Lucky Hotel Apartments 3*– Atsauksmes

28
Novērtējums 8.710
№1 viesnīcas reitingā Larnaka
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.8 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no Larnakas līča un ērti sasniedzamā attālumā no bāriem, restorāniem un veikaliem. Viesnīcas atrašanās vieta ir lieliski piemērota gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem, kas apmeklē Larnaku.Vairāk →
аватар glubokov_s
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s ar sievu devā mies atvaļ inā jumā un izvē lē jā mies š o viesnī cu. Sā kumā mums viss patika: omulī gi, skaisti, BET (! ) istabu uzkopš ana ir š ausmī ga. Manas sievas jaka nokrita aiz gultas un nā cā s to pā rvietot. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu devā mies atvaļ inā jumā un izvē lē jā mies š o viesnī cu. Sā kumā mums viss patika: omulī gi, skaisti, BET (! ) istabu uzkopš ana ir š ausmī ga. Manas sievas jaka nokrita aiz gultas un nā cā s to pā rvietot. Nož ē loja par to. Aiz gultas bija ļ oti netī rs. Kad par to pastā stī jā m apkalpojoš ajam personā lam, mū su virzienā dzirdē jā m lielu neapmierinā tī bu. Bet galu galā tas tika noņ emts. Nu pā rē jais man patika.
Tomē r nā kamreiz izvē lē simies citu viesnī cu.
аватар innaaa123
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu man ieteica draugi, kuri š eit palika pagā juš ajā gadā . Istabas tī ras, normā las mē beles. Tī rī ts katru dienu. Lī dz pludmalei ejiet kā das 5 minū tes. Neliels baseiniņ š pie viesnī cas, bet tur vienmē r bija tukš s, visi atpū tā s uz jū ras. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu man ieteica draugi, kuri š eit palika pagā juš ajā gadā . Istabas tī ras, normā las mē beles. Tī rī ts katru dienu.
Lī dz pludmalei ejiet kā das 5 minū tes. Neliels baseiniņ š pie viesnī cas, bet tur vienmē r bija tukš s, visi atpū tā s uz jū ras.
Kopumā atpū ta bija ļ oti patī kama!
аватар irina-max10
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies jū ras tuvuma dē ļ . Reģ istrē š anā s notika ā tri un jaukā istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Cena ir pā rsteidzoš a! Ļ oti zems, bet pakalpojums ir lielisks. Labā kā viesnī ca Larnakā!!! ! ! Tikai ieteiktu š o viesnī cu! ! ! Lielisks personā ls! Viss ir tī rs, garš ī gs un ļ oti skaists! Es dzī voju š eit 3 ​ ​ gadus un palikš u vienmē r! Vienmē r ļ oti apmierinā ts ar visu) Man ļ oti patī k š ī viesnī ca, viss vienmē r ir labi un mā jā s. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies jū ras tuvuma dē ļ . Reģ istrē š anā s notika ā tri un jaukā istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Cena ir pā rsteidzoš a! Ļ oti zems, bet pakalpojums ir lielisks.
Labā kā viesnī ca Larnakā!!! ! ! Tikai ieteiktu š o viesnī cu! ! ! Lielisks personā ls! Viss ir tī rs, garš ī gs un ļ oti skaists! Es dzī voju š eit 3 ​ ​ gadus un palikš u vienmē r! Vienmē r ļ oti apmierinā ts ar visu) Man ļ oti patī k š ī viesnī ca, viss vienmē r ir labi un mā jā s.
