So Nice Club Resort 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.710
№44 viesnīcas reitingā Aija Napa
6.9 Numurs
7.1 apkalpošana
6.2 Tīrība
6.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Šī dzīvokļu viesnīca atrodas klusā vietā Golden Beach smilšu pludmalē. Pirmā boutique viesnīca Ayia Napa (bungalo).Vairāk →
аватар yanina.bra
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca mums ļ oti patika. Ā tri ieradā s, ā tri iekā rtojā s. Istaba ar virtuvi - ļ oti ē rta, visi piederumi bija. Pā ri ceļ am ir veikals. Istaba ir jauka, tī ra un regulā ri tiek uzkopta. Mums rī t bija ē diens un vakariņ as, viss standarta bez volā niem, bet ē dams. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums ļ oti patika. Ā tri ieradā s, ā tri iekā rtojā s. Istaba ar virtuvi - ļ oti ē rta, visi piederumi bija. Pā ri ceļ am ir veikals. Istaba ir jauka, tī ra un regulā ri tiek uzkopta. Mums rī t bija ē diens un vakariņ as, viss standarta bez volā niem, bet ē dams. Centrā var nokļ ū t ar autobusu, 5 eiro turp un atpakaļ . Ir veikali, un kafejnī cas, vispā r visa ballī te. Un pats galvenais – jū ra tur ir maģ iska, ir vē rts aizbraukt!
аватар anneta.vostryakova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super vieta kur atpū sties. Nereā lā Kipras jū ra - tī rā kā s, debeszilā s un baltā s smiltis pludmalē - negribē ja pamest. Turklā t jū ra ir blakus viesnī cai, 2 minū tes. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, bet var arī gulē t uz dvieļ iem. … Tomēr ▾ Super vieta kur atpū sties. Nereā lā Kipras jū ra - tī rā kā s, debeszilā s un baltā s smiltis pludmalē - negribē ja pamest. Turklā t jū ra ir blakus viesnī cai, 2 minū tes. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir maksas, bet var arī gulē t uz dvieļ iem. Pludmale ir mierī ga, atš ķ irī bā no Nissi pludmales, bet ir jau viens, kurš kuram dod priekš roku. Viesnī cā ir 2 baseini, bet pā rsvarā bijā m pie jū ras.
Ļ oti jauka istaba ar virtuvi - ir viss ē diena gatavoš anai, arī trauki, ē rti, kad nav viss iekļ auts, bet pā ri ceļ am ir veikals un var kaut ko nopirkt)) Telpa ir tī ra, ir peldmē teļ i, tie tiek regulā ri tī rī ti.
Ar ē dienu viss ir pieklā jī gi, no rī tiem standarta brokastu komplekti, bet viss svaigs, jums tiek nodroš inā tas gardas brokastis. Ļ oti garš ī gas vakariņ as, ir daž ā dī ba - daž ā da veida gaļ a, piedevas, daudz saldumu.
Noteikti brauciet uz pilsē tas centru, braucā m ar autobusu, maksā.5 eiro abos virzienos, bet tur ir daudz kas - veikali, restorā ni, ballī tes, diskotē kas, daž reiz var atpū sties. Viesnī ca piemē rota gan jaunieš u kompā nijā m, gan tiem, kas ceļ o ar bē rniem, tur ir viss, un galvenais, krā š ņ ā jū ra.
аватар gayduchka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca patieš ā m valdzina ar savu neparasto dizainu, baltumu un mū sdienī gumu, kas robež ojas ar sengrieķ u tradī cijā m. Patika Telpu dizains, eksterjers, interjers, tekstila krā su shē ma (zilas*oranž as krā sas) Lieliska pludmale - smilš aina, sekla ū dens, labi aprī kota Bet infrastruktū ra ir Maksa, 7. … Tomēr ▾ Viesnī ca patieš ā m valdzina ar savu neparasto dizainu, baltumu un mū sdienī gumu, kas robež ojas ar sengrieķ u tradī cijā m.
