Denizkizi & Denizkizi Royal Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši blakus Kirēnijas pludmalei. Tas sastāv no divām ēkām: Denizkizi un Denizkizi Royal. No viesnīcas paveras skats uz dārziem, jūru vai baseinu.Vairāk →
аватар Valerie_sea
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir pagā jis gads kopš mū su brī vdienā m Ziemeļ kiprā , un es visu atceros ļ oti sī ki, it kā tas bū tu vakar. Atpū tai izvē lē jā mies viesnī cu Denizkyzi, kur ieradā mies 2010. gada jū nija sā kumā uz 16 dienā m. … Tomēr ▾ Ir pagā jis gads kopš mū su brī vdienā m Ziemeļ kiprā , un es visu atceros ļ oti sī ki, it kā tas bū tu vakar.
Atpū tai izvē lē jā mies viesnī cu Denizkyzi, kur ieradā mies 2010. gada jū nija sā kumā uz 16 dienā m. Ar visiem jautā jumiem saistī bā ar atpū tas organizē š anu tika galā brī niš ķ ī ga tikš anā s ballī te - ī sti profesionā ļ i tū rismā , š ī uzņ ē muma kontaktus labprā t nodoš u personī gā ziņ ā . Un viesnī cas izvē le, un naktsmī tnes, un lidojumi, un transfē ri, un ē dinā š ana, un ekskursijas, un virkne citu jautā jumu, kas radā s mū su atvaļ inā juma laikā - tajā visā viņ i kļ uva par mū su palī giem. Viss lidojuma marš ruts mums tika aprakstī ts visprecī zā k, viss bija detalizē ti, mums pat gandrī z nebija jautā jumu, kad gatavojā mies veikt š o no pirmā acu uzmetiena neparasto lidojumu ar diviem pā rsē š anā s gadī jumiem ar 2 gadus vecu bē rnu.
Izvē loties viesnī cu, vadī jā mies pē c vairā kiem faktoriem: 1. , lai vieta bū tu mierī ga un 2. , blakus laba smilš u pludmale, lai jebkurā laikā varē tu mierī gi pastaigā ties ar mazuli un peldē ties. Par Denizkyzy Royal viesnī cu: iespē jams, ar visu savu vē lmi es nevaru atrast nekā dus mī nusus. Kluss, mierī gs, katru dienu uzkopts, kas mums nebija mazsvarī gi, jo bē rnī bā .
Viesnī cas numuri: atbilst č etru zvaigž ņ u lī menim, ne mazā k. No visiem numuriem paveras skats uz jū ru, jo visi numuri atrodas tikai vienā pusē .
Viesnī cas atraš anā s vieta: viesnī ca atrodas piecpadsmit minū š u brauciena attā lumā no Girnes pilsē tas (kuras otrais vā rds ir Kyrenia). Jū s varat iziet uz ceļ a, tas ir apmē ram simts metri, ir mikroautobuss - dolmush, č etras Turcijas liras maksā s brauciens lī dz Girnei. Iesaku visiem kaut reizi pabraukt garā m ar š o paš u mikroautobusu, ir viena jocī ga iezī me. Vismaz mums tas bija neparasti.
Blakus viesnī cai ir viss nepiecieš amais: aptieka, skaistumkopš anas salons, lielveikals, veikali. Daudz visu veidu restorā nu. Automaš ī nas noma ir iespē jama arī turpat viesnī cā bez problē mā m, bet tur ir nedaudz dā rgi, ī rē jā m vē lreiz caur saimnieku.
Personā ls viesnī cā ir ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs, vienmē r gatavs palī dzē t, katrs sī kums tiek atrisinā ts ar lielu labvē lī bu un nekavē joties, kas ir svarī gi.
Ē dinā š ana viesnī cā : vakariņ as bija ļ oti labas, daudzveidī gas. Brokastis labas, bet vienī gais mī nuss ir vienmuļ ī ba, beigā s apnika. Tiesa, manuprā t, viesnī cas gandrī z visā pasaulē cieš no tā - komplekts visur ir vienā ds. Pati Ziemeļ kipras virtuve ir ļ oti garš ī ga, veselī ga, katrs atradī s sev kā du ē dienu pē c savas gaumes.