аватар tat11186
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atradā s no 1. lī dz 10. maijam. Ar mazu bē rnu. Es jau sen gribē ju atpū sties klusumā un mierā . Lucky ir tieš i tā da vieta. Š ī viesnī ca ir paredzē ta tiem cilvē kiem, kuri vē las atpū sties. Pie baseina nav cilvē ku pū ļ i, kas guļ viens otram virsū . … Tomēr ▾ Viesnī cā atradā s no 1. lī dz 10. maijam. Ar mazu bē rnu. Es jau sen gribē ju atpū sties klusumā un mierā . Lucky ir tieš i tā da vieta. Š ī viesnī ca ir paredzē ta tiem cilvē kiem, kuri vē las atpū sties. Pie baseina nav cilvē ku pū ļ i, kas guļ viens otram virsū . Š eit nav lielu trokš ņ ainu uzņ ē mumu. Ir tikai vienatne! Istabas ir brī niš ķ ī gas! Divistabu dzī vokļ i. Sadzī ves tehnika, trauki - viss nepiecieš amais! Bija problē ma ar tē jkannu, tač u mē s to mainī jā m 10 minū š u laikā . Istabu uzkopš ana katru dienu! Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s. Viņ i runā krieviski. Internets ir bezmaksas ar pienā cī gu ā trumu. Saskatī ju divus nebū tiskus mī nusus - pirmais ir ļ oti laba dzirdamī ba telpā s. Es dzirdē ju, ka blakus istabā ieslē dzas televizors un durvis ļ oti skaļ i atsitā s. Un otrkā rt, brokastī s bez ievā rī jumiem gribē tos redzē t arī kaut ko saldu. Lī dz jū rai jā brauc 5-10 minū tes. Bet man tas nav noteicoš ais faktors, tā pē c tas man nesagā dā ja neē rtī bas. Tieš i otrā di, bija ļ oti patī kami staigā t pa ielā m ar daudziem smarž ī giem ziediem. Pludmale ir mež onī ga, bez sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Bet, ja pastaigā si nedaudz gar jū ru, bū s divas aprī kotas ar viesnī cu pludmalē m. Ir daudz suvenī ru veikalu, restorā nu, ir labs lielveikals. Nu, ja kā ds nokavē kustī bu, var braukt uz Larnaku un tur pastaigā ties. Brauciens nav garš , tikai 7 km. Var braukt ar autobusu, var ar taksi (10 eiro). Mani atstā ja savvaļ as prieks no Lucky. Un es noteikti tur atgriezī š os vē lreiz. Liels paldies par š o atvaļ inā jumu!
аватар marvpopova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka viesnī ca, plaš i numuriņ i, jaunas mē beles un aprī kojums. Ļ OTI TĪ RA. Personā ls ļ oti laipns, viesnī cas saimnieki sniedz palī dzī bu jebkurā jautā jumā – sā kot ar krieviski runā još a taksometra vadī tā ja izsaukš anu un beidzot ar ceļ oš anas vajadzī bā m pa Kipru. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, plaš i numuriņ i, jaunas mē beles un aprī kojums. Ļ OTI TĪ RA. Personā ls ļ oti laipns, viesnī cas saimnieki sniedz palī dzī bu jebkurā jautā jumā – sā kot ar krieviski runā još a taksometra vadī tā ja izsaukš anu un beidzot ar ceļ oš anas vajadzī bā m pa Kipru. Ē diens ir svaigs, adekvā ti pagatavots – jē ga ņ emt pilnu pansiju, lai neskraidī tu pa apkā rtē jā m kafejnī cā m un restorā niem. Bē rniem ir brī niš ķ ī gs rotaļ u laukums un peldbaseins, neliels dā rziņ š : viss ir ļ oti zaļ š . Tiem, kas vē las gatavot paš i - lielveikali rajonā , virtuve aprī kota ar visu nepiecieš amo. Manuprā t, tā ir lieliska vieta ģ imenē m ar bē rniem. Personā ls runā krieviski. Numuros ir bezmaksas bezvadu internets.
аватар smirnova112
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! Lieliski apstā kļ i un lieliska atraš anā s vieta! Sagadī jā s tā , ka š ogad biju Kiprā.2 reizes. Maijā biju tikai viesis Lucky Hotel, bet man ļ oti patika, un novembrī jau atbraucu uz 6 dienā m / 5 naktī m. Es plā noju atgriezties vē lreiz un ieteikt to visiem saviem draugiem, jo ​ ​ Larnakā tas ir labā kais risinā jums cenas un kvalitā tes ziņ ā . … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Lieliski apstā kļ i un lieliska atraš anā s vieta!
Sagadī jā s tā , ka š ogad biju Kiprā.2 reizes. Maijā biju tikai viesis Lucky Hotel, bet man ļ oti patika, un novembrī jau atbraucu uz 6 dienā m / 5 naktī m. Es plā noju atgriezties vē lreiz un ieteikt to visiem saviem draugiem, jo ​ ​ Larnakā tas ir labā kais risinā jums cenas un kvalitā tes ziņ ā .