Patika
Telpu dizains, eksterjers, interjers, tekstila krā su shē ma (zilas*oranž as krā sas)
Lieliska pludmale - smilš aina, sekla ū dens, labi aprī kota
Bet infrastruktū ra ir Maksa, 7.5 eiro par 2 sauļ oš anā s krē sliem un lietussargu dienā
Ē rts bē rniem. Pludmale nav nemierī ga, nav pā rpildī ta, rosā s
Viesnī cas izmē rs ir Mazs, dzī vojā m 3709, otrais stā vs, viss ir pilns skats-baseins, reģ istratū ra, restorā ns-viss pastaigas attā lumā . Bē rni vienmē r ir redzami uz ielas
Grieķ u regularitā te, lē nums un personā la nekaitinā tī ba
Nav jā cī nā s par sauļ oš anā s krē sliem un citu infrastruktū ru, vienmē r var atgulties uz baseina.
Mī nusi
Pakalpojumu ir ļ oti maz. . .
1 apmetā s istabā , kas nebija iztī rī ta pē c iepriekš ē jiem viesiem
2 seifs tika salabots 4 dienu laikā (to tikko slē dza iepriekš ē jie klienti)
3 tā lvadī bas pults gaisa kondicionē tā jiem, tas ir 1 uz 2 kondicionieriem, mainī ts pē c 4. pieprasī juma))
4 uz 2 peldmē teļ iem 1! ! josta, bez č ī bā m, bez š ampū na. Vienas š ķ idrā s ziepes ar kā da Spa emblē mu))
4 nekad 10 dienu laikā! ! ! nemainī ja dvieļ us un gultas veļ u! ! nometa tos uz grī das, nepalī dzē ja. pakā ra atpakaļ
Kartes pildī ja KATRU DIENU. Turklā t visas 3. . Vingroš anā s, -no rī ta reģ istratū rā pē c brokastī m. Tā kā nevarē ja iekļ ū t istabā
5Ap viesnī cu bija klā ts karstais ū dens. . mums bija, kaimiņ iem 1. stā vā nebija.
5Peldbaseins sou naktī Netī rs lī dz vā jprā tam-viss ir iekš ā . . no lapā m lī dz zemes kluč iem. Laikam tā pē c tur neviens nekad nav peldē jies
Mē s devā mies uz sivē nmā tes balto baseinu, par laimi, neviens mums neierobež oja piekļ uvi tam
6Animā cija NĒ!! ! ne no rī ta, ne vakarā , ne bē rniem, ne pieauguš ajiem
7Ē diens. . tā ir PĒ RLE!! !
10 dienas mē s NEKAD MAINĪ M Ē DIENVITNI ne brokastī s, ne vakariņ ā s. Ē dieni bija nemainī gi viendabī gi un, atvainojiet, bezgarš ī gi (((Labi, mums cilvē ki ar pilnu pansiju vispā r neē da pusdienas pā ris reizes (bufetes izpratnē ), -atnā ca, bet cilvē ku trū kuma dē ļ vakariņ as negatavoja, piedā vā ja gatavot pē c pasū tī juma . . 1.5h tukš ā zā lē ))
Ja atnā kat pē c pirmā s stundas no ē dienreizes sā kuma, augļ u un desertu nav.
