Stamatia 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.610
№33 viesnīcas reitingā Aija Napa
8.4 Numurs
8.9 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.4 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ayia Napa centrā, divu minūšu gājiena attālumā no ostas, blakus smilšu pludmalei. Pēdējā restaurācija notika 2012. gadā. Piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар 0lzqtfdx
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaistā kais atvaļ inā juma laiks. Lieliska vieta un viesnī cas atraš anā s vieta. Jū ra atrodas 3-5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Ļ oti jauks un uzmanī gs personā ls viesnī cā . Ī paš i gribam izcelt Nataš u bā rā , viņ a vienmē r ir draudzī ga. … Tomēr ▾ Skaistā kais atvaļ inā juma laiks. Lieliska vieta un viesnī cas atraš anā s vieta. Jū ra atrodas 3-5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Ļ oti jauks un uzmanī gs personā ls viesnī cā . Ī paš i gribam izcelt Nataš u bā rā , viņ a vienmē r ir draudzī ga. Kokteiļ i ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Viss personā ls ļ oti labi sader š ajā viesnī cā . Restorā ns ir mā jī gs, patī kams, ē dieni ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi - viss ir mā jas stilā . Gribē tos š o viesnī cu apmeklē t vē l un vē l.
b
аватар Elena_26
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Kiprā no 20.07. 11. lī dz 29.07. 11. (tū roperators "Biblio Globus") Aijanapā viesnī cā Stamatia 3 *. Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no centra, 5 minū tes lī dz pludmalei. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Kiprā no 20.07. 11. lī dz 29.07. 11. (tū roperators "Biblio Globus") Aijanapā viesnī cā Stamatia 3 *.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , 10 minū š u gā jiena attā lumā no centra, 5 minū tes lī dz pludmalei.
Viesnī ca ē rta, tī ra, uzkopš ana katru dienu, laipns personā ls.
Ē diens labs, paņ ē mu brokastis un vakariņ as, ar to pilnī gi pietiek.
Vakariņ as bija tematiskas, pasaules tautu virtuves, ī paš i itā ļ u virtuves.
Dzē rieni vakariņ ā s ir maksas, kafija - 2.50 eiro, glā ze vī na - 2.10 eiro, kokteiļ i 2.5 - 4 eiro.
Viesmī ļ i un bā rmeņ i super, ī paš i krievu bā rmene Natā lija, profesionā lis ar lielo burtu.
Seifs maksā ja 3 eiro dienā , depozī ts 20 eiro, pludmales dvieļ u nav, adapteris 2 eiro.
Viesnī cā ir 2 peldbaseini - pieauguš ajiem un bē rniem, atpū tas zona pie baseina, terase, bā rs.
Tagad nedaudz par Ayia Napa: pilsē tiņ a ir piemē rota jaunieš iem, bā ru ielā ir 20 bā ri un klubi, kas koncentrē ti vienuviet.
Relaksē još u pludmales brī vdienu cienī tā jiem piemē rotā ka ir Paphos vai Protaras.
Ayia Napa pludmales ir vislabā kā s, tī ras, ē rtas, skaistas, it ī paš i Nissi pludmale - nepā rspē jams skaistums, brauciens uz turieni no viesnī cas ar autobusu 102 maksā s 1 eiro un ilgs aptuveni 10 minū tes.
Mani ļ oti pā rsteidza Kipras klimats, gaidī ju sausu klimatu un kļ ū dī jos, ļ oti mitrs, kā vannā , ļ oti karsts, temperatū ra jū lijā.38-40 grā di.
Kalnu un kontinenta dē ļ Turcijas klimats ir vieglā k izturī gs.
Kopumā ar braucienu biju apmierinā ts, bet Ayia Napa nav manā vecumā , man labā k patī k relaksē još ā ka atpū ta, viesnī ca, kā Turcijā , bet tas ir tī ri mans subjektī vais viedoklis.
