Crown Resorts Henipa 3*– Atsauksmes

21
Novērtējums 6.910
pamatā
21 atsaukt
№5 viesnīcas reitingā Larnaka
6.9 Numurs
5.9 apkalpošana
6.4 Tīrība
6.4 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 6 km attālumā no Larnakas pilsētas centra un ostas. Restorāni, kafejnīcas, bāri un veikali atrodas neliela brauciena attālumā. Svētā Lācara baznīca atrodas 6,1 km attālumā no viesnīcas, savukārt Teofila Džordžidisa parks atrodas 3,8 km attālumā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (celta 1990. gadā), ar to pieslēgtas papildu ēkas (celta 2003. gadā) un 2 stāvu bungalo kompleksa (celta 2009. gadā). Pēdējā renovācija veikta 2012. gadā.Vairāk →
аватар Taras779278
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija lieliski, visiem patika. Mē s ē dā m tikai brokastis, tā s nav sliktas. Mums bija istabiņ a 3 cilvē kiem, dabū jā m jaunā ku ē ku, tur viss bija kā rtī bā . Lī dz pludmalei jā iet kā jā m, ū dens izcils, tī rs, labs. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija lieliski, visiem patika. Mē s ē dā m tikai brokastis, tā s nav sliktas. Mums bija istabiņ a 3 cilvē kiem, dabū jā m jaunā ku ē ku, tur viss bija kā rtī bā . Lī dz pludmalei jā iet kā jā m, ū dens izcils, tī rs, labs. Teritorijā ir peldbaseins, dž akuzi, viss ir kā rtī bā , kā jau 3 * viesnī cai, tas kopumā ir super. Blakus atradā s veikali un aptiekas. Viesnī cā bija gids, piedā vā ja ekskursijas, bet nekur nebraucā m, atpū tā mies ar bē rnu pludmalē .
аватар lr-2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies pē dē jā brī ž a ekskursijā uz 6 dienā m brokastī m un vakariņ ā m par 550 eiro. Droš i vien nav vē rts maksā t vairā k, bet nav skaidrs, kurš š o naudu nopelnī jis. Viesnī cā ir cenrā dis, kurā teikts, ka š ā da uzturē š anā s diena viesnī cā maksā. … Tomēr ▾ Mē s devā mies pē dē jā brī ž a ekskursijā uz 6 dienā m brokastī m un vakariņ ā m par 550 eiro. Droš i vien nav vē rts maksā t vairā k, bet nav skaidrs, kurš š o naudu nopelnī jis. Viesnī cā ir cenrā dis, kurā teikts, ka š ā da uzturē š anā s diena viesnī cā maksā.182 eiro, t. i. vairā k nekā.1000 ir viesnī ca, plus lidojums nav ar č arteru, bet gan ar parasto lidmaš ī nu. Parastā ekonomiskā biļ ete turp un atpakaļ.363 eiro ar UIA lidmaš ī nu. Ieraš anā s - izbraukš ana no Kijevas ļ oti ē rta, vienkā rš i ideā la. Tie tiek atvesti uz viesnī cu vispirms 15 minū tē s, apmē ram 14 stundā s, t. i. nekavē joties nokā rtots. Saņ em autobusu 11:40. Pilna ieraš anā s un izbraukš anas diena. Bet par seifu (2.5 eiro), Wi-Fi, ledusskapi (3.5 eiro dienā ) jā maksā atseviš ķ i. Š ampū ns netiek nodroš inā ts, tikai 2 mazi ziepju gabaliņ i uz nedē ļ u. Ū dens pirkts veikalā blakus 1.5 litri - 1 eiro. Patī kams bonuss, pē c jebkura sī kuma iegā des viņ i iedod paroli savam Wi-Fi. Pē c tam tos var izmantot lī dz izbraukš anai. Ē diens viesnī cā ir labs par 7 eiro vienai personai par brokastī m un 16 eiro par pusdienā m vai vakariņ ā m. Gardi, bet vienmuļ i. 6. dienā jau nav iespē jams apskatī t ikdienas omleti.
