Es apjucis. Ejam tā lā k.
Auto noma - te tu neesi Grieķ ija-Spā nija, pasū tī š anas dienā maš ī nu nav!! !
Rezervē.2 dienas iepriekš ! Un viņ i joprojā m nes ne to, ko viņ i pasū tī ja! Tiesa, prospekti par to godī gi brī dina. Viņ iem nav sava transportlī dzekļ u parka - jū su pasū tī jums tiek novirzī ts uz lielā ku uzņ ē mumu - tā pē c arī grū tī bas. Svarī gs. Pirmo reizi saskā ros ar vietē jo viltī bu: ja benzī nu parasti izmanto nomas automaš ī nā pē c formulas - es paņ ē mu pilnu bā ku un atdevu ar pilnu bā ku, tad š eit viņ i ņ ems jums naudu par benzī nu - kā atgrieš ana tas ar tukš u bā ku)))) skaidrs, ka neviens no tū ristiem tukš s nedara darbu. Par benzī nu mums prasī ja 35 eiro, kā par pusbā ku (22 litri) MMC colt. Protams, viņ i mani pievī la, bet es parasti atbildu uz tā dā m lietā m - ka alkatī ba vienmē r ir nabadzī ba.
Ceļ i labi, ekskursijā s nekas ī paš s nav ko redzē t. Broš ū ru krievu valodā nav. Krievu gidu nav. Drupas un drupas, kā Krē tā vai Atē nā s vai Tunisijā vai Izraē lā...Varbū t ir kā ds interesants stā sts par karali Rič ardu, bet neviens tev nestā stī s. . . Klosteri ir cita lieta - visi uzraksti un prospekti ir krievu valodā , daudz skaistu ē kas un interjera krā š ņ ums. Var nopirkt klostera vī nu (labu) konjaku (piegarš ots pļ ā pā jums ar lepnu uzrakstu XO, bet metaksa cienī tā jiem tas liks braukt) un vī nogu degvī nu (neesmu mē ģ inā jis, un domā ju, ka pareizi, jo nopirku agrā k Krē tā , un atstā ja to viesnī cā - reta muļ ķ ī ba. . )
Emigranti un kalpi no ukraiņ u-baltieš u-moldovieš u.
Š eit tie ir krievi. Mē s esam priecī gi š eit dzī vot un strā dā t. Viņ i uzskata Krieviju par pasaules pakaļ u kā kolektī vu prā tu un nevar saprast, kur Kiprā ir tik daudz krievu un, galvenais, no kurienes krievi ņ em naudu, lai ceļ otu uz Kipru.
Un te ir DAUDZ krievu. Lī dz ar vī zu formalitā š u vienkā rš oš anu mū su tautieš i ieņ em stabilu pirmo vietu tū ristu skaita ziņ ā .
Pā rdevē ji un viesmī ļ i cenš as runā t krieviski, kas ir ļ oti smieklī gi.
Suvenī ri. Krū zes plā ksnes magnē tu nozī mī tes ir rū pī gi un ne pā rā k labi izgatavotas Guandž ou un Š anhajas rū pnī cā s. Vietē jie - olī veļ ļ as pudeles, sudraba amatniecī bas izstrā dā jumi, Lefkara izš uvumi (kolhozs), un protams ikonas (kuras labā k pirkt klosteros - pastā v iespē ja, ka mē neš a laikā alga nepatumsī s).
Secinā jums – Kipra ir vieta, kur apmesties tiem, kas iepriekš nav atpū tuš ies pieklā jī gā s viesnī cā s ar normā lu apkalpoš anu.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Plusi: Jauna viesnī ca; Lielisks ē diens; Laba atraš anā s vieta (ī paš i, ja patī k ī rē t auto un braukt pa salu); 2 lielu baseinu teritorijā , ko vē l vajag. Var turpinā t un vē l, bet uz katru viņ a paš a. Ja jū s man jautā tu, es teiktu "Ciets 4, ne mazā k". … Tomēr ▾ Plusi: Jauna viesnī ca; Lielisks ē diens; Laba atraš anā s vieta (ī paš i, ja patī k ī rē t auto un braukt pa salu); 2 lielu baseinu teritorijā , ko vē l vajag. Var turpinā t un vē l, bet uz katru viņ a paš a. Ja jū s man jautā tu, es teiktu "Ciets 4, ne mazā k". Mī nusi: tikai dzī vā mū zika vakaros
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ļ oti laba viesnī ca, sava pludmale, labs un daudzveidī gs ē diens, patī kama apkalpoš ana. Vienī gais mī nuss, ka vakarā nav kur iet, ir tā lu no centra, ar autobusu jā brauc kā das 30 min. . Nav kur iet, krastmala nav, tikai smilš aina taciņ a. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, sava pludmale, labs un daudzveidī gs ē diens, patī kama apkalpoš ana. Vienī gais mī nuss, ka vakarā nav kur iet, ir tā lu no centra, ar autobusu jā brauc kā das 30 min. . Nav kur iet, krastmala nav, tikai smilš aina taciņ a.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti, ļ oti, ļ oti garlaicī gi. . . Š ī viesnī ca nav samaksā tā s naudas vē rta. Atpū ta viesnī cā ir diezgan dā rga, bet, lai normā li atpū sties bū s nepiecieš ami papildus ieguldī jumi: transportam, vakariņ ā m/pusdienā m restorā nā , ja nolem kaut kur doties, citā m izklaidē m. … Tomēr ▾ Ļ oti, ļ oti, ļ oti garlaicī gi. . . Š ī viesnī ca nav samaksā tā s naudas vē rta.
Atpū ta viesnī cā ir diezgan dā rga, bet, lai normā li atpū sties bū s nepiecieš ami papildus ieguldī jumi: transportam, vakariņ ā m/pusdienā m restorā nā , ja nolem kaut kur doties, citā m izklaidē m. . . Aktī vi nevajag atbildiet uz skaistā m fotogrā fijā m un atsauksmē m « klusa viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m», labā k kaut ko meklē t Aijanapā vai Limasolā - tur ir jā dodas krievu tū ristam. Relaksē još as brī vdienas sev var noorganizē t jebkur, bet saziņ as atraš ana nav visur. . . Bū s tikai ž ē l par iztē rē to naudu un laiku.