Jaunieš u paradī ze!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
nebija plā noti š ajā viesnī cā , pirms lidojuma Natalie Tours veica overbooking, nebrī dinot mū s un aizstā jot Florida Beach ar staurolia. mū su saš utumam nebija robež u, bet kopumā pē c atdziš anas un atgrieš anā s mā jā s ar tī ru sirdsapziņ u varu ieteikt š o viesnī cu citiem tū ristiem. … Tomēr ▾ nebija plā noti š ajā viesnī cā , pirms lidojuma Natalie Tours veica overbooking, nebrī dinot mū s un aizstā jot Florida Beach ar staurolia. mū su saš utumam nebija robež u, bet kopumā pē c atdziš anas un atgrieš anā s mā jā s ar tī ru sirdsapziņ u varu ieteikt š o viesnī cu citiem tū ristiem. maza, kompakta viesnī ca ar lieliskiem numuriņ iem! ! (lai gan kondicionieris par papildus samaksu 5.5 eiro diennaktī ), ar virtuvi (ir viss nepiecieš amais: izlietne, plī ts, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, tosteris, trauki). sit istabiņ as, tikko pē c remonta, gaiš s, liels, jauns, nav ne vainas! ir fē ns, TV, telefons, jauks atvē rts balkons ar galdu un krē sliem. Lī dz pludmalei 10 minū š u gā jiens, pludmale tieš ā m labā kā Ayanapē , lī dz centram 2-3 km (taksometrs 8-10 eiro). patika ē diens viesnī cā . sā kumā viņ i bija saš utuš i par niecī go ē dienkartes izvē li (nav bufete, bet katru dienu man ir 3 daž ā di ē dieni pirmajam-otrajam-desertam), bet viņ i apbrī noja to, ka, lai arī izvē le nav liela, tiek gatavots tieš i pirms pasniegš anas (kura diena nav iesildī ta pē c kā rtas , nav improvizē ta nesaprotamos salā tos no vakardienas pā rpalikumiem, pildī ta ar mē rcē m, bet patieš ā m svaigi, labi pagatavoti ē dieni ī paš i mums, piemē ram, krabju kotletes, garneles, liellopa stroganovs...un porcijas ir milzī gas). laba droš ī ba. neviens nav redzams, bet pie mazā kā pā rpratuma 3 minū š u laikā piebrauc apsargi uz motocikliem ar augumu zem 2 metriem, kurus redzot visi konflikti tiek atrisinā ti 2 sekunž u laikā : )) paldies viesnī cas darbiniekiem un atseviš ķ i ī paš nieks, kurš katru dienu personī gi sazinā jā s ar atpū tniekiem, ievē roja stingrī bu visiem darbiniekiem un momentā ni atrisinā ja visas problemā tiskā s problē mas. pirmo reizi š ito redzu. vispā r man patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s laika posmā.18. 09.2010 - 02.10. 2010 Viesnī ca atbilda manā m cerī bā m. Numuriņ š ar ideā lo baltumu neatš ķ ī rā s (kā , piemē ram, Zviedrijas viesnī cā s), tač u bija kā rtī gs, kā rtī gs un pietiekami plaš s (vienvietī gs). … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā.18. 09.2010 - 02.10. 2010
Viesnī ca atbilda manā m cerī bā m.
Numuriņ š ar ideā lo baltumu neatš ķ ī rā s (kā , piemē ram, Zviedrijas viesnī cā s), tač u bija kā rtī gs, kā rtī gs un pietiekami plaš s (vienvietī gs). Ir vē rts padomā t, ka viesnī ca neš ķ iet jauna, un, ja jau kopš seniem laikiem uz griestiem ir parā dī jies traips, neviens to netaisā s noņ emt (š osezon noteikti). Tomē r telpas tī rī ba izskatā s labi. Mē beles varbū t nebija ļ oti jaunas un modernas, tač u tā s bija tī ras un funkcionā las. Numuriņ ā bija fē ns (bez maksas), televizors (tā lvadī bas pults - depozī ts 10 eiro), seifs (par maksu + depozī ts par slē dzeni - 20 eiro), ledusskapis (par maksu). Santehnika gan "zvani un svilpes" neatš ķ ī rā s, bet darbojā s normā li. Uz logiem bija aizkari. Balkons nav ī paš i liels. Man bija skats uz jū ru. Nu, kaimiņ u viesnī ca Nelia Beach arī . Tā dē jā di, lai pasargā tu sevi no sveš iem skatieniem, aizkars tika turē ts aizkars - bija nedaudz tumš s. Gaisa kondicionē tā js ir normā ls: ā tri atdzesē telpu un nepū š virsū . No rī tiem no virtuves (dzī voju treš ajā stā vā ) atskan skaņ as. No mana balkona man bija skats uz teritoriju (baseinu un palmā m - manuprā t, tas ir labi), jū ru, kalnus.