Pludmale atrodas blakus viesnī cai, 5 minū š u gā jiena attā lumā pā ri ceļ am. Oļ i un smiltis. Ū dens ir ļ oti tī rs, tajā gandrī z nav nevienas dzī vas radī bas. Ļ oti reti var redzē t kā du zivi. Tā tad maska ​ ​ ir pilnī gi bezjē dzī gs atribū ts. Ir iespē ja paslē pties zem palmā m ē nā . Cilvē ku gandrī z nemaz nav, ne tā kā Aijanapā . Kontingents 50++
аватар czarina1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Kamē r iespaidi ir svaigi, nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Viesnī cā bijā m no 12.05. 19. lī dz 19.05. 2019. Bijā m iekā rtojuš ies vē lu vakarā , bet paspē jā m paē st vakariņ as un aizstaigā t lī dz jū rai) Ņ ē mā m All-Inclusive tū ri un nezaudē jā m) . … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Kamē r iespaidi ir svaigi, nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Viesnī cā bijā m no 12.05. 19. lī dz 19.05. 2019. Bijā m iekā rtojuš ies vē lu vakarā , bet paspē jā m paē st vakariņ as un aizstaigā t lī dz jū rai) Ņ ē mā m All-Inclusive tū ri un nezaudē jā m) . Arī viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m + tas bija budž eta variants. Mums iedeva istabiņ u 1 stā vā , viss tī rs un kā rtī gs, vannasistaba. tehnika labā stā voklī , skats uz baseinu. Mums ļ oti patika. Ē diens ir daudzveidī gs, vienī gais nebija saldumi, bet jo labā k). Starp pusdienā m un vakariņ ā m var paņ emt lī dzi uzkodas (frī kartupeļ i, č ī zburgeri, hamburgeri, salā ti utt. ) No 11-12 un no 16-17 saldē jumu. Viesnī cas teritorija ir liela un skaista. Bē rniem ir atseviš ķ s rotaļ u laukums. Jū ra oļ aina, bet pie ieejas sā kas smiltis, nav dziļ i, ū dens ideā li dzidrs, nav aļ ģ u, medū zu. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek apmaksā ti - 2.5 eiro / dienā . Bet mē s tos neņ ē mā m. Jū ra ir pā ri ceļ am no viesnī cas, mē s š ķ ē rsojā m luksoforu. Viesnī cas personā ls daļ ē ji runā krieviski. Ļ oti laipna un atsaucī ga. Liels paldies Januš am un Harullai). Jutos kā mā jā s. ) Vienī gais negatī vais ir maksas wi-fi. . Bet mē s izmantojā m tuvē jā s kafejnī cas wi-fi, tas mū s lieliski noķ ē ra uz kopē jā balkona))). Viesnī cā nav animā cijas, bet atpū tnieki paš i sarī koja diskotē kas. Kopumā mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs. Iesaku š o viesnī cu, ī paš i pā riem un bē rniem. Es tur atgrieztos vē lreiz!! ! ) Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!! ! !
аватар Natalija480975
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrā cija bija visaugstā kajā lī menī , viss bija kā rtī bā , gidi bija brī niš ķ ī gi, pā rsteidzoš i. Viesnī cu izvē lē jos tā pē c, ka tā ir tuvu jū rai, tas arī bija budž eta variants. … Tomēr ▾ Reģ istrā cija bija visaugstā kajā lī menī , viss bija kā rtī bā , gidi bija brī niš ķ ī gi, pā rsteidzoš i. Viesnī cu izvē lē jos tā pē c, ka tā ir tuvu jū rai, tas arī bija budž eta variants. Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, man ļ oti patika, ar š ī m brokastī m mums pietika gandrī z visu dienu))) Viss bija garš ī gi, viss bija labi. Viesnī cas teritorijā bija peldbaseini, vienmē r bija vietas gan ē nā , gan saulē . Personā ls nesalī dzinā ms, uzklausa katru piezī mi, ja kā dam ir. Veikali nav tā lu no viesnī cas, tos varē ja redzē t tieš i no mū su loga. Viesnī ca atrodas arī netā lu no lidostas, 15 minū š u brauciena attā lumā . Istaba tika regulā ri iztī rī ta, atkritumi izvesti, viss kā rtī bā . Mums patika darbinieki, viņ i labi izturē jā s pret mums. Bija viens trū kums - istabā nebija ledusskapja, bet, kā vē lā k izrā dī jā s, tas nebija vajadzī gs. Fē ns bija istabā , viss darbojā s. Varu ieteikt viesnī cu, man liekas, ka piemē rota pā riem, ar bē rniem tur bū s lieliski. Viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m, bez trokš ņ a, bez diskotē kā m.
аватар Natalija480975
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Netā lu no jū ras, lai gan 2. lī nija. Visur tī rs, kā rtī gs, tī rī ts katru dienu un ik pē c 2 dienā m mainī t veļ u. Personā ls draudzī gs, ļ oti patika attieksme pret viesiem. Ē diens labs, viss svaigs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Netā lu no jū ras, lai gan 2. lī nija. Visur tī rs, kā rtī gs, tī rī ts katru dienu un ik pē c 2 dienā m mainī t veļ u. Personā ls draudzī gs, ļ oti patika attieksme pret viesiem. Ē diens labs, viss svaigs un garš ī gs. Mī nusi, manuprā t, ir tā di, ka istabā s nav ledusskapju (var apgā dā t gribē tā jus - 3.5 eiro dienā ) un nav bezmaksas interneta.