Apkalpoš ana lieliska, personā ls ļ oti draudzī gs, bet! neviens nerunā krieviski. Ja nerunā valodā s, ir ļ oti grū ti sazinā ties, no tevis tiek sagaidī ts angļ u valodas zinā š anas, š ķ iet, ka krievu valodu neviens netaisā s mā cī ties, lai gan viesnī ca jau sen strā dā Krievijas labā .
Vakari ir š ausmī gi garlaicī gi. Galvenais tū ristu kontingents ir gados vecā ki vā cieš i un briti. Visa izklaide ir paredzē ta tieš i viņ iem: dziesmas zem -1 (reklā mā tas tiek pasniegts kā "dzī vā mū zika"), Kipras nacionā lie vakari, tas arī viss. Larnaka ir tā lu, uz pilsē tu var nokļ ū t tikai vakarā ar taksometru. Netā lu no viesnī cas atrodas nelieli ceļ malas restorā ni, kur Krievijā parasti apstā jas kravas vadī tā ji. Jums veiksies, ja noī rē siet automaš ī nu un izklaidē sieties.
Ē diens garš ī gs, lai gan ē dienkarte vienmuļ a. Brokastis vienkā rš i kaitinā ja: olu kultenis, speķ is, desiņ as, putras - viss, un tā katru rī tu. Pusdienas un vakariņ as ir jautrā kas: gaļ a, zivis, makaroni, vā rī ti kartupeļ i, salā ti tiek piedā vā ti gatavot paš iem, no piedā vā tajā m sastā vdaļ ā m. Vī nu, ū deni, kafiju pasū ta pie viesmī ļ a. Vakariņ as ir diezgan pretenciozas, noteikti pā rģ ē rbieties.
Larnaka atrodas 20 minū š u autobusa/auto brauciena attā lumā . Veikali nav iepriecinoš i, standarta kū rortpilsē tu komplekts. Daudz kafejnī cu, restorā nu. Jū s varat doties uz Ayia Napa patstā vī gi 30-40 minū tes (es precī zi nepamanī ju), autobuss kursē - 7 eiro, jū s varat braukt ar taksometru 20-25 eiro (pē c vienoš anā s). Pludmales tur ir brī niš ķ ī gas! Baltas smiltis, zils ū dens! Vienī gais trū kums ir tas, ka jū ra ir ļ oti sekla, tā pē c, lai peldē tu, ir ilgi jā staigā .
Viesnī cai ir Kiprai tipiska pludmale: pelē kas, samī dī tas smiltis. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi – bez maksas. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, visi peld ar prieku. Laba ieeja: nav aļ ģ u vai akmeņ u.
Telpas ir tī ras un viss darbojas. Kalpones ļ oti cenš as, viņ as interesē tī rī š anas kvalitā te, vienmē r bez problē mā m iedos papildus dvieli. Skats no istabā m nav ī paš i iedvesmojoš s, bet arī ne nomā coš s…
Ja mē s runā jam par iespē ju izveidot romantiku, tad nekā du problē mu. Š eit atpū š oš ie grieķ i vienmē r ir jū su rī cī bā , puiš i ir prominenti, viņ i ar savu uzvedī bu man atgā dinā ja turkus...
Vairā k š ajā viesnī cā nepalikš u un neiesaku. Lai gan pē c 60-70 gadiem tas var bū t.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natulya2712
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2008. gada augustā atpū tā mies ar draugu Sandy Beach Hotel. Man viss ļ oti patika: viesnī cai ir sava pludmale (kā da ne visā m Kipras viesnī cā m ir), un, galvenais, smilš aina. Kiprā ir daudz akmeņ ainu pludmaļ u, ieejot ū denī , ir viegli paslī dē t. … Tomēr ▾ 2008. gada augustā atpū tā mies ar draugu Sandy Beach Hotel. Man viss ļ oti patika: viesnī cai ir sava pludmale (kā da ne visā m Kipras viesnī cā m ir), un, galvenais, smilš aina. Kiprā ir daudz akmeņ ainu pludmaļ u, ieejot ū denī , ir viegli paslī dē t. Jū ra ir ļ oti tī ra un debeszila. Viesnī ca atrodas 20 minū š u braucienā no Larnakas (autobusi kursē ik pē c pusstundas), sā nos ir vē l 2 viesnī cas. Sanktpē terburgā rezervē jā m numuriņ u ar skatu uz baseinu (ko iesaku arī citiem), pretē jā gadī jumā bū s jā skatā s uz kaimiņ u viesnī cas balkoniem. Tur ir daudz krievu, arī Eiropas pensionā ri, personā ls nedaudz runā krieviski, visi ļ oti draudzī gi. Baroja labi, barī bas, manuprā t, acī m un ausī m pietika. Mē s paņ ē mā m viss iekļ auts. Viesnī cā m Kiprā nav milzī gas teritorijas, kā Turcijā (pati sala ir maza). Viesnī ca paredzē ta klusai, cienī jamai atpū tai, vakaros modē klausī ties dziesmas vai skatī ties nelielu š ova programmu, citas animā cijas nav.
Ja jums ir nepiecieš ama mež onī ga izklaide un naktsdzī ve, labā k dodieties uz Ayia Napa. Un gulē t pludmalē un baudī t š eit neko nedarī š anu ir vienkā rš i labi! Piemē ram, man ir traks darbs, tā pē c es nejū tos kā naktsklubos jū rā.
Istabas ir normā las, dzeramnauda nav atstā ta, vienmē r tī ri tī rī ti. Viesnī cu plā noja slē gt remontdarbu dē ļ uz ziemu, tā pē c to vajadzē tu atjaunot š ovasar.
Brī vdienā s uz viesnī cu pludmalē m nā ca daudz vietē jo, principā netraucē ja, vietas pietika visiem. Viesnī cā s tieš ā m tiek rī kotas kā zas un kristī bas, bet ir ļ oti interesanti to redzē t, galu galā cita kultū ra, citas paraž as.
Es tikko iemī lē jos Kiprā , ar zaļ umiem vien nepietiek.