Par apkalpoš anu varu teikt tikai pozitī vas lietas. Tī rī š ana tika veikta katru dienu un labi. Kalpone atstā ja 2 eiro par dzeramnaudu. Gultas veļ a tika mainī ta divas reizes divu nedē ļ u laikā . Viesnī cas personā ls ir sadalī ts pieklā jī gajos un ļ oti pieklā jī gajos. Tiesa, mans lū gums iztī rī t izlietni tika izpildī ts jau otro reizi. Starp manā m apelā cijā m pagā ja trī s dienas. Bet, kad pieteicos otrreiz, viss tika izdarī ts tajā paš ā dienā . Saziņ a ar darbiniekiem notika angļ u valodā . Viens no viesmī ļ iem restorā nā ir krievs, vā cu menedž eris runā nedaudz krieviski. Man radā s iespaids, ka, ja darbinieki nerunā krieviski, tad viņ i noteikti saprot. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, un vā cu menedž eris pat vakariņ u laikā kaut ko dungoja : ). Kuponā nebija norā dī ts skata veids no istabas, tač u viņ i uzreiz apmetā s istabā ar skatu uz jū ru.
No ē diena man bija bufete – brokastis un vakariņ as. Brokastu trū kums ir tā ds, ka katru dienu mainī jā s tikai 2-3 ē dieni, un pā rē jie ē dieni vienmē r bija vienā di. Bet, no otras puses, š o ē dienu bija ļ oti daudz - katrai gaumei: kholopya, musli, medus, dā rzeņ i, sē nes, kartupeļ i, jogurti, daž ā das maizes utt. No dzē rieniem - sulas, ū dens, kafija, piens, kakao . Vakariņ ā s ē dieni katru dienu bija atš ķ irī gi. Bija "tematiskie vakari": itā ļ u virtuves vakars utt. Salā ti bija diezgan daž ā di. Gaļ a un zivis (precī zā k, ē dieni no tiem) ir garš ī gi. No augļ iem nā ca pā ri apelsī niem, bumbieriem, plū mē m, ā boliem. Bija deserti, arī kū kas. Dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti. Restorā ns un bā rs ir ļ oti mā jī gi. No vienas sienas restorā na paveras skats uz teritoriju: palmā m un baseinu.
Par izklaidi ī sti neko nevaru pateikt. Zinu tikai to, ka reizi nedē ļ ā ir dzī vā mū zika. Ir galda futbols, video spē les, galda teniss, biljards, tenisa korts.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Š ajā kū rortā biju pirmo reizi un kā rtī gi neizpē tī ju viesnī cas, bet, manuprā t, Stamatia ir vienā no labā kajā m vietā m. Ejiet piecas minū tes lī dz pludmalei. Blakus ir lī cis ar jahtā m. Pati viesnī ca ir vē rsta pret diezgan klusu ielu (no vienas puses, tā nav provinces iela, bet, no otras puses, tā nav ne centrā lā , ne š oseja, kas ir svarī gi). Piecu minū š u gā jienā lī dz pilsē tas galvenajai ielai. Tajā paš ā laikā no centra nav dzirdams troksnis, noteikti. Vispā r visas ballī tes un diskotē kas atrodas tā lu no jū ras un tā s nevar traucē t piekrastes viesnī cā m. Lī dz ar to viesnī ca atrodas klusā vietā , tač u š ī vieta nav ā rpus dzī ves: viss atrodas tieš ā tuvumā . Ir viesnī cas, kurā m blakus ir labā ka pludmale (plaš ā ka, vairā k smilš u). Bet daudzas no š ī m viesnī cā m atrodas uz lielas š osejas, gandrī z ā rpus pilsē tas, nomalē (tas man ir neē rti). Jā , un kalnainā apvidū – tas mani nomā c. Pludmale pie Stamatia arī laba, ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli (2+2 eiro). Bet pie krasta ū denī ir akmeņ i - tam ierī koti speciā li celiņ i - lai ē rtā k iebraukt. Ja dodaties tā lā k no lī č a (2 minū š u gā jienā ), tad pludmale kļ ū st vē l labā ka - tā tad tā nav problē ma.
Viesnī cas teritoriju ieskauj dzī vž ogs, kas izolē ts no ceļ a un citā m viesnī cā m. Tas rada mā jī gumu (daba tuvojas). Baseins nav ī paš i liels, bet nekā du grū stī š anos neredzē ju. Gultas ir ē rtas. Blakus ceļ am ir lielveikals. Viesnī cas zā le atstā j labu iespaidu: plaš s, nevis "pā rejas pagalms", miera un regularitā tes atmosfē ra, patī kama krē sla un vē sums (pē c veselas dienas karstā pludmalē ar aklī gu sauli, tas ir patieš ā m jauki).
Viesu vidū viesnī cā bija daudz krievu (50%), vā cieš u (30%), britu (10%), bija arī š veicieš i. Atpū tnieki bija vai nu pā ri (jauni un veci), vai mazi uzņ ē mumi (lī dz 3 cilvē kiem). Bija arī uzņ ē mumi un daudz kas cits, bet tas ir reti. Kopumā bija kluss un mierī gs, lielas trokš ņ ainas ballī tes nemanī ju - varbū t tā laika specifika (rudens).
Iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Tomē r viesnī ca nav ī paš i dā rga.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар iagoIBNiago
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s laika posmā.18. 09.2010 - 02.10. 2010 Viesnī ca atbilda manā m cerī bā m. Numuriņ š ar ideā lo baltumu neatš ķ ī rā s (kā , piemē ram, Zviedrijas viesnī cā s), tač u bija kā rtī gs, kā rtī gs un pietiekami plaš s (vienvietī gs). … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā.18. 09.2010 - 02.10. 2010
Viesnī ca atbilda manā m cerī bā m.
Numuriņ š ar ideā lo baltumu neatš ķ ī rā s (kā , piemē ram, Zviedrijas viesnī cā s), tač u bija kā rtī gs, kā rtī gs un pietiekami plaš s (vienvietī gs). Ir vē rts padomā t, ka viesnī ca neš ķ iet jauna, un, ja jau kopš seniem laikiem uz griestiem ir parā dī jies traips, neviens to netaisā s noņ emt (š osezon noteikti). Tomē r telpas tī rī ba izskatā s labi. Mē beles varbū t nebija ļ oti jaunas un modernas, tač u tā s bija tī ras un funkcionā las. Numuriņ ā bija fē ns (bez maksas), televizors (tā lvadī bas pults - depozī ts 10 eiro), seifs (par maksu + depozī ts par slē dzeni - 20 eiro), ledusskapis (par maksu). Santehnika gan "zvani un svilpes" neatš ķ ī rā s, bet darbojā s normā li. Uz logiem bija aizkari. Balkons nav ī paš i liels. Man bija skats uz jū ru. Nu, kaimiņ u viesnī ca Nelia Beach arī . Tā dē jā di, lai pasargā tu sevi no sveš iem skatieniem, aizkars tika turē ts aizkars - bija nedaudz tumš s. Gaisa kondicionē tā js ir normā ls: ā tri atdzesē telpu un nepū š virsū . No rī tiem no virtuves (dzī voju treš ajā stā vā ) atskan skaņ as. No mana balkona man bija skats uz teritoriju (baseinu un palmā m - manuprā t, tas ir labi), jū ru, kalnus.
Par apkalpoš anu varu teikt tikai pozitī vas lietas. Tī rī š ana tika veikta katru dienu un labi. Kalpone atstā ja 2 eiro par dzeramnaudu. Gultas veļ a tika mainī ta divas reizes divu nedē ļ u laikā . Viesnī cas personā ls ir sadalī ts pieklā jī gajos un ļ oti pieklā jī gajos. Tiesa, mans lū gums iztī rī t izlietni tika izpildī ts jau otro reizi. Starp manā m apelā cijā m pagā ja trī s dienas. Bet, kad pieteicos otrreiz, viss tika izdarī ts tajā paš ā dienā . Saziņ a ar darbiniekiem notika angļ u valodā . Viens no viesmī ļ iem restorā nā ir krievs, vā cu menedž eris runā nedaudz krieviski. Man radā s iespaids, ka, ja darbinieki nerunā krieviski, tad viņ i noteikti saprot. Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, un vā cu menedž eris pat vakariņ u laikā kaut ko dungoja : ). Kuponā nebija norā dī ts skata veids no istabas, tač u viņ i uzreiz apmetā s istabā ar skatu uz jū ru.
