Pirmais iespaids ir Kipra.

14 Jūnijs 2016 Ceļošanas laiks: no 02 Jūnijs 2016 ieslēgts 09 Jūnijs 2016
Reputācija: +247
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

apmeklē juma datums - 2016. gada jū nijs

Mums paveicā s pē dē jā brī ž a ceļ ojumā uz Ayia Napa, Tsokkos Holiday Hotel Nr. 2, cena kopumā patī kama 128 eiro par nedē ļ u. ar lidojumiem vienai personai, bez ē dinā š anas.

laiks bija skaists - silts, ne pā rā k karsts, nebija stipra vē ja.


Viesnī ca man patika - atrodas paš ā centrā netā lu no Main Street (naktsklubu un diskotē ku iela), dabū ju divistabu suite ar mini virtuvi, pilnī bā aprī kotu ar piederumiem, mikroviļ ņ u krā sni, plī ti, tosteri un ledusskapi, Wi- Fi maksā ja, konderis, fē ns un TV-caur depozī tu, nauda tiek atgriezta. Viesnī cai ir trī s baseini kuros pē c vecā s tradī cijas nepeldē jos, jū ra blakus. Tī rī š ana katru dienu visi tī ra ļ oti rū pī gi un pat mazgā t traukus. viesi pā rsvarā britu-ī ru jaunieš i, retā k krievvalodī gie, jaunieš u galvenā izklaide ir diskotē kas lī dz 3-4 no rī ta un tad viņ i parā dī sies viesnī cā un bļ aus lī dz notirpumam pie baseina, man likā s, ka viņ iem patī k naktī s kliegt pie baseina vairā k nekā diskotē kā kratī t savas ekstremitā tes. Iespē jams, ka tā ir cena, kas jā maksā par lē tu biļ eti. Ļ oti iesaku paņ emt lī dzi ausu aizbā ž ņ us.

Pats Ayia Napa kū rorts - (var iemest man č ī bas) - nav pludmales kū rorts, normā lu pludmaļ u ir Ļ OTI maz, pie viesnī cas ņ ē mā m trī s dienas ar motorolleri, sarunā jā m 30 eiro / 3 dienas. bija iespē ja apceļ ot visu Ayia Napa, Protaras, visa pludmale 99% ir asi akmeņ i piekrastē un jū rā , nav veģ etā cijas, koki, palmas, zā lā ji, parki, strū klakas, nav, centrā ir tā ds parks ar strū klaku un sausa zā le ir kauns par tā du pilsē tu.

Pirmā ir Ayia Napa slavenā kā pludmale, Nassi Beach, kas atrodas uz tā da paš a nosaukuma ielas, sū c, netī rā kā pludmale, laikam visā Kiprā , pat nebiju domā jusi, ka ir tā das pludmales, ir daudz cilvē ku. Ū dens, kā redzams bildē , ir sarkans.

Netā lu no ostas ir pludmale, liela, tī ra smilš aina, bet 10.00 jau tik daudz cilvē ku, ka negribas ne jū ru, ne pludmali, tikai roņ u novietni, ja aiziet uz pludmales galu. , jū s redzē siet skaistus lī č us un grotas no akmens, es peldē ju vienā grotā visu ceļ u lī dz beigā m

ja dodaties tā lā k jū s redzē siet akmens tiltu.

Kipras pludmales ir paš valdī bas, sauļ oš anā s krē sls-2.5, lietussargs-2.5, kas ir interesanti, samaksā jot vienu reizi, jū s varat doties uz jebkuru pludmali un ar š o biļ eti bez maksas var paņ emt jebkuru sauļ oš anā s krē slu.

Parastā s pludmales Ayia Napa ir Makronisos, Sandi, Landa, Protaras, Konnos Beach. Aizbraucā m uz Cape Cavo Greco-grotā m, skaists skats, var peldē ties, bet otrreiz, nav jē gas tur iet, pat apskatī jā m Afrodī tes pirtis, kā ds bomzis izlika akmeņ us riņ ķ ī un uzlika. kartes kā atrakcija. Protarasā ir Lidl lielveikals un Paralimni Carafur tur labā k pirkt. Viena diena bija atvē lē ta braucienam uz Famagustu ar motorolleru, tā ir Ziemeļ kipras teritorija, š ķ ē rsojot robež u paņ em pasi un tu bū s papildus jā pē rk turku apdroš inā š ana, skrejritenis - 10 eiro, auto - 20. Noteikti iesaku aizbraukt, pirmkā rt, Famagusta ir ļ oti skaista pilsē ta ar savu cietokš ņ a tī reli, gotisko katedrā li un ostu.


otrkā rt, tā ir diezgan moderna pilsē ta. pē c Famagustas devā mies apskatī t Salamis vecpilsē tas drupas, uz muzeju, lai nemaksā tu, devā mies no pludmales puses caur caurumu rež ģ ī , vai arī varat pastaigā ties pa pludmali apmē ram km. ž oga nav vispā r, un muzejs ir ļ oti liels, labi saglabā jusies aleja ar kolonnā m un amfiteā tris.

Uzmanī bu pelna pludmale, smilš aina, cilvē ku praktiski nav, saulriets lielisks.

Ja atrodat biļ eti uz Ziemeļ kipru, ņ emiet to bez vilcinā š anā s.

Turklā t informā cija pā rdomā m, tajā paš ā dienā es biju pludmalē Ayia Napa un Protaras - Ayia Napa bija kluss un mierī gs - Protaras vē jš pū ta, varbū t tā pē c, ka Protaras atrodas salas austrumu pusē un Ayia Napa no dienvidiem.

uzmanies katru dienu bē guma laikā jū rā , nopeldē ju 20 metrus no krasta un nevarē ju atgriezties - spē cī ga bē guma straume, airē ju 30 minū tes lī dz krastam, jau domā ju saukt palī gā . Pē c manis kā da meitene gā ja peldē ties, tā pē c viņ ai nā cā s izsaukt glā bē ju.

Rezultā ts ir tā ds, ka gribu vē lreiz uz Kipru, bet ne uz Aijanapu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Мыс Кейп Греко
Фамагуста
Фамагуста
Фамагуста
Саламис
Саламис
Саламис
Саламис
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums