Les Palmiers Beach Hotel 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.410
№13 viesnīcas reitingā Larnaka
6.0 Numurs
7.2 apkalpošana
7.2 Tīrība
6.8 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Neliela viesnīca, kas atrodas pilsētas centrā, promenādē, blakus Finikoudes pludmalei. Pēdējā renovācija notika 2006. gadā.Vairāk →
аватар serg53
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju kopā ar sievu. Viesnī ca salī dzinoš i maza, paņ ē ma tikai brokastis. Ieradā mies vē lu lidojuma kavē š anā s dē ļ , ā tri ieč ekojā mies, 401. istabiņ a maza, bet ar tieš u skatu uz jū ru, papildus gultai ir pusdienu galds ar krē sliem, ledusskapis, TV, tē jkanna, glā zes, ū dens un tualetes piederumi. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu. Viesnī ca salī dzinoš i maza, paņ ē ma tikai brokastis. Ieradā mies vē lu lidojuma kavē š anā s dē ļ , ā tri ieč ekojā mies, 401. istabiņ a maza, bet ar tieš u skatu uz jū ru, papildus gultai ir pusdienu galds ar krē sliem, ledusskapis, TV, tē jkanna, glā zes, ū dens un tualetes piederumi. Brokastojā m 3. stā va restorā nā . Mē s pusdienojā m, pusdienojā m vai nu istabā , vai pilsē tas restorā nos. Viņ i paņ ē ma 4 ekskursijas no savas gides Polinas - Nikosija, kalni, strū klaku š ovi un jū ras kruī zs. Viņ iem visiem patika ekskursijas, viena piebilde - nebija brī dinā ti par nepiecieš amī bu ņ emt lī dzi pases uz Nikosiju - rezultā tā mū s neielaida Kipras ziemeļ os. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba relaksē još ai atpū tai - blakus pludmale, veikali, kafejnī cas. . . Uzkopš ana pē c pieprasī juma - izkā ra birku un atstā ja pā ris dolā rus. . Brokastu ē dienkarte 14 dienā s nemainī jā s pat reizi , bet daudzveidī gs un nepalika izsalcis. . . Pusdienu kaste agri nav ekskursija. Ā rē jais troksnis ar aizvē rtu balkonu bija klusā ks nekā darbojoš ā gaisa kondicionē tā ja radī tais troksnis. Kopumā iesaku relaksē još ā m brī vdienā m.
Наш круизный лайнер Ваучеры экскурсий Ваучеры экскурсий Наш номер Наш номер Наш номер Наш номер Наш номер
аватар ollennka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neliela viesnī ca, tieš i pā ri ceļ am no maksas publiskā s pludmales Finikoudes, visapkā rt ir pieejama visa infrastruktū ra (kafejnī cas, veikali, promenā de), ļ oti dzī va un patī kama. Viesnī ca ir tī ra, numuriņ i ar labu remontu, viss ir, ieskaitot balkonus. … Tomēr ▾ Neliela viesnī ca, tieš i pā ri ceļ am no maksas publiskā s pludmales Finikoudes, visapkā rt ir pieejama visa infrastruktū ra (kafejnī cas, veikali, promenā de), ļ oti dzī va un patī kama.
Viesnī ca ir tī ra, numuriņ i ar labu remontu, viss ir, ieskaitot balkonus. Brokastis diezgan labas, personā ls lielisks.
No trū kumiem uzkrī toš a (pareizā k sakot, ausī s) sliktā skaņ as izolā cija (lieliski dzird vismaz kaimiņ u telpas, vismaz ielu).
Холл отеля Холл отеля Вид с пляжа Финикудес
аватар pia369
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m un ne tikai uz jebkuru vietu, bet uz Kipru. Es saņ ē mu daudz emociju no pā rē jiem! ! Ja vē laties doties atvaļ inā jumā kopā ar ģ imeni, Larnaka ir paredzē ta jums. Jauka pludmale, pozitī vi Kipras iedzī votā ji, mierī ga vide. … Tomēr ▾ Tas bija mans pirmais ceļ ojums uz ā rzemē m un ne tikai uz jebkuru vietu, bet uz Kipru. Es saņ ē mu daudz emociju no pā rē jiem! ! Ja vē laties doties atvaļ inā jumā kopā ar ģ imeni, Larnaka ir paredzē ta jums. Jauka pludmale, pozitī vi Kipras iedzī votā ji, mierī ga vide. Protams, mū su viesnī ca bija neveiksmī ga, ja dodaties atpū sties kopā ar ģ imeni, bet, ja esat jauns un nā kat izklaidē ties, tad š is ir jums! Jo mū zika zem logiem norimst tikai divos naktī...Un tā pē c viesnī ca ir laba, ja jums ir ekonomiskā iespē ja. Ē diens garš ī gs, katru dienu uzkopts un telpas parastas, kā kā dreiz bē rnu nometnē . Kopumā nav svarī gi, vai jū s ieradī sities atpū sties un baudī t skaisto jū ru un valsti))