Vispā rī gs secinā jums
Pakalpojums 3
Ja ej, tad brokastī s, jo iespaidi par ē dienu galu galā bija visdemotivē još ā kie))
Vakara atpū tu plā nojiet patstā vī gi, mē s nekad nenakš ņ ojā m vakarā viesnī cā - devā mies uz Lunaparku, centru, pastaigā jā mies Marina (ostā ), bijā m uz bā ra ielas
Ne par puspansiju, par naudu no starpī bas var diezgan labi paē st jebkurā tuvē jā krodziņ ā . Par laimi, pastaigas attā lumā no tiem ir diezgan daudz)))
Rakstu cerī bā , ka mani uzklausī s viesnī cas vadī ba
Puiš i, jums ir forš a bilde un lieliska pludmale, es ceru, ka tas viss ir tikai personā la neuzmanī ba sezonas sā kumā
аватар alexey.kaganovich
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es tur atgriezī š os! Jo nevaru aizmirst skaisto jū ru, perfektu, kas ir burtiski akmens metiena attā lumā no viesnī cas, kas ir skaidra un debeszila. Jo istabiņ a bija ļ oti ē rta ar nelielu virtuvī ti ar visu, lai varē tu kaut ko pagatavot, jo veikals bija blakus, jo istaba bija ē rta un tī ra, labi uzkopta, un bija arī halā ti. … Tomēr ▾ Es tur atgriezī š os! Jo nevaru aizmirst skaisto jū ru, perfektu, kas ir burtiski akmens metiena attā lumā no viesnī cas, kas ir skaidra un debeszila. Jo istabiņ a bija ļ oti ē rta ar nelielu virtuvī ti ar visu, lai varē tu kaut ko pagatavot, jo veikals bija blakus, jo istaba bija ē rta un tī ra, labi uzkopta, un bija arī halā ti. Tā kā ē diens bija pieklā jī gs, garš ī gs, gaļ a un dā rzeņ i katru dienu tika ē sti daž ā di. Jo atpū ta neaprobež ojas tikai ar viesnī cu, bet par 2.5 eiro par biļ eti var aizbraukt uz pilsē tu un baudī t trokš ņ aino kū rorta dzī vi.
аватар lidija.barabash
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pludmale blakus viesnī cai ar baltā m smalkā m smiltī m, labu saulrietu un vienkā rš i skaistu jū ru, siltu dzidru maigu jū ru. Teikš u arī par viesnī cu, laba stilī ga viesnī ca, numuriņ i tī ri ar regulā ru uzkopš anu, ē diens garš ī gs, ierasts, iespē jams paē st daž ā dā s iestā dē s, jo to ir daudz un tuvu Viesnī ca. … Tomēr ▾ Pludmale blakus viesnī cai ar baltā m smalkā m smiltī m, labu saulrietu un vienkā rš i skaistu jū ru, siltu dzidru maigu jū ru.
Teikš u arī par viesnī cu, laba stilī ga viesnī ca, numuriņ i tī ri ar regulā ru uzkopš anu, ē diens garš ī gs, ierasts, iespē jams paē st daž ā dā s iestā dē s, jo to ir daudz un tuvu Viesnī ca. Ū deni, saldē jumu, augļ us var nopirkt lielveikalā pā ri ceļ am, un, ja apnicis melot, tad 20 minū š u gā jiens ar kā jā m un esi pilsē tas centrā .
аватар zamok97
Ļ oti neorganizē ts. Baseinam ir gumijas pamatne (nevis flī zes), sē dvietas un gumijas peldbikses. Restorā nā muš as nolaiž as uz ē diena, nav ieslē gts kondicionieris, un tā s nereaģ ē uz piezī mē m. Istaba tiek uzkopta katru otro dienu. … Tomēr ▾ Ļ oti neorganizē ts.
Baseinam ir gumijas pamatne (nevis flī zes), sē dvietas un gumijas peldbikses.
Restorā nā muš as nolaiž as uz ē diena, nav ieslē gts kondicionieris, un tā s nereaģ ē uz piezī mē m.
Istaba tiek uzkopta katru otro dienu.
Rotaļ u laukums, animā cija nē !
Telefons istabā nestrā dā ja no paš a sā kuma, uz pieprasī jumiem atbild, bet nerisina.
Mē s dienas laikā izlē jā m zā li, un kā ds iekļ uva netī rumos un atstā ja pē das uz taciņ as, kuru, jū suprā t, noņ ē ma! Jū s maldā ties!
Nopirku uz bildē m, bet ī stenī bā...pilnī gs atkritums.
Tuvumā viesnī cas, kur braucu ekskursijā s, debesis un zeme!