Viesnī ca pieder vienai ģ imenei, personā ls izpalī dzī gs un draudzī gs. Lucky ir svaigs remonts, viss ir moderns un tī rs. Teritorijā ir jauks tī rs baseins, pirts, dā rzs, rotaļ u laukums, liela autostā vvieta. Patī kami pā rsteidza bezmaksas wi-fi. Garš ī ga virtuve. Oficiā lā s fotogrā fijas ir patiesas.
Par istabu - bija skats uz baseinu un jū ru. Istabā ir 2 istabas, guļ amistaba, viesistaba ar virtuvi un plaš a vannas istaba. Guļ amistabā ir 2 gultas un gaitenī.2 dī vā ngultas, lai varē tu izmitinā t č etrus cilvē kus. Zī mī gi, ka visas mē beles un tehnika ir jaunas, modernas. Virtuvē ir tē jkanna, elektriskā plī ts, tvaika nosū cē js, liels ledusskapis, un visi piederumi - krū zes, š ķ ī vji, katli, pannas, naž i u. c. , var gatavot pats, un reizē m gribas ē st parasto paš taisī tu ē dienu, piemē ram, kā putra)). Man bija ekskursija bez ē dienreizē m, bet arī pusdienas pasū tī ju viesnī cā , ļ oti garš ī gas.
Par atraš anā s vietu - manuprā t, ļ oti laba, jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , un viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no ceļ a, nav satiksmes trokš ņ a. Pludmale oļ aina, bet ar kā jā m var staigā t pa labi un pa kreisi, vietā m ir smiltis, bet man vairā k patī k oļ i. Ja no viesnī cas dodaties pa kreisi, tad pa ceļ am ir daudz veikalu, kiosku, kafejnī cu, bā ru, kā arī citas viesnī cas, kas pā rdod ekskursijas, automaš ī nu nomu utt. Ja viesnī cai paliek garlaicī gi, tad jū s varat atrast izklaidi tur)). Pa ceļ am uz jū ru ir autobusu pietura, pa labi - uz Larnaku, ejiet netā lu, pa kreisi - uz Ayia Napa, apmē ram 30 km.
Padoms – ņ emiet lī dzi fumigatoru, bet tas ir padoms visā m viesnī cā m.
Pā rē jais man ļ oti patika, iesaku visiem š o brī niš ķ ī go viesnī cu, š eit var atpū sties jebkurā gadalaikā .
аватар ludmila.tkachen
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca mū s iepriecinā ja! Cenas / kvalitā tes attiecī ba pā rsniedza cerī bas! Mums ir liela ģ imene, un katram ir savi vē rtē š anas kritē riji un prasī bas). Priecā jos par plaš ajā m istabā m, tī ru un ē rtu, jaunas mē beles un santehniku! Virtuvē viss nepiecieš amais, elektrotehnika lieliskā stā voklī , liels pusdienu galds! Baseins un rotaļ u laukums bē rniem ir ļ oti svarī gi), kas ir š ī s viesnī cas iespē jas! Netā lu no baseina atrodas kafejnī ca-bā rs, kurā par pieņ emamu cenu var nobaudī t Kipras virtuves nacionā los ē dienus, kā arī iedzert aukstu kokteili un saldē jumu! Reģ istratū rā vienmē r ir kā ds no darbiniekiem, un, neskatoties uz to, ka mē s nezinā m ne vā rda angļ u valodā )), nekad nebija valodas barjeras! Ļ oti simpā tiski un uzmanī gi cilvē ki, silta un draudzī ga atmosfē ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca mū s iepriecinā ja! Cenas / kvalitā tes attiecī ba pā rsniedza cerī bas! Mums ir liela ģ imene, un katram ir savi vē rtē š anas kritē riji un prasī bas). Priecā jos par plaš ajā m istabā m, tī ru un ē rtu, jaunas mē beles un santehniku! Virtuvē viss nepiecieš amais, elektrotehnika lieliskā stā voklī , liels pusdienu galds! Baseins un rotaļ u laukums bē rniem ir ļ oti svarī gi), kas ir š ī s viesnī cas iespē jas! Netā lu no baseina atrodas kafejnī ca-bā rs, kurā par pieņ emamu cenu var nobaudī t Kipras virtuves