аватар Roman566034
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē lē jā s viesnī cu atpū tai ar bē rniem. Vieta bija klusa, mierī ga, jū ra piemē rota bē rniem, un cena bija normā la š ai ekskursijai. Tikā m izmitinā ti uzreiz, ar numuriņ u problē mu nebija. Istaba tā da pati, parasta, bet plaš a, tī ra. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s viesnī cu atpū tai ar bē rniem. Vieta bija klusa, mierī ga, jū ra piemē rota bē rniem, un cena bija normā la š ai ekskursijai. Tikā m izmitinā ti uzreiz, ar numuriņ u problē mu nebija. Istaba tā da pati, parasta, bet plaš a, tī ra. Pirmajā dienā gaisma nodzisa, bet ā tri viss tika salabots. Brokastis bija iekļ autas ekskursijā , jo š aubī jos par kvalitā ti, bet nonā cā m pie secinā juma, ka ē diens ir normā ls un jau uz vietas apmaksā ts pusdienā s un vakariņ ā s. Uzturs ir normā ls, nav ļ oti daudzveidī gs. Man nepatika, ka augļ u kvalitā te nebija pā rā k laba. Teritorija ir liela un tī ra, 2 pieauguš o baseini, 1 bē rnu. Bā rs labs, dzē rieni labi, patika, nekā du sū dzī bu nebija. Veikali ir mazi netā lu no viesnī cas, lī dz lieliem gā jiena attā lumā.20 minū tes vai ar autobusu. Tū roperatora piedā vā tā s ekskursijas bija kvalitatī vas.
аватар talza
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca atmosfē ras ziņ ā ļ oti pieticī ga, restorā ns skumjš . Ē diens ir ļ oti vidē js, personā ls nav pā rā k draudzī gs. Fonu izlī dzina pā ris baseini un Kipras zaļ umi. Pludmale ir jauka, bet oļ u pā ri ceļ am. … Tomēr ▾ Viesnī ca atmosfē ras ziņ ā ļ oti pieticī ga, restorā ns skumjš . Ē diens ir ļ oti vidē js, personā ls nav pā rā k draudzī gs. Fonu izlī dzina pā ris baseini un Kipras zaļ umi. Pludmale ir jauka, bet oļ u pā ri ceļ am. Viesnī cā ir daudz krievu alkoholiķ u, kuri skaļ i kliedz un daudz dzer, kā parasti ņ em VISU.
Jū s varat doties uz viesnī cu HB, ja plā nojat daudz atrasties pludmalē un/vai doties ekskursijā s. Ē rta un ā tra piekļ uve Larnakai. Netā lu ir autobuss, tur var daudz ko redzē t. Viesnī cā bijā m 5 dienas, pē c tam pā rcē lā mies uz Ayia Napa. Manuprā t, Ayia Napa ir labā kais kū rorts Kiprā cenas, kvalitā tes un protams JŪ RAS ziņ ā !
на территории отеля
аватар Svelta_k
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Budž eta viesnī ca, teritorija un vestibils iekā rtoti pieticī gi. Atrodas 150-200 m lī dz pludmalei un 6 km. no pilsē tas centra. Smilš u un oļ u pludmale, paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sli un guļ amkrē sli par 2.5 €, dvielis bez maksas (viesnī cā pret droš ī bas naudu). … Tomēr ▾ Budž eta viesnī ca, teritorija un vestibils iekā rtoti pieticī gi. Atrodas 150-200 m lī dz pludmalei un 6 km. no pilsē tas centra. Smilš u un oļ u pludmale, paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sli un guļ amkrē sli par 2.5 €, dvielis bez maksas (viesnī cā pret droš ī bas naudu). Numuri 3 * - ne pā rā k labi ar skatu uz jū ru vai pilsē tu. Nav slikti bungalo (foto). Pirts, dž akuzi, seifs, ledusskapis (3.5 € dienā ) - par maksu. Wi-Fi 10 € dienā . Baseina teritorijā , tenisa korti bez maksas. Vakaros tiek rī kotas ballī tes (Kipras nakts, karaoke). Piemē rots kā budž eta variants dzī ves apstā kļ iem neizvē lī giem jaunieš iem, ģ imenē m ar bē rniem, veciem cilvē kiem.