TURĒ JUMI:
- jā š ana ar ē zeļ iem (ļ oti jautri, smieklī gi)
-devā mies ar laivu pa salu (man patika, debeszili lī č i, saule, lidojoš as zivis)
- protams, Kikos klosteris + kalnainā Kipra (ideā li, bez komentā riem)
-Pafosa un Afrodī tes dzimtā vieta (devā mies individuā lā ekskursijā , auto 400 eiro, individuā lais gids 8 stundas). Visi, kas brauca autobusā , ž ē lojā s, ka grū ti, karsti, maz laika visam. Un mums ļ oti patika, apstā jā mies, kur gribē jā m, noskatī jā mies, ko gribam, vakariņ ojā m brī niš ķ ī gā restorā nā netā lu no vietas, kur atrodas Afrodī tes pirtis.
-galvaspilsē ta Nikosija (nekas, protams, bet tur ir ļ oti karsts, salas vidū , nav nekā da jū ras vē suma, tur nav nekā ī paš a ko redzē t). Toties gide ļ oti labi vadī ja ekskursiju, stā stī ja ļ oti interesantas lietas. Ja dodaties uz galvaspilsē tu, ņ emiet lī dzi pasi, bū s iespē ja tikt tā lā k par nojaukš anas lī niju, uz Turcijas teritoriju.