аватар sergio_danile
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska jaunieš u viesnī ca tieš i Larnakas centrā . Apkalpoš ana lieliska: numuriņ i tika iztī rī ti un dvieļ i mainī ti katru dienu, ļ oti draudzī gs personā ls. Ē diens tā ds-tā , normā las brokastis, bet ļ oti iepriecinā ja iespē ja no 20-21. … Tomēr ▾ Lieliska jaunieš u viesnī ca tieš i Larnakas centrā . Apkalpoš ana lieliska: numuriņ i tika iztī rī ti un dvieļ i mainī ti katru dienu, ļ oti draudzī gs personā ls. Ē diens tā ds-tā , normā las brokastis, bet ļ oti iepriecinā ja iespē ja no 20-21.00 dabū t bezmaksas dzē rienu no viesnī cas bā rā Spy. Jā , mū zika skan lī dz vē lam vakaram, bet ļ oti forš a un groovy! Larnaka ir lieliska vieta, kur apskatī t visu Kipru, ko mē s patiesī bā arī izdarī jā m, ī rē jot automaš ī nu. Kopumā pā rē jais ir ļ oti apmierinā ts. Es iesaku!
аватар iridora
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas paš ā centrā , jū ra trī s soļ u attā lumā . Tuvumā daudz tavernu un minimā rketu. Viesnī cas gaiteņ os tiek glā bta gaisma un ir mū ž ī ga pustumsa, knapi var dabū t atslē gu iekš ā . istabas durvis. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas paš ā centrā , jū ra trī s soļ u attā lumā . Tuvumā daudz tavernu un minimā rketu. Viesnī cas gaiteņ os tiek glā bta gaisma un ir mū ž ī ga pustumsa, knapi var dabū t atslē gu iekš ā . istabas durvis. Nepietiek tā lvadī bas pults ne televizoram, ne kondicionierim. , ja ne bā ram zem viesnī cas logiem. No pulksten 20 lī dz pat rī tam skan Kliedzoš a mū zika un neskaitā mi jaunieš i trokš ņ ojot. Gandriz nav iespē jams gulē t, nepalī dz cieš i aizvē rtas durvis un aizkari. Kā "kompensā ciju" par nakts troksni bā rā dod 1 glā zi alus vai sulas bez maksas, bet dā mas reģ istratū rā "aizmirst" uzdā vinā t tur biļ etes, tā pē c ja nolem apmesties š ajā viesnī cā un pā rzini angļ u valodu, nekavē jies paprasī t biļ eti uz bā ru. Tiesa, bezmaksas prieks ir tikai no 20-21h, un stingri. Par naudu tur alus maksā ja než ē lī gu naudu. . Uz krastmalas beigā m, ejot pa labi, ir lielisks lē ts restorā ns "Aleksandrs" ar ļ oti garš ī gu ē dienu un milzī gā m porcijā m. Ļ oti iesaku. karsta kafija, vai lā se brendija. Vispā r Larnaka ir diezgan garlaicī ga pilsē tiņ a, nav ī paš as izklaides.


iemiesojums ekaterina_kuzik
Braucam uz Kipru 20. jūlijā, ļoti interesē cenas kafejnīcās ēdieniem.Kurš bija, pastāstiet cik))) Varbūt kāds zin nedārgu restorānu adreses? Paldies)
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Небольшой отель находится в центре города, на набережной, рядом с пляжем Финикудес. Последняя реконструкция проводилась в 2006 году.

Atrašanās vieta 30 м до пляжа. 15 км до аэропорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • niršana
  • makšķerēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

35 номеров.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Corner Athens Ave, & Pierides Str.P.O.Box40827, Larnaca - Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 24627200
Fax: +357 24627204
Tīmekļa vietne: Les Palmiers Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.