Бунгало Crown Resorts Henipa 3* Вванная комната в номере Стандарт Бунгало Ванная комната в бунгало Бассейн Бар Бунгало Ресторан
аватар sistematour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ekonomiska viesnī ca 2. lī nijā , pludmale pā ri ceļ am, 150 metri no jū ras. Atrodas 6 km. uz promenā di. Tī rs, ē rts, nav liela platī ba. Istabas ir parastas. Ir viss iekļ auts maltī te. Nav savas naudas vē rts. Par ģ imeņ u ar bē rniem un jaunieš iem glā bš anu. … Tomēr ▾ Ekonomiska viesnī ca 2. lī nijā , pludmale pā ri ceļ am, 150 metri no jū ras. Atrodas 6 km. uz promenā di. Tī rs, ē rts, nav liela platī ba. Istabas ir parastas. Ir viss iekļ auts maltī te. Nav savas naudas vē rts. Par ģ imeņ u ar bē rniem un jaunieš iem glā bš anu.
аватар zakasovskaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas tū risma zonā , 3-5 kilometrus no Larnakas pilsē tas. Jū ra ir ļ oti tuvu, bet jā š ķ ē rso ceļ š - ļ oti noslogota š oseja. Pati viesnī ca laba, mā jī ga, ar savu skaistu teritoriju. Brokastī s ir diezgan liela ē dienu izvē le (mums bija iekļ autas tikai brokastis). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tū risma zonā , 3-5 kilometrus no Larnakas pilsē tas. Jū ra ir ļ oti tuvu, bet jā š ķ ē rso ceļ š - ļ oti noslogota š oseja. Pati viesnī ca laba, mā jī ga, ar savu skaistu teritoriju. Brokastī s ir diezgan liela ē dienu izvē le (mums bija iekļ autas tikai brokastis). Netā lu neatradā m nevienu veikalu, pie viesnī cas ir kafejnī ca. Tas neizskatā s daudz, tā ir ē stuve, tā pē c mē s neiegā jā m. Piektdienas vakarā viesnī cas vestibilā viesiem bija karaoke. Man ļ oti patika, atgā dinā ja kā du paziņ u vakaru. Atpū tā s 2012. gada septembrī . Tajā laikā baseina bā rs bija atvē rts. Liela kokteiļ u izvē le (cena apmē ram 5 eiro par 500 ml, mums ir dā rgā k un tilpums mazā ks). Par izeju nav jā maksā , jo. citā s viesnī cā s š is pakalpojums ir maksas. Kopumā viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai atpū tai, bet jaunieš iem tā ir garlaicī ga, jo. vakarā nav kur iet, tikai jā iet.
Parādīt vairāk »


iemiesojums duhovnayae
Labdien. Uz šo viesnīcu lidojam 28. maijā, kā ģimene. Atsauksmes nav viennozīmīgas. Varbūt kāds bija, lūdzu, pastāstiet. Paldies.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums povtarvg
Vai viesnīcā ir iespējams samaksāt par viss iekļauts, ja lidojam ar komplektu tikai brokastis. un kas ir aptuveni st-Th. vai iespēja pasūtīt pusdienas/vakariņas. arī vēlamās cenas 2014.g
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums nataly1378
uz Kipru braucam pirmo reizi.Vēlamies noīrēt auto.Kur un kā to var izdarīt?cik maksā šis prieks?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
sāls ezers
Novērtējums 10.0
Kipra, Larnaka
Daba
Svētā Lācara baznīca
Novērtējums 8.5
Kipra, Larnaka
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Vindsērfinga pūķu stacija Volcano
Novērtējums 9.0
Kipra, Larnaka
Atpūta, Daba, Izklaide, Pludmales

Отель расположен в 6 км от центра города и порта Ларнаки. В нескольких минутах езды находятся рестораны, кафе, бары и магазины. В 6,1 км от отеля расположена церковь Святого Лазаря, а в 3,8 км — парк Теофилос Георгиадис. Гостиница подойдет для семейного отдыха. Состоит из основного 4-этажного здания (построено в 1990 г.), соединенного с ним дополнительного корпуса (построен в 2003 г.) и комплекса 2-этажных бунгало (построены в 2009 г.). Последний ремонт был проведен в 2012 году.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Ларнаки составляет 22,2 км.
Pludmales apraksts Муниципальный песчаный пляж расположен в 300 м от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по продаже билетов. Есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Освещение теннисного корта (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
Telpu apraksts

Отель предлагает 164 комфортабельных номера: Suites, Luxury Bungalows, Standard.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Larnaca – Dhekelia Road, P.O.Box 40801, CY – 6307, Larnaca, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 24 646 022 Fax: +357 24 646 212
Tīmekļa vietne: Crown Resorts Henipa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.