No ē diena man bija bufete – brokastis un vakariņ as. Brokastu trū kums ir tā ds, ka katru dienu mainī jā s tikai 2-3 ē dieni, un pā rē jie ē dieni vienmē r bija vienā di. Bet, no otras puses, š o ē dienu bija ļ oti daudz - katrai gaumei: kholopya, musli, medus, dā rzeņ i, sē nes, kartupeļ i, jogurti, daž ā das maizes utt. No dzē rieniem - sulas, ū dens, kafija, piens, kakao . Vakariņ ā s ē dieni katru dienu bija atš ķ irī gi. Bija "tematiskie vakari": itā ļ u virtuves vakars utt. Salā ti bija diezgan daž ā di. Gaļ a un zivis (precī zā k, ē dieni no tiem) ir garš ī gi. No augļ iem nā ca pā ri apelsī niem, bumbieriem, plū mē m, ā boliem. Bija deserti, arī kū kas. Dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti. Restorā ns un bā rs ir ļ oti mā jī gi. No vienas sienas restorā na paveras skats uz teritoriju: palmā m un baseinu.
Par izklaidi ī sti neko nevaru pateikt. Zinu tikai to, ka reizi nedē ļ ā ir dzī vā mū zika. Ir galda futbols, video spē les, galda teniss, biljards, tenisa korts.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Š ajā kū rortā biju pirmo reizi un kā rtī gi neizpē tī ju viesnī cas, bet, manuprā t, Stamatia ir vienā no labā kajā m vietā m. Ejiet piecas minū tes lī dz pludmalei. Blakus ir lī cis ar jahtā m. Pati viesnī ca ir vē rsta pret diezgan klusu ielu (no vienas puses, tā nav provinces iela, bet, no otras puses, tā nav ne centrā lā , ne š oseja, kas ir svarī gi). Piecu minū š u gā jienā lī dz pilsē tas galvenajai ielai. Tajā paš ā laikā no centra nav dzirdams troksnis, noteikti. Vispā r visas ballī tes un diskotē kas atrodas tā lu no jū ras un tā s nevar traucē t piekrastes viesnī cā m. Lī dz ar to viesnī ca atrodas klusā vietā , tač u š ī vieta nav ā rpus dzī ves: viss atrodas tieš ā tuvumā . Ir viesnī cas, kurā m blakus ir labā ka pludmale (plaš ā ka, vairā k smilš u). Bet daudzas no š ī m viesnī cā m atrodas uz lielas š osejas, gandrī z ā rpus pilsē tas, nomalē (tas man ir neē rti). Jā , un kalnainā apvidū – tas mani nomā c. Pludmale pie Stamatia arī laba, ir saulessargi un sauļ oš anā s krē sli (2+2 eiro). Bet pie krasta ū denī ir akmeņ i - tam ierī koti speciā li celiņ i - lai ē rtā k iebraukt. Ja dodaties tā lā k no lī č a (2 minū š u gā jienā ), tad pludmale kļ ū st vē l labā ka - tā tad tā nav problē ma.
Viesnī cas teritoriju ieskauj dzī vž ogs, kas izolē ts no ceļ a un citā m viesnī cā m. Tas rada mā jī gumu (daba tuvojas). Baseins nav ī paš i liels, bet nekā du grū stī š anos neredzē ju. Gultas ir ē rtas. Blakus ceļ am ir lielveikals. Viesnī cas zā le atstā j labu iespaidu: plaš s, nevis "pā rejas pagalms", miera un regularitā tes atmosfē ra, patī kama krē sla un vē sums (pē c veselas dienas karstā pludmalē ar aklī gu sauli, tas ir patieš ā m jauki).
Viesu vidū viesnī cā bija daudz krievu (50%), vā cieš u (30%), britu (10%), bija arī š veicieš i. Atpū tnieki bija vai nu pā ri (jauni un veci), vai mazi uzņ ē mumi (lī dz 3 cilvē kiem). Bija arī uzņ ē mumi un daudz kas cits, bet tas ir reti. Kopumā bija kluss un mierī gs, lielas trokš ņ ainas ballī tes nemanī ju - varbū t tā laika specifika (rudens).
Iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m un relaksē još ā m brī vdienā m. Tomē r viesnī ca nav ī paš i dā rga.