аватар 6idiwvzf
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir interesanta, dizainera remonts, numurs ar spilgti zilā m nokrā sā m. remonts ir lē ts, bet ļ oti interesants. Dē ls uz tā skrē ja 1.5 gadu, bija laimī gs un visu juta. Ī paš i viņ am patika jaucē jkrā ns vannas istabā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir interesanta, dizainera remonts, numurs ar spilgti zilā m nokrā sā m. remonts ir lē ts, bet ļ oti interesants. Dē ls uz tā skrē ja 1.5 gadu, bija laimī gs un visu juta. Ī paš i viņ am patika jaucē jkrā ns vannas istabā . Visi numuri atrodas bungalo. Mums bija pirmais stā vs un izgā jā m uz dā rza terasi. No tā jū s nekavē joties nokļ ū stat viesnī cas pagalmā un no turienes jau uz pludmali. Starp citu, pludmale ir viena no labā kajā m un ī paš i laba bē rniem, jo ​ ​ piekraste ir sekla un ū dens silts....smiltis tī ras, mī kstas. Viesnī cas teritorija ir arī interesanta ar daž ā dā m kafejnī cā m-restorā niem, sauļ oš anā s krē sliem, zā li un ziediem visur. Ī paš a uzmanī ba tiek pievē rsta bungalo ar saviem privā tajiem baseiniem aiz ž ogiem. Tas ir forš i, bet par citu cenu. Ē diens ir normā ls. Bijā m tur 2 dienas un izvā cā mies, jo viesnī ca š ai kvalitā tei ir nedaudz dā rga un atrodas nomalē.... ar kā jā m nevar aiziet lī dz centram. Bijā m ar maš ī nu, tā tad ir vieglā k, bet vakarā ja dzer vī nu, tad uz centru ar kā jā m netiksi....vispā r viesnī ca ir laba pā riem ar bē rniem, bet nav animā cijas un ir garlaicī gi. vakarā . Pareizi, ka uz visu brī vdienu neņ ē mā m š o viesnī cu. Numurs maksā ja ap 200 eiro par nakti.
аватар belvazzap
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
kopā ar ģ imeni atpū tā s no 18. lī dz 29. septembrim. No pā rē jiem iespaidu nav. naktī no 27. uz 28. kā ds ielauzā s istabā un nozaga 2 ipad (treš o) un 2 iphone (č etrus). Administrā cija ī sti neko nedarī ja, paslinkoja. viņ i saka, ka rumā ņ i to nozaga, bet viņ i jau ir aizlidojuš i. … Tomēr ▾ kopā ar ģ imeni atpū tā s no 18. lī dz 29. septembrim. No pā rē jiem iespaidu nav. naktī no 27. uz 28. kā ds ielauzā s istabā un nozaga 2 ipad (treš o) un 2 iphone (č etrus). Administrā cija ī sti neko nedarī ja, paslinkoja. viņ i saka, ka rumā ņ i to nozaga, bet viņ i jau ir aizlidojuš i. un š odien Facebook konts (kur es vienmē r uzkā pu no iPad) tika tulkots grieķ u valodā . Secinā jums ir tā ds, ka nav nekā das saistī bas ar krieviem. Neejiet š eit, nesabojā jiet savus svē tkus.