*Braucā m ar Capital-Tour, kam pateicamies par brī niš ķ ī go atpū tu (gidi ļ oti labi, pā rklā š anā s nebija).
аватар Diamond47
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es lasī ju daudz labu atsauksmju par Sandy beach hotel, bet izrā dā s, ka manē jā ir diezgan negatī va. Tas nenozī mē , ka viesnī ca ir slikta, tač u tā nav nepareizas naudas, ne arī.4 zvaigž ņ u vē rta. Tā kā š is nav pirmais ceļ ojums uz Kipru, viņ i ir pazī stami ar valsti un viesnī cā m, apkalpoš anu un virtuvi. … Tomēr ▾ Es lasī ju daudz labu atsauksmju par Sandy beach hotel, bet izrā dā s, ka manē jā ir diezgan negatī va. Tas nenozī mē , ka viesnī ca ir slikta, tač u tā nav nepareizas naudas, ne arī.4 zvaigž ņ u vē rta. Tā kā š is nav pirmais ceļ ojums uz Kipru, viņ i ir pazī stami ar valsti un viesnī cā m, apkalpoš anu un virtuvi. Pē c Sandy beach viesnī cas bija slikta apkalpoš ana, nekvalificē ts personā ls un "alkatī ga viesnī ca".

Istabas ir standarta (vecie televizori, kondicionieri arī veci, galds, 2 krē sli, naktsskapī tis, spogulis, skapis, visas mē beles vecas, fē ns, lielas gaismas-luminiscences spuldzes). Man nepatika, ka nebija pilna garuma spoguļ a. Telpā ir tikai viena ligzda, adapterus (vajadzī gi Kiprā ) viesnī cā paņ emt nevar (lai gan parasti var par papildus samaksu) bija jā pē rk. Viesnī cas vestibils ir liels, bet ne pā rā k mā jī gs. Viņ i ietaupa uz gaisa kondicionieriem viesnī cā tā pat kā uz visu pā rē jo. Smagi stā vos, viesnī cas restorā nā , kur tiek pasniegtas brokastis un pusdienas, logi vaļ ā vē dinā š anai, š ausmī ga sajū ta.
(kopā ir divi restorā ni). Otrajā tiek rī kotas vakariņ as (mī nus zemie galdi, neē rti sē dē t), ja kā zas (kuras viesnī cā tiek svinē tas katru nedē ļ as nogali un daudz drū zmē jas tū risti) vē las to ī rē t, tad vakariņ as bū s smacī gā s brokastī s-pusdienā s. restorā ns.