аватар yarabul
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2010. gada jū nijā . Par 3 zvaigznē m viss ir ļ oti pieklā jī gi. Viss tī rs un kā rtī gs, laipns personā ls. Viesnī cas kopē jā platī ba ir ļ oti maza, tač u tas ir normā li 3 zvaigznē m Kiprā (un cena ir atbilstoš a). … Tomēr ▾ Atpū tā s 2010. gada jū nijā . Par 3 zvaigznē m viss ir ļ oti pieklā jī gi. Viss tī rs un kā rtī gs, laipns personā ls. Viesnī cas kopē jā platī ba ir ļ oti maza, tač u tas ir normā li 3 zvaigznē m Kiprā (un cena ir atbilstoš a). Kas attiecas uz iepriekš ē jā m atsauksmē m par virtuvi š ajā viesnī cā , tad tie ir lieli pieprasī jumi pē c salī dzinoš i nelielas naudas. Vakariņ ā s viņ i baroja jē ra gaļ u, salā tus, Eiropas brokastis - olas, sieru, bulciņ as, dā rzeņ us. Esmu jau agrā k atpū tusies Eiropā un zinu, kā un kā vajadzē tu izskatī ties 3 zvaigž ņ u viesnī cā s. Es personī gi ņ ē mu biļ eti tikai ar brokastī m un vakariņ ā m un nekad nenož ē loju, jo pilsē tiņ ā ir daudz forš u tavernu - par 20 eiro vai pat 10 var paē st kā rtī gas pusdienas vai vakariņ as. No personā la rupjī bā m nesaskā ros, visi ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi. Istabas ir normā las, lai gan gaisa kondicionieri ir centrā lie un ļ oti trokš ņ aini, bet tas ir atkritumi. Viesnī cā galvenokā rt uzturas vā cieš i un briti, daudz krievu (visa tū risma industrija Kiprā balstā s uz krievu tū ristiem). Jū ra ir tuvu, bet labā k pastaigā ties nedaudz pa kreisi no viesnī cas, lai gan ar brī vā m vietā m pludmalē problē mu nav. Istabas ir vienkā rš as, viss ir tī rs. . Ayia Napa ir kū rorts tiem, kas vē las pavadī t nakti - super diskotē ka. Netā lu ir daudz veikalu, kur var uzkrā t gandrī z visu. Nepē rciet koferus, kas tiek piedā vā ti par ļ oti zemā m cenā m – tie ir ļ oti sliktas kvalitā tes. Starp citu, restorā nos frī kartupeļ i tiek pievienoti gandrī z katram ē dienam, tā pē c nepasū tiet uzreiz pā rā k daudz, tiem ir ļ oti lielas porcijas. Atpū ta Stamatijā . Tie ir mē reni tē riņ i kā rtī gai atpū tai - nesē dē si tikai viesnī cā?!!!!! ! ! Lai jaukas brī vdienas
аватар RaiskaParadise
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ajā viesnī cā palikā m tikai trī s dienas, bet ar pā rliecī bu varu teikt, ka viesnī ca ir laba. Ē diens patika - ļ oti daudzveidī gas brokastis, vakariņ as pieticī gā kas, bet diezgan panesamas (katrā ziņ ā ē dams un garš ī gs viss). … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palikā m tikai trī s dienas, bet ar pā rliecī bu varu teikt, ka viesnī ca ir laba. Ē diens patika - ļ oti daudzveidī gas brokastis, vakariņ as pieticī gā kas, bet diezgan panesamas (katrā ziņ ā ē dams un garš ī gs viss). Istabas ir tī ras, man ne vienmē r paveicā s ar vannas istabā m atvaļ inā jumā , bet š eit viss ir ļ oti pieklā jī gs un skaists. Istabā uz grī das ir paklā js, kas droš i vien neder visiem, bet tomē r nedomā ju, ka pē c katra viesa tas tiek izmazgā ts vai izkratī ts. istabiņ a bija ar skatu uz brauktuvi un nepatika, mū su skatienam pavē rā s smilš ains tuksnesis ar miskastē m un ceļ u (nemaz ne tas, ko gribē jā m redzē t atvaļ inā jumā : ) starp citu, š ī puse ir vē rsta uz centru, skaļ as mū zikas un ballī š u centrs - attiecī gi, ja plā nojat gulē t, paprasiet naktī istabu otrā pusē ). Un enerģ ē tiski es tur nejutos ī paš i ē rti, kaut kā gaisā bija saspringts, bet tā s jau ir manas personī gā s nepatikš anas : ). Vispā r viesnī ca nav domā ta jaunieš iem, tur bija daudz pieauguš o un arī tas mani kaut kā sarū gtinā ja, bet ar pā rliecī bu varam teikt, ka viesnī ca ir klusa un mierī ga! Lī dz centram nebija tā lu jā iet kā jā m, laikam 20-25 minū tes, bet Limonac pludmale bija pavisam tuvu, tikai 5 minū tes un biji klā t : ).