аватар miledi80
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiki. Man nepatī k kritizē t, bet es tomē r izteikš u savu viedokli. Mē s bijā m š ajā viesnī cā ar nelielu grupu. Pusei no mums viesnī ca patika. Bet es nemaz nē . Pirmkā rt, reģ istrē joties uzreiz radā s problē mas - nebija vietas, lai gan rezervē jā m mē nesi iepriekš . … Tomēr ▾ Sveiki. Man nepatī k kritizē t, bet es tomē r izteikš u savu viedokli. Mē s bijā m š ajā viesnī cā ar nelielu grupu. Pusei no mums viesnī ca patika. Bet es nemaz nē . Pirmkā rt, reģ istrē joties uzreiz radā s problē mas - nebija vietas, lai gan rezervē jā m mē nesi iepriekš . Mū s izlaida uz dienu tuvē jā viesnī cā . daudz sliktā ks par mū sē jo. Pludmale un brokastis ir So Nice Boutique Suites. par š o patiesī bu mums piedā vā ja 5 pusdienas vai vakariņ as katram. Bet man bija jā uztraucas. Tad viņ i tomē r apmetā s mū su viesnī cā , bet mē s bijā m sajū smā jau agri, durvju slē dzene nestrā dā ja. Dienu vē lā k noplū da gaisa kondicionieris. Divreiz nā cā s izsaukt apkopē ju. Nez kā pē c viņ a neuzskatī ja par vajadzī gu nā kt pē c remontē tā jiem un otro reizi tī rī ja tā pat kā pirmo reizi, nekā dā gadī jumā . Nu man visnepatī kamā kais ir tarakā ni. Visur. Lot. savā dā k. Nedomā jiet, ka esmu negatī vs...bet tas viss nav patī kami
наш номер кухня самое большое огорчение
аватар an-ika
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man nepatika viesnī ca, ieradā mies naktī , reģ istratū rā neviena nebija, gaidī jā m kā du stundu, atnā ca vī rs, acī mredzot ne menedž eris, es joprojā m nesapratu, kas viņ š bija š ajā viesnī cā . Un viņ š mū s aizveda uz istabā m, acī mredzot ne tā s, es nolē mu, ka naktī jau izdomā t ir bezjē dzī gi. … Tomēr ▾ Man nepatika viesnī ca, ieradā mies naktī , reģ istratū rā neviena nebija, gaidī jā m kā du stundu, atnā ca vī rs, acī mredzot ne menedž eris, es joprojā m nesapratu, kas viņ š bija š ajā viesnī cā . Un viņ š mū s aizveda uz istabā m, acī mredzot ne tā s, es nolē mu, ka naktī jau izdomā t ir bezjē dzī gi. No rī ta reģ istratū rā man saka, ka jū su rezervē tā s istabas ir aizņ emtas (rezervē jā m 2 istabas ar baseinu, ir 4 istabas). Varam Jums piedā vā t pagaidā m dzī vot vienkā rš ā istabiņ ā , un Jū su ceļ ojumu aģ entū ra Jums vē lā k atdos cenas starpī bu. Atteicā mies no š ā da piedā vā juma, piezvanī jā m uz mū su aģ entū ru un jau bijā m gatavi mainī t viesnī cu. Vispā r ar skandā lu viņ i mums iedeva savus numurus.
Ē diens viss trekns un cepts, ļ oti maz augļ u, dā rzeņ u arī .
Numuri ir veci un labi iztī rī ti.
Jū ra ir ļ oti laba, tač u pludmale nav ī paš i pā rpildī ta ar vietē jiem iedzī votā jiem, kuri atrodas papildu sauļ oš anā s krē slos 20 metru attā lumā no jums (it ī paš i brī vdienā s).
Viesnī cā vispā r par bē rniem nedomā ja, nav bē rnu ē dienkartes, augstie krē sli, nav ē rti braukt ar ratiem, visur kā pnes, pusdienlaikā ir karsts, jo ē damistaba ir viena un tad uz ielas, nav telpa kā tā da.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Отель-апартаменты расположен в спокойном месте, на песчаном пляже Голден-Бич. Первый бутик отель в Айя Напе (бунгало).

Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан и бар у бассейна BLU, японский ресторан и лаунж бар NOZOMI, лаунж The Nargile, средиземноморский Beach Club, итальянский ресторан NAMA, греческий ресторан To Ouzeri, бар Vanilla, багажная комната, открытый бассейн лагунного типа,

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровые автоматы, поле для игры в мини-футбол,
  • džakuzi
  • biljards
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

60 номеров: Beach Suites with private Pools/Jacuzzis & Roof Gardens, Pool & Sea View Suites, Garden View Suites.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • virtuve / virtuvīte
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese 30440, 103 Nissi Ave.,5343, Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: Telephone: +357 23 723010
Fax: +357 23 721233
Tīmekļa vietne: So Nice Club Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.