Š ī viesnī ca pilnī bā atbilst 3 zvaigznē m. Personā ls š ausmī gs, nedraudzī gs (daž am labi), vienaldzī gs, nemī loš s viss iekļ auts, izskatā s š ķ ī bi, sajū ta, ka ē d uz viņ u rē ķ ina. Sulas paņ emš ana pa dienu bā rā , kur viss iekļ auts, ir problē ma, bā rmeņ i it kā visi aizņ emti. Briesmī gi! Ē diens vienmuļ š , lī dz brī vdienu beigā m visi sū dzas, ka nezina, ko ē st, katru dienu viens un tas pats. Viena veida zivis, gaļ a, vista, rī si, makaroni, kartupeļ i. Salā tu nav. Augļ i: arbū zi, melones, kivi, ā boli. Deserti ir pietiekami garš ī gi, bet pusdienā s un vakariņ ā s katru dienu vienā di, pā rsvarā eļ ļ aini, karstumam smagi.
Pludmale ir netā lu, bezmaksas (viesnī cas iemī tniekiem), vietē jie nā k brī vdienā s (kas parasti netraucē ), bet š ajā viesnī cā vietē jie maksā naudu, tā pē c, kamē r bū si vakariņ ā s, viņ i nometī s dvieļ us un noliks vietē jos par naudu.

Baseins ir viens. Skaisti, bet pa dienu saulē . No grafika: brokastis 7-10 pusdienas 13-14:30 vakariņ as 19-21:30 uzkodas no 11-12 un 16-17, bet tā s parasti nav pieejamas. Kas pietrū kst: -Animā cijas viesnī cā vispā r nav, tikai dziedā tā ja dzied dziesmas (dzied ne slikti, bet vienas un tā s paš as dziesmas no dienas dienā ). - Nav dž akuzi. - Nav ū dens aerobikas. Vairā k mī nusu: viesnī ca atrodas starp Lordosu un Goldanas lī ci, skats pa logiem vai nu uz vienu, vai otru, naktī s troksnis no blakus esoš o viesnī cu darba daļ ā m.

Š o viesnī cu pludmales ir maksas, tā pē c no visā m 3 viesnī cā m tū risti dodas uz Sandy Beach. Vairā k: Pirmo reizi mū s sagaidī ja Atica Holidays, nevis organizē ja. Ī paš i meitene Anna, kura tur satiek tū ristus, ja laicī gi viņ ai nepiezvanī si un par sevi neatgā dinā si, lidmaš ī nā var arī nepaspē t. lpp. s. Kipra ir debesis! Tač u viesnī cas jā izvē las rū pī gi.
smilš u pludmale nav slikta, izskatā s skaisti, bet vai vē laties tur atgriezties? .
вид с балкона Бассейн Sandy beach-не стоит того! Вот так близко соседний отель Вид под балконом Ванная Мебель в номере не новая Душ


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель расположен в туристической зоне курорта Ларнака на берегу моря. Последняя реконструкция проводилась в 2009 году.

Atrašanās vieta 12 км до аэропорта Ларнаки, 7 км до центра курорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

WiFi в лобби, бутик и сувенирный магазин, 2 открытых бассейна с пресной водой, крытый бассейн с подогревом, врач по вызову, 3 конференц-зала площадью 38, 67, 210 кв.м. и вместимостью до 40, 50 и 120 человек, главный ресторан Elia, бар и ресторан Aqua рядом с бассейном, таверна Nissaki, лаунж Meltemi, бар на пляже Bimini.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
Bērniem 2 открытых детских бассейна, мини-клуб для детей 3-8 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Теннисный корт бесплатно, освещение платно.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

197 номеров: Standard, Superior, Deluxe, Executive, Junior Suite, Executive Suite.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese The Sandy Beach Hotel P.O. Box 40857 6307
Tālruņi: Tel: +357-24-646333
Fax: +357-24-646900
Tīmekļa vietne: Sentido Sandy Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.