nacionā los ē dienus, kā arī iedzert aukstu kokteili un saldē jumu! Reģ istratū rā vienmē r ir kā ds no darbiniekiem, un, neskatoties uz to, ka mē s nezinā m ne vā rda angļ u valodā )), nekad nebija valodas barjeras! Ļ oti simpā tiski un uzmanī gi cilvē ki, silta un draudzī ga atmosfē ra. Reģ istrē joties mums nekavē joties tika pieš ķ irts kods no interneta, wi-fi ir bezmaksas, kas ievē rojami ietaupī ja mū su vecā ku budž etu)). Reģ istratū rā pieejami arī adapteri kontaktligzdā m, apkā rtnes kartes un faktu noskaidroš anas broš ū ras! Ideja par auto nomu mū s ī sti neinteresē ja, jo kreisā s puses kustī ba un stū re labajā pusē ), lai gan daudzi atpū tnieki ī rē ja automaš ī nas, uz vietas ir liela bezmaksas autostā vvieta, bet mē s ar bē rniem nolē ma neriskē t. Mē s izmantojā m sabiedrisko transportu, Kiprā tas ir ļ oti labi izveidots, autobusi kursē ik pē c 15 minū tē m, viesnī ca atrodas 10 minū tes no pilsē tas centra! Smilš ainā pludmale ir burtiski daž u minū š u gā jiena attā lumā , pā ri ceļ am, aprī kota ar gā jē ju pā reju. Jū s varat rakstī t un rakstī t)), bet labā k ir redzē t vienu reizi, nekā dzirdē t 100 reizes), ko es jums novē lu! Atpū ta, saule un jū ra! Mums ir tikai pozitī vas atmiņ as un emocijas! Noteikti plā nojam atgriezties un paliksim tikai Lucky htl!
аватар and
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rudenī š eit atpū tā mies nedē ļ u un pilnī bā izbaudī jā m apkalpoš anas kvalitā ti. Personā ls ir draudzī gs, numuri ir tī ri un ē rti. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Un tas ir tikai 20 minū š u attā lumā no lidostas. … Tomēr ▾ Rudenī š eit atpū tā mies nedē ļ u un pilnī bā izbaudī jā m apkalpoš anas kvalitā ti. Personā ls ir draudzī gs, numuri ir tī ri un ē rti. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Un tas ir tikai 20 minū š u attā lumā no lidostas.
аватар rogova9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien. Uzrakstī š u sī kā k. Pirmo reizi atpū tā mies dzī voklī , tā pē c tikai fakti, un paš i sapratī siet vai der. Netā lu no Larnakas lidostas, 15 minū š u brauciens. . Ieradā mies vakarā un iekā rtojā mies 5 minū tē s, jautā jumi netika uzdoti. … Tomēr ▾ Labdien. Uzrakstī š u sī kā k. Pirmo reizi atpū tā mies dzī voklī , tā pē c tikai fakti, un paš i sapratī siet vai der. Netā lu no Larnakas lidostas, 15 minū š u brauciens. . Ieradā mies vakarā un iekā rtojā mies 5 minū tē s, jautā jumi netika uzdoti. Liels 2 istabu komplekts, labas mē beles, mini virtuve 1 istabā . Tē jkanna. tosteris, mikroviļ ņ u krā sns, elektriskā plī ts, ledusskapis. Viss ir ekonomiskajā klasē , bet darbojas. . Katli un pannas ir slikti mazgā ti un daž ā da izmē ra. Vienai personai izsniedz 2 dvieļ us, dvieļ i ir nedaudz veci. Gulta un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3-4 dienā m. Pludmales nav. Remonts ir svaigs un patī kams. Brokastu bufete, diezgan nabadzī gs un absolū ti nemainī gs sortiments jau 2 nedē ļ as. Detalizē ti uzskaitu: 2 veidu sulas, ū dens, eļ ļ a, maize, 2 veidu vā rī ta desa, cietais siers, vietē jais mī kstais siers (nezinu nosaukumu), tomā ts, gurķ is, auzu pā rslas, vā rī tas olas, nutella, 4 ievā rī jumu veidi, arbū zs (melone) . Tē ja kafija, 3 veidu pā rslas, piens Tā katru dienu.