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Mē s ieradā mies maija beigā s. Atnā ca uz svē tkiem Cataclysmos. Pē c tam laiks it kā mainī jā s, kļ uva karsts un ū dens jū rā silts. Smiltis pludmalē katru dienu tiek sijā tas ar tehniku, naktī tā s ir tī ras un mī kstas. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies maija beigā s. Atnā ca uz svē tkiem Cataclysmos. Pē c tam laiks it kā mainī jā s, kļ uva karsts un ū dens jū rā silts. Smiltis pludmalē katru dienu tiek sijā tas ar tehniku, naktī tā s ir tī ras un mī kstas. Un ū dens dzidrs pat dziļ ā s vietā s, vā rdu nav!! ! Viesnī cā mū s sagaidī ja ar smaidu. Palagi ir balti un mainī ti katru otro dienu. Un dvieli vē l biež ā k, katru dienu. Ē dienu pavā res gatavo lieliski, bija ļ oti garš ī gi. Vakarā devā mies pastaigā pa atrakciju parku. Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā vietā , tuvu visam, 3 minū š u gā jienā lī dz pludmalei. Bijā m ļ oti apmierinā ti!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies trī s ar mazu bē rnu 3 nedē ļ as. Viesnī cai ir savi plusi un mī nusi. Redzams, ka kā dreiz bija labs, bet tagad saimnieks krā j simtu. tā tad 1. Ē diens. Vakariņ ā s neinteresants ē diens - par š iem 13 eiro (vai 11, ja vairā k par 5 dienā m) pilsē tā var dabū t daudz labā k. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trī s ar mazu bē rnu 3 nedē ļ as. Viesnī cai ir savi plusi un mī nusi. Redzams, ka kā dreiz bija labs, bet tagad saimnieks krā j simtu.
tā tad
1. Ē diens.
Vakariņ ā s neinteresants ē diens - par š iem 13 eiro (vai 11, ja vairā k par 5 dienā m) pilsē tā var dabū t daudz labā k. Salā ti - 4 izlases pā rtikas preces, bet gurķ i un tomā ti parasti bija klā t; zupa acī mredzot ar kubiņ iem, 4 veidu siltie ē dieni (no kuriem biež i 2 veidi vistas vai 2 veidi cū kgaļ a), 3-4 veidi vienkā rš s garnī rs, daž reiz lazanja, maza pica - viss ir vienkā rš s, zivs, 2 veidi deserts (parasti putas), ā boli , apelsī ni, greipfrū ti, Dzē rieni - par maksu. Visgarš ī gā kais bija kaut kas lī dzī gs musakam – reizē m. Nebē dziet. Neskatoties uz to, ar vē deru neviens necieta, un bē rns tika pabarots. Brokastis labas un bagā tī gas. Ā rpus teritorijas cenas sekojoš as: kompleksā s pusdienas - mussaka ar dā rzeņ u salā tiem - 10 eiro, Porcijas lielas. Man patika restorā ns Adesso Bistro netā lu no Thalassa muzeja. Tī rā k un garš ī gā k par to paš u naudu. Garš ī gā mussaka -7.70 eiro, dā rzeņ u salā ti (grū ti pā rvarami vienatnē ) - 7 eiro, zobenzivs steiks ar kartupeļ iem - 12.50, spageti ar sē nē m (porcija trim) - 6.50 eiro. Vakariņ ā s mē rces, maize, bezmaksas vī ns. Tē ja 2 eiro (kā viesnī cā ).
Ī sā k sakot, labā k ir pusdienot ā rpus viesnī cas. Karstuma dē ļ man negribas pusdienot. Augļ i un dā rzeņ i vidē ji 3 eiro kilogramā . sula - 2 eiro litrā .