Viesnī cas teritorija: FANTASTISKI! Tī rī ba ideā la, katru rī tu viss tiek iztī rī ts, DĀ RZS, varbū t visā s Ziemeļ kipras viesnī cā s ir tā di dā rzi, bet gribu teikt, ka tas bija neticami skaistums! Mū su bē rns bija sajū smā par to! Protams, liela nozī me š eit noteikti ir maģ iskajam Vidusjū ras klimatam – tā dā klimatā grū ti neaudzē t tik daudzveidī gas puķ es un kokus!
Tā kā es pieminē ju mū su bē rnu, es uzreiz teikš u daž us vā rdus par attieksmi pret Kipras turku bē rniem: viņ i tur mums vienkā rš i izlutinā ja bē rnu! Viņ am tur viss ir iespē jams, š ī s nebeidzamā s konfektes un saldē jums, nebeidzamie spaidī jumi. Lai ko viņ š tur darī ja, bet bija nestandarta situā cijas, visi vienmē r ir laipni apkā rt, vienalga ko. Pē c nedē ļ as sapratu, ka kaut kas ir jā dara. Es sā ku lū gt viesnī cas darbiniekiem bū t nedaudz stingrā kiem, un bija tik smieklī gi uz to skatī ties, ka viņ u pieres saraucā s un uzreiz viņ am uzsmaidī ja. Tie ir Ziemeļ kipras iedzī votā ji! Ļ oti draudzī gs!
Viesnī cas teritorijā atrodas divas trī s un č etru zvaigž ņ u ē kas, brokastis un vakariņ as notika trī szvaigž ņ u ē kas atklā tajā terasē . Skats, sē ž ot uz š ī s paš as terases, ir pasakains: vienā kalna pusē , no otras — jū ra.
Viesnī cas pludmale: viesnī cai ir sava pludmale, skaista, pilnī gi smilš aina, piecas minū tes nobraucat pa akmens taku, un esat klā t, visi nepiecieš amie pludmales pakalpojumi darbojas lieliski. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu un sauļ oš anā s krē slu, dvieļ i katru rī tu viesnī cas viesiem (neviesnī cas viesi var ierasties pludmalē par maksu), bā rs, ģ ē rbtuves, viss ir tī rs. Smiltis pludmalē tiek tī rī tas katru vakaru. Blakus pludmalei pā ri ceļ am ir peldbaseins, liels, tī rs, bet mē s to ī paš i neapmeklē jā m, peldē jā mies galvenokā rt jū rā .
Ekskursijas: vienkā rš i pateikt "Ir ko redzē t" nav nekā teikt vai melot. Apskates vietas Ziemeļ kiprā ir iespaidī gas! Bijā m divā s ekskursijā s: principā man viss patika, ar bē rnu ir grū ti ceļ ot, tā pē c bijā m tikai divā s programmā s. Ekskursiju organizā cija ļ oti laba, par visu padomā ts, gan atpū ta, gan pusdienas. Viņ i sniedza daudz informā cijas, neskatoties uz to, ka es varē ju uzņ emt tikai 50 procentus, jo arī mū su bē rnam viss interesē ja. Ī paš i man patika: Bellapais abatija, Svē tā Hilariona pils, Karpazas mež onī gā pludmale un svē tvietas. Viņ as vī rs joprojā m atradā s Famagustā , viņ a atstā ja uz viņ u lielu iespaidu.
Teikš u, ka ar prieku viesosimies vē lreiz uz Ziemeļ kipru! Atpū tu atceramies tikai no pozitī vā s puses!


iemiesojums graf11177
Vai jūra ir silta oktobrī un vai ir iespējams pasūtīt ekskursiju tieši pie jums.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен прямо рядом с пляжем в местечке Кирения. Состоит из двух корпусов: Denizkizi и Denizkizi Royal. Из окон отеля открывается вид на на сады, море или бассейн.

Atrašanās vieta 45 минут езды от аэропорта Эркан.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Denizkizi. 56 номеров: 50 Standard, 6 Deluxe Corner.

Denizkizi Royal. 54 номера: 6 interconnect, 6 Suites, 42 Standard.

Istabās

Кондиционер, сейф, принадлежности для чая и кофе, LCD TV, телефон, фен, халат и тапочки (не во всех номерах).

Adrese P.K. 230, Alsancak, Kyrenia, North Cyprus 99350
Tālruņi: Tel: (009)05488111000 Fax: (009)0392 821 2727
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.