Pludmale 100 metrus pā ri ceļ am, publiska. Krasta nav - 2 m zemes (saka, ka smiltis) sajaukti ar oļ iem, visur mī dī ti izsmē ķ i. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 2.5 eiro. Ieeja jū rā ir 50-70 metrus gara, ej lī dz ceļ iem, tad ir dziļ ums. Jū ra ir tī ra un ļ oti silta. Ja ej pa kreisi, tad pludmales ir tī rā kas, bet dziļ ums visur vienā ds. Vakariņ as viesnī cā ir nedaudz dā rgā kas nekā tuvē jos krodziņ os. Personā ls ir draudzī gs, bet nedaudz slinks. Man ļ oti patī k Kipra, tā nav pirmā reize. Viesnī cu izvē lē jā s kā ekonomisku variantu, bet priekš sevis izlē mu, ka par naudu tur var labā k atrast. Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u.
аватар bunny_1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Treš o reizi Kiprā ! Otro reizi š ajā viesnī cā . Ierados vakarā , reģ istrē š anā s 5 minū tes) Vecā ki atpū š as, un man ir treniņ š pirms vakariņ ā m) Nā ca vakariņ ā s) Kā vienmē r, Laķ os ē diens visaugstā kajā lī menī ! Istaba š oreiz pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu, bet tā bija ē rtā k, viss tika izremontē ts, kļ uva vē l labā k) Kā vienmē r tī rs un ē rts, telpas ir labi uzkoptas! Visi viesnī cas darbinieki jau ir kļ uvuš i par draugiem) kopumā š ī nav tikai viesnī ca! Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, turklā t netā lu no Larnakas centra un citā m pilsē tā m! Un, protams, apmā cī bai ir daudz taku. … Tomēr ▾ Treš o reizi Kiprā !
Otro reizi š ajā viesnī cā .
Ierados vakarā , reģ istrē š anā s 5 minū tes)
Vecā ki atpū š as, un man ir treniņ š pirms vakariņ ā m)
Nā ca vakariņ ā s) Kā vienmē r, Laķ os ē diens visaugstā kajā lī menī !
Istaba š oreiz pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu, bet tā bija ē rtā k, viss tika izremontē ts, kļ uva vē l labā k)
Kā vienmē r tī rs un ē rts, telpas ir labi uzkoptas!
Visi viesnī cas darbinieki jau ir kļ uvuš i par draugiem) kopumā š ī nav tikai viesnī ca!
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, turklā t netā lu no Larnakas centra un citā m pilsē tā m!
Un, protams, apmā cī bai ir daudz taku.
Jū ra pā ri ceļ am), mē s vienmē r devā mies uz daž ā dā m pludmalē m.
Paldies visiem un Petrosam, Laķ im, Annai, Delijai un visiem)
Kam ieteiks ar automaš ī nu nokļ ū t Zygi un Marino ciematos, tur paveras skaists skats uz lī ci un Marina..., maz tū ristu...!
Š ī ir mana viesnī ca Larnakā , es izvē los Lucky Hotel!
Maksimu ģ imene!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums LuckyHotelApart
‹ Viesnīca Lucky Hotel Apartments 3*
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель расположен в 200 метрах от залива Ларнаки, в непосредственной близости от баров, ресторанов и магазинов. Расположение отеля прекрасно подойдёт и деловым людям, и туристам, посещающим Ларнаку.

Atrašanās vieta 10 км от центра Ларнаки. 18 км от аэропорта Ларнаки. Ближайшая остановка автобуса – в 200 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

2 бара, отопление, места для курения, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, сувенирный магазин, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, специальные диетические меню (по запросу), терраса.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека, ныряние с маской и трубкой, бадминтон, дартс.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 27 апартаментов.

Istabās

Ванная комната, балкон, фен, телефон, Wi-Fi (бесплатно), ТВ с русским каналом, кондиционер (за доп.плату), мини-холодильник, чай-кофе, сейф (за доп.плату).

Adrese 3 Amazoniou street, Larnaka-Dekeleia Road, 7041, Cyprus
Tālruņi: +357-24647222
Tīmekļa vietne: Lucky Hotel Apartments
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.