2. Skaitlis
Aparatū ra ir veca, bet viss darbojas. Istabā mē s visi trī s lieliski iekā rtojā mies, bet es nevaru iedomā ties, kā izmitinā t č etrus (Iespē jams, 4 cilvē ku istaba). Vannas istabā ir š aurs - ir dū š ī gs ventilā cijas kanā ls. Š ampū ns nav, ziepes jā prasa pie apkopē jas ("Ziepes? Ak, jā , lū dzu"), nopirku abus un nemulsinā jos, Tas nav galvenais. Dvieļ i tika mainī ti visu laiku.
Starp citu, tur bija skudras, jū s nevarat atstā t ē dienu uz galda. Pē c 15 minū tē m iztecē s pilī te ievā rī juma. Tie ir saindē ti un pazū d uz daž ā m dienā m. Mums bija 1. stā vs un vakariņ ojā m istabā .
Gaisa kondicionē tā js bez gultā m nepū š .
Par maksu: Ledusskapis 4.30 Eiro, ja vairā k par 5 dienā m - 3.40; seifs - 3 eiro, adapteris bez maksas, droš ī bas nauda 2 eiro.
3, skats uz logu
Bijā m blakus esoš ajā viesnī cā Nelia, kas uzcelta 40 metru attā lumā , tā s mā jsaimniecī bā . daļ a. Pastā vī gs gaisa kondicionē tā ju un automaš ī nu troksnis. Iekrauš ana Izkrauš ana. Vakarā lī dz pat pusnaktij mū zika no abu viesnī cu bā riem, dzī vā s mū zikas atbalsis no tuvā kā kroga, bet otrā pusē ē kai - ceļ š , pa kuru traucas mopē di un citi dā rdotā ji. Bē rns nesadraudzē jā s ar kondicionieri, mē ģ inā jā m gulē t ar atvē rtu balkonu - smacī gs, trokš ņ ains. Mums piedā vā ja izvē lē ties 3 istabas, bet kaut kas mums nederē ja, tad mē s kaut kā pielā gojā mies gaisa kondicionierim, un nepā rvietojā mies. Ko mainī t pret ziepē m?
4, Atraš anā s vieta pie jū ras - 3 minū tes lī dz pludmalei, kas ir svarī gi karstumā un bē rnam ("Mammu! Es gribu bū t ē nā ! Cep galvu! " - tas ir caur cepuri). Sauļ oš anā s krē sli, lietussargi par 2 eiro, bet var arī uz smiltī m ar savu lietussargu. Netā lu no ostas, patī kami vakarā pastaigā ties, tur kaķ i tika pabaroti.
5. Mums patika personā ls, acī mredzot, ar savu laipno attieksmi cenš as izpirkt saimnieka ekonomismu. Viesmī ļ i - studentu praktikanti (atkal uzkrā jumi) - ļ oti centī gi, cī tī gi ekspluatē ti.
Ī sā k sakot – budž eta viesnī ca, ja grib labā k – acī mredzot, jā maksā vairā k. Bet jums vienkā rš i jā pā rliecinā s, ka par lielu naudu jū s saņ emat lielu vannas istabu, lielisku pā rtiku un pilnī gu kukaiņ u neesamī bu. Kas zina iepriekš ?
Ceru, ka š ī informā cija palī dzē s jums izvē lē ties viesnī cu.
Manā izvē lē galvenais bija izmaksas. Trī s nedē ļ as!
Jauku atpū tu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар mashkaka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! dodos uz š o viesnī cu otro reizi! diezgan mā jī gi un tī ri, pie jū ras, lī dz centram 5-10 min! labi barots! Es iesaku jaunieš iem … Tomēr ▾ Sveiki visiem! dodos uz š o viesnī cu otro reizi! diezgan mā jī gi un tī ri, pie jū ras, lī dz centram 5-10 min! labi barots! Es iesaku jaunieš iem


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель находится в центре Айя Напы, в двух минутах ходьбы до порта, рядом с песчаным пляжем. Последняя реставрация проводилась в 2012 году. Подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta 100 м от пляжа и 200 м от туристического центра Айя-Напы. Музей Thalassa расположен в 100 м от отеля. Ближайшая остановка автобуса – в 200 м от отеля. 45 км от аэропорта г. Ларнака. 141 км от аэропорта г. Пафос.
Pludmales apraksts Бело-золотистый песок.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Ресторан Hestia, таверна, лобби-бар, бар у бассейна, 2 конференц-зала на 40 и 60 человек, сувенирный магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
Telpu apraksts

87 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Tālruņi: +357 237-22723
Tīmekļa vietne: